Soccer
41 feliratkozó
több mint 1 éve
Nápolyban maradt annyi petárda ami reggelig kitartottOtt bezzeg nem baj, hogy elszöknek a kutyák 😄
www.threads.com/@footyroom/post/DKAtrZztM2T?xmt=AQF0_LkN9qa49Y4DrP5MBKhP-zwiTideZ1HJjQZhMP3gqQ
ozibozi

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 1 éve
Nápolyban maradt annyi petárda ami reggelig kitartottwww.threads.com/@footyroom/post/DKAtrZztM2T?xmt=AQF0_LkN9qa49Y4DrP5MBKhP-zwiTideZ1HJjQZhMP3gqQ
több mint 1 éve
Top secret, epp irom. 😀Eleg regen hallottam olyan kokler interjut, mint amit Timar adott a kieses utan. XDLinket
Stez
csebi
De hamarosan
több mint 1 éve
Alex megcsinalta megint.Nélküle meg Keita ez egy angol megyei 2. Osztály szintű játékot toló csapat. Daralas meg pontrugasok.
Kenny
Szerkesztette: csebi
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 1 éve
Szalai majd 3 hónap után ma újra kezdő a Standardban.
több mint 1 éve
jól alakult az utóbbi pár perc
több mint 1 éve
Kicsit zavarban vagyok. Most ki jatszik a bajnoki cimert? Ugy vedjuk egy azt a 0-0 hogy szar nezniaz egesz evunk ilyen. Nezhetetlen.
Blevi
több mint 1 éve
Keita ma ket golpasszt adott Jozsinak.Ezt leszámítva a csapat úgy játszik mintha nagyobb premium járna az ezüst eremert.
Kenny
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 1 éve
Kicsit zavarban vagyok. Most ki jatszik a bajnoki cimert? Ugy vedjuk egy azt a 0-0 hogy szar nezni
több mint 1 éve
Életünket és vénánkat!!!Nyugi akkor majd jönnek az ultrak és könyörögnek neki h neeee. Erre tekintettel maradElnok Ur akkor fog tavozni a Fradi elerol ha O ugy dont.Vajon ha bajnok a Puskás, Kubatovot elkergetik?Elnök urat???
Bazsinho
Kik kergetnek el? A zöld szörnyek? Ne viccelj már
csebi
Kenny
csebi
több mint 1 éve
Nyugi akkor majd jönnek az ultrak és könyörögnek neki h neeee. Erre tekintettel maradElnok Ur akkor fog tavozni a Fradi elerol ha O ugy dont.Vajon ha bajnok a Puskás, Kubatovot elkergetik?Elnök urat???
Bazsinho
csebi
Kenny
több mint 1 éve
Elnok Ur akkor fog tavozni a Fradi elerol ha O ugy dont.Vajon ha bajnok a Puskás, Kubatovot elkergetik?Elnök urat???
Bazsinho
csebi
több mint 1 éve
Vajon ha bajnok a Puskás, Kubatovot elkergetik?Elnök urat???
Bazsinho
több mint 1 éve
Kupa döntőn nagyon sokan nem tudtak bejutni a meccs 20-30. percéig. Csodás szervezés.Az előbb mondták, hogy még nem mindenki jutott be.Azt mondták Győrben telt ház lesz, erre több száz szék üresNem értek át a kézi meccsről.
JC6 (Mr. Miele)
szaba
Bazzani
Eleg regen hallottam olyan kokler interjut, mint amit Timar adott a kieses utan. XDRemélem mondta, hogy amit nem sikerült Nyíregyházán véghezvinni, azt végülis Fehérváron megoldotta.
Stez
több mint 1 éve
Vajon ha bajnok a Puskás, Kubatovot elkergetik?A Fidesztől vagy a Fraditól?
Bazsinho
több mint 1 éve
Vajon ha bajnok a Puskás, Kubatovot elkergetik?
több mint 1 éve
Nyaron vittek volna, de tortent ami ugye.Külföld?Varga miért csere?nyaron megy.
Kiszorult vagy sérült?
Bazzani
Kenny
Csak én érzem úgy, hogy neki már megvolt a plafonja?
Bazzani
Utolso eselye volt kulfoldre ez a szerzodes.
több mint 1 éve
Vezet a Puskás, gyerünk ETO😃Nyugi a zöld fehér csapat esélyeshez méltóan uralja eddig a játékot!
JC6 (Mr. Miele)
több mint 1 éve
Eleg regen hallottam olyan kokler interjut, mint amit Timar adott a kieses utan. XDLinket
Stez
több mint 1 éve
Eleg regen hallottam olyan kokler interjut, mint amit Timar adott a kieses utan. XD
több mint 1 éve
Vezet a Puskás, gyerünk ETO😃
több mint 1 éve
Az előbb mondták, hogy még nem mindenki jutott be.Azt mondták Győrben telt ház lesz, erre több száz szék üresNem értek át a kézi meccsről.
JC6 (Mr. Miele)
szaba
több mint 1 éve
volt olyan, hogy 5 tárgyból bukhattam... csak kettő lett, rohadt boldog voltam, hogy nem ismételtem osztályt 😊Ha az a célod, hogy ne bukj meg, akkor a kegyelem kettesnek is úgy fogsz örülni, mintha 5öst kaptál volna.Semmi.Debreceniek úgy ünnepelnek mintha bajnokok lettek volna.Őszintén kérdezem, ezzel mi a baj?
Bazzani
ervinator
Egy kegyelem kettes után is érezheted magad 5ös tanulónak.
Bazzani
ervinator