Soccer
Csak kisírta, azt hittem ennél többet kapnak érte. Anno még azt nyilatkozta, hogy ő barcás az ügynöke meg családja reálos(vagy fordítva) és ezen 2 között fog dönteni, hát nem így lett. Mondjuk állítólag nagyon elmérgesedett a viszony közte meg Conte között.🚨🔴🔵 Khvicha Kvaratskhelia to Paris Saint-Germain, here we go! Deal sealed today as planned between the two clubs.
— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) January 14, 2025
The transfer fee will be in excess of €70m package, as per RMC Sport.
Five year contract for Kvara. 🇬🇪
Story revealed here last week, now confirmed. pic.twitter.com/BVRqkoMNDk
Matthew99
Kiel-Dortmund félidő 3-0🫨🤯Elég kevés gól egy kézi meccshez képest.
zacknorb
🚨🔴🔵 Khvicha Kvaratskhelia to Paris Saint-Germain, here we go! Deal sealed today as planned between the two clubs.
The transfer fee will be in excess of €70m package, as per RMC Sport.
Five year contract for Kvara. 🇬🇪
Story revealed here last week, now confirmed. pic.twitter.com/BVRqkoMNDk

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
Kiel-Dortmund félidő 3-0🫨🤯Most meg félbeszakadt szurkolói rendbontás miatt.
zacknorb

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
Poloska vagyok.
Vagy csak tenyleg egy rombolo, de emellett is kreativ kozeppalyast keresnek Partey helyere, aki vagy tavozik, vagy ami eselyes, ha valoban igazak ezek az eroszakolos sztorik (marmint valoban o az a PL-jatekos), akkor valoszinuleg veget is ert a karrierje.Mondjuk Arteta is baszk, azt ne feledjük. De megint nem kreativitás jön az Arsenalba, hanem fizikum...Közben úgy néz ki megvan a Partey utódAz mondjuk minden legalja lenne ,hogy azok után, hogy mennyi csapatot visszautasított, pl a poolt is, azzal, hogy ő annyira Sociedados, őt nem érdeklik a sikerek meg a fizetés, ő nem megy sehova akárhova hívják, 6 hónappal később azt mondaná, hogy csak vicceltem.
🚨🔴⚪️ Arsenal are in advanced talks to sign Martin Zubimendi for summer 2025.
Negotiations underway with player side as positive talks took place behind the scenes, as revealed by @SamiMokbel81_DM. Final key steps still needed.
Arsenal plan to trigger €60m release clause. pic.twitter.com/msM1B2I9yl
Sebii
Sixo
zacknorb
Azt mondják, hogy amikor nem kezd, akkor a meccs napján nem igen aktív ig-on. Mondjuk sosem figyeltem, szóval ezt sem megerősíteni, sem cáfolni nem tudom 😀Domi postolt instán! Kezdő lesz ma 😂Mi az összefüggés?
Nomac
Mikey

Mondjuk Arteta is baszk, azt ne feledjük. De megint nem kreativitás jön az Arsenalba, hanem fizikum...Kell is, mert Jorginho 100%, Partey 90% hogy távozik.
zacknorb
Azért a Zubi-Rice-Ode tengely jól hangzik. Persze semmire nem fogunk menni ha nem hozunk komoly csatárt.
Elvileg a pool és a Sociedad megegyezett a pénzben a nyáron de a játékos akart maradniMondjuk ha aktivaljak a kivasarlasi zaradekot, a Sociedadnal meg a hatterben megmondtak neki meg a nyaron, hogy ha a folytatasban is uldozik a klubot, akkor szeretnek eladni, mert ennyi penzt nem tudnak visszautasitani, akkor szerintem siman ertheto. Nem tudhatod, mi folyik a hatterben a jatekos es a csapat kozott. Ezek a spanyol kozepcsapatok eleg nehezen mondanak nemet az ilyen kaliberu bizniszekre, mert ebbol inkabb hoznak negy fiatalabb, 10-15 millios jatekost. Raadasul pont ezek a kis es kozep spanyol csapatok az elmult husz evben fossak a jobbnal jobb kozeppalyasokat.Közben úgy néz ki megvan a Partey utódAz mondjuk minden legalja lenne ,hogy azok után, hogy mennyi csapatot visszautasított, pl a poolt is, azzal, hogy ő annyira Sociedados, őt nem érdeklik a sikerek meg a fizetés, ő nem megy sehova akárhova hívják, 6 hónappal később azt mondaná, hogy csak vicceltem.
