Soccer
41 feliratkozó
több mint 1 éve
mondjuk pont hasonló szitukban jön legtöbbször elő 😊oh, engem aztán hidegen hagy 😀 ...elég nekem a Utd-del foglalkozni..Salah to Szobo passz...oh wait 😀És akkor les is lett volna, meg a védő is útban lett volna. De amúgy ja, végre lehet mondani hogy köcsög Salah nem passzol Szoboszlainak.
bogjosi
Mikey
btw. a lassítást nem láttam, csak viccesnek ítéltem a szitut, tekintve, hogy mindigmindenhol ez a mantra megy 😉
bogjosi
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
oh, engem aztán hidegen hagy 😀 ...elég nekem a Utd-del foglalkozni..Salah to Szobo passz...oh wait 😀És akkor les is lett volna, meg a védő is útban lett volna. De amúgy ja, végre lehet mondani hogy köcsög Salah nem passzol Szoboszlainak.
bogjosi
Mikey
btw. a lassítást nem láttam, csak viccesnek ítéltem a szitut, tekintve, hogy mindigmindenhol ez a mantra megy 😉
...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
több mint 1 éve
bocs, J és nem K 😀Ezt nem tudom értelmezni 😊Kinpachi itt elmorzsolt egy könnyet : )lehet csak el akarta vinni az embert. Az mondjuk sikerült, más kérdés hogy Ego kihagyta.nem értettem hogy miért nem lassított vagy húzott jobban szélreSalah to Szobo passz...oh wait 😀lesre futott, jobb is, hogy nem passzolta
bogjosi
shagi0206
Negritis, a vajda
shagi0206
Negritis, a vajda
shagi0206
bluelock.fandom.com/wiki/Jinpachi_Ego
több mint 1 éve
Ezt nem tudom értelmezni 😊Kinpachi itt elmorzsolt egy könnyet : )lehet csak el akarta vinni az embert. Az mondjuk sikerült, más kérdés hogy Ego kihagyta.nem értettem hogy miért nem lassított vagy húzott jobban szélreSalah to Szobo passz...oh wait 😀lesre futott, jobb is, hogy nem passzolta
bogjosi
shagi0206
Negritis, a vajda
shagi0206
Negritis, a vajda
több mint 1 éve
agyon van verver a city aztán csak 1-0 az ilyen helyzetekben szokott ez visszaütninem akar sehogy bemenni az a kurva 2.

Liverpool Fc
több mint 1 éve
Kinpachi itt elmorzsolt egy könnyet : )lehet csak el akarta vinni az embert. Az mondjuk sikerült, más kérdés hogy Ego kihagyta.nem értettem hogy miért nem lassított vagy húzott jobban szélreSalah to Szobo passz...oh wait 😀lesre futott, jobb is, hogy nem passzolta
bogjosi
shagi0206
Negritis, a vajda
shagi0206
több mint 1 éve
lehet csak el akarta vinni az embert. Az mondjuk sikerült, más kérdés hogy Ego kihagyta.nem értettem hogy miért nem lassított vagy húzott jobban szélreSalah to Szobo passz...oh wait 😀lesre futott, jobb is, hogy nem passzolta
bogjosi
shagi0206
Negritis, a vajda
több mint 1 éve
Salah to Szobo passz...oh wait 😀És akkor les is lett volna, meg a védő is útban lett volna. De amúgy ja, végre lehet mondani hogy köcsög Salah nem passzol Szoboszlainak.
