Soccer

41 feliratkozó

11 hónapja
slowmotion Dallas Cowboys 26 932 — Cowboys fan
Az mi, a még meg nem épült stadion, vip helyeinek értékesítési joga 30 évre eladva xD
Sixo
A meg nem épült társasházakban is szokás a lakásokat árulni és eladni, szóval ebben semmi durva nincsen szerintem.
zacknorb
Hát de bazd ki, ez teljesen más. Ezeket a székeket nem adta volna el a csapat, csak kiadja, hogy minden héten jöjjön belőle a rengeteg pénz. De így gyors pénzért 30 évig onnan semmi sem fog jönni. És nyilván mivel valaki megvette, sokkal kevesebbet kaptak érte, mint amennyit termelt volna.
Sixo
Lényegében így működik a hitelezés, igen. Ami pénzt most kapsz, azért többet adsz vissza.

Szerkesztette: slowmotion
11 hónapja
Mikey Cincinnati Bengals 20 577
Stefanos Tzimas. Ő lehet a következő nagy Liverpool igazolás.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
11 hónapja
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 40 435 — LIGHTS OUT!
Az mi, a még meg nem épült stadion, vip helyeinek értékesítési joga 30 évre eladva xD
Sixo
A meg nem épült társasházakban is szokás a lakásokat árulni és eladni, szóval ebben semmi durva nincsen szerintem.
zacknorb
Hát de bazd ki, ez teljesen más. Ezeket a székeket nem adta volna el a csapat, csak kiadja, hogy minden héten jöjjön belőle a rengeteg pénz. De így gyors pénzért 30 évig onnan semmi sem fog jönni. És nyilván mivel valaki megvette, sokkal kevesebbet kaptak érte, mint amennyit termelt volna.

11 hónapja
szaba Los Angeles Chargers 11 930
Sixo
Bezzeg Spanyolország.
11 hónapja
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 695
Sixo
Én ennyit olvastam, hivatalosnak tűnő forrásból:
A VIP-páholyok értékesítésének körülményeire is kitért: „30 évre szól. A klubot nem terheltük meg jelzáloggal, az Espai Barça ezt a Goldman Sachs-on keresztül finanszírozza, és ennek egy része a VIP-páholyokon keresztül történik. A bérletet nagy sikerrel értékesítették, ahogy a páholyokat is. Ezekből a páholyokból 470-et értékesítettünk, amely még az 5%-át sem teszi ki az összes páholynak. Megállapodás született, amelynek értelmében ez a befektető megvásárolja a licencet, hogy jövőbeni értékesítésre használhassa őket. Ennek a bérleti díjnak a költsége 21 és 80 ezer euró között van, ez garantált összeg. Ez a vállalat a maximális összeget fizeti ki, ezért cserébe jogot kap ennek felhasználására, a saját kockázati számlájára történő értékesítésre. Ez abszolút stabilitást ad, ez a megállapodás nagy siker.”

A nyilatkozat Elena Fort, a klub szociális területének alelnöke...
11 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 866 — Kinek mit intézett a kormánya
Sixo

Poloska vagyok.
11 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 866 — Kinek mit intézett a kormánya
amúgy amit én nem teljesen értek hogy hogy lehet valakit fél szezonra benevezni és miért tilos a második felére?
Negritis, a vajda
Már az őszi regisztráció is a Christensen kiesése okozta emergency rule-nak volt köszönhető.
 www.reddit.com/r/Barca/comments/1f1ufoo/explained_article_77_registration_in_place_of_an/
Viszont ugyebár nem regisztrálhatsz egy játékost kétszer egy szezonon belül adott csapathoz (mint ahogy 3 különbözőhöz sem, de ez most itt nem lényeg), ezért dec 31-ig kellett volna véglegesíteni.
Na és ezen megy most a harc a Liga és a Barca között.

Poloska vagyok.
11 hónapja

11 hónapja
Negritis, a vajda Denver Broncos 54 130 — The Mathematician
amúgy amit én nem teljesen értek hogy hogy lehet valakit fél szezonra benevezni és miért tilos a második felére?
nekem legalábbis úgy jött le hogy a szabályozás olyan hogy mindegy hogy van-e helye a Barcának semmi esélye nem lenne Olmot nevezni

de mind1 is elég shady és elbaszott az egész

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
11 hónapja
Itt mindenki (tisztelet a kivételnek) annyira képben van a Barca pénzügyeivel, hogy az már hihetetlen. Persze hiszen legalább 5-6 újságban már leírtak “mindent”. Miközben egyébként egy remek pénzügyi és sportszakmai formában lévő klubot vett át (Ja ezt nem ide) és rövidesen költöznek a felújított stadionba.
Klaci79
Barca szurkolokent is azt mondom hogy nagyon karos amit Laporta csinal.

