Soccer

41 feliratkozó

több mint 1 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 119 — "Montoya por favor!"
Ezen a Pool semmi nem fog idén. Vagy az ellenfél ad gólt, vagy az utolsó normális védő kidől az ellenfélből, de még a neccesnek tűnő, de szokásos Madrid büntető sem.

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 10 019 — WHO DAT!!!!
Érne a mpabbé lecserélése is
shagi0206
De kire? 😀 A fél csapat sérült

több mint 1 éve
shagi0206 Arizona Cardinals LSU Tigers 13 098
Érne a mpabbé lecserélése is
több mint 1 éve
Ez pont jellemzi a mostani Mbappét...

több mint 1 éve
bogjosi New England Patriots 1 925
insert meme: Mbappe elhalványul és 3 kép után Hazard lesz az éles képen....

...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
több mint 1 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 932 — Cowboys fan
sad to see Camavinga go like this, de ma mindenre pont odaért - arra is, amire egyébként nem, csak...
több mint 1 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 675 — je suis poloska
Vicc bmeg, 5 mp-ig nem tudjuk megtartani a labdát...kb 4 góllal jobb ma a Pool alsóhangon...

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 1 éve
Érett már
több mint 1 éve
dugo93 Indianapolis Colts 4 498
van Nistelrooy --> Leicester City. Frankó, ennek örülök.

több mint 1 éve
Stoki Jacksonville Jaguars Nebraska Cornhuskers 3 133 — Einhorn és Finkle...Finkle és Einhorn
közben portsmouth-ban elfelejtették befizetni az áramszámlát
több mint 1 éve
Mbappe vmi katasztrófa. Lassú, körülményes, tompa. Szerintem egy 1v1 szitut nem oldott meg.
rob3r7o
Vini már lőtt volna egyet vagy legalább helyzetbe került volna abból a sok 1v1 helyzetből amikor ha elviszi a védő mellett vihette volna a kapusra, de Mbappe csak belebotlott folyamat a labdába...

több mint 1 éve
rob3r7o Denver Broncos 4 749
Mbappe vmi katasztrófa. Lassú, körülményes, tompa. Szerintem egy 1v1 szitut nem oldott meg.

„History is a set of lies agreed upon.”
több mint 1 éve
Valami streamer oldal van, ahol burjánzanak a jobbnál jobb linkek olyan meccsekre, amit a buzi magyar tv társaságoktól happolt elaz rtl előfizetős szarja? rojadirecta-t ismerem, de ott sokszor szarok a linkek.
shagi0206
Footybyte vagy mi
Majd otthonról linkelek 2t
Negritis, a vajda
 footybite.to/
Negritis, a vajda
thx, azóta már megtaláltam
több mint 1 éve
Nomac New England Patriots 4 149 — balazs.t85@gmail.com
Ilyen hülye sárgát kapni..
több mint 1 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 9 296 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
A Pool meccsre tudtok egy stream-et? Köszi
bcsarli, Udvari Főkóstoló
 soccerlive.app/soccer-stream/liverpool-real-madrid/1498890
Negritis, a vajda
Köszi

több mint 1 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 54 236 — The Mathematician
bcsarli, Udvari Főkóstoló
 soccerlive.app/soccer-stream/liverpool-real-madrid/1498890

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 9 296 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr

több mint 1 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 40 439 — LIGHTS OUT!
Kezdődik a Juventusozás. 8 sérültje van a csapatnak. 4 mezőny játékos csere van mára, abból 2 korosztályos.

több mint 1 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 54 236 — The Mathematician
Valami streamer oldal van, ahol burjánzanak a jobbnál jobb linkek olyan meccsekre, amit a buzi magyar tv társaságoktól happolt elaz rtl előfizetős szarja? rojadirecta-t ismerem, de ott sokszor szarok a linkek.
shagi0206
Footybyte vagy mi
Majd otthonról linkelek 2t
Negritis, a vajda
 footybite.to/

