Soccer
41 feliratkozó
több mint 1 éve
Ez a Maresca b+ nem tudom, milyen anyagot tol, de lehet neki is kéne kábsziteszt meccsek után.Ott van nekik a két darab tablet a kispad előtt, de b+ még ahhoz is túl egyszerűek, hogy értelmezni tudják, amit láttak.
több mint 1 éve
Ez sztem nem igaz hogy nincs ott fejben de fura hogy a playmaking abilityje gyakorlatilag nullara redukalodott. A taktikai fegyelem es az off the ball mozgas rengeteget kivesz belole aminek a kreativ oldalon van meg a hatranya. Amugy nem kapott rossz osztalyzatokat ma.Készül a tejfakasztóra, nincs ott fejben a srácSzámomra nagyon fura a játéka, egy 10-estől sokkal több progresszív passzt várnék, de ami jobban aggaszt hogy olyan technikai hibákat követ el, ami tőle fura. Amikor olyan helyzetbe kerül "elügyetlenkedi", ez nem egy két helyzet, hanem szinte mind.Szobo nagyon gyenge ma :=Gravenberchet is alig láttam csinálni valamit
Nomac
ami szintén nem jó de nem rémlik hogy hibázott volna
Negritis, a vajda
Nomac
- JC6
Szerkesztette: JéBé
több mint 1 éve
Készül a tejfakasztóra, nincs ott fejben a srácSzámomra nagyon fura a játéka, egy 10-estől sokkal több progresszív passzt várnék, de ami jobban aggaszt hogy olyan technikai hibákat követ el, ami tőle fura. Amikor olyan helyzetbe kerül "elügyetlenkedi", ez nem egy két helyzet, hanem szinte mind.Szobo nagyon gyenge ma :=Gravenberchet is alig láttam csinálni valamit
Nomac
Negritis, a vajda
Nomac
több mint 1 éve
Teljesen hülye volt ez a bíró.Túléltük Atkinsont, Deant, őket is nehéz volt elviselni, de Brooks bazmeg teljesen inkonzisztensen ítélte meg a szituációkat.
Ami egyik oldalon elmegy, azt a másikon lefújja, Palmerhez nem lehet hozzáérni, olyanokért ad csak sárgát, amiért simán pirosat kéne adni...
több mint 1 éve
Számomra nagyon fura a játéka, egy 10-estől sokkal több progresszív passzt várnék, de ami jobban aggaszt hogy olyan technikai hibákat követ el, ami tőle fura. Amikor olyan helyzetbe kerül "elügyetlenkedi", ez nem egy két helyzet, hanem szinte mind.Szobo nagyon gyenge ma :=Gravenberchet is alig láttam csinálni valamit
Nomac
Negritis, a vajda
több mint 1 éve
Bradleyvel mi van amúgy hogy nem ő volt a padon TAA helyén?Meg szerintem az előzőt is
"not fit enough"
www.liverpool.com/liverpool-fc-news/features/breaking-conor-bradley-liverpool-chelsea-30187498
wtf
a bolgár meccset végigjátszotta
Negritis, a vajda
több mint 1 éve
Szobo nagyon gyenge ma :=Gravenberchet is alig láttam csinálni valamit
Nomac
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Szobo nagyon gyenge ma :=
több mint 1 éve
Bradleyvel mi van amúgy hogy nem ő volt a padon TAA helyén?"not fit enough"
www.liverpool.com/liverpool-fc-news/features/breaking-conor-bradley-liverpool-chelsea-30187498
wtf
a bolgár meccset végigjátszotta
Szerkesztette: Negritis, a vajda
több mint 1 éve
Szobo mért úgy passzol mint a lepkefing?Nem először, kétszer az első félidőben a lábát is visszahúzta szerelés helyett, amit én megértek, kérdés ott kint nem fogják e majd a fejére olvasni.
vpi
több mint 1 éve
Szobo mért úgy passzol mint a lepkefing?sztem nincs túl jó meccse
vpi
több mint 1 éve
Szobo mért úgy passzol mint a lepkefing?
több mint 1 éve
Tudom,hogy nincs nagy merítés, de Kecskemétnél Gerának melyik edzői eredményéből mondták azt,hogy ő lesz a következő Messiás?abból hogy főni odatelefonált
Chef a'la Laci pecsenyés
több mint 1 éve
Tudom,hogy nincs nagy merítés, de Kecskemétnél Gerának melyik edzői eredményéből mondták azt,hogy ő lesz a következő Messiás?
Egy jéghideg mit kérsz?
több mint 1 éve
JONES 🥰meghálálja azt hogy kezdőbe tették
Mikey
nagyon jó meccse van
több mint 1 éve
na végreoh well
Löfli

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 1 éve
JONES 🥰
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest