Soccer
41 feliratkozó
több mint 1 éve
Kady is kezd megérkezninb1-ben meg elesik a labdaban😃
Jót tesznek a kondijának a válogatott szünetek
Sinisa
több mint 1 éve
Kady is kezd megérkezniJót tesznek a kondijának a válogatott szünetek
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 1 éve
YoungZeeZee
9 413
Keresem a 457 sport csatornam között a Fradi meccset, nincs közte. De van egy Holland csatorna ahol redzone mintára vannak a mai EL meccsek és rohadt jó. Sokkal élvezetesebb mint az NFL fele redzoneezek jok, ezeket en is neztem.regen, vmilyen angol csatornan volt
csebi
több mint 1 éve
Keresem a 457 sport csatornam között a Fradi meccset, nincs közte. De van egy Holland csatorna ahol redzone mintára vannak a mai EL meccsek és rohadt jó. Sokkal élvezetesebb mint az NFL fele redzone
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 1 éve
Dibusz meg a lába…
több mint 1 éve
Ez a Botheim nem Haalandnak valakije? 😀www.goal.com/en/lists/man-city-erling-haaland-ballon-dor-ceremony-sweden-malmo/blt38c12dde05c20352
Heisman nádor
több mint 1 éve
Csávó rúgott bele a védőnk lábába..
több mint 1 éve
Ez a Botheim nem Haalandnak valakije? 😀
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
Varga Barni › Mbappémondjuk azok után amikat rafael van de fart mondott ez még csak nem is túl elrugaszkodott 😀
Heisman nádor
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Na ez eddig jol nez ki. Pakoljunk meg fel kettot-harmat.
több mint 1 éve
Varga Barni › Mbappé
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 1 éve
Ez az(Szép volt a kontra is!)
Szerkesztette: Sinisa
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 1 éve
Ancelotti nem a pliocénban nyert valamit utoljára.Jerry Jones soccer kivitelben?Ancelotti jofej volt a sajttajon utána. Kijelentette, h nem volt a baj a játékkal.Amit olvasok tőle, Carlo papa részt vett jópár Florentino Perez kommunikációs tréningen.
Ok. Végülis csak full simán le lettek focizva, tényleg nem volt gond vele. Beszarok az öregen.
rob3r7o
zacknorb
shagi0206
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 1 éve
Jerry Jones soccer kivitelben?Ancelotti jofej volt a sajttajon utána. Kijelentette, h nem volt a baj a játékkal.Amit olvasok tőle, Carlo papa részt vett jópár Florentino Perez kommunikációs tréningen.
Ok. Végülis csak full simán le lettek focizva, tényleg nem volt gond vele. Beszarok az öregen.
rob3r7o
zacknorb
több mint 1 éve
Ancelotti jofej volt a sajttajon utána. Kijelentette, h nem volt a baj a játékkal.Amit olvasok tőle, Carlo papa részt vett jópár Florentino Perez kommunikációs tréningen.
rob3r7o
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Ancelotti jofej volt a sajttajon utána. Kijelentette, h nem volt a baj a játékkal. Ok. Végülis csak full simán le lettek focizva, tényleg nem volt gond vele. Beszarok az öregen.
„History is a set of lies agreed upon.”
több mint 1 éve
PL 1 hely és BL első hely sok pontos fölényekkel. Ilyenek végén szokott 0 kupás szezon jönni. De isten lássa lelkem nekem egy szerény Premier League elég erre az idényre, nem vagyok én telhetetlen.

Liverpool Fc
több mint 1 éve
na eddig nem tudtam, ki vehetné fel Cole Palmerrel a versenyt a leghülyébb frizura kategóriájában, de Endrick biztosanFoden is Palmer stílus 😀
slowmotion
több mint 1 éve
Nagyon komolyan lehozta ezt a Poolt, lefocizták a Madridot. Ezzel pedig a Top 8-ra hajtó csapatok, akiknek könnyebb a menetrendje mint mi vagy a Bayern nyertek teret egy nagyobb csapat ellen, talán egy X belefér. A Barcelona is megköszönheti, nekik egy fokkal rosszabb van még hátra, de így szerintem ők is hibázhatnak egyet.Ráadásul a Real megy Bergamo-ba, az megint komoly lesz, főleg ennyi hiányzóval és ilyen Mbappé-val.
Heisman nádor
több mint 1 éve
PSV komoly fordítást tolt a Sakktár ellen

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 1 éve
Nagyon komolyan lehozta ezt a Poolt, lefocizták a Madridot. Ezzel pedig a Top 8-ra hajtó csapatok, akiknek könnyebb a menetrendje mint mi vagy a Bayern nyertek teret egy nagyobb csapat ellen, talán egy X belefér. A Barcelona is megköszönheti, nekik egy fokkal rosszabb van még hátra, de így szerintem ők is hibázhatnak egyet.
több mint 1 éve
Gundel borzalmas..érthetetlen mit keres ott 😀Konaté óriási veszteség lenne viszont
több mint 1 éve
Konate nem néz ki jól..