Ertem hogy szarbol kell varat epiteni, de ez az egesz Olmo-Victor hercehurca art a klub megitelesenek.

Nem veletlen hogy a sokadik ember mond fel alola, pld a marketing igazgatot kihagyta a Nike szerzodesbol.
Blevi
Röhejes ez a helyzet, főleg egyik nap ezt írják másik nap meg azt. Én azzal simán együtt tudok élni, hogy eladnak jogokat, meg VIP páholyokat. Azzal már kevésbé, ha nem képesek egy bejelentést időben megtenni. Csak tényleg lehetetlen jelen helyzetben átlátni mi történik. Az pedig kifejezetten zavar, hogy olyan egykori vezetők állnak bele Laportába, akiknek semmi keresnivalójuk nem lenne már Barcelonában, mert nagyrészt felelősei a válságnak.
Amúgy csak kérdezem, mert itt is minden nap mást írnak, de mintha most sikerült volna visszatérni az 1:1-hez, ami azért nagy dolog figyelve milyen elképesztő hitelállományt görgettek maguk előtt? Többek közt a Messi szerződésnek is köszönhetően.

Szerkesztette: Klaci79
11 hónapja
A la liga klubbok helyében azt csinálnám, hogy azokon a meccseken ahol nevi a Barca Olmot meg a másikat egyszerűen nem állnak ki. 2-3 ilyen forduló után észhez kapna a liga, hogy tök szép, hogy engedünk a szabályt szegő Barcának de károsabb ez mert összefog a liga ellenük.
(Írom ezt úgy, hogy leszarom a spanyol focit se Madridnak se Barcának se senkinek nem drukkolok ott. De pont jó hasonlat a City hozzájuk. Tud mindenki a szabályszegésükről ezért utálja is őket mindenki, mégse történik semmi. De ez a regisztrációs dolog annyira látványos és tiszta, hogy ennél a City azért kifinomultabban csal, nem dörgöli ennyire látványosan a képedbe). Jóhogynem hamissal küldik már fel Danit, mint mennyeiben! 😀
alatriste
A liga nem engedte...a bíróság engedte. A bíróság döntése ellen lehet fellebbezni (most éppen még döntés nincs, csak a döntésig a bíróság engedi játszani őket) de furcsa lenne, ha sztrájkolnának ellene. Legalábbis ez van a sajtóban.
11 hónapja
alatriste Green Bay Packers 11 771 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
A la liga klubbok helyében azt csinálnám, hogy azokon a meccseken ahol nevi a Barca Olmot meg a másikat egyszerűen nem állnak ki. 2-3 ilyen forduló után észhez kapna a liga, hogy tök szép, hogy engedünk a szabályt szegő Barcának de károsabb ez mert összefog a liga ellenük.
(Írom ezt úgy, hogy leszarom a spanyol focit se Madridnak se Barcának se senkinek nem drukkolok ott. De pont jó hasonlat a City hozzájuk. Tud mindenki a szabályszegésükről ezért utálja is őket mindenki, mégse történik semmi. De ez a regisztrációs dolog annyira látványos és tiszta, hogy ennél a City azért kifinomultabban csal, nem dörgöli ennyire látványosan a képedbe). Jóhogynem hamissal küldik már fel Danit, mint mennyeiben! 😀

Liverpool Fc
11 hónapja
Blevi 8 874 — Lions & Cowboys fan
Itt mindenki (tisztelet a kivételnek) annyira képben van a Barca pénzügyeivel, hogy az már hihetetlen. Persze hiszen legalább 5-6 újságban már leírtak “mindent”. Miközben egyébként egy remek pénzügyi és sportszakmai formában lévő klubot vett át (Ja ezt nem ide) és rövidesen költöznek a felújított stadionba.
Klaci79
Barca szurkolokent is azt mondom hogy nagyon karos amit Laporta csinal.

Ertem hogy szarbol kell varat epiteni, de ez az egesz Olmo-Victor hercehurca art a klub megitelesenek.

Nem veletlen hogy a sokadik ember mond fel alola, pld a marketing igazgatot kihagyta a Nike szerzodesbol.
11 hónapja
11 hónapja
Stez SMU Mustangs 46 869 — Whoops, looks like something went wrong.
Es engem azert zavar ez az egesz, mert mint irtam, szerintem a vilag futballjanak szuksege van egy top Barcelonara, de szuksege van egy top Milanra is, Juventusra is, Manchester Unitedre esatobbire is, es rossz nezni, ha ezek kozul barmelyik szenved ugy, ahogy. De szerintem nem igy kellene visszaterni az elbolyba, trukkozve.
Stez
amugy poen, hogy a Juvet emlted, amit meg olaszban is visszasoroltak a masodosztalyban. erted, olaszban. erre spanyoloknal meg bmit csinal a Barca az mehet. de megjegyzem, hogy az UEFA is hibas ebben, kis csapatokat nem engednek indulni a sorozatban, mert par tiezer EURt nem fizetnek ki, de ha Barca log milliokkal az rendben van.
csebi
Hat igen, pedig olaszban nagyon atfuzi a maffia a futballt, de igazabol ott Agnelli lett kozellenseg, annyira butan csinalt mindent, amit csak lehetett, aztan mivel az olaszoknal a rendorseg nagyon rament erre a temara egy ideje, nagyjabol annyi bizonyitekuk volt Agnelli ellen, hogy ha nem akarjak sem tudjak nem megbuktatni a palit.

