NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Soccer

41 feliratkozó

több mint 1 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 40 439 — LIGHTS OUT!
Kezdődik a Juventusozás. 8 sérültje van a csapatnak. 4 mezőny játékos csere van mára, abból 2 korosztályos.

több mint 1 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 54 240 — The Mathematician
Valami streamer oldal van, ahol burjánzanak a jobbnál jobb linkek olyan meccsekre, amit a buzi magyar tv társaságoktól happolt elaz rtl előfizetős szarja? rojadirecta-t ismerem, de ott sokszor szarok a linkek.
shagi0206
Footybyte vagy mi
Majd otthonról linkelek 2t
Negritis, a vajda
 footybite.to/

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Jughead Dallas Cowboys 6 219
Valami streamer oldal van, ahol burjánzanak a jobbnál jobb linkek olyan meccsekre, amit a buzi magyar tv társaságoktól happolt elaz rtl előfizetős szarja? rojadirecta-t ismerem, de ott sokszor szarok a linkek.
shagi0206
tegnap linkeltem, havi ezresét nem éri meg előfizetni rá, mint itt szarakodni a szar linkekkel???
NB2
Ráadásul Enged egyszerre sokat egyidőben nézni több eszközön és élőben is vissza lehet tekerni, ha valahol gól van amelyiket nem pont nem nézed.
ozibozi
És egyébként az RTL+ nem rossz app. Van annyi egyéb neznivaló rajta, mint egy Amazonon vagy SkyShowtimeon.
Őszentsége Sobri Jóska
Rájöttek végre, hogy először el kell jussanak oda hogy az emberek letöltsék. Ha lett volna eszük, akkor az első meccseknél ingyen adták volna 1-2 hétig, majd utána eldöntötték volna sokan, hogy streameznek vagy fizetnek. Elcseszték az elején, most meg tüzet oltanak ezzel az 1000 Ft-os akcióval olyan rosszak a számok.
ozibozi
Így csinálták. Szeptemberben 14 napos, ingyenes próbaidőszakkal kezdték a BL szezont.

Szerkesztette: Jughead
több mint 1 éve
ozibozi New York Giants 20 266
Zvezda leiskolázta rendesen Stuttgartot. Egyik gól profibb mint a másik.
több mint 1 éve
shagi0206
tegnap linkeltem, havi ezresét nem éri meg előfizetni rá, mint itt szarakodni a szar linkekkel???
NB2
Ráadásul Enged egyszerre sokat egyidőben nézni több eszközön és élőben is vissza lehet tekerni, ha valahol gól van amelyiket nem pont nem nézed.
ozibozi
És egyébként az RTL+ nem rossz app. Van annyi egyéb neznivaló rajta, mint egy Amazonon vagy SkyShowtimeon.
Őszentsége Sobri Jóska
Ezzel az a bajom, hogy ha előfizetek erre, arra, amarra, akkor már ott tartok megint, mint kb 5 éve, hogy van 10 fajta előfizetésem, aminek a felét se használom ki, mindezt egy már lényeges összegért. Ilyeneket, mint netflix, spotify első dolgom volt visszamondani, előbbi drága (a többihez képest is), spotify meg leszedett egy csomó olyan zenét, ami nekem kellett, így lecseréltem yt premiumra, szóval most van amazon, yt premium és max. Meg jövőre lesz vagy gamepass, vagy dazn, mert azt ki is használom. Csak a Pool meccseiért (mert engem úgy más nem érdekel) nem fizetek elő semmire, mert az megint olyan lenne, mint a netflix: van, de havi 2x kapcsolom be. Nem vagyok zsugori, de pocsékolni nem szeretek.
shagi0206
Akkor most csak egy Havi ezresért nézheted a Liverpool BL meccseit. 2 hónapig ✌️
több mint 1 éve
shagi0206 Arizona Cardinals LSU Tigers 13 098
shagi0206
NB2
ozibozi
Őszentsége Sobri Jóska
Ezzel az a bajom, hogy ha előfizetek erre, arra, amarra, akkor már ott tartok megint, mint kb 5 éve, hogy van 10 fajta előfizetésem, aminek a felét se használom ki, mindezt egy már lényeges összegért. Ilyeneket, mint netflix, spotify első dolgom volt visszamondani, előbbi drága (a többihez képest is), spotify meg leszedett egy csomó olyan zenét, ami nekem kellett, így lecseréltem yt premiumra, szóval most van amazon, yt premium és max. Meg jövőre lesz vagy gamepass, vagy dazn, mert azt ki is használom. Csak a Pool meccseiért (mert engem úgy más nem érdekel) nem fizetek elő semmire, mert az megint olyan lenne, mint a netflix: van, de havi 2x kapcsolom be. Nem vagyok zsugori, de pocsékolni nem szeretek.
több mint 1 éve
shagi0206
NB2
ozibozi
Őszentsége Sobri Jóska
Rájöttek végre, hogy először el kell jussanak oda hogy az emberek letöltsék. Ha lett volna eszük, akkor az első meccseknél ingyen adták volna 1-2 hétig, majd utána eldöntötték volna sokan, hogy streameznek vagy fizetnek. Elcseszték az elején, most meg tüzet oltanak ezzel az 1000 Ft-os akcióval olyan rosszak a számok.
több mint 1 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 186 — #NoStress
shagi0206
NB2
ozibozi

