Soccer
41 feliratkozó
több mint 1 éve
Szerintem fontosabb lesz nagyobb ligás csapatokban hogy 2-vel kevesebb meccset játszanak. BL-Ben biztos.Látom ahogy őket hogy érdekli a helyezés. Tovább jutnak majd lesz ami lesz. A norvég magyar svéd stb bajnok ellen fognak játszani.Közben Varga Barna vezeti az EL góllövő listátÉs a Fradit 5 kör után csak 1 pont választja el a top8-tól, előzi többek közt a MU-t, a Romát, a Besiktast, a Portot is.
zacknorb
Őszentsége Sobri Jóska
Lassan rájönnek erre a nagyobb csapatok is, és majd pont beleszarnak.nyernek 3 meccset és mehet a fakó…
ozibozi
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
Jó, hát Roberto Carlos sem volt egy Maldini - közelről sem -, csak olyan gyors volt, hogy kicsikart magának egy második esélyt. Mindig.Ezreleket elnéztem 😊Na Alphonso Davies a Dortmund meccs előtt itta csattra magát. Profi mentalitás.Azért 2-3 sör nem feltétlen csatt (jogi értelemben sem, kb. szabálysértési érték arrafele), de ahhoz pont elég volt, hogy egy hónapra bevonják a jogsiját. Addig meg ott az U-Bahn. 😊
csebi
Egyébként sokan mondják, hogy most újra jól játszik, szerintem viszont nem. Még mindig elemi hibákat vét a 2020-21-es formájához képest, egyedül a gyorsaságának köszönhető, hogy nem verik meg gyakrabban a párharcokban. Kíváncsi leszek, hogy végül hosszabbít-e, de a jelenlegi Phonzyért én nem hullajtanék krokodilkönnyeket akkor sem, ha ingyen távozna.
Hungarian Bill
Igen felőlem is mehet. Nem látok akkora pluszt benne, rossz passzok, rossz helyezkedés, csak javít mert gyors.
csebi
több mint 1 éve
Nem is tudom értelmezni. Két centet inni négy helyett az kb olyan, mintha sikerül levetkőztetni valami jó nőt, várja, hogy megrakd, de te csak simogatod.Borsodban a sör nem számít alkoholnak.OFF
Sixo
Ezt gyárilag miskolciként teljes mértékben meg tudom erősíteni, ahogy azt is, hogy ha 2 cent rövidet kérsz, elhajtanak a búsba 😊 #beentheredonethat
ON
Hungarian Bill
több mint 1 éve
Borsodban a sör nem számít alkoholnak.OFF
Sixo
Ezt gyárilag miskolciként teljes mértékben meg tudom erősíteni, ahogy azt is, hogy ha 2 cent rövidet kérsz, elhajtanak a búsba 😊 #beentheredonethat
ON
több mint 1 éve
Borsodban a sör nem számít alkoholnak.Na Alphonso Davies a Dortmund meccs előtt itta csattra magát. Profi mentalitás.Azért 2-3 sör nem feltétlen csatt
csebi
Hungarian Bill
több mint 1 éve
Ezreleket elnéztem 😊Na Alphonso Davies a Dortmund meccs előtt itta csattra magát. Profi mentalitás.Azért 2-3 sör nem feltétlen csatt (jogi értelemben sem, kb. szabálysértési érték arrafele), de ahhoz pont elég volt, hogy egy hónapra bevonják a jogsiját. Addig meg ott az U-Bahn. 😊
csebi
Egyébként sokan mondják, hogy most újra jól játszik, szerintem viszont nem. Még mindig elemi hibákat vét a 2020-21-es formájához képest, egyedül a gyorsaságának köszönhető, hogy nem verik meg gyakrabban a párharcokban. Kíváncsi leszek, hogy végül hosszabbít-e, de a jelenlegi Phonzyért én nem hullajtanék krokodilkönnyeket akkor sem, ha ingyen távozna.
Hungarian Bill
Igen felőlem is mehet. Nem látok akkora pluszt benne, rossz passzok, rossz helyezkedés, csak javít mert gyors.
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 1 éve
Na Alphonso Davies a Dortmund meccs előtt itta csattra magát. Profi mentalitás.Azért 2-3 sör nem feltétlen csatt (jogi értelemben sem, kb. szabálysértési érték arrafele), de ahhoz pont elég volt, hogy egy hónapra bevonják a jogsiját. Addig meg ott az U-Bahn. 😊
csebi
több mint 1 éve
Na Alphonso Davies a Dortmund meccs előtt itta csattra magát. Profi mentalitás.