Spanyolban Laportaval annyi a kulonbseg, hogy mint dorzsolt ugyved, olyan szinten vagja a kiskapukat es a trukkoket, hogy be tudja csomagolni a bunozeset a torvenyes kategoriaba, de szerintem itt a kulcszo az, hogy meg, mert egyre inkabb neccesebb a helyzet. Meg a Juventus egy csalade, ott volt kit megbuktatni, de a Barca szerintem nettoban a klubot rendre megmento bankok tulajdona, igy kevesbe tud vagy egyaltalan nagyon komolyan beleallni a szovetseg vagy egyeb szervezetek. A jelenlegi regisztracios balhet is mas klubok robbantottak ki, akiknek mar kurvara eleguk van Laporta trukkozesebol, ha ok nem kitartanak ki a vegetekig az ugy mellett, akkor nem is vagyok biztos benne, hogy a liga addig geciskedik, ameddig vegul geciskedett, Tebas ide vagy oda. Csak ha mar a fel La Liga ott all es veri az ajtodat, akkor nehezebben tudsz elnezni egyes dolgok felett. Allandoan hallani lehet, hogy Tebas madridista es az artatlan Barcelonat csak szivatja, de sokatmondo, hogy meg a feddhetetlen Laporta-eraban is folyton kirohogi oket peldaul a CAS is, ami egy fuggetlen sportbirosag.

11 hónapja
YoungZeeZee 9 412
És mai pletyka h elvileg Kimmich meg Sané megegyezett a barcaval, nyáron jönnek ingyen.
csebi
Azért a regisztrációt várjuk meg... 🙃
Amúgy utóbbi minek nem vágom, azon a poszton sokkal jobb játékos van jelenleg. Csatár kéne a vén lengyelt pótolni
FLZOLI
Ingyen igazoltaknak is gaz ez a regisztrációs dolog?
csebi
Igen.
De mivel kb csődben van a klub így még egy pohár kávé vételéhez is cigánykodniuk kell már...
FLZOLI
Nincs gáz, eladnak ezt azt a csapat tulajdonából. TV, stadion, újság, mezek. Mire Laporta végez nem lesz semmi sem a barca tulajdonában.
Sixo
Lyontól lehet tanulni

zacknorb
há de azt minek? a lyon kizárták és nem is tudom hanyadik ligában fog indulni jövőre
Sixo
csak ideiglenes kizaras meg
11 hónapja
És mai pletyka h elvileg Kimmich meg Sané megegyezett a barcaval, nyáron jönnek ingyen.
csebi
Amúgy utóbbi minek nem vágom, azon a poszton sokkal jobb játékos van jelenleg. Csatár kéne a vén lengyelt pótolni
FLZOLI
csebi
Igen.
De mivel kb csődben van a klub így még egy pohár kávé vételéhez is cigánykodniuk kell már...
FLZOLI
Nincs gáz, eladnak ezt azt a csapat tulajdonából. TV, stadion, újság, mezek. Mire Laporta végez nem lesz semmi sem a barca tulajdonában.
Sixo
Lyontól lehet tanulni

zacknorb
há de azt minek? a lyon kizárták és nem is tudom hanyadik ligában fog indulni jövőre

11 hónapja
csebi
FLZOLI
csebi
Igen.
FLZOLI
Sixo
Lyontól lehet tanulni

Poloska vagyok.
11 hónapja
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 951 — Lucas Scott
Es engem azert zavar ez az egesz, mert mint irtam, szerintem a vilag futballjanak szuksege van egy top Barcelonara, de szuksege van egy top Milanra is, Juventusra is, Manchester Unitedre esatobbire is, es rossz nezni, ha ezek kozul barmelyik szenved ugy, ahogy. De szerintem nem igy kellene visszaterni az elbolyba, trukkozve.
Stez
amugy poen, hogy a Juvet emlted, amit meg olaszban is visszasoroltak a masodosztalyban. erted, olaszban. erre spanyoloknal meg bmit csinal a Barca az mehet. de megjegyzem, hogy az UEFA is hibas ebben, kis csapatokat nem engednek indulni a sorozatban, mert par tiezer EURt nem fizetnek ki, de ha Barca log milliokkal az rendben van.

