Soccer
41 feliratkozó
több mint 1 éve
ez te sem gondolod komolyan 😀 az utolsó 10 percben meg akarnak?Annyira jó az a Fradi. 😀 Bár nem tudom melyik meccs szívja jobban a véremet, a Manchester United vagy a zőőődek 😀Nem akarnak nyerni, ez kezd teljesen egyertelmu lenni.
Toto21
Kenny
ha csak nincs edzőbuktatás (az sem bajnokesélyes csapatok esetében szokott előfordulni, pláne nem szezononként kétszer, ennyire azért nem hülyék...) kizárt hogy úgy menjen neki egy csapat, pláne egy fradi hogy srácok akkor ma ne nyerjünk. Terembe a haverokkal nem tud úgy lemenni az ember hogy ne akarna nyerni, nemhogy egy profi, ilyen fizetésekkel.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 1 éve
most meg Saldanha 😀, akkor Lenny lövi a 3-at és 3-2-re nyerünk? 😀
több mint 1 éve
csak szidni kellett Pesic-et 😀
több mint 1 éve
Hajnal nagy igazolásai:Pesic 1,2M-ért - idei teljesítmény 1 Assist augusztusban
Lenny - jött januárban eddig se gól, se gólpassz
Cirkovic - jött januárban eddig se gól, se gólpassz
Saldanha - 7 gól és 1 gólpassz, amikor azt mondta, hogy csak a bajnokságban 15 gólt fog szerezni, 2025-ös évben semmi
Ez mind- mind kidobott pénz.
Cserébe:
Kady Borges - már lőtt gólt új csapatában
Gruber - már lőtt gólt új csapatában
Miről beszélünk kérem!
több mint 1 éve
Paks is EL-ben volt a Vajdahunyad ellen, azért mehetett a kiesés után Konfetti PO körig.De kupagyőztes is KLbe megy ha jól emlékszem. Ha nincs bajnoki cím nincs ELde az EL-hez is kell a kupagyőzelem, ami a heti alapján elég neccjó de kit akarnak buktatni? 😀 Ha meg nincs BL, akkor mi a cél? Vagy az a taktika idénre, hogy EL-be menjünk és ott akkor kiemeltként gyengébb ellenfelek miatt, alapból főtáblás lehet a csapat??? Vicc amit hétről hétre mutatnakAnnyira jó az a Fradi. 😀 Bár nem tudom melyik meccs szívja jobban a véremet, a Manchester United vagy a zőőődek 😀Nem akarnak nyerni, ez kezd teljesen egyertelmu lenni.
Toto21
Kenny
Toto21
plusz a bajnok megint csak második körben indul BL selejtezőben, 1 nyert párharc és fix konfetti, ami az alapelvárás kell, hogy legyen, akárki is lesz a bajnok
zacknorb
csebi
Konkrétan még a kazah kupagyőztes is EL-ben kezd, a finn már nem.
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
De kupagyőztes is KLbe megy ha jól emlékszem. Ha nincs bajnoki cím nincs ELde az EL-hez is kell a kupagyőzelem, ami a heti alapján elég neccjó de kit akarnak buktatni? 😀 Ha meg nincs BL, akkor mi a cél? Vagy az a taktika idénre, hogy EL-be menjünk és ott akkor kiemeltként gyengébb ellenfelek miatt, alapból főtáblás lehet a csapat??? Vicc amit hétről hétre mutatnakAnnyira jó az a Fradi. 😀 Bár nem tudom melyik meccs szívja jobban a véremet, a Manchester United vagy a zőőődek 😀Nem akarnak nyerni, ez kezd teljesen egyertelmu lenni.
Toto21
Kenny
Toto21
plusz a bajnok megint csak második körben indul BL selejtezőben, 1 nyert párharc és fix konfetti, ami az alapelvárás kell, hogy legyen, akárki is lesz a bajnok
zacknorb
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 1 éve
de az EL-hez is kell a kupagyőzelem, ami a heti alapján elég neccjó de kit akarnak buktatni? 😀 Ha meg nincs BL, akkor mi a cél? Vagy az a taktika idénre, hogy EL-be menjünk és ott akkor kiemeltként gyengébb ellenfelek miatt, alapból főtáblás lehet a csapat??? Vicc amit hétről hétre mutatnakAnnyira jó az a Fradi. 😀 Bár nem tudom melyik meccs szívja jobban a véremet, a Manchester United vagy a zőőődek 😀Nem akarnak nyerni, ez kezd teljesen egyertelmu lenni.
Toto21
Kenny
Toto21
Szerkesztette: zacknorb
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Kubatovot 😉jó de kit akarnak buktatni? 😀 Ha meg nincs BL, akkor mi a cél? Vagy az a taktika idénre, hogy EL-be menjünk és ott akkor kiemeltként gyengébb ellenfelek miatt, alapból főtáblás lehet a csapat??? Vicc amit hétről hétre mutatnakAnnyira jó az a Fradi. 😀 Bár nem tudom melyik meccs szívja jobban a véremet, a Manchester United vagy a zőőődek 😀Nem akarnak nyerni, ez kezd teljesen egyertelmu lenni.
