Soccer
41 feliratkozó
több mint 1 éve
inkább Salah megrúgásán háborodtak fel és onnan indult a dologa közönség elég brutál most így hirtelen 😀tetszik nekik amit látnak. Mondjuk nekem is 😊
Negritis, a vajda
shagi0206
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
a közönség elég brutál most így hirtelen 😀tetszik nekik amit látnak. Mondjuk nekem is 😊
Negritis, a vajda
több mint 1 éve
a közönség elég brutál most így hirtelen 😀
több mint 1 éve
A játék képe alapján nagyjából 5-0-nak kellene lennie a félidei eredménynek...
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 1 éve
Remélem csak medve puszi mert kicsit mintha húzná a lábát Szobó
több mint 1 éve
Én tudtam is, hogy ő nem center, szélen kell játszatni.az a baj(?) hogy Diaz, Salah, Jota biztos hogy előtte van nálamNagyon régen láttam ennyire impresszív kezdést. Végre Szoboszlai is bátran lő messziről, annak pedig külön örülök hogy Gakpo szerezte az elsőt.Nekem Gakpo nagy kedvenc (Negrivel ellentétben 😊 ). Végre Slot alatt kibontotta a szárnyait.
Mikey
shagi0206
nem mondom hogy rossz és mikor nem középen szenved akkor jobban is teljesít
de kedvenc nem nagyon lesz már
Negritis, a vajda
több mint 1 éve
az a baj(?) hogy Diaz, Salah, Jota biztos hogy előtte van nálamNagyon régen láttam ennyire impresszív kezdést. Végre Szoboszlai is bátran lő messziről, annak pedig külön örülök hogy Gakpo szerezte az elsőt.Nekem Gakpo nagy kedvenc (Negrivel ellentétben 😊 ). Végre Slot alatt kibontotta a szárnyait.
Mikey
shagi0206
nem mondom hogy rossz és mikor nem középen szenved akkor jobban is teljesít
de kedvenc nem nagyon lesz már
több mint 1 éve
Nagyon régen láttam ennyire impresszív kezdést. Végre Szoboszlai is bátran lő messziről, annak pedig külön örülök hogy Gakpo szerezte az elsőt.Nekem Gakpo nagy kedvenc (Negrivel ellentétben 😊 ). Végre Slot alatt kibontotta a szárnyait.
Mikey
több mint 1 éve
Nagyon régen láttam ennyire impresszív kezdést. Végre Szoboszlai is bátran lő messziről, annak pedig külön örülök hogy Gakpo szerezte az elsőt.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 1 éve
Hú de be kéne rámolni félóra alatt vagy 3-at, most be lehetne... Felbillen a pálya eddig. Ki kell használni.

Liverpool Fc
több mint 1 éve
Salah assist (megint).Lehet ezt is kapura akarta csavarni 😜
shagi0206
több mint 1 éve
Eddig ez Pool parádé.
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Salah assist (megint).
több mint 1 éve
Centiken múlott egy szép assiszt.És Szoboszlai is kezd!és eddig jó is. Persze még kicsi a minta
iktriad
shagi0206
több mint 1 éve
Szoboszlai nem hátra passzolgat végre
több mint 1 éve
Annyi bizonyos, hogy a City idén nem biztos hogy tapasztalt ilyet. Konkrétan momentumuk nincs eddig.
több mint 1 éve
és eddig jó is. Persze még kicsi a mintainkább aktívnak mondanám 😊
shagi0206
több mint 1 éve
És Szoboszlai is kezd!és eddig jó is. Persze még kicsi a minta
iktriad
több mint 1 éve
És Szoboszlai is kezd!több mint 1 éve
igen, azóta már rájöttem hogy Konaté sérült, ez az infó nem volt meg.Quansah sem életbiztosításGomez-TAA kezd, nem lesz könnyűigen, nekem is aggasztó, hogy Gomezt most volt szükséges bedobni? Remélem rám cáfol Slot meg Gomez. Az lenne a legviccesebb, ha be is találna végre 😊
Negritis, a vajda
shagi0206
a rutin miatt megértem hogy Gomez
Negritis, a vajda
több mint 1 éve
Quansah sem életbiztosításGomez-TAA kezd, nem lesz könnyűigen, nekem is aggasztó, hogy Gomezt most volt szükséges bedobni? Remélem rám cáfol Slot meg Gomez. Az lenne a legviccesebb, ha be is találna végre 😊
Negritis, a vajda
shagi0206
a rutin miatt megértem hogy Gomez
több mint 1 éve
Ezt le kell hozni min X-re utána meg figyelni az Arsenal, Chelsea elleni meccsekre. Ilyen egyszerű az egész 😂
több mint 1 éve
Gomez-TAA kezd, nem lesz könnyűigen, nekem is aggasztó, hogy Gomezt most volt szükséges bedobni? Remélem rám cáfol Slot meg Gomez. Az lenne a legviccesebb, ha be is találna végre 😊
Negritis, a vajda