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
11 hónapja
Stez SMU Mustangs 46 869 — Whoops, looks like something went wrong.
Laportat kibaszhatnak igazan.
Blevi
A labdarugasnak szuksege van egy mindig top formaban levo, es a legjobbak kozott levo Barcelonara, de az, amit Laporta lemuvel az elmult ket evben, egesz egyszeruen visszataszito es bicskanyitogato. Hasonlo stikliket es maffiasdit legutobb pont az a Bartomeu muvelt le, akit pont levaltott. Ez, hogy minden ev arrol szol, hogy epp mikent kell osszeokoskodni valahonnan plusz penz es „capet” az igazolasokra es arra, hogy egyaltalan valakit regisztralni lehessen, majd a kovetkezo nap maris azt olvasod, hogy Laporta epp 100 millios jatekosokat akar igazolgatni, annyira bohoc, hogy az mar ketsegbeejto. Ez a csavo nem veletlenul ugyved es politikus, lehazudja neked a csillagokat az egrol, megtalalja folyamatosan, hogyan kerulje meg a szabalyokat, a hatterben meg valoszinuleg tele van torvenytelen dolgokkal az egesz, de nekem van egy olyan erzesem, hogy ha meg par evig o itt lesz es igy folytatja, akkor amikor otthagyja a Barcelonat, olyan szintu dominosor fog ledolni, hogy megint egybol a csod szelere kerul a klub, aztan johetnek ismet a bankok, hogy megmentsek.

Mint ahogy sanda gyanum, hogy Laporta azert is sakkozta ki Messi tavozasat, mert tudta, hogy Bartomeuhoz hasonloan ot is meg tudja buktatni Messi. Nem sokban kulonbozik a Bartomeutol, csak volt annyi esze, hogy a megfelelo emberekkel vegye magat korul, mig Bartomeut Messi mellett pont a sajat elnokei buktattak meg. Eljutott oda Barcelona, hogy nagyjabol egyaltalan semmilyen sajat tulajdona sincs, az ember lassan meg az edzolabdakat meg a kapufat is eladja.

En ertem, hogy most jo nezni, hogy amugy a csapat a palyan rendben van, de kozben meg a szurkolok is tudjak, hogy egy idozitett bomban ulnek, furcsa, hogy ez senkit sem zavar. De ez, hogy elhozod augusztusban a vilag egyik legjobbjat 55 millioert, majd januarban attol kell fosnod, hogy a gyerek ha akarna, szabadon igazolhatna akarhova, mert keptelen vagy regisztralni, ez valami olyan szintu wtf huzas, amire szavak sincsenek. Szamomra erthetetlen, hogy ennyire elore sem tervez egy top klub vezetosege, hogy a matekot lassa. Nem 2024 ota azok a szabalyok, amik, tehat senki se mondja, hogy ez meglepetes, hogy akkor a La Liga hirtelen egy geci, es valami aprobetus paragrafuson ugrandozik. Es akkor csodalkoznak, hogy az ilyen pitianer, kisstilu dolgok utan a fel bajnoksag ki van akadva es elkezdik bemoszerolni Laportat?

A Barcelona pontosan ugyanoda jutott, ahova a City is Angliaban, mindenki latja az allando csalast es a szabalyok megkeruleset, amibol szep lassan elege lesz mindenkinek, kozellensegge valik, aztan a tobbi csapat meg csoportosan megy ledonteni a dominokat.

Szerkesztette: Stez

11 hónapja
Blevi 8 874 — Lions & Cowboys fan
Laportat kibaszhatnak igazan.

Szerkesztette: Blevi
11 hónapja
FLZOLI Denver Broncos 12 626 — farkas.l.zoltan@gmail.com
csebi
FLZOLI
csebi
Igen.
FLZOLI
Sixo
A vén lókötő egyre inkább hasonlít fizimiskában a felcsúti csüngőhasúra...

11 hónapja
FLZOLI Denver Broncos 12 626 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Ennyire nincs embere a Realnak,hogy valami épkézláb védelmet összerakjon?
ThundersNFL a Paraszt
De, ott ülnek a padon csak ez a hülye talján sose tudta elengedni a fix embereket.

Thouameni tökéletesen illik a tulsztarolt francia kp talent vonalba, egy nyomorult szar mentalitással, perfekt fit egy MU-ba vagy a PSG-be

Lucas, Mendy még viccnek is rossz, Vinicius bárcsak megsértődne és elmenne végtelen pénzért a sivatagba mert egy szánalmas, 0 IQ-val megáldott futóbolond

11 hónapja
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 951 — Lucas Scott
csebi
FLZOLI
csebi
Igen.
FLZOLI
Sixo
Pl a kézi meg kosár szakosztaly még érhet is vmit

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
11 hónapja
csebi
FLZOLI
csebi
Igen.
FLZOLI