Soccer

41 feliratkozó

több mint 1 éve
eaglesmcnabb Cleveland Browns Virginia Tech Hokies 23 199 — je suis poloska
Annyira jó az a Fradi. 😀 Bár nem tudom melyik meccs szívja jobban a véremet, a Manchester United vagy a zőőődek 😀
Toto21
Nem akarnak nyerni, ez kezd teljesen egyertelmu lenni.
Kenny
ez te sem gondolod komolyan 😀 az utolsó 10 percben meg akarnak?

ha csak nincs edzőbuktatás (az sem bajnokesélyes csapatok esetében szokott előfordulni, pláne nem szezononként kétszer, ennyire azért nem hülyék...) kizárt hogy úgy menjen neki egy csapat, pláne egy fradi hogy srácok akkor ma ne nyerjünk. Terembe a haverokkal nem tud úgy lemenni az ember hogy ne akarna nyerni, nemhogy egy profi, ilyen fizetésekkel.

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 1 éve
Toto21 Chicago Bears 8 073
most meg Saldanha 😀, akkor Lenny lövi a 3-at és 3-2-re nyerünk? 😀
több mint 1 éve
csak szidni kellett Pesic-et 😀
több mint 1 éve
Hajnal nagy igazolásai:

Pesic 1,2M-ért - idei teljesítmény 1 Assist augusztusban
Lenny - jött januárban eddig se gól, se gólpassz
Cirkovic - jött januárban eddig se gól, se gólpassz
Saldanha - 7 gól és 1 gólpassz, amikor azt mondta, hogy csak a bajnokságban 15 gólt fog szerezni, 2025-ös évben semmi

Ez mind- mind kidobott pénz.

Cserébe:

Kady Borges - már lőtt gólt új csapatában
Gruber - már lőtt gólt új csapatában

Miről beszélünk kérem!
több mint 1 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 23 085 — Kinek mit intézett a kormánya
Annyira jó az a Fradi. 😀 Bár nem tudom melyik meccs szívja jobban a véremet, a Manchester United vagy a zőőődek 😀
Toto21
Kenny
jó de kit akarnak buktatni? 😀 Ha meg nincs BL, akkor mi a cél? Vagy az a taktika idénre, hogy EL-be menjünk és ott akkor kiemeltként gyengébb ellenfelek miatt, alapból főtáblás lehet a csapat??? Vicc amit hétről hétre mutatnak
Toto21
de az EL-hez is kell a kupagyőzelem, ami a heti alapján elég necc
plusz a bajnok megint csak második körben indul BL selejtezőben, 1 nyert párharc és fix konfetti, ami az alapelvárás kell, hogy legyen, akárki is lesz a bajnok
zacknorb
De kupagyőztes is KLbe megy ha jól emlékszem. Ha nincs bajnoki cím nincs EL
csebi
Paks is EL-ben volt a Vajdahunyad ellen, azért mehetett a kiesés után Konfetti PO körig.
Konkrétan még a kazah kupagyőztes is EL-ben kezd, a finn már nem.

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 931 — Lucas Scott
Toto21
Kenny
jó de kit akarnak buktatni? 😀 Ha meg nincs BL, akkor mi a cél? Vagy az a taktika idénre, hogy EL-be menjünk és ott akkor kiemeltként gyengébb ellenfelek miatt, alapból főtáblás lehet a csapat??? Vicc amit hétről hétre mutatnak
Toto21
plusz a bajnok megint csak második körben indul BL selejtezőben, 1 nyert párharc és fix konfetti, ami az alapelvárás kell, hogy legyen, akárki is lesz a bajnok
zacknorb
De kupagyőztes is KLbe megy ha jól emlékszem. Ha nincs bajnoki cím nincs EL

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 1 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 23 085 — Kinek mit intézett a kormánya
Toto21
Kenny
Toto21

Szerkesztette: zacknorb

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 931 — Lucas Scott
Toto21
Kenny
Toto21
Kubatovot 😉

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 1 éve
egyébként 2025-ös naptári évben Maguire-nek több gólja van, mint Hojlund-nak és Zirkzee-nek EGYÜTT!!! Nonsense kérem
több mint 1 éve
davemayer Chicago Bears 15 498 — "Grammar maci"
Toto21
Kenny
Toto21
Én ezért nem hiszek ebben most, ugyanis nem arról van szó hogy egy jó formában levo csapat leadja a meccsét hanem tartósan szarul játszanak. És meglehet nézni hogy mennyire gólképtelenek Varga nélkül, most már látszik nagyon.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 1 éve
davemayer Chicago Bears 15 498 — "Grammar maci"
Toto21
Kenny
Pár játékos megérdemelné mostmár hogy meglátogassák a lakásánál

Párat meg most cutolnék is

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 1 éve
Toto21
Kenny
több mint 1 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 557 — Omar's Coming Yo!
Toto21

több mint 1 éve
több mint 1 éve
warr_b Washington Commanders 29 431 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
A tökutolsótól kaptunk ki oda-vissza, csak mondom 😂
És az utolsó előtti Kispest ellen is ez lesz.

Mindenki takarodjon a picsába.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 1 éve
Ha így marad, Tatabánya pontok:
Vasas ellen két meccsen 6
Mindenki más ellen tizenhét meccsen 11

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 777
Közben a kilencvenes és kétezres évek legjobb pillanatait idéző nézőtéri gyerekiahóra is kialaulóban

több mint 1 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 557 — Omar's Coming Yo!
ez egeszen hihetetlen😃

több mint 1 éve
warr_b Washington Commanders 29 431 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Ez a Tatabánya elleni megint kínvallatás
zacknorb
Pinyő magic, a szokásos szenvedés az utolsó helyezett ellen...

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 1 éve
Ez a Tatabánya elleni megint kínvallatás

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
ozibozi New York Giants 21 163
Hertha egy félidő alatt simán benyalt egy négyest
ozibozi
Még a végén megint szólnak Dárdainak
slowmotion
Vicces egy csapat lettek és még menetelnek lefelé
ozibozi
Viszont a 'Lautern még oda is érhet év végén
slowmotion
Hamburg Lautern Köln felmehetne idén, hogy ott se az ‘ottani mezőkövesdekkel’ legyen tele az első oszzály

Szerkesztette: ozibozi
több mint 1 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 444 — Cowboys fan
Hertha egy félidő alatt simán benyalt egy négyest
ozibozi
Még a végén megint szólnak Dárdainak
slowmotion
Vicces egy csapat lettek és még menetelnek lefelé
ozibozi
Viszont a 'Lautern még oda is érhet év végén
több mint 1 éve

Okos.
Cunha eltiltása is megy majd PL meccsekre (FPL-ben két komoly csatáropció esett így ki tegnap)

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 987
Tényleg piros lapott a Sociedad úgy hogy a VAR vissza se nézte?
KeyG
1., Biztos hogy a VAR visszanézte, olyan nincs hogy ne nézzen vissza ilyen esetet!
2., Értem én, hogy reál szurkoló vagy, de nyilván foci szerető ember is. Ott volt a keze, látványos a mozdulat is, nem is lehetett kérdés egy pillanatra se. Felesleges olyanba belekötni, ami nincs.
több mint 1 éve
KeyG Baltimore Ravens 14 124
Tényleg piros lapott a Sociedad úgy hogy a VAR vissza se nézte?

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers

We are just the Ravens!