Soccer

41 feliratkozó

több mint 1 éve
Toto21 Chicago Bears 7 459
Szobi nem csak pár hónapja van együtt az új nőjével? Annyi után azért még nem szokás eljegyezni.
Sixo
de a mai vilag ilyen.

jajj eletem szerelme..majd elvalnak.
pillanatnyi erzesek
YoungZeeZee
Vagy terhes a hölgy. Bebiztosította magát.
Nemes samu09
Mekkora agysebész lehet az aki 21 pár évesen lekorlátozza magát ha nem kötelezik rá, úgy hogy egy pinaparadicsomban él.
21 évesen?
Lesz itt baj, és végig is nézzük majd
✌️😎✌️
ozibozi
párbeszéd Domi és csaja között:

Domi: drágám szedsz anit baby bogyót?
Aszzonyka: Persze, minden reggel ( és azzal a mozdulattal bekapta a C-Vitamint)!
több mint 1 éve
wrexham 200
nah, ezt sem gondoltam volna, hogy előbb jön szembe egy olyan hír, hogy "kirúgta a MU" Sir Alexet, mint hogy a kopaszt 🥲🥲

bogjosi
ledózerolni, felszántani az egész stadiont
inkább ne létezzen MU, mint hogy drukkerek azt lássák ami ott zajlik SAF óta.. szánalmas banda
több mint 1 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 934 — Cowboys fan
Szobi nem csak pár hónapja van együtt az új nőjével? Annyi után azért még nem szokás eljegyezni.
Sixo
Nem értem. Az előző ezerszer jobb csaj volt. Ezen meg van 100 kiló smink.. azért én mindig az arcot néztem meg először és az volt a legfontosabb számomra, mert ugyan a testen lehet alakítani, de az arc, végig olyan marad. Max agyon plasztikázod, aztán lesz egy női Stallone-d, aki lassan a száját sem bírja kinyitni 😂
- JC6
hát nézzük, általában milyen fodballistafeleségek vannak Angliában.
1, proli angol csajok
2, buta golddiggerek
3, import, szigorúan idegenlégiósoknak

ebből Szoboszlainak az 1, nem játszik (érti az angolt, de azért nem annyira), marad a 2, és 3, mint opció, ő meg csinált belőle egy 2,5-öt.

aztán persze lehet, hogy prózaibb oka van a váltásnak, mondjuk hogy GF nem akarta megcsináltatni a cickóit, az új csajszi meg megtette. Szoboszlainak meg jobban bejön a csatakanca-alkat - még úgy is, hogy kicsit időzni kellett hozzá a tuningshopban.
több mint 1 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 8 597
Sixo
Nem értem. Az előző ezerszer jobb csaj volt. Ezen meg van 100 kiló smink.. azért én mindig az arcot néztem meg először és az volt a legfontosabb számomra, mert ugyan a testen lehet alakítani, de az arc, végig olyan marad. Max agyon plasztikázod, aztán lesz egy női Stallone-d, aki lassan a száját sem bírja kinyitni 😂
több mint 1 éve
szaba Los Angeles Chargers 11 950
Én abszolút megértem, hogy Gera nb1-es kispadot kap. Bizonyított már az U21 élén és az NB2-t is letarolta a Vasassal.
Hát ki, ha nem ő?
Inkább azt csodálom, hogy Tuchel helyett nem ő volt a jelölt a hülye angoloknál.
Bálesz
Sajnálom a Kecskemétet, nagyon szimpi volt eddig ami ott folyt, ezt a kóklert meg tényleg mindenhova be lehet még nyomni százszor is?!
zavi27
Nem értem a sok meglepődést. Nem láttátok Bacsó Péter klasszikusát? Ajánlom.
több mint 1 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 586 — Poloska confirmed
Sixo
de a mai vilag ilyen.