több mint 1 éve
shagi0206
NB2
több mint 1 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 54 240 — The Mathematician
shagi0206
Footybyte vagy mi
Majd otthonról linkelek 2t

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
NB2 New England Patriots 27 471 — nabege2@yahoo.com
shagi0206

Szerkesztette: NB2
több mint 1 éve
Stoki Jacksonville Jaguars Nebraska Cornhuskers 3 133 — Einhorn és Finkle...Finkle és Einhorn
meg is érdemeltük, hogy egy Silast kölcsönadunk a Zvezda-nak, annyi sérült van, kezdő lenne a Stuttgartban is, idióták
több mint 1 éve
Stoki Jacksonville Jaguars Nebraska Cornhuskers 3 133 — Einhorn és Finkle...Finkle és Einhorn
shagi0206
streameast működget
több mint 1 éve
Nomac New England Patriots 4 149 — balazs.t85@gmail.com
shagi0206
 soccerlive.app/
több mint 1 éve
shagi0206 Arizona Cardinals LSU Tigers 13 098
több mint 1 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 119 — "Montoya por favor!"
Este BL, tipplyt töltsetek
zacknorb
Kábe hatan-heten töltögetjük összesen, nem sok értelme van így, beregelve meg be van vagy 30 ember, a kétharmada nulla ponttal.
warr_b
A renszer faszsága, hogy az EB-s csoportokat automatikusan meghagyta
zacknorb
Mehh.
Amúgy szar ez a tipp.ly, ennél még a tipper is sokkal jobb volt.
warr_b
Hát bassza meg, de jó hogy tegnap betippeltem a fordulóra, erre ez a foshalmaz nem mentette el.
Jött megint az emlékeztető levél, hogy nem tippeltem.

Mekkora egy szánalmas hulladék ez.
warr_b
Jah, a tipper klasszisokkal jobb volt. Ezt mintha Google táblázatokban számolná ki az ember

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
warr_b Washington Commanders 27 974 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Este BL, tipplyt töltsetek
zacknorb
Kábe hatan-heten töltögetjük összesen, nem sok értelme van így, beregelve meg be van vagy 30 ember, a kétharmada nulla ponttal.
warr_b
A renszer faszsága, hogy az EB-s csoportokat automatikusan meghagyta
zacknorb
Mehh.
Amúgy szar ez a tipp.ly, ennél még a tipper is sokkal jobb volt.
warr_b
Hát bassza meg, de jó hogy tegnap betippeltem a fordulóra, erre ez a foshalmaz nem mentette el.
Jött megint az emlékeztető levél, hogy nem tippeltem.

Mekkora egy szánalmas hulladék ez.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 1 éve
dugo93 Indianapolis Colts 4 498

😀😀

több mint 1 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 119 — "Montoya por favor!"
W.
Wilo és Gabi ilyen csatárokat mint a 20 gólos Gyökeres eszik reggelire 😊

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
rob3r7o Denver Broncos 4 749
Csori Lipcse. Megint kikaptak egy ongollal, plusz szó szerint a fel csapat sérült már. Rose már alig tud vkit a kispadra ültetni.

„History is a set of lies agreed upon.”
több mint 1 éve
Már voltak füttyök a sziti meccs végén.
több mint 1 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 892 — Kinek mit intézett a kormánya
Man Shity xdd

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Sziti is bemákolt egy gólt, látszik hogy nem PL
több mint 1 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 958 — Lucas Scott
Nem követem a psgt így vki meg tudja mondani h Donnaruma miért padozik?

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 1 éve
YoungZeeZee 9 413

zacknorb
Nagy kedvenc volt😍
ozibozi
iszonyat flegma volt, mint berbatov.
micsoda front lett volt kettojukbol 😀