Soccer
41 feliratkozó
több mint 1 éve
párbeszéd Domi és csaja között:Mekkora agysebész lehet az aki 21 pár évesen lekorlátozza magát ha nem kötelezik rá, úgy hogy egy pinaparadicsomban él.Vagy terhes a hölgy. Bebiztosította magát.Szobi nem csak pár hónapja van együtt az új nőjével? Annyi után azért még nem szokás eljegyezni.de a mai vilag ilyen.
Sixo
jajj eletem szerelme..majd elvalnak.
pillanatnyi erzesek
YoungZeeZee
Nemes samu09
21 évesen?
Lesz itt baj, és végig is nézzük majd
✌️😎✌️
ozibozi
Domi: drágám szedsz anit baby bogyót?
Aszzonyka: Persze, minden reggel ( és azzal a mozdulattal bekapta a C-Vitamint)!
több mint 1 éve
wrexham
200
nah, ezt sem gondoltam volna, hogy előbb jön szembe egy olyan hír, hogy "kirúgta a MU" Sir Alexet, mint hogy a kopaszt 🥲🥲ledózerolni, felszántani az egész stadiont
bogjosi
inkább ne létezzen MU, mint hogy drukkerek azt lássák ami ott zajlik SAF óta.. szánalmas banda
több mint 1 éve
hát nézzük, általában milyen fodballistafeleségek vannak Angliában.Szobi nem csak pár hónapja van együtt az új nőjével? Annyi után azért még nem szokás eljegyezni.Nem értem. Az előző ezerszer jobb csaj volt. Ezen meg van 100 kiló smink.. azért én mindig az arcot néztem meg először és az volt a legfontosabb számomra, mert ugyan a testen lehet alakítani, de az arc, végig olyan marad. Max agyon plasztikázod, aztán lesz egy női Stallone-d, aki lassan a száját sem bírja kinyitni 😂
Sixo
- JC6
1, proli angol csajok
2, buta golddiggerek
3, import, szigorúan idegenlégiósoknak
ebből Szoboszlainak az 1, nem játszik (érti az angolt, de azért nem annyira), marad a 2, és 3, mint opció, ő meg csinált belőle egy 2,5-öt.
aztán persze lehet, hogy prózaibb oka van a váltásnak, mondjuk hogy GF nem akarta megcsináltatni a cickóit, az új csajszi meg megtette. Szoboszlainak meg jobban bejön a csatakanca-alkat - még úgy is, hogy kicsit időzni kellett hozzá a tuningshopban.
több mint 1 éve
Szobi nem csak pár hónapja van együtt az új nőjével? Annyi után azért még nem szokás eljegyezni.Nem értem. Az előző ezerszer jobb csaj volt. Ezen meg van 100 kiló smink.. azért én mindig az arcot néztem meg először és az volt a legfontosabb számomra, mert ugyan a testen lehet alakítani, de az arc, végig olyan marad. Max agyon plasztikázod, aztán lesz egy női Stallone-d, aki lassan a száját sem bírja kinyitni 😂
Sixo
több mint 1 éve
Nem értem a sok meglepődést. Nem láttátok Bacsó Péter klasszikusát? Ajánlom.Én abszolút megértem, hogy Gera nb1-es kispadot kap. Bizonyított már az U21 élén és az NB2-t is letarolta a Vasassal.Sajnálom a Kecskemétet, nagyon szimpi volt eddig ami ott folyt, ezt a kóklert meg tényleg mindenhova be lehet még nyomni százszor is?!
Hát ki, ha nem ő?
Inkább azt csodálom, hogy Tuchel helyett nem ő volt a jelölt a hülye angoloknál.
Bálesz
zavi27
több mint 1 éve
Nagyjából ez. Szeretjük, tiszteljük Domit, de szerintem mindenkinek világos, hogy egyszerű mint a kőbalta. Az pedig csak a ráadás, hogy a csaj mennyire adta alá a lovat, hogy vegye már el és tegye bele a gyermeket. Bevallom egyik bűnös élvezetem elmerülni redditen a hunfluencers mocskában, így első kézből látom a hölgy elképesztő kellemetlen nyomasztását.Vagy csak nem túl okos és szerelmes.Mekkora agysebész lehet az aki 21 pár évesen lekorlátozza magát ha nem kötelezik rá, úgy hogy egy pinaparadicsomban él.Vagy terhes a hölgy. Bebiztosította magát.Szobi nem csak pár hónapja van együtt az új nőjével? Annyi után azért még nem szokás eljegyezni.de a mai vilag ilyen.
Sixo
pillanatnyi erzesek
YoungZeeZee
Nemes samu09
21 évesen?