pillanatnyi erzesek
YoungZeeZee
Nemes samu09
Mekkora agysebész lehet az aki 21 pár évesen lekorlátozza magát ha nem kötelezik rá, úgy hogy egy pinaparadicsomban él.
21 évesen?
Lesz itt baj, és végig is nézzük majd✌️😎✌️
ozibozi
Vagy csak nem túl okos és szerelmes.
Nem ő lenne az első ilyen híresember, sőt, még azok között se, akiknek volt féltucat feleségük, válásuk.
Attól, hogy valaki évi félmilliárdot keres sporttal, még nem feltétlenül egy tudatos, megfontolt, átgondolt karakter.
Őszentsége Sobri Jóska
Nagyjából ez. Szeretjük, tiszteljük Domit, de szerintem mindenkinek világos, hogy egyszerű mint a kőbalta. Az pedig csak a ráadás, hogy a csaj mennyire adta alá a lovat, hogy vegye már el és tegye bele a gyermeket. Bevallom egyik bűnös élvezetem elmerülni redditen a hunfluencers mocskában, így első kézből látom a hölgy elképesztő kellemetlen nyomasztását.
több mint 1 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 934 — Cowboys fan
Na hát ennyire lehet komolyan venni a magyar klubfocit. Vajon mikor volt ilyen komolyan vehető futballkultúrájú országban, hogy egy edzőt kirúgnak szezon közben másodosztályban, majd 2 hónapra rá első osztályú csapatot kap?
Sebii
Angliában vannak még ilyen beágyazott koklerek
Negritis, a vajda
De valamit valamikor még ők is elértek, ez a Gera kinevezés vérlázító, kb csak a Trent Dilfer - UAB házassághoz hasonlítható
r.baggio
már aki, Roy Hodgson pl sok mindent nem ért el
de Alan Pardew jut még eszembe hirtelen
Negritis, a vajda
Viszont Woy nem kapott nagy csapatot (az a Pool még a Csampót sem tudta volna megnyerni).
A Fulhamet azért kimaxolta rendesen.
több mint 1 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 54 363 — The Mathematician
Na hát ennyire lehet komolyan venni a magyar klubfocit. Vajon mikor volt ilyen komolyan vehető futballkultúrájú országban, hogy egy edzőt kirúgnak szezon közben másodosztályban, majd 2 hónapra rá első osztályú csapatot kap?
Sebii
Negritis, a vajda
De valamit valamikor még ők is elértek, ez a Gera kinevezés vérlázító, kb csak a Trent Dilfer - UAB házassághoz hasonlítható
r.baggio
Negritis, a vajda
Sam Fuckin Allardyce!
Mikey
mély sebeket téptél fel 😊

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 211 — #NoStress
Sixo
de a mai vilag ilyen.

pillanatnyi erzesek
YoungZeeZee
Nemes samu09
21 évesen?
Lesz itt baj, és végig is nézzük majd✌️😎✌️
ozibozi
Vagy csak nem túl okos és szerelmes.
Nem ő lenne az első ilyen híresember, sőt, még azok között se, akiknek volt féltucat feleségük, válásuk.
Attól, hogy valaki évi félmilliárdot keres sporttal, még nem feltétlenül egy tudatos, megfontolt, átgondolt karakter.

több mint 1 éve
Mikey Cincinnati Bengals 20 577
Sebii
Negritis, a vajda
r.baggio
Negritis, a vajda
Sam Fuckin Allardyce!

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 1 éve
ozibozi New York Giants 20 275
Sixo
de a mai vilag ilyen.

pillanatnyi erzesek
YoungZeeZee
Nemes samu09
21 évesen?
Lesz itt baj, és végig is nézzük majd
✌️😎✌️

Szerkesztette: ozibozi
több mint 1 éve
Nemes samu09 Houston Texans 4 463 — I like the Texans, I like who we are
Sixo
de a mai vilag ilyen.

pillanatnyi erzesek
YoungZeeZee
több mint 1 éve
YoungZeeZee 9 416
Sixo
de a mai vilag ilyen.