bogjosi
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 1 éve
nem értettem hogy miért nem lassított vagy húzott jobban szélreSalah to Szobo passz...oh wait 😀lesre futott, jobb is, hogy nem passzolta
bogjosi
shagi0206
több mint 1 éve
Salah to Szobo passz...oh wait 😀Mondjuk nem segített hogy Szobo tulfutott es a vedo is arra figyelt. Ezt be kellett volna vágni
bogjosi
több mint 1 éve
Salah to Szobo passz...oh wait 😀lesre futott, jobb is, hogy nem passzolta
bogjosi
több mint 1 éve
Salah to Szobo passz...oh wait 😀
...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
több mint 1 éve
Ha az adblocker offolja a VRban szopó csajokat, fix kikapcsolom😂erre van az adblocker 😊Ez nagyon jó, de épp egy nő pipázik már harmadszor VR-ban 😀Bocsi ha sokadik, de van valakinek egy linkje? már a fax kivan h 48 előfizetés sem elég egy kibaszott meccs megtekintésére, mert 96 kell...este jövök evvel NFL témában is XDspíler 1-en megy
clbass
footybite.to/
soccerlive.app/
Negritis, a vajda
Én most meccset néznék, de az oldalt elmentem azért XD
clbass
Negritis, a vajda
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
a középcsatár pozíció Diaznak se áll jól
több mint 1 éve
Robertsontól ez mekkora volt, mint a régi szép időkben.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 1 éve
Pedig AdblockPlus-t használok :/erre van az adblocker 😊Ez nagyon jó, de épp egy nő pipázik már harmadszor VR-ban 😀Bocsi ha sokadik, de van valakinek egy linkje? már a fax kivan h 48 előfizetés sem elég egy kibaszott meccs megtekintésére, mert 96 kell...este jövök evvel NFL témában is XDspíler 1-en megy
clbass
footybite.to/
soccerlive.app/
Negritis, a vajda
clbass
Negritis, a vajda
több mint 1 éve
erre van az adblocker 😊Ez nagyon jó, de épp egy nő pipázik már harmadszor VR-ban 😀Bocsi ha sokadik, de van valakinek egy linkje? már a fax kivan h 48 előfizetés sem elég egy kibaszott meccs megtekintésére, mert 96 kell...este jövök evvel NFL témában is XDspíler 1-en megy
clbass
footybite.to/
soccerlive.app/
Negritis, a vajda
clbass
több mint 1 éve
Ez nagyon jó, de épp egy nő pipázik már harmadszor VR-ban 😀Bocsi ha sokadik, de van valakinek egy linkje? már a fax kivan h 48 előfizetés sem elég egy kibaszott meccs megtekintésére, mert 96 kell...este jövök evvel NFL témában is XDspíler 1-en megy
clbass
footybite.to/
soccerlive.app/
Negritis, a vajda
több mint 1 éve
Mondjuk az eredmény nem, 2-0-nak jobban örülnék félidőben.Az a legveszélyesebb eredmény a 28-3 után.
shagi0206
több mint 1 éve
Bocsi ha sokadik, de van valakinek egy linkje? már a fax kivan h 48 előfizetés sem elég egy kibaszott meccs megtekintésére, mert 96 kell...este jövök evvel NFL témában is XDAz NFL-hez pedig:
clbass
reddit1.nflbite.com/
Oszt' válaszd ki, amit szeretnél.
több mint 1 éve
Bocsi ha sokadik, de van valakinek egy linkje? már a fax kivan h 48 előfizetés sem elég egy kibaszott meccs megtekintésére, mert 96 kell...este jövök evvel NFL témában is XDspíler 1-en megy
clbass
footybite.to/
soccerlive.app/
több mint 1 éve
Bocsi ha sokadik, de van valakinek egy linkje? már a fax kivan h 48 előfizetés sem elég egy kibaszott meccs megtekintésére, mert 96 kell...este jövök evvel NFL témában is XDgivemeredditstreams.xyz/soccer/704406/liverpool-vs-man-city
clbass
több mint 1 éve
Bocsi ha sokadik, de van valakinek egy linkje? már a fax kivan h 48 előfizetés sem elég egy kibaszott meccs megtekintésére, mert 96 kell...este jövök evvel NFL témában is XD
több mint 1 éve
Mondjuk az eredmény nem, 2-0-nak jobban örülnék félidőben.