Negotiations underway with player side as positive talks took place behind the scenes, as revealed by @SamiMokbel81_DM. Final key steps still needed.
Sebii
Sixo
Stez
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
Mondjuk Arteta is baszk, azt ne feledjük. De megint nem kreativitás jön az Arsenalba, hanem fizikum...Közben úgy néz ki megvan a Partey utódAz mondjuk minden legalja lenne ,hogy azok után, hogy mennyi csapatot visszautasított, pl a poolt is, azzal, hogy ő annyira Sociedados, őt nem érdeklik a sikerek meg a fizetés, ő nem megy sehova akárhova hívják, 6 hónappal később azt mondaná, hogy csak vicceltem.
Sebii
Sixo
Poloska vagyok.
Domi postolt instán! Kezdő lesz ma 😂Mi az összefüggés?
Nomac
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
Nem is megyek.aki nem akar a Liverpool játékosa lenni, az ne jöjjönNem ő lenne az első, aki ezt megtenné.Közben úgy néz ki megvan a Partey utódAz mondjuk minden legalja lenne ,hogy azok után, hogy mennyi csapatot visszautasított, pl a poolt is, azzal, hogy ő annyira Sociedados, őt nem érdeklik a sikerek meg a fizetés, ő nem megy sehova akárhova hívják, 6 hónappal később azt mondaná, hogy csak vicceltem.
Sebii
Sixo
És nem ő lenne az első, akiről a Liverpool így maradna le.
Mikey
slowmotion
De ennek azért nincs értelme, mert ha annyira kellett a pénz akkor nyáron eladták volna ugyanennyiért. És több csapat is jelezte, hogy vennék ennyiért. 6 hónap telt el azóta ...Mondjuk ha aktivaljak a kivasarlasi zaradekot, a Sociedadnal meg a hatterben megmondtak neki meg a nyaron, hogy ha a folytatasban is uldozik a klubot, akkor szeretnek eladni, mert ennyi penzt nem tudnak visszautasitani, akkor szerintem siman ertheto. Nem tudhatod, mi folyik a hatterben a jatekos es a csapat kozott. Ezek a spanyol kozepcsapatok eleg nehezen mondanak nemet az ilyen kaliberu bizniszekre, mert ebbol inkabb hoznak negy fiatalabb, 10-15 millios jatekost. Raadasul pont ezek a kis es kozep spanyol csapatok az elmult husz evben fossak a jobbnal jobb kozeppalyasokat.Közben úgy néz ki megvan a Partey utódAz mondjuk minden legalja lenne ,hogy azok után, hogy mennyi csapatot visszautasított, pl a poolt is, azzal, hogy ő annyira Sociedados, őt nem érdeklik a sikerek meg a fizetés, ő nem megy sehova akárhova hívják, 6 hónappal később azt mondaná, hogy csak vicceltem.
Sebii
Sixo
Stez
aki nem akar a Liverpool játékosa lenni, az ne jöjjönNem ő lenne az első, aki ezt megtenné.Közben úgy néz ki megvan a Partey utódAz mondjuk minden legalja lenne ,hogy azok után, hogy mennyi csapatot visszautasított, pl a poolt is, azzal, hogy ő annyira Sociedados, őt nem érdeklik a sikerek meg a fizetés, ő nem megy sehova akárhova hívják, 6 hónappal később azt mondaná, hogy csak vicceltem.
Sebii
Sixo
Mikey
Mondjuk ha aktivaljak a kivasarlasi zaradekot, a Sociedadnal meg a hatterben megmondtak neki meg a nyaron, hogy ha a folytatasban is uldozik a klubot, akkor szeretnek eladni, mert ennyi penzt nem tudnak visszautasitani, akkor szerintem siman ertheto. Nem tudhatod, mi folyik a hatterben a jatekos es a csapat kozott. Ezek a spanyol kozepcsapatok eleg nehezen mondanak nemet az ilyen kaliberu bizniszekre, mert ebbol inkabb hoznak negy fiatalabb, 10-15 millios jatekost. Raadasul pont ezek a kis es kozep spanyol csapatok az elmult husz evben fossak a jobbnal jobb kozeppalyasokat.Közben úgy néz ki megvan a Partey utódAz mondjuk minden legalja lenne ,hogy azok után, hogy mennyi csapatot visszautasított, pl a poolt is, azzal, hogy ő annyira Sociedados, őt nem érdeklik a sikerek meg a fizetés, ő nem megy sehova akárhova hívják, 6 hónappal később azt mondaná, hogy csak vicceltem.
