Soccer
41 feliratkozó
több mint 1 éve
nem tudom h volt korabban de igy a naptar szar.Borzalom. Teljesen kiszipolyozzak a játékosokat. 10 nap múlva meg már BL
kb 2honapja sem volt az eb donto de mar tetre meno meccs van.
illuzio rombolo
YoungZeeZee
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 1 éve
YoungZeeZee
9 407
nem tudom h volt korabban de igy a naptar szar.kb 2honapja sem volt az eb donto de mar tetre meno meccs van.
illuzio rombolo
több mint 1 éve
A győzelem èrtèke🥳🇸🇲 SAN MARINO WIN A GAME FOR THE FIRST TIME IN 20+ YEARS & A COMPETITIVE MATCH FOR THE FIRST TIME EVER!!!
— The Sweeper (@SweeperPod) September 5, 2024
History is made as the worst team in the FIFA rankings (210th) finally end the longest winless run in international football history (140 games dating back to April 2004)!!! pic.twitter.com/xbB3M2WQUE
több mint 1 éve
Japán - Kína 7:0! Nagyon bejött nekik is, hogy a világ összes pénzét a focira költöttékennyit ér a Blue Lock program 😊
r.baggio
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Közben Cole Palmerrel offoltatja a Chelsea a Konfettit
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
még az is lehet, hogy a győzelem miatt visszamegyek twitterre86. perc, San Marino vezet!OTTVAAAAAAAN
zacknorb
zacknorb

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 1 éve
86. perc, San Marino vezet!OTTVAAAAAAAN
zacknorb
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
YoungZeeZee
9 407
jon a vasas uj aranykora.Remélem, hogy tényleg ez a helyzet.Hülyeség. Úgy jött ide, hogy 2 évig nem lesz kirúgva, akkor sem, ha nem jutnak fel. Teljesen szabad kezet kapott, aki nem teljesít, az repül a kettes csapathoz vagy felbontják a szerződését. Miki sem fog beleszólni sem a keretbe, sem a kezdőbe. Csak így vállalta.Pinyő hivatalosRendet akar majd rakni, ezért az öltöző (ha ebben a vezetőség is partner) néhány hónap alatt megbuktatja.
zacknorb
Kampman
- JC6
Kampman
mondjuk pinyo nb1 szinten nem rossz edzo, de hosszu tavon...?!
több mint 1 éve
A dán-albán meccs igazi balkáni szintű favágássá süllyedt, amit nem meglepő módon nem a dánok kezdeményeztek.
több mint 1 éve
86. perc, San Marino vezet!
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Remélem, hogy tényleg ez a helyzet.Hülyeség. Úgy jött ide, hogy 2 évig nem lesz kirúgva, akkor sem, ha nem jutnak fel. Teljesen szabad kezet kapott, aki nem teljesít, az repül a kettes csapathoz vagy felbontják a szerződését. Miki sem fog beleszólni sem a keretbe, sem a kezdőbe. Csak így vállalta.Pinyő hivatalosRendet akar majd rakni, ezért az öltöző (ha ebben a vezetőség is partner) néhány hónap alatt megbuktatja.
zacknorb
Kampman
- JC6
több mint 1 éve
IMMÁR HIVATALOS, PINTÉR ATTILA A VASAS ÚJ VEZETŐEDZŐJEA mai naptól a magyar labdarúgó-válogatott korábbi szövetségi kapitánya,
A kétszeres magyar bajnok, kétszeres kupagyőztes, valamint kétszeres szuperkupa-győztes
Pintér Attila veszi át a Vasas FC vezetőedzői feladatait.
több mint 1 éve
Hülyeség. Úgy jött ide, hogy 2 évig nem lesz kirúgva, akkor sem, ha nem jutnak fel. Teljesen szabad kezet kapott, aki nem teljesít, az repül a kettes csapathoz vagy felbontják a szerződését. Miki sem fog beleszólni sem a keretbe, sem a kezdőbe. Csak így vállalta.Pinyő hivatalosRendet akar majd rakni, ezért az öltöző (ha ebben a vezetőség is partner) néhány hónap alatt megbuktatja.
zacknorb
Kampman
több mint 1 éve
Japán - Kína 7:0! Nagyon bejött nekik is, hogy a világ összes pénzét a focira költöttékFerenczi Attila mantrája, hogy a futball elsősorban kultúra, aztán minden más, szerintem senkire nem igaz jobban, mint Kínára.
r.baggio
Gyárakat fel lehet húzni, hadsereget lehet fejleszteni akarattal, tudással és szorgalommal. Tartósan jó futballhoz kell kultúra, szellemiség, meg ilyen kevésbé megfogható dolgok. De az talán minden sportra igaz.
Asztaliteniszben sem azért ők a legjobbak, mert ordenáré sok pénzt ölnének bele. A futballhoz képest valószínűleg nem is olyan sokat.
több mint 1 éve
warrb vajon már seggrészeg?Én már úton afelé.
ThundersNFL a Paraszt
A Szabadság téren.
Csak részben emiatt, mondjuk azt, szerencsétlen véletlen.
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
warrb vajon már seggrészeg?
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
Ha mostanában minket is összesorsolnának Belarusszal, mi is játszhatnánk zártkapus idegenbeli meccset Zalaegerszegen?Mezőkövesden! 🤩😍
Kampman
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Ott a fia, így egy fokkal nehezebbPinyő hivatalosRendet akar majd rakni, ezért az öltöző (ha ebben a vezetőség is partner) néhány hónap alatt megbuktatja.
zacknorb
Kampman
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Ha mostanában minket is összesorsolnának Belarusszal, mi is játszhatnánk zártkapus idegenbeli meccset Zalaegerszegen?
több mint 1 éve
Pinyő hivatalosRendet akar majd rakni, ezért az öltöző (ha ebben a vezetőség is partner) néhány hónap alatt megbuktatja.
zacknorb
több mint 1 éve
Ha nem leszel frankfurti sztár, a Fradi visszavár!Noah Fenyő is in Eintracht Frankfurt’s Europa League squad! ✅Most akartam írni.
Lisztes is not part of the squad.
zacknorb
Lisztes a második csapatban a negyedosztalyban játszhat. Érdekes egyből a helyére került amikor a tehetsége alapján kezelték.
Nemes samu09
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 1 éve
Noah Fenyő is in Eintracht Frankfurt’s Europa League squad! ✅Most akartam írni.
Lisztes is not part of the squad.
zacknorb
Lisztes a második csapatban a negyedosztalyban játszhat. Érdekes egyből a helyére került amikor a tehetsége alapján kezelték.
több mint 1 éve
Noah Fenyő is in Eintracht Frankfurt’s Europa League squad! ✅Lisztes is not part of the squad.
Poloska vagyok.