pillanatnyi erzesek
YoungZeeZee
mondjuk ez nem igaz
folyamatosan emelkedik az hogy mennyit vannak együtt a párok az eskvüvő előtt
 pmc.ncbi.nlm.nih.gov/articles/PMC5956907/
 www.researchgate.net/figure/Years-living-together-before-marriage-by-year-of-marriage_fig2_235726328
sőt ugye jelenleg a "sima" együttélés a trend
 www.vox.com/even-better/24127335/living-together-cohabitation-before-marriage-relationship-milestones

az meg hogy elválnak felháborító, bezzeg 100 éve mikor a nőnek tűrnie kellett mindent mert nem válhatott el
Negritis, a vajda
celebvilagra ertem
több mint 1 éve
Sebii
Negritis, a vajda
r.baggio

Szerkesztette: Löfli

több mint 1 éve
Sixo
de a mai vilag ilyen.

pillanatnyi erzesek
YoungZeeZee
mondjuk ez nem igaz
folyamatosan emelkedik az hogy mennyit vannak együtt a párok az eskvüvő előtt
 pmc.ncbi.nlm.nih.gov/articles/PMC5956907/
 www.researchgate.net/figure/Years-living-together-before-marriage-by-year-of-marriage_fig2_235726328
sőt ugye jelenleg a "sima" együttélés a trend
 www.vox.com/even-better/24127335/living-together-cohabitation-before-marriage-relationship-milestones

az meg hogy elválnak felháborító, bezzeg 100 éve mikor a nőnek tűrnie kellett mindent mert nem válhatott el

több mint 1 éve
YoungZeeZee 9 416
Sixo
de a mai vilag ilyen.

pillanatnyi erzesek
több mint 1 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 40 448 — LIGHTS OUT!

több mint 1 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 26 568 — Keep pounding
Vajon Balogh Boti annyira lábon lőné magát egy Interbe való igazolással, mint Szalai?
Kenny
Csereként kellene jó beszállni, mert kizárt hogy kezdő környékére kerülne, jönnek a hazai kupa meccsek és a
Rotáció.
Legfontosabb lenne, hogy ne sérüljön meg.
/szvsz is olyan csapat lenne az ideális ahol folyamatosan játszana, nem sok felelősséggel még/
ozibozi
Ugyanez jutott eszembe, sztem ez most nem lenne jó. Toljon le 1-2 szezont a Parmában stabil alapemberként és aztán lépjen tovább.

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 1 éve
Vajon Balogh Boti annyira lábon lőné magát egy Interbe való igazolással, mint Szalai?
Kenny
Csereként kellene jó beszállni, mert kizárt hogy kezdő környékére kerülne, jönnek a hazai kupa meccsek és a
Rotáció.
Legfontosabb lenne, hogy ne sérüljön meg.
/szvsz is olyan csapat lenne az ideális ahol folyamatosan játszana, nem sok felelősséggel még/

Szerkesztette: ozibozi
több mint 1 éve

zacknorb
Csak jó kapcsolatok kellenek.
Nemes samu09
Én mondtam
- JC6
Keresztet is vethetünk a Kecsóra így!😊
zavi27
Ettől függetlenül is már
több mint 1 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 371 — Omar's Coming Yo!

több mint 1 éve
Horváthferi sem volt még Kecskeméten.
ozibozi
De, 2012-13 között.
empty taxi
Ebből látszik mekkora nyomot hagyott…
több mint 1 éve
Bálesz Indianapolis Colts Texas Longhorns 3 113 — Illegális gyakorló

zacknorb
Csak jó kapcsolatok kellenek.
Nemes samu09
Én mondtam
- JC6
Keresztet is vethetünk a Kecsóra így!😊
zavi27
Azt majd Sándor "atya" megteszi. 😀

több mint 1 éve
Löfli Tampa Bay Buccaneers Indiana Hoosiers 22 880 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
ma végre albán kupa, olyan fantasztikus rangadókkal, mint a Tomori - Iliria vagy a Pogradeci - Luftetari!
Löfli
Flamurtari - Devolli 15-1, jött a két TD-s hendi

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 1 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 26 568 — Keep pounding
Sztem lehet ki se akarták baszni Szabót, csak leszóltak fentről, hogy holnaptól gera az edző...

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.