Lesz itt baj, és végig is nézzük majd✌️😎✌️
ozibozi
Nem ő lenne az első ilyen híresember, sőt, még azok között se, akiknek volt féltucat feleségük, válásuk.
Attól, hogy valaki évi félmilliárdot keres sporttal, még nem feltétlenül egy tudatos, megfontolt, átgondolt karakter.
Őszentsége Sobri Jóska
több mint 1 éve
Viszont Woy nem kapott nagy csapatot (az a Pool még a Csampót sem tudta volna megnyerni).már aki, Roy Hodgson pl sok mindent nem ért elDe valamit valamikor még ők is elértek, ez a Gera kinevezés vérlázító, kb csak a Trent Dilfer - UAB házassághoz hasonlíthatóNa hát ennyire lehet komolyan venni a magyar klubfocit. Vajon mikor volt ilyen komolyan vehető futballkultúrájú országban, hogy egy edzőt kirúgnak szezon közben másodosztályban, majd 2 hónapra rá első osztályú csapatot kap?Angliában vannak még ilyen beágyazott koklerek
Sebii
Negritis, a vajda
r.baggio
de Alan Pardew jut még eszembe hirtelen
Negritis, a vajda
A Fulhamet azért kimaxolta rendesen.
több mint 1 éve
mély sebeket téptél fel 😊Sam Fuckin Allardyce!már aki, Roy Hodgson pl sok mindent nem ért elDe valamit valamikor még ők is elértek, ez a Gera kinevezés vérlázító, kb csak a Trent Dilfer - UAB házassághoz hasonlíthatóNa hát ennyire lehet komolyan venni a magyar klubfocit. Vajon mikor volt ilyen komolyan vehető futballkultúrájú országban, hogy egy edzőt kirúgnak szezon közben másodosztályban, majd 2 hónapra rá első osztályú csapatot kap?Angliában vannak még ilyen beágyazott koklerek
Sebii
Negritis, a vajda
r.baggio
Negritis, a vajda
Mikey
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Vagy csak nem túl okos és szerelmes.Mekkora agysebész lehet az aki 21 pár évesen lekorlátozza magát ha nem kötelezik rá, úgy hogy egy pinaparadicsomban él.Vagy terhes a hölgy. Bebiztosította magát.Szobi nem csak pár hónapja van együtt az új nőjével? Annyi után azért még nem szokás eljegyezni.de a mai vilag ilyen.
Sixo
pillanatnyi erzesek
YoungZeeZee
Nemes samu09
21 évesen?
Lesz itt baj, és végig is nézzük majd✌️😎✌️
ozibozi
Nem ő lenne az első ilyen híresember, sőt, még azok között se, akiknek volt féltucat feleségük, válásuk.
Attól, hogy valaki évi félmilliárdot keres sporttal, még nem feltétlenül egy tudatos, megfontolt, átgondolt karakter.
több mint 1 éve
Sam Fuckin Allardyce!már aki, Roy Hodgson pl sok mindent nem ért elDe valamit valamikor még ők is elértek, ez a Gera kinevezés vérlázító, kb csak a Trent Dilfer - UAB házassághoz hasonlíthatóNa hát ennyire lehet komolyan venni a magyar klubfocit. Vajon mikor volt ilyen komolyan vehető futballkultúrájú országban, hogy egy edzőt kirúgnak szezon közben másodosztályban, majd 2 hónapra rá első osztályú csapatot kap?Angliában vannak még ilyen beágyazott koklerek
Sebii
Negritis, a vajda
r.baggio
Negritis, a vajda
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 1 éve
Mekkora agysebész lehet az aki 21 pár évesen lekorlátozza magát ha nem kötelezik rá, úgy hogy egy pinaparadicsomban él.Vagy terhes a hölgy. Bebiztosította magát.Szobi nem csak pár hónapja van együtt az új nőjével? Annyi után azért még nem szokás eljegyezni.de a mai vilag ilyen.
Sixo
pillanatnyi erzesek
YoungZeeZee
Nemes samu09
21 évesen?
Lesz itt baj, és végig is nézzük majd
✌️😎✌️
Szerkesztette: ozibozi
több mint 1 éve
Vagy terhes a hölgy. Bebiztosította magát.Szobi nem csak pár hónapja van együtt az új nőjével? Annyi után azért még nem szokás eljegyezni.de a mai vilag ilyen.
Sixo
pillanatnyi erzesek
YoungZeeZee
több mint 1 éve
YoungZeeZee
9 416
celebvilagra ertemmondjuk ez nem igazSzobi nem csak pár hónapja van együtt az új nőjével? Annyi után azért még nem szokás eljegyezni.de a mai vilag ilyen.
