Soccer
41 feliratkozó
több mint 1 éve
Na, akkor kezdődjön az igazi foci 😊
több mint 1 éve
bántani magát? 😊Hát pont ez a bajom vele, ami miatt nem tudtam soha a top1 edzőnek nevezni. Ha valami nem működik, nincs rá ötlete, hogy hogy változtasson. 1 valamit tud (elismerem azt tényleg tudja), de ennyi.pep már kínjában mutogat, bár még mindig jobb, mintha főbe lőné magát dühében a partvonal mellett, bohócsztem ekkora gödörben nem volt még csapata
Stoki
szal megértem hogy fingja sincs mi legyen
Negritis, a vajda
shagi0206
több mint 1 éve
pep már kínjában mutogat, bár még mindig jobb, mintha főbe lőné magát dühében a partvonal mellett, bohócnem kell mindent komolyan venni! 😀
Stoki
szerintem vicces volt, ő is mosolygott (kínjában igaz) a "You are gonna be sacked in the morning!" rigmusra, amit a pool szurkolók énekeltek 😀
...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
több mint 1 éve
Nunez a kapusba azért még a leses helyzetet is
több mint 1 éve
Hát pont ez a bajom vele, ami miatt nem tudtam soha a top1 edzőnek nevezni. Ha valami nem működik, nincs rá ötlete, hogy hogy változtasson. 1 valamit tud (elismerem azt tényleg tudja), de ennyi.pep már kínjában mutogat, bár még mindig jobb, mintha főbe lőné magát dühében a partvonal mellett, bohócsztem ekkora gödörben nem volt még csapata
Stoki
Negritis, a vajda
több mint 1 éve
pep már kínjában mutogat, bár még mindig jobb, mintha főbe lőné magát dühében a partvonal mellett, bohócsztem ekkora gödörben nem volt még csapata
Stoki
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
anno a magyar ravaszdi vörösnek is volt esélye csak nem nagyon élt vele, sőt...húú azt de sajnáltam hogy ő befürdött
Stoki
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Az majd csak max kiderül egy ország váltás után.Minek kellett az a grúz kapus, amikor itt van KelleherMert ő még az írnél is jobb?
ozibozi
Mikey
több mint 1 éve
anno a magyar ravaszdi vörösnek is volt esélye csak nem nagyon élt vele, sőt...
több mint 1 éve
Vagy megint Caiomhin lesz Mamardashvili mögött 😅Kelleherért valaki fix jó pénzt fog letenniVagy megy Allison, és Mamardasvili lesz a csere 😊
zacknorb
shagi0206
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Minek kellett az a grúz kapus, amikor itt van KelleherMert ő még az írnél is jobb?
ozibozi
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 1 éve
Kelleherért valaki fix jó pénzt fog letenniVagy megy Allison, és Mamardasvili lesz a csere 😊
zacknorb
több mint 1 éve
Tyu Virgil majdnem gólpaszt adottSzerintem mióta itt van, nem hibázott ennyire durvát. Kellehernek vehet pár sört a meccs után.
Toca
több mint 1 éve
Minek kellett az a grúz kapus, amikor itt van Kelleher
több mint 1 éve
jóhogy Kellehernek van szakálla, mert azt hinném, hogy lány
több mint 1 éve
ezzel a Kelleher bravúrral megvagyunk 😊Az kell minden meccsre. Én nem biztos, hogy őt nélkülözném már idén.
Stoki
több mint 1 éve
Kelleherért valaki fix jó pénzt fog letenni
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
ezzel a Kelleher bravúrral megvagyunk 😊
több mint 1 éve
Tyu Virgil majdnem gólpaszt adott
több mint 1 éve
Megmondtam!agyon van verver a city aztán csak 1-0 az ilyen helyzetekben szokott ez visszaütniSpoiler: 1-1 lesz.
nem akar sehogy bemenni az a kurva 2.
alatriste
nagylaza, főpohárnok
több mint 1 éve
Nem lesz ez így jó, hogy ennyi helyzetet kihagyunk.Na tizenegyesből csak sikerült.
Mikey
több mint 1 éve
Legalább ezt most jól rúgta. Erős, szélre ment, kapus hiába volt közel.