Soccer

41 feliratkozó

több mint 1 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 119 — "Montoya por favor!"
Közben Varga Barna vezeti az EL góllövő listát
zacknorb
És a Fradit 5 kör után csak 1 pont választja el a top8-tól, előzi többek közt a MU-t, a Romát, a Besiktast, a Portot is.
Őszentsége Sobri Jóska
Látom ahogy őket hogy érdekli a helyezés. Tovább jutnak majd lesz ami lesz. A norvég magyar svéd stb bajnok ellen fognak játszani.
Lassan rájönnek erre a nagyobb csapatok is, és majd pont beleszarnak.nyernek 3 meccset és mehet a fakó…
ozibozi
Szerintem fontosabb lesz nagyobb ligás csapatokban hogy 2-vel kevesebb meccset játszanak. BL-Ben biztos.

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 932 — Cowboys fan
Na Alphonso Davies a Dortmund meccs előtt itta csattra magát. Profi mentalitás.
csebi
Azért 2-3 sör nem feltétlen csatt (jogi értelemben sem, kb. szabálysértési érték arrafele), de ahhoz pont elég volt, hogy egy hónapra bevonják a jogsiját. Addig meg ott az U-Bahn. 😊

Egyébként sokan mondják, hogy most újra jól játszik, szerintem viszont nem. Még mindig elemi hibákat vét a 2020-21-es formájához képest, egyedül a gyorsaságának köszönhető, hogy nem verik meg gyakrabban a párharcokban. Kíváncsi leszek, hogy végül hosszabbít-e, de a jelenlegi Phonzyért én nem hullajtanék krokodilkönnyeket akkor sem, ha ingyen távozna.
Hungarian Bill
Ezreleket elnéztem 😊
Igen felőlem is mehet. Nem látok akkora pluszt benne, rossz passzok, rossz helyezkedés, csak javít mert gyors.
csebi
Jó, hát Roberto Carlos sem volt egy Maldini - közelről sem -, csak olyan gyors volt, hogy kicsikart magának egy második esélyt. Mindig.
több mint 1 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 932 — Cowboys fan
Borsodban a sör nem számít alkoholnak.
Sixo
OFF

Ezt gyárilag miskolciként teljes mértékben meg tudom erősíteni, ahogy azt is, hogy ha 2 cent rövidet kérsz, elhajtanak a búsba 😊 #beentheredonethat

ON
Hungarian Bill
Nem is tudom értelmezni. Két centet inni négy helyett az kb olyan, mintha sikerül levetkőztetni valami jó nőt, várja, hogy megrakd, de te csak simogatod.
több mint 1 éve
Hungarian Bill Buffalo Bills 1 671
Sixo
OFF

Ezt gyárilag miskolciként teljes mértékben meg tudom erősíteni, ahogy azt is, hogy ha 2 cent rövidet kérsz, elhajtanak a búsba 😊 #beentheredonethat

ON
több mint 1 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 40 438 — LIGHTS OUT!
holnapi Bayern-BVB meccs a TV4-en lesz!
NB2
Mert az arena4 végre rendes futballt ad
r.baggio
Jézusom de nagyon el lesz kenve a Clemson. 18as karikát ki kellesz oda tenni.

Szerkesztette: Sixo

több mint 1 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 40 438 — LIGHTS OUT!
csebi
Azért 2-3 sör nem feltétlen csatt
Hungarian Bill

több mint 1 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 958 — Lucas Scott
csebi
Azért 2-3 sör nem feltétlen csatt (jogi értelemben sem, kb. szabálysértési érték arrafele), de ahhoz pont elég volt, hogy egy hónapra bevonják a jogsiját. Addig meg ott az U-Bahn. 😊

Egyébként sokan mondják, hogy most újra jól játszik, szerintem viszont nem. Még mindig elemi hibákat vét a 2020-21-es formájához képest, egyedül a gyorsaságának köszönhető, hogy nem verik meg gyakrabban a párharcokban. Kíváncsi leszek, hogy végül hosszabbít-e, de a jelenlegi Phonzyért én nem hullajtanék krokodilkönnyeket akkor sem, ha ingyen távozna.
Hungarian Bill
Ezreleket elnéztem 😊
Igen felőlem is mehet. Nem látok akkora pluszt benne, rossz passzok, rossz helyezkedés, csak javít mert gyors.

