Soccer
41 feliratkozó
több mint 1 éve
Vezet a Kispest, de most kerültek emberhátrányba
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Májsztró olyan mint egy lassított felvétel. Persze egy nyilatkozat alapján ne általánosítsak, de nem látom, hogyan tüzel fel egy csapatot.
"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
több mint 1 éve
Gabriel Magalhães szöglet gólt fejelt. A fű zöld, az ég kék, Mir bukik, etc
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
FélOFF!Külföldön is ilyen fakók a székek? 😊 Nézem a magyar stadionokat, az összes stadionban teljesen kiszívta a nap a székeket, de újrafesteni már luxus. Vagy ezt hogy csinálják külföldön? 😊
több mint 1 éve
De jó, hogy írtad! Teljesen elfeledkeztem arról, hogy szombaton van a Rangadó.És lassan a Gula varázslat is elfogyott a Bundásban, már kaptak 3-at, egy Dárdai assistal.De legalább Orbané volt a becsületgól, avagy a sebtapasz a nyilt törésen.
zacknorb
Kerkeznek gratula!!!
Közben a nap rangadójának félidejében: Szar a Kispest - Szivacski Ex Team 0-0
iktriad
több mint 1 éve
És lassan a Gula varázslat is elfogyott a Bundásban, már kaptak 3-at, egy Dárdai assistal.De legalább Orbané volt a becsületgól, avagy a sebtapasz a nyilt törésen.
zacknorb
Kerkeznek gratula!!!
Közben a nap rangadójának félidejében: Szar a Kispest - Szivacski Ex Team 0-0
több mint 1 éve
A kis Bogesz kimondta a lényeget 😊Múltheten sem jart tizi ilyen kezezesre, most Győrben sem, de a felcsút ellen ki se hívják a sporit. 🤣
"Oda fújnak ahova kell" 😊
bcsarli, Udvari Főkóstoló
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 1 éve
Wolves legenda Fabio Silva győztes gól a Barca ellen? az kom gec

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 1 éve
És lassan a Gula varázslat is elfogyott a Bundásban, már kaptak 3-at, egy Dárdai assistal.
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Ezaaaaaz Milos!!!!8 perc alatt 3 gól komoly a meccs 😀
Tony Adams

több mint 1 éve
Ezaaaaaz Milos!!!!
több mint 1 éve
Clemson W lesz ma ebből..Jézusom de nagyon el lesz kenve a Clemson. 18as karikát ki kellesz oda tenni.holnapi Bayern-BVB meccs a TV4-en lesz!Mert az arena4 végre rendes futballt ad
NB2
r.baggio
Sixo
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 1 éve
Csóri BaldeKapott rendesen....
zacknorb
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
Na úgy látom vègkèpp lenullázzuk a madrid elleni előnyt 🥺
több mint 1 éve
Azazmtk-pafc tippreNem úgy van hogy természetes testhelyzet, és esésnél a támaszkodó kéz az nem tizi?Ha csúszik a játékos, amin támaszkodik, az nem tizi tudtommal.
Alapvetően nem szoktam bírózni, de vicc ez a fújás.
Maceiras meg telibeveri konyokkel varjút oszt semmi
eaglesmcnabb
Melyik meccs?
zacknorb
NB2
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 1 éve
Laci kulcsfontosságú győzés a bundások ellen!

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 1 éve
Közben a nap derbyje véget értLaci-Szkanderbég 1-0❤️🇦🇱
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
mtk-pafc tippreNem úgy van hogy természetes testhelyzet, és esésnél a támaszkodó kéz az nem tizi?Ha csúszik a játékos, amin támaszkodik, az nem tizi tudtommal.
eaglesmcnabb
Melyik meccs?
zacknorb
több mint 1 éve
A kis Bogesz kimondta a lényeget 😊"Oda fújnak ahova kell" 😊
több mint 1 éve
Nem úgy van hogy természetes testhelyzet, és esésnél a támaszkodó kéz az nem tizi?Ha csúszik a játékos, amin támaszkodik, az nem tizi tudtommal.
eaglesmcnabb
Melyik meccs?
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Nem úgy van hogy természetes testhelyzet, és esésnél a támaszkodó kéz az nem tizi? Alapvetően nem szoktam bírózni, de vicc ez a fújás.
több mint 1 éve
Ha jól rajtolnak vlsz, ha elcseszik az elejét, utána már csak arra fognak figyelni hogy sikerüljön becsusszanni.Szerintem fontosabb lesz nagyobb ligás csapatokban hogy 2-vel kevesebb meccset játszanak. BL-Ben biztos.Látom ahogy őket hogy érdekli a helyezés. Tovább jutnak majd lesz ami lesz. A norvég magyar svéd stb bajnok ellen fognak játszani.Közben Varga Barna vezeti az EL góllövő listátÉs a Fradit 5 kör után csak 1 pont választja el a top8-tól, előzi többek közt a MU-t, a Romát, a Besiktast, a Portot is.
zacknorb
Őszentsége Sobri Jóska
Lassan rájönnek erre a nagyobb csapatok is, és majd pont beleszarnak.nyernek 3 meccset és mehet a fakó…
ozibozi
Heisman nádor
Még új az egész
Szerkesztette: ozibozi