Toto21
Kenny
Toto21
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 1 éve
egyébként 2025-ös naptári évben Maguire-nek több gólja van, mint Hojlund-nak és Zirkzee-nek EGYÜTT!!! Nonsense kérem
több mint 1 éve
Én ezért nem hiszek ebben most, ugyanis nem arról van szó hogy egy jó formában levo csapat leadja a meccsét hanem tartósan szarul játszanak. És meglehet nézni hogy mennyire gólképtelenek Varga nélkül, most már látszik nagyon.jó de kit akarnak buktatni? 😀 Ha meg nincs BL, akkor mi a cél? Vagy az a taktika idénre, hogy EL-be menjünk és ott akkor kiemeltként gyengébb ellenfelek miatt, alapból főtáblás lehet a csapat??? Vicc amit hétről hétre mutatnakAnnyira jó az a Fradi. 😀 Bár nem tudom melyik meccs szívja jobban a véremet, a Manchester United vagy a zőőődek 😀Nem akarnak nyerni, ez kezd teljesen egyertelmu lenni.
Toto21
Kenny
Toto21
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 1 éve
Pár játékos megérdemelné mostmár hogy meglátogassák a lakásánálAnnyira jó az a Fradi. 😀 Bár nem tudom melyik meccs szívja jobban a véremet, a Manchester United vagy a zőőődek 😀Nem akarnak nyerni, ez kezd teljesen egyertelmu lenni.
Toto21
Kenny
Párat meg most cutolnék is
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 1 éve
jó de kit akarnak buktatni? 😀 Ha meg nincs BL, akkor mi a cél? Vagy az a taktika idénre, hogy EL-be menjünk és ott akkor kiemeltként gyengébb ellenfelek miatt, alapból főtáblás lehet a csapat??? Vicc amit hétről hétre mutatnakAnnyira jó az a Fradi. 😀 Bár nem tudom melyik meccs szívja jobban a véremet, a Manchester United vagy a zőőődek 😀Nem akarnak nyerni, ez kezd teljesen egyertelmu lenni.
Toto21
Kenny
több mint 1 éve
Annyira jó az a Fradi. 😀 Bár nem tudom melyik meccs szívja jobban a véremet, a Manchester United vagy a zőőődek 😀Nem akarnak nyerni, ez kezd teljesen egyertelmu lenni.
Toto21
több mint 1 éve
Annyira jó az a Fradi. 😀 Bár nem tudom melyik meccs szívja jobban a véremet, a Manchester United vagy a zőőődek 😀
több mint 1 éve
A tökutolsótól kaptunk ki oda-vissza, csak mondom 😂 És az utolsó előtti Kispest ellen is ez lesz.
Mindenki takarodjon a picsába.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 1 éve
Ha így marad, Tatabánya pontok:Vasas ellen két meccsen 6
Mindenki más ellen tizenhét meccsen 11
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Közben a kilencvenes és kétezres évek legjobb pillanatait idéző nézőtéri gyerekiahóra is kialaulóban
több mint 1 éve
Ez a Tatabánya elleni megint kínvallatásPinyő magic, a szokásos szenvedés az utolsó helyezett ellen...
zacknorb

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 1 éve
Ez a Tatabánya elleni megint kínvallatás
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Hamburg Lautern Köln felmehetne idén, hogy ott se az ‘ottani mezőkövesdekkel’ legyen tele az első oszzályViszont a 'Lautern még oda is érhet év végénVicces egy csapat lettek és még menetelnek lefeléHertha egy félidő alatt simán benyalt egy négyestMég a végén megint szólnak Dárdainak
ozibozi
slowmotion
ozibozi
slowmotion
Szerkesztette: ozibozi
több mint 1 éve
Viszont a 'Lautern még oda is érhet év végénVicces egy csapat lettek és még menetelnek lefeléHertha egy félidő alatt simán benyalt egy négyestMég a végén megint szólnak Dárdainak
ozibozi
slowmotion
ozibozi
több mint 1 éve

Okos.
Cunha eltiltása is megy majd PL meccsekre (FPL-ben két komoly csatáropció esett így ki tegnap)
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Tényleg piros lapott a Sociedad úgy hogy a VAR vissza se nézte?1., Biztos hogy a VAR visszanézte, olyan nincs hogy ne nézzen vissza ilyen esetet!
KeyG
2., Értem én, hogy reál szurkoló vagy, de nyilván foci szerető ember is. Ott volt a keze, látványos a mozdulat is, nem is lehetett kérdés egy pillanatra se. Felesleges olyanba belekötni, ami nincs.
több mint 1 éve
Tényleg piros lapott a Sociedad úgy hogy a VAR vissza se nézte?
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!