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 1 éve
csebi

több mint 1 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 958 — Lucas Scott

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 1 éve
ozibozi New York Giants 20 266
Közben Varga Barna vezeti az EL góllövő listát
zacknorb
És a Fradit 5 kör után csak 1 pont választja el a top8-tól, előzi többek közt a MU-t, a Romát, a Besiktast, a Portot is.
Őszentsége Sobri Jóska
Látom ahogy őket hogy érdekli a helyezés. Tovább jutnak majd lesz ami lesz. A norvég magyar svéd stb bajnok ellen fognak játszani.
Lassan rájönnek erre a nagyobb csapatok is, és majd pont beleszarnak.nyernek 3 meccset és mehet a fakó…

Szerkesztette: ozibozi
több mint 1 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 54 236 — The Mathematician
Kelleher top10 PL kapus, elég mázlink van vele, hogy még mindig tűri a másodhegedűs szerepkört. Egy dolog vígasztalja, hogy Becker évente 1-2-3 hónapra mindig off.
alatriste
nemsokáig marad már, gondolom azért kellett a mamardashvili move
amit nem értek továbbra se mert nem vagyok meggyőzve hogy jobb lenne nála, de cserébe nem is igazán fiatalabb
de sztem Jaros se tartható középtávon már

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
A Leicester Citynél van Nistelrooy lett a menedzser, vótmá?

Erre nagyon kíváncsi leszek, őszintén szurkolok neki hogy sikeres legyen (csak ne a Liverpool ellen).
Mikey
2 napja be lett írva csak a pool-real felülírt mindent

van Nistelrooy --> Leicester City. Frankó, ennek örülök.
dugo93

több mint 1 éve
r.baggio New York Giants New Mexico Lobos 64 364 — no es importante
NB2
Mert az arena4 végre rendes futballt ad

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 1 éve
Konaté bő 1 hónapra off 😕
Idén volt eddig a legjobb (idén bírta legtovább sérülés nélkül). Az a no1 védelem európaszerte nem kicsit volt az ő érdeme.
alatriste
Pont decemberben, amikor a legsűrűbb a menetrend. Hát ez van, bízunk Quansahban és Gomezben. Kíváncsian várom, melyikük lesz az első választás.
Mikey
Quansahnak elő kell lépnie és én ezért akartam egy CB igazolást
tippre télen jönni is fog
pedig Konaté tökéletes ütembe tudná pótolni VvD-t miután visszább lép

több mint 1 éve
NB2
Dortmundban lesz a meccs, de az tény, hogy a műsorszerkesztők megették a napi tréfarépájukat:

több mint 1 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 890 — Kinek mit intézett a kormánya

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
NB2 New England Patriots 27 471 — nabege2@yahoo.com
több mint 1 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 8 569
Ez a Knezy a világ legszarabb riportere. Idióta barom
több mint 1 éve
Ez az Eppel valami botrány szar
több mint 1 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 890 — Kinek mit intézett a kormánya
Közben megy a Beke Peti revenge game

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Varga Roland Pakson?

Gyere haza fiatal.
- JC6
Őssi csapatépítő hétvégén asszociációs játékon a magyar focistánál az ő neve jutott először eszembe, és kinevettek.
Oké, mea culpa hogy nem Szivacski volt az, azt az agyam próbálja kitörölni 😀

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Mikey Cincinnati Bengals 20 577
A Leicester Citynél van Nistelrooy lett a menedzser, vótmá?

Erre nagyon kíváncsi leszek, őszintén szurkolok neki hogy sikeres legyen (csak ne a Liverpool ellen).

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 1 éve
Varga Roland Pakson?

Gyere haza fiatal.
több mint 1 éve
Mikey Cincinnati Bengals 20 577
Idén volt eddig a legjobb (idén bírta legtovább sérülés nélkül). Az a no1 védelem európaszerte nem kicsit volt az ő érdeme.
alatriste
Pont decemberben, amikor a legsűrűbb a menetrend. Hát ez van, bízunk Quansahban és Gomezben. Kíváncsian várom, melyikük lesz az első választás.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 1 éve
alatriste Green Bay Packers 11 771 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.

Liverpool Fc