Soccer
41 feliratkozó
több mint 1 éve
na eddig nem tudtam, ki vehetné fel Cole Palmerrel a versenyt a leghülyébb frizura kategóriájában, de Endrick biztosan
több mint 1 éve
a vétlen kezezést nem kell elvenni, a gólszerző kezezésénél meg mindent is.A 16-oson belül akárhogy súrolja akkor szabad kifelé akkor gondolom, mert vesznek el ilyenekért gólt. A spori nagyon magabiztosan mutatta és látta is közelről, szóval csak jól tudja.Valaki tudja amúgy a szöglet előtti Gakpo lekezelés mért nem szabadrúgás kifelé? Támadóknál az szokott lenni (vagy csak a 16oson belül), átvennie meg nem sikerült a labdát. Mármint azt értem hogy a védőknél miért más, de itt nem három méterről rúgták rá?mert közvetlenül a lábáról vágódott rá, harminc centiről, és abszolút nem volt tudatos.
Heisman nádor
slowmotion
Heisman nádor
több mint 1 éve
Leadhatta volna Szobónak
több mint 1 éve
Ez sem passzolta be középre szóbónak
több mint 1 éve
A 16-oson belül akárhogy súrolja akkor szabad kifelé akkor gondolom, mert vesznek el ilyenekért gólt. A spori nagyon magabiztosan mutatta és látta is közelről, szóval csak jól tudja.Valaki tudja amúgy a szöglet előtti Gakpo lekezelés mért nem szabadrúgás kifelé? Támadóknál az szokott lenni (vagy csak a 16oson belül), átvennie meg nem sikerült a labdát. Mármint azt értem hogy a védőknél miért más, de itt nem három méterről rúgták rá?mert közvetlenül a lábáról vágódott rá, harminc centiről, és abszolút nem volt tudatos.
Heisman nádor
slowmotion
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
Nem is rá gondoltam, általánosságSalah az a játékos, aki amúgy nem szokta dobni magát.Pont ezért távolodtam el ettől a játéktól, vicc. Utáltam Rooneyt, de amikor 1x eltört a lába, akkor is ment volna tovább.Minimális kontakt valóban volt, de az hogy azonnal feldobja magát mindenki manapság, és meg sem próbál tovább menni szánalmas számomra.Komoly tiziket adnak meg ma 😀 Bíró meg a Var nincs a helyzet magaslatán. Mondjuk a Karma kompenzált mindkét esetbenEgyikkel sem volt gond, mindkettő adható volt.
kapitnono
Nomac
kapitnono
shagi0206
térden rúgták, meglepődött, elesett.
slowmotion
Szerkesztette: shagi0206
több mint 1 éve
Valaki tudja amúgy a szöglet előtti Gakpo lekezelés mért nem szabadrúgás kifelé? Támadóknál az szokott lenni (vagy csak a 16oson belül), átvennie meg nem sikerült a labdát. Mármint azt értem hogy a védőknél miért más, de itt nem három méterről rúgták rá?mert közvetlenül a lábáról vágódott rá, harminc centiről, és abszolút nem volt tudatos.
Heisman nádor
több mint 1 éve
Valaki tudja amúgy a szöglet előtti Gakpo lekezelés mért nem szabadrúgás kifelé? Támadóknál az szokott lenni (vagy csak a 16oson belül), átvennie meg nem sikerült a labdát. Mármint azt értem hogy a védőknél miért más, de itt nem három méterről rúgták rá?
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 1 éve
Salah az a játékos, aki amúgy nem szokta dobni magát.Pont ezért távolodtam el ettől a játéktól, vicc. Utáltam Rooneyt, de amikor 1x eltört a lába, akkor is ment volna tovább.Minimális kontakt valóban volt, de az hogy azonnal feldobja magát mindenki manapság, és meg sem próbál tovább menni szánalmas számomra.Komoly tiziket adnak meg ma 😀 Bíró meg a Var nincs a helyzet magaslatán. Mondjuk a Karma kompenzált mindkét esetbenEgyikkel sem volt gond, mindkettő adható volt.
kapitnono
Nomac
kapitnono
shagi0206
térden rúgták, meglepődött, elesett.
több mint 1 éve
Pont ezért távolodtam el ettől a játéktól, vicc. Utáltam Rooneyt, de amikor 1x eltört a lába, akkor is ment volna tovább.Minimális kontakt valóban volt, de az hogy azonnal feldobja magát mindenki manapság, és meg sem próbál tovább menni szánalmas számomra.Komoly tiziket adnak meg ma 😀 Bíró meg a Var nincs a helyzet magaslatán. Mondjuk a Karma kompenzált mindkét esetbenEgyikkel sem volt gond, mindkettő adható volt.
kapitnono
Nomac
kapitnono
több mint 1 éve
Minimális kontakt valóban volt, de az hogy azonnal feldobja magát mindenki manapság, és meg sem próbál tovább menni szánalmas számomra.Komoly tiziket adnak meg ma 😀 Bíró meg a Var nincs a helyzet magaslatán. Mondjuk a Karma kompenzált mindkét esetbenEgyikkel sem volt gond, mindkettő adható volt.
kapitnono
Nomac