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Jughead Dallas Cowboys 6 219
shagi0206
tegnap linkeltem, havi ezresét nem éri meg előfizetni rá, mint itt szarakodni a szar linkekkel???
NB2
Ráadásul Enged egyszerre sokat egyidőben nézni több eszközön és élőben is vissza lehet tekerni, ha valahol gól van amelyiket nem pont nem nézed.
ozibozi
És egyébként az RTL+ nem rossz app. Van annyi egyéb neznivaló rajta, mint egy Amazonon vagy SkyShowtimeon.
Őszentsége Sobri Jóska
Rájöttek végre, hogy először el kell jussanak oda hogy az emberek letöltsék. Ha lett volna eszük, akkor az első meccseknél ingyen adták volna 1-2 hétig, majd utána eldöntötték volna sokan, hogy streameznek vagy fizetnek. Elcseszték az elején, most meg tüzet oltanak ezzel az 1000 Ft-os akcióval olyan rosszak a számok.
ozibozi
Így csinálták. Szeptemberben 14 napos, ingyenes próbaidőszakkal kezdték a BL szezont.

Szerkesztette: Jughead
több mint 1 éve
ozibozi New York Giants 20 266
Zvezda leiskolázta rendesen Stuttgartot. Egyik gól profibb mint a másik.
több mint 1 éve
shagi0206
tegnap linkeltem, havi ezresét nem éri meg előfizetni rá, mint itt szarakodni a szar linkekkel???
NB2
Ráadásul Enged egyszerre sokat egyidőben nézni több eszközön és élőben is vissza lehet tekerni, ha valahol gól van amelyiket nem pont nem nézed.
ozibozi
És egyébként az RTL+ nem rossz app. Van annyi egyéb neznivaló rajta, mint egy Amazonon vagy SkyShowtimeon.
Őszentsége Sobri Jóska
Ezzel az a bajom, hogy ha előfizetek erre, arra, amarra, akkor már ott tartok megint, mint kb 5 éve, hogy van 10 fajta előfizetésem, aminek a felét se használom ki, mindezt egy már lényeges összegért. Ilyeneket, mint netflix, spotify első dolgom volt visszamondani, előbbi drága (a többihez képest is), spotify meg leszedett egy csomó olyan zenét, ami nekem kellett, így lecseréltem yt premiumra, szóval most van amazon, yt premium és max. Meg jövőre lesz vagy gamepass, vagy dazn, mert azt ki is használom. Csak a Pool meccseiért (mert engem úgy más nem érdekel) nem fizetek elő semmire, mert az megint olyan lenne, mint a netflix: van, de havi 2x kapcsolom be. Nem vagyok zsugori, de pocsékolni nem szeretek.
shagi0206
Akkor most csak egy Havi ezresért nézheted a Liverpool BL meccseit. 2 hónapig ✌️
több mint 1 éve
shagi0206
NB2
ozibozi
Őszentsége Sobri Jóska
Ezzel az a bajom, hogy ha előfizetek erre, arra, amarra, akkor már ott tartok megint, mint kb 5 éve, hogy van 10 fajta előfizetésem, aminek a felét se használom ki, mindezt egy már lényeges összegért. Ilyeneket, mint netflix, spotify első dolgom volt visszamondani, előbbi drága (a többihez képest is), spotify meg leszedett egy csomó olyan zenét, ami nekem kellett, így lecseréltem yt premiumra, szóval most van amazon, yt premium és max. Meg jövőre lesz vagy gamepass, vagy dazn, mert azt ki is használom. Csak a Pool meccseiért (mert engem úgy más nem érdekel) nem fizetek elő semmire, mert az megint olyan lenne, mint a netflix: van, de havi 2x kapcsolom be. Nem vagyok zsugori, de pocsékolni nem szeretek.
több mint 1 éve
shagi0206
NB2
ozibozi
Őszentsége Sobri Jóska
Rájöttek végre, hogy először el kell jussanak oda hogy az emberek letöltsék. Ha lett volna eszük, akkor az első meccseknél ingyen adták volna 1-2 hétig, majd utána eldöntötték volna sokan, hogy streameznek vagy fizetnek. Elcseszték az elején, most meg tüzet oltanak ezzel az 1000 Ft-os akcióval olyan rosszak a számok.
több mint 1 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 186 — #NoStress
shagi0206
NB2
ozibozi