Sebii
Sixo
Nem ő lenne az első, aki ezt megtenné.Közben úgy néz ki megvan a Partey utódAz mondjuk minden legalja lenne ,hogy azok után, hogy mennyi csapatot visszautasított, pl a poolt is, azzal, hogy ő annyira Sociedados, őt nem érdeklik a sikerek meg a fizetés, ő nem megy sehova akárhova hívják, 6 hónappal később azt mondaná, hogy csak vicceltem.
Sebii
Sixo
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
Közben úgy néz ki megvan a Partey utódAz mondjuk minden legalja lenne ,hogy azok után, hogy mennyi csapatot visszautasított, pl a poolt is, azzal, hogy ő annyira Sociedados, őt nem érdeklik a sikerek meg a fizetés, ő nem megy sehova akárhova hívják, 6 hónappal később azt mondaná, hogy csak vicceltem.
Sebii
És ő hogy jön Szalah posztjához?Olmo úgyis ingyen van mostNagyon mellekes, de Van Dijk nem volt sztar, a Sotonban ket siralmas eve utan volt egy nagyon jo, Klopp akkor csapott le ra. Viszont rohadt csabito ez a jelenlegi Liverpool, ha Szalah elmegy (nem fog), akkor szerintem tenyleges sztart fognak hozni a helyere.Ez hasonlóan naiv hozzáállás, mint amikor én azt hiszem, hogy a Liverpool végre fog kiforrott sztárjátékost igazolni, és nem csak long-term projekteket.Torres az volt sztem
Mikey
Meg vvd és Allison
De több nem jut eszembe
Negritis, a vajda
Stez
Negritis, a vajda
Nem, én Nivea-t használok.Que? Dove?Már ott van a sztár, Chiesa...Nagyon mellekes, de Van Dijk nem volt sztar, a Sotonban ket siralmas eve utan volt egy nagyon jo, Klopp akkor csapott le ra. Viszont rohadt csabito ez a jelenlegi Liverpool, ha Szalah elmegy (nem fog), akkor szerintem tenyleges sztart fognak hozni a helyere.Ez hasonlóan naiv hozzáállás, mint amikor én azt hiszem, hogy a Liverpool végre fog kiforrott sztárjátékost igazolni, és nem csak long-term projekteket.Torres az volt sztem
Mikey
Meg vvd és Allison
De több nem jut eszembe
Negritis, a vajda
Stez
Sixo
Stez
Olmo úgyis ingyen van mostNagyon mellekes, de Van Dijk nem volt sztar, a Sotonban ket siralmas eve utan volt egy nagyon jo, Klopp akkor csapott le ra. Viszont rohadt csabito ez a jelenlegi Liverpool, ha Szalah elmegy (nem fog), akkor szerintem tenyleges sztart fognak hozni a helyere.Ez hasonlóan naiv hozzáállás, mint amikor én azt hiszem, hogy a Liverpool végre fog kiforrott sztárjátékost igazolni, és nem csak long-term projekteket.Torres az volt sztem
Mikey
Meg vvd és Allison
De több nem jut eszembe
Negritis, a vajda
Stez
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
Que? Dove?Már ott van a sztár, Chiesa...Nagyon mellekes, de Van Dijk nem volt sztar, a Sotonban ket siralmas eve utan volt egy nagyon jo, Klopp akkor csapott le ra. Viszont rohadt csabito ez a jelenlegi Liverpool, ha Szalah elmegy (nem fog), akkor szerintem tenyleges sztart fognak hozni a helyere.Ez hasonlóan naiv hozzáállás, mint amikor én azt hiszem, hogy a Liverpool végre fog kiforrott sztárjátékost igazolni, és nem csak long-term projekteket.Torres az volt sztem
Mikey
Meg vvd és Allison
De több nem jut eszembe
Negritis, a vajda
Stez
Sixo