Sixo
pillanatnyi erzesek
YoungZeeZee
folyamatosan emelkedik az hogy mennyit vannak együtt a párok az eskvüvő előtt
pmc.ncbi.nlm.nih.gov/articles/PMC5956907/
www.researchgate.net/figure/Years-living-together-before-marriage-by-year-of-marriage_fig2_235726328
sőt ugye jelenleg a "sima" együttélés a trend
www.vox.com/even-better/24127335/living-together-cohabitation-before-marriage-relationship-milestones
az meg hogy elválnak felháborító, bezzeg 100 éve mikor a nőnek tűrnie kellett mindent mert nem válhatott el
Negritis, a vajda
több mint 1 éve
már aki, Roy Hodgson pl sok mindent nem ért elDe valamit valamikor még ők is elértek, ez a Gera kinevezés vérlázító, kb csak a Trent Dilfer - UAB házassághoz hasonlíthatóNa hát ennyire lehet komolyan venni a magyar klubfocit. Vajon mikor volt ilyen komolyan vehető futballkultúrájú országban, hogy egy edzőt kirúgnak szezon közben másodosztályban, majd 2 hónapra rá első osztályú csapatot kap?Angliában vannak még ilyen beágyazott koklerek
Sebii
Negritis, a vajda
r.baggio
Szerkesztette: Löfli
több mint 1 éve
mondjuk ez nem igazSzobi nem csak pár hónapja van együtt az új nőjével? Annyi után azért még nem szokás eljegyezni.de a mai vilag ilyen.
Sixo
pillanatnyi erzesek
YoungZeeZee
folyamatosan emelkedik az hogy mennyit vannak együtt a párok az eskvüvő előtt
pmc.ncbi.nlm.nih.gov/articles/PMC5956907/
www.researchgate.net/figure/Years-living-together-before-marriage-by-year-of-marriage_fig2_235726328
sőt ugye jelenleg a "sima" együttélés a trend
www.vox.com/even-better/24127335/living-together-cohabitation-before-marriage-relationship-milestones
az meg hogy elválnak felháborító, bezzeg 100 éve mikor a nőnek tűrnie kellett mindent mert nem válhatott el
több mint 1 éve
YoungZeeZee
9 416
Szobi nem csak pár hónapja van együtt az új nőjével? Annyi után azért még nem szokás eljegyezni.de a mai vilag ilyen.
Sixo
pillanatnyi erzesek
több mint 1 éve
Szobi nem csak pár hónapja van együtt az új nőjével? Annyi után azért még nem szokás eljegyezni.
több mint 1 éve
Ugyanez jutott eszembe, sztem ez most nem lenne jó. Toljon le 1-2 szezont a Parmában stabil alapemberként és aztán lépjen tovább.Vajon Balogh Boti annyira lábon lőné magát egy Interbe való igazolással, mint Szalai?Csereként kellene jó beszállni, mert kizárt hogy kezdő környékére kerülne, jönnek a hazai kupa meccsek és a
Kenny
Rotáció.
Legfontosabb lenne, hogy ne sérüljön meg.
/szvsz is olyan csapat lenne az ideális ahol folyamatosan játszana, nem sok felelősséggel még/
ozibozi
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 1 éve
Vajon Balogh Boti annyira lábon lőné magát egy Interbe való igazolással, mint Szalai?Csereként kellene jó beszállni, mert kizárt hogy kezdő környékére kerülne, jönnek a hazai kupa meccsek és a
Kenny
Rotáció.
Legfontosabb lenne, hogy ne sérüljön meg.
/szvsz is olyan csapat lenne az ideális ahol folyamatosan játszana, nem sok felelősséggel még/
Szerkesztette: ozibozi
több mint 1 éve
Ettől függetlenül is márKeresztet is vethetünk a Kecsóra így!😊Én mondtamCsak jó kapcsolatok kellenek.
zacknorb
Nemes samu09
- JC6
zavi27
több mint 1 éve
Vajon Balogh Boti annyira lábon lőné magát egy Interbe való igazolással, mint Szalai?
több mint 1 éve
Ebből látszik mekkora nyomot hagyott…Horváthferi sem volt még Kecskeméten.De, 2012-13 között.
ozibozi
empty taxi
több mint 1 éve
Azt majd Sándor "atya" megteszi. 😀Keresztet is vethetünk a Kecsóra így!😊Én mondtamCsak jó kapcsolatok kellenek.
zacknorb
Nemes samu09
- JC6
zavi27

több mint 1 éve
ma végre albán kupa, olyan fantasztikus rangadókkal, mint a Tomori - Iliria vagy a Pogradeci - Luftetari!Flamurtari - Devolli 15-1, jött a két TD-s hendi
Löfli

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 1 éve
Sztem lehet ki se akarták baszni Szabót, csak leszóltak fentről, hogy holnaptól gera az edző...
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.