több mint 1 éve
Robertson ma is parádé amúgy.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 1 éve
Az a baj hogy a franciákból sosem mbappe, hanem mendy szokott villanni. Az is mindig szar irányba 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 1 éve
Komoly tiziket adnak meg ma 😀 Bíró meg a Var nincs a helyzet magaslatán. Mondjuk a Karma kompenzált mindkét esetbenEgyikkel sem volt gond, mindkettő adható volt.
kapitnono
több mint 1 éve
Komoly tiziket adnak meg ma 😀 Bíró meg a Var nincs a helyzet magaslatán. Mondjuk a Karma kompenzált mindkét esetben

több mint 1 éve
Mi ez a bohózat?
több mint 1 éve
Utoljára ilyen flowba mi volt pár éve még Saliba meg nem sérült, ott is minden jól alakult a jó játék mellett, még Nelson is berúgta az utolsó pillanatban. Mondjuk számokban a mostani Pool 1000szer készebb. Sérülések elkerülése a fontos. Nem lesz VvD, Salah, Gravenberch ahova nincs olyan prime ember mint Alisson helyett Kelleher. De ha a PL jön, azért a BL-döntő vereséget valahogy túl lehet élni szerintem 😉Ezen a Pool semmi nem fog idén. Vagy az ellenfél ad gólt, vagy az utolsó normális védő kidől az ellenfélből, de még a neccesnek tűnő, de szokásos Madrid büntető sem.csak ne olyanok legyünk, mint a tavalyi Bayer, hogy a legfontosabb meccsen illan el a gumibogyószörp hatása.
Heisman nádor
slowmotion
Szerkesztette: Heisman nádor
több mint 1 éve
nálam isEndrick. Ennél tuti nem lenne rosszabb.Érne a mpabbé lecserélése isDe kire? 😀 A fél csapat sérült
shagi0206
kapitnono
Amúgy nálam bekrepalt az összes stream, úgy érzem ez egy jel, h inkább aludjak. 😀
rob3r7o
több mint 1 éve
Jön csoda Gakpo
több mint 1 éve
Ezen a Pool semmi nem fog idén. Vagy az ellenfél ad gólt, vagy az utolsó normális védő kidől az ellenfélből, de még a neccesnek tűnő, de szokásos Madrid büntető sem.csak ne olyanok legyünk, mint a tavalyi Bayer, hogy a legfontosabb meccsen illan el a gumibogyószörp hatása.
Heisman nádor
több mint 1 éve
Endrick. Ennél tuti nem lenne rosszabb.Érne a mpabbé lecserélése isDe kire? 😀 A fél csapat sérült
shagi0206
kapitnono
Amúgy nálam bekrepalt az összes stream, úgy érzem ez egy jel, h inkább aludjak. 😀
„History is a set of lies agreed upon.”
több mint 1 éve
Kelleher top10 PL kapus, elég mázlink van vele, hogy még mindig tűri a másodhegedűs szerepkört. Egy dolog vígasztalja, hogy Becker évente 1-2-3 hónapra mindig off.

Liverpool Fc