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 1 éve
Látom ahogy őket hogy érdekli a helyezés. Tovább jutnak majd lesz ami lesz. A norvég magyar svéd stb bajnok ellen fognak játszani.Közben Varga Barna vezeti az EL góllövő listátÉs a Fradit 5 kör után csak 1 pont választja el a top8-tól, előzi többek közt a MU-t, a Romát, a Besiktast, a Portot is.
zacknorb
Őszentsége Sobri Jóska
Lassan rájönnek erre a nagyobb csapatok is, és majd pont beleszarnak.nyernek 3 meccset és mehet a fakó…
Szerkesztette: ozibozi
több mint 1 éve
Kelleher top10 PL kapus, elég mázlink van vele, hogy még mindig tűri a másodhegedűs szerepkört. Egy dolog vígasztalja, hogy Becker évente 1-2-3 hónapra mindig off.nemsokáig marad már, gondolom azért kellett a mamardashvili move
alatriste
amit nem értek továbbra se mert nem vagyok meggyőzve hogy jobb lenne nála, de cserébe nem is igazán fiatalabb
de sztem Jaros se tartható középtávon már
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
A Leicester Citynél van Nistelrooy lett a menedzser, vótmá?2 napja be lett írva csak a pool-real felülírt mindent
Erre nagyon kíváncsi leszek, őszintén szurkolok neki hogy sikeres legyen (csak ne a Liverpool ellen).
Mikey
van Nistelrooy --> Leicester City. Frankó, ennek örülök.
dugo93
több mint 1 éve
holnapi Bayern-BVB meccs a TV4-en lesz!Mert az arena4 végre rendes futballt ad
NB2

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 1 éve
Quansahnak elő kell lépnie és én ezért akartam egy CB igazolástKonaté bő 1 hónapra off 😕Pont decemberben, amikor a legsűrűbb a menetrend. Hát ez van, bízunk Quansahban és Gomezben. Kíváncsian várom, melyikük lesz az első választás.
Idén volt eddig a legjobb (idén bírta legtovább sérülés nélkül). Az a no1 védelem európaszerte nem kicsit volt az ő érdeme.
alatriste
Mikey
tippre télen jönni is fog
pedig Konaté tökéletes ütembe tudná pótolni VvD-t miután visszább lép
több mint 1 éve
holnapi Bayern-BVB meccs a TV4-en lesz!Dortmundban lesz a meccs, de az tény, hogy a műsorszerkesztők megették a napi tréfarépájukat:
NB2
több mint 1 éve
There's been a significant update to the text of the Draw Procedures for the European WC 2026 qualifiers.
— Football Meets Data (@fmeetsdata) November 29, 2024
Among other changes, this part has been completely removed from the text:
"Pots 2, 3 and 4: the UNL PO participants from these pots are in priority allocated to groups of… pic.twitter.com/haadCWOOOk
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
holnapi Bayern-BVB meccs a TV4-en lesz!
több mint 1 éve
Ez a Knezy a világ legszarabb riportere. Idióta barom
több mint 1 éve
Ez az Eppel valami botrány szar
több mint 1 éve
Közben megy a Beke Peti revenge game
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Varga Roland Pakson?Őssi csapatépítő hétvégén asszociációs játékon a magyar focistánál az ő neve jutott először eszembe, és kinevettek.
Gyere haza fiatal.
- JC6
Oké, mea culpa hogy nem Szivacski volt az, azt az agyam próbálja kitörölni 😀
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
A Leicester Citynél van Nistelrooy lett a menedzser, vótmá?Erre nagyon kíváncsi leszek, őszintén szurkolok neki hogy sikeres legyen (csak ne a Liverpool ellen).
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 1 éve
Konaté bő 1 hónapra off 😕Pont decemberben, amikor a legsűrűbb a menetrend. Hát ez van, bízunk Quansahban és Gomezben. Kíváncsian várom, melyikük lesz az első választás.
Idén volt eddig a legjobb (idén bírta legtovább sérülés nélkül). Az a no1 védelem európaszerte nem kicsit volt az ő érdeme.
alatriste
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 1 éve
Konaté bő 1 hónapra off 😕 Idén volt eddig a legjobb (idén bírta legtovább sérülés nélkül). Az a no1 védelem európaszerte nem kicsit volt az ő érdeme.

Liverpool Fc