Soccer

41 feliratkozó

több mint 1 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 932 — Cowboys fan
na eddig nem tudtam, ki vehetné fel Cole Palmerrel a versenyt a leghülyébb frizura kategóriájában, de Endrick biztosan
több mint 1 éve
Valaki tudja amúgy a szöglet előtti Gakpo lekezelés mért nem szabadrúgás kifelé? Támadóknál az szokott lenni (vagy csak a 16oson belül), átvennie meg nem sikerült a labdát. Mármint azt értem hogy a védőknél miért más, de itt nem három méterről rúgták rá?
Heisman nádor
mert közvetlenül a lábáról vágódott rá, harminc centiről, és abszolút nem volt tudatos.
slowmotion
A 16-oson belül akárhogy súrolja akkor szabad kifelé akkor gondolom, mert vesznek el ilyenekért gólt. A spori nagyon magabiztosan mutatta és látta is közelről, szóval csak jól tudja.
Heisman nádor
a vétlen kezezést nem kell elvenni, a gólszerző kezezésénél meg mindent is.
több mint 1 éve
Pep71 Green Bay Packers 3 358
Leadhatta volna Szobónak
több mint 1 éve
ozibozi New York Giants 20 266
Ez sem passzolta be középre szóbónak
több mint 1 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 119 — "Montoya por favor!"
Valaki tudja amúgy a szöglet előtti Gakpo lekezelés mért nem szabadrúgás kifelé? Támadóknál az szokott lenni (vagy csak a 16oson belül), átvennie meg nem sikerült a labdát. Mármint azt értem hogy a védőknél miért más, de itt nem három méterről rúgták rá?
Heisman nádor
mert közvetlenül a lábáról vágódott rá, harminc centiről, és abszolút nem volt tudatos.
slowmotion
A 16-oson belül akárhogy súrolja akkor szabad kifelé akkor gondolom, mert vesznek el ilyenekért gólt. A spori nagyon magabiztosan mutatta és látta is közelről, szóval csak jól tudja.

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
shagi0206 Arizona Cardinals LSU Tigers 13 098
Komoly tiziket adnak meg ma 😀 Bíró meg a Var nincs a helyzet magaslatán. Mondjuk a Karma kompenzált mindkét esetben
kapitnono
Egyikkel sem volt gond, mindkettő adható volt.
Nomac
Minimális kontakt valóban volt, de az hogy azonnal feldobja magát mindenki manapság, és meg sem próbál tovább menni szánalmas számomra.
kapitnono
Pont ezért távolodtam el ettől a játéktól, vicc. Utáltam Rooneyt, de amikor 1x eltört a lába, akkor is ment volna tovább.
shagi0206
Salah az a játékos, aki amúgy nem szokta dobni magát.
térden rúgták, meglepődött, elesett.
slowmotion
Nem is rá gondoltam, általánosság

Szerkesztette: shagi0206
több mint 1 éve
Heisman nádor
több mint 1 éve

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 1 éve
Komoly tiziket adnak meg ma 😀 Bíró meg a Var nincs a helyzet magaslatán. Mondjuk a Karma kompenzált mindkét esetben
kapitnono
Nomac
Minimális kontakt valóban volt, de az hogy azonnal feldobja magát mindenki manapság, és meg sem próbál tovább menni szánalmas számomra.
kapitnono
Pont ezért távolodtam el ettől a játéktól, vicc. Utáltam Rooneyt, de amikor 1x eltört a lába, akkor is ment volna tovább.
shagi0206
Salah az a játékos, aki amúgy nem szokta dobni magát.
térden rúgták, meglepődött, elesett.
több mint 1 éve
kapitnono
Nomac
kapitnono
több mint 1 éve
Jön csoda Gakpo
shagi0206
✌️
ozibozi
As i said 🙂
több mint 1 éve
ozibozi New York Giants 20 266
Jön csoda Gakpo
shagi0206
✌️
több mint 1 éve
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 10 019 — WHO DAT!!!!
kapitnono
Nomac

több mint 1 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 675 — je suis poloska
Robertson ma is parádé amúgy.

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 1 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 675 — je suis poloska
Az a baj hogy a franciákból sosem mbappe, hanem mendy szokott villanni. Az is mindig szar irányba 😀

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 1 éve
Nomac New England Patriots 4 149 — balazs.t85@gmail.com
kapitnono
több mint 1 éve
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 10 019 — WHO DAT!!!!

több mint 1 éve
Mi ez a bohózat?
több mint 1 éve
Ezen a Pool semmi nem fog idén. Vagy az ellenfél ad gólt, vagy az utolsó normális védő kidől az ellenfélből, de még a neccesnek tűnő, de szokásos Madrid büntető sem.
Heisman nádor
csak ne olyanok legyünk, mint a tavalyi Bayer, hogy a legfontosabb meccsen illan el a gumibogyószörp hatása.
slowmotion
Utoljára ilyen flowba mi volt pár éve még Saliba meg nem sérült, ott is minden jól alakult a jó játék mellett, még Nelson is berúgta az utolsó pillanatban. Mondjuk számokban a mostani Pool 1000szer készebb. Sérülések elkerülése a fontos. Nem lesz VvD, Salah, Gravenberch ahova nincs olyan prime ember mint Alisson helyett Kelleher. De ha a PL jön, azért a BL-döntő vereséget valahogy túl lehet élni szerintem 😉

Szerkesztette: Heisman nádor

több mint 1 éve
zavi27 Seattle Seahawks Oregon Ducks 5 459 — Amerikai sportok rajongója
Érne a mpabbé lecserélése is
shagi0206
De kire? 😀 A fél csapat sérült
kapitnono
Endrick. Ennél tuti nem lenne rosszabb.

Amúgy nálam bekrepalt az összes stream, úgy érzem ez egy jel, h inkább aludjak. 😀
rob3r7o
nálam is
több mint 1 éve
Jön csoda Gakpo
több mint 1 éve
Ezen a Pool semmi nem fog idén. Vagy az ellenfél ad gólt, vagy az utolsó normális védő kidől az ellenfélből, de még a neccesnek tűnő, de szokásos Madrid büntető sem.
Heisman nádor
csak ne olyanok legyünk, mint a tavalyi Bayer, hogy a legfontosabb meccsen illan el a gumibogyószörp hatása.
több mint 1 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 371 — Omar's Coming Yo!
madrid bl meccs = tizi

több mint 1 éve
rob3r7o Denver Broncos 4 749
Érne a mpabbé lecserélése is
shagi0206
De kire? 😀 A fél csapat sérült
kapitnono
Endrick. Ennél tuti nem lenne rosszabb.

Amúgy nálam bekrepalt az összes stream, úgy érzem ez egy jel, h inkább aludjak. 😀

„History is a set of lies agreed upon.”
több mint 1 éve
alatriste Green Bay Packers 11 771 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
Kelleher top10 PL kapus, elég mázlink van vele, hogy még mindig tűri a másodhegedűs szerepkört. Egy dolog vígasztalja, hogy Becker évente 1-2-3 hónapra mindig off.

Liverpool Fc