Soccer
41 feliratkozó
több mint 1 éve
Ha 11-es, akkor nem jár lap?ugye elvileg már nincs kettős büntetés szal max sárga
shagi0206
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Majdnem átugrotta 😊
több mint 1 éve
Ha 11-es, akkor nem jár lap?
több mint 1 éve
Hoppá nem Joe ment ki, Quansah a jobb back

Liverpool Fc
több mint 1 éve
Jó lépés Dokura reagálva kitolni oda Gomeztúgy néz ki Jeremy megy ki szélre ami meglepő
alatriste
több mint 1 éve
Diaz mehet ki így szélre ami már pozitív leszÉn imádom Darwint! 😀 Ma meg ha kihagy mindent se fog kilógni a csapatból. 😀Tőlem Ngog is bejöhetne havégre valaki bekúrná a helyzeteket, mert már siralmas, hogy még mindig 1-0. Nem fogjuk ezt megnyerni így. Ennyi helyzetett nem lehet kihagyniNa, majd Darwin eldönti 💪
alatriste
zacknorb
alatriste
több mint 1 éve
Én imádom Darwint! 😀 Ma meg ha kihagy mindent se fog kilógni a csapatból. 😀Tőlem Ngog is bejöhetne havégre valaki bekúrná a helyzeteket, mert már siralmas, hogy még mindig 1-0. Nem fogjuk ezt megnyerni így. Ennyi helyzetett nem lehet kihagyniNa, majd Darwin eldönti 💪
alatriste
zacknorb

Liverpool Fc
több mint 1 éve
Téteket lehet rakni: Darwin hány kapufát szerez?o/u 2
shagi0206
több mint 1 éve
Jó lépés Dokura reagálva kitolni oda Gomezt

Liverpool Fc
több mint 1 éve
Tőlem Ngog is bejöhetne havégre valaki bekúrná a helyzeteket, mert már siralmas, hogy még mindig 1-0. Nem fogjuk ezt megnyerni így. Ennyi helyzetett nem lehet kihagyniNa, majd Darwin eldönti 💪
alatriste
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Téteket lehet rakni: Darwin hány kapufát szerez?
több mint 1 éve
amúgy tipik olyan meccs, hogy agyonnyerhetné a pool, azt majd a city talál vmi gólt és X lesz..ugyanezt akartam, tavaly is "megcsináltuk" párszor, hogy a 20.percben lehetne 4-5 sima, aztán jött a hidegzuhany
bogjosi
több mint 1 éve
agyon van verver a city aztán csak 1-0 az ilyen helyzetekben szokott ez visszaütniSpoiler: 1-1 lesz.
nem akar sehogy bemenni az a kurva 2.
alatriste
több mint 1 éve
amúgy tipik olyan meccs, hogy agyonnyerhetné a pool, azt majd a city talál vmi gólt és X lesz..
...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
több mint 1 éve
Tőlem Ngog is bejöhetne havégre valaki bekúrná a helyzeteket, mert már siralmas, hogy még mindig 1-0. Nem fogjuk ezt megnyerni így. Ennyi helyzetett nem lehet kihagyni

Liverpool Fc
több mint 1 éve
amúgy Gakpo is most leadhatta volna Robbo-nakde Dominknak se passzolt 😊
több mint 1 éve
Nem lesz ez így jó, hogy ennyi helyzetet kihagyunk.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 1 éve
Egy prime Torres kellene nekünk belőni a helyzeteket.szerintem ez a csapat annyira nem feküdne neki
shagi0206
ő jobban szeretett mélységből indulni és úgy megoldani a dolgokat
nálunk meg be lenne téve középre mint Diaz, Nunez, Gakpo ami nem az ő terepe
több mint 1 éve
Egy prime Torres kellene nekünk belőni a helyzeteket.Hu de így van! A Poolos Torressel ez a csapat overkill lehetne.
shagi0206

Liverpool Fc
több mint 1 éve
Egy prime Torres kellene nekünk belőni a helyzeteket.
több mint 1 éve
Igen, kb pont ezt írtam le többször is a hisztikre reagálva. De a magyar csőlátásnak lehet ezt magyarázni.Nem mondom hogy nincs alapja, de bőven túl van lihegve.Salah alapvetően sokszor nem passzol
shagi0206
ez nem azon múlik hogy Dominik van ott vagy sem, másnak se szivesen teszi 😀
Negritis, a vajda
több mint 1 éve
Nem mondom hogy nincs alapja, de bőven túl van lihegve.Salah alapvetően sokszor nem passzol
shagi0206
ez nem azon múlik hogy Dominik van ott vagy sem, másnak se szivesen teszi 😀
több mint 1 éve
Nem mondom hogy nincs alapja, de bőven túl van lihegve.mondjuk pont hasonló szitukban jön legtöbbször elő 😊oh, engem aztán hidegen hagy 😀 ...elég nekem a Utd-del foglalkozni..Salah to Szobo passz...oh wait 😀És akkor les is lett volna, meg a védő is útban lett volna. De amúgy ja, végre lehet mondani hogy köcsög Salah nem passzol Szoboszlainak.
bogjosi
Mikey
btw. a lassítást nem láttam, csak viccesnek ítéltem a szitut, tekintve, hogy mindigmindenhol ez a mantra megy 😉
bogjosi
Negritis, a vajda