Soccer
41 feliratkozó
több mint 1 éve
Mondjuk nem is azert jott, hogy epitsenek ra barmit. Volt egy jo szezonja, tulertekeltek egybol, ezt lattak Hajnalek, aztan gondolom, mondvan er 8 milliot, ok meg elhozzak 5-ert, jovore meg eladjak 8-10 korul, az brutal jo uzlet lesz nekik.Szerbek az év üzletét kötötték a fradival
Csak szerintem egyebkent nem fogjak megkapni a 8-at sem, mert a csavo az elso neki tetszo ajanlatnal verni fogja az asztalt, hisztizni fog, a palyan meg baszik bele mindenbe, emiatt meg eladjak minimum nyereseggel, hogy ne bomlassza az oltozot. A gyerek allitolag a szerbektol is igy jott el, hogy a goljai ellenere is mar mindenki azt varta, huzzon el, mert emberileg olyan troger volt.
Stez
több mint 1 éve
Közben Varga Barna vezeti az EL góllövő listátÉs a Fradit 5 kör után csak 1 pont választja el a top8-tól, előzi többek közt a MU-t, a Romát, a Besiktast, a Portot is.
zacknorb
több mint 1 éve
Közben Varga Barna vezeti az EL góllövő listát
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Mondjuk nem is azert jott, hogy epitsenek ra barmit. Volt egy jo szezonja, tulertekeltek egybol, ezt lattak Hajnalek, aztan gondolom, mondvan er 8 milliot, ok meg elhozzak 5-ert, jovore meg eladjak 8-10 korul, az brutal jo uzlet lesz nekik.csavot sztem Stankohoz scoutoltak meg, hogy majd Varga helyett o fog jatszani abban a rendszerben, es mki megszakad majd mellette (tudom-tudom, hogy mar ez is hibadzik, hiszen akkor Kady is minek jott, o sem szakad meg vedekezesben, de en ezt feltetelezem).Hogy, broda? A csavonak az elmult ot meccsen egyetlen jo mozdulata volt. Fel ora utan mar teljesen halott. Ez a gyerek egy 8 millios csatar, aki olyanok ellen jatszik, akik a tizedet nem erik, az NB I-ben, es harom honap alatt nem tudott eljutni oda, hogy a magyar elvonalban egy felidonel tobbet kepes legyen futni.Azert en nagyon-nagyon halkan megkerdeznem, mit csinal Saldanha Magyarorszagon, amikor szeptemberben ugy igazoltak, hogy nincs top eronletben, nehany meccs kelleni fog neki, de allitolag gozerovel edz azota, az meg nem letezik, hogy majdnem negy honap alatt keptelen valaki formaba jonni.Inkább játszon így 20 30 55 percet mint 90 percig ne csináljon semmit. Nem tudom èn se az okát de amíg rövid idő alatt így teljesít annyira nem èrdekel.
A faszi az 55. percben konkretan majdnem osszesett a palyan, ugy vette a seggen a levegot, mindezt ugy, hogy a vedelembe egy pillanatig nem fordult meg, labda alig volt nala, nagyjabol semmifele sprintet nem engedett meg maganak egeszen addig.
Stez
dande2
Ez a faszi idejott, osszejott neki minden, de szerintem azota konkretan lotyog az edzeseken, mert hogyha valaki rendesen keszul, az fixen nem igy nez ki allitolag harom honap kemeny edzes utan. Csak neki valoszonuleg lehet, merta nyolcmillas gyereknek biztosan nem fog senki sem szolni.
Stez
problema az, hogy teljesen felrement itt a scoutolas. latni kellett volna, hogy nem, hogy vedekezesben nem veszi ki a reszet hanem tamadasepitesben sem nyit teruletet, mozog a csapattal csak akkor, ha az iranyaba megy a labda. marpedig ez a mai fociban tarthatatlan foleg a belga rendszereben. innentol kezdve lehet(ne) bmekkora zseni a srac, nem lehet sztem sem fenntartani 30 percnel tovabb, es foleg nem elonyben, iksznel ...
volt mar par szar igazolas, de oszinten szolva ez a Saldanha elegge wtf. szemmel lathatoan nem ad annyit pluszban Vargahoz kepest, hogy megerje kockaztatni vele, padra cserenek meg rohadt draga.
csebi
Csak szerintem egyebkent nem fogjak megkapni a 8-at sem, mert a csavo az elso neki tetszo ajanlatnal verni fogja az asztalt, hisztizni fog, a palyan meg baszik bele mindenbe, emiatt meg eladjak minimum nyereseggel, hogy ne bomlassza az oltozot. A gyerek allitolag a szerbektol is igy jott el, hogy a goljai ellenere is mar mindenki azt varta, huzzon el, mert emberileg olyan troger volt.
Szerkesztette: Stez
több mint 1 éve
csavot sztem Stankohoz scoutoltak meg, hogy majd Varga helyett o fog jatszani abban a rendszerben, es mki megszakad majd mellette (tudom-tudom, hogy mar ez is hibadzik, hiszen akkor Kady is minek jott, o sem szakad meg vedekezesben, de en ezt feltetelezem).Hogy, broda? A csavonak az elmult ot meccsen egyetlen jo mozdulata volt. Fel ora utan mar teljesen halott. Ez a gyerek egy 8 millios csatar, aki olyanok ellen jatszik, akik a tizedet nem erik, az NB I-ben, es harom honap alatt nem tudott eljutni oda, hogy a magyar elvonalban egy felidonel tobbet kepes legyen futni.Azert en nagyon-nagyon halkan megkerdeznem, mit csinal Saldanha Magyarorszagon, amikor szeptemberben ugy igazoltak, hogy nincs top eronletben, nehany meccs kelleni fog neki, de allitolag gozerovel edz azota, az meg nem letezik, hogy majdnem negy honap alatt keptelen valaki formaba jonni.Inkább játszon így 20 30 55 percet mint 90 percig ne csináljon semmit. Nem tudom èn se az okát de amíg rövid idő alatt így teljesít annyira nem èrdekel.
A faszi az 55. percben konkretan majdnem osszesett a palyan, ugy vette a seggen a levegot, mindezt ugy, hogy a vedelembe egy pillanatig nem fordult meg, labda alig volt nala, nagyjabol semmifele sprintet nem engedett meg maganak egeszen addig.
Stez
dande2
Ez a faszi idejott, osszejott neki minden, de szerintem azota konkretan lotyog az edzeseken, mert hogyha valaki rendesen keszul, az fixen nem igy nez ki allitolag harom honap kemeny edzes utan. Csak neki valoszonuleg lehet, merta nyolcmillas gyereknek biztosan nem fog senki sem szolni.
Stez
problema az, hogy teljesen felrement itt a scoutolas. latni kellett volna, hogy nem, hogy vedekezesben nem veszi ki a reszet hanem tamadasepitesben sem nyit teruletet, mozog a csapattal csak akkor, ha az iranyaba megy a labda. marpedig ez a mai fociban tarthatatlan foleg a belga rendszereben. innentol kezdve lehet(ne) bmekkora zseni a srac, nem lehet sztem sem fenntartani 30 percnel tovabb, es foleg nem elonyben, iksznel ...
volt mar par szar igazolas, de oszinten szolva ez a Saldanha elegge wtf. szemmel lathatoan nem ad annyit pluszban Vargahoz kepest, hogy megerje kockaztatni vele, padra cserenek meg rohadt draga.
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 1 éve
Most jutottam el addig hogy szembejött a szerdai Liverpool - Real Madrid meccs eredménye.Hahaha, karácsonyra érik nekem a Mac Allister mez.
Slot első 19 meccse: 17-1-1, 44-12.
Hamar Európa legjobb csapata lett a Liverpool. Klopp valahol Németországban nagyon mosolyog.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 1 éve
Stez, Militár Iván szerint: jogos, tényleg nem kellett tartani a kétfős középpályától, mert Saldanha elvégezte a feladatát.
több mint 1 éve
Én láttam 1-2x edzeni, nagyon nem szakad meg😅Hogy, broda? A csavonak az elmult ot meccsen egyetlen jo mozdulata volt. Fel ora utan mar teljesen halott. Ez a gyerek egy 8 millios csatar, aki olyanok ellen jatszik, akik a tizedet nem erik, az NB I-ben, es harom honap alatt nem tudott eljutni oda, hogy a magyar elvonalban egy felidonel tobbet kepes legyen futni.Azert en nagyon-nagyon halkan megkerdeznem, mit csinal Saldanha Magyarorszagon, amikor szeptemberben ugy igazoltak, hogy nincs top eronletben, nehany meccs kelleni fog neki, de allitolag gozerovel edz azota, az meg nem letezik, hogy majdnem negy honap alatt keptelen valaki formaba jonni.Inkább játszon így 20 30 55 percet mint 90 percig ne csináljon semmit. Nem tudom èn se az okát de amíg rövid idő alatt így teljesít annyira nem èrdekel.
Stez
dande2
Stez
Szerkesztette: JC6 (Mr. Miele)
több mint 1 éve
Közben a Spurs Roma Xre áll
több mint 1 éve
Ezzel a kupatavasz szerintem szinte biztos meglesz a Fagyinak
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
Ok nem láttam minden meccset ès elfogadom ha sajnálatosan így van ahogy írod az elmúlt meccseken. De szerintem akkor sokáig nem fogják tűrni ès legkèsőbb èv vègèn pápá (persze bosszantó hogy addig kidobott pènz(ünk 🥺))Hogy, broda? A csavonak az elmult ot meccsen egyetlen jo mozdulata volt. Fel ora utan mar teljesen halott. Ez a gyerek egy 8 millios csatar, aki olyanok ellen jatszik, akik a tizedet nem erik, az NB I-ben, es harom honap alatt nem tudott eljutni oda, hogy a magyar elvonalban egy felidonel tobbet kepes legyen futni.Azert en nagyon-nagyon halkan megkerdeznem, mit csinal Saldanha Magyarorszagon, amikor szeptemberben ugy igazoltak, hogy nincs top eronletben, nehany meccs kelleni fog neki, de allitolag gozerovel edz azota, az meg nem letezik, hogy majdnem negy honap alatt keptelen valaki formaba jonni.Inkább játszon így 20 30 55 percet mint 90 percig ne csináljon semmit. Nem tudom èn se az okát de amíg rövid idő alatt így teljesít annyira nem èrdekel.
Stez
dande2
Stez
több mint 1 éve
Pesic is előkerült…🙈
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 1 éve
Hogy, broda? A csavonak az elmult ot meccsen egyetlen jo mozdulata volt. Fel ora utan mar teljesen halott. Ez a gyerek egy 8 millios csatar, aki olyanok ellen jatszik, akik a tizedet nem erik, az NB I-ben, es harom honap alatt nem tudott eljutni oda, hogy a magyar elvonalban egy felidonel tobbet kepes legyen futni.Azert en nagyon-nagyon halkan megkerdeznem, mit csinal Saldanha Magyarorszagon, amikor szeptemberben ugy igazoltak, hogy nincs top eronletben, nehany meccs kelleni fog neki, de allitolag gozerovel edz azota, az meg nem letezik, hogy majdnem negy honap alatt keptelen valaki formaba jonni.Inkább játszon így 20 30 55 percet mint 90 percig ne csináljon semmit. Nem tudom èn se az okát de amíg rövid idő alatt így teljesít annyira nem èrdekel.
Stez
dande2
több mint 1 éve
Szoval ha ilyen meccsek utan nem leszunk bajnok az nb1-ben az bunda😃Szerintem úgy vannak vele, tavasszal előbb utóbb behúzzuk 🙈
De ugye ezen valamelyik nagy tudasu kollega itt nagyon nevetett hetvegen.
Kenny
több mint 1 éve
Azert en nagyon-nagyon halkan megkerdeznem, mit csinal Saldanha Magyarorszagon, amikor szeptemberben ugy igazoltak, hogy nincs top eronletben, nehany meccs kelleni fog neki, de allitolag gozerovel edz azota, az meg nem letezik, hogy majdnem negy honap alatt keptelen valaki formaba jonni.Inkább játszon így 20 30 55 percet mint 90 percig ne csináljon semmit. Nem tudom èn se az okát de amíg rövid idő alatt így teljesít annyira nem èrdekel.
Stez
több mint 1 éve
Ezt nem gondoltam volna 🤗
több mint 1 éve
Cissé is csak a nemzetköziben lő golt… 😎😂
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 1 éve
Azert en nagyon-nagyon halkan megkerdeznem, mit csinal Saldanha Magyarorszagon, amikor szeptemberben ugy igazoltak, hogy nincs top eronletben, nehany meccs kelleni fog neki, de allitolag gozerovel edz azota, az meg nem letezik, hogy ezek utan decemberre keptelen valaki formaba jonni. A faszi az 55. percben konkretan majdnem osszesett a palyan, ugy vette a seggen a levegot, mindezt ugy, hogy a vedelembe egy pillanatig nem fordult meg, labda alig volt nala, nagyjabol semmifele sprintet nem engedett meg maganak egeszen addig.
Szerkesztette: Stez
több mint 1 éve
Azt mondja a nagy tudós Bogdán, hogy az előző svéd gólhelyzetnél könnyű védése volt Dénesnek.Mi volt annyira nehéz szerinted benne? Gyakorlatilag oda lőtte, ahol állt Dibusz, még csak vetődnie sem kellett csak kinyújtania a kezét.
6 méterről, bárhova lőheti, Dini kiszedi… erre beszól egy olyan ember, aki kapusként gólt kapott szögletből😆
- JC6
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 1 éve
Azt mondja a nagy tudós Bogdán, hogy az előző svéd gólhelyzetnél könnyű védése volt Dénesnek.6 méterről, bárhova lőheti, Dini kiszedi… erre beszól egy olyan ember, aki kapusként gólt kapott szögletből😆
több mint 1 éve
Érdekes volt ez a támadás, les, bent volt, nem volt, stb 😀
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
Na ezèrt mondon hogy így teljesen felesleges a VAR mit kellett volna leszakítsa a fejèt 😡😡😡
több mint 1 éve
Mert ott szarok a labdákKady is kezd megérkezninb1-ben meg elesik a labdaban😃
Jót tesznek a kondijának a válogatott szünetek
Sinisa
Kenny
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.