Soccer

41 feliratkozó

több mint 1 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 936 — Lucas Scott
nem tudom h volt korabban de igy a naptar szar.
kb 2honapja sem volt az eb donto de mar tetre meno meccs van.
illuzio rombolo
YoungZeeZee
Borzalom. Teljesen kiszipolyozzak a játékosokat. 10 nap múlva meg már BL

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 1 éve
YoungZeeZee 9 407
nem tudom h volt korabban de igy a naptar szar.
kb 2honapja sem volt az eb donto de mar tetre meno meccs van.
illuzio rombolo
több mint 1 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 158 — Így remélem megfelelek nektek.....
A győzelem èrtèke🥳

több mint 1 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 53 993 — The Mathematician
Japán - Kína 7:0! Nagyon bejött nekik is, hogy a világ összes pénzét a focira költötték
r.baggio
ennyit ér a Blue Lock program 😊

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 807 — Kinek mit intézett a kormánya
Közben Cole Palmerrel offoltatja a Chelsea a Konfettit

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Löfli Tampa Bay Buccaneers Indiana Hoosiers 22 747 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
86. perc, San Marino vezet!
zacknorb
OTTVAAAAAAAN
zacknorb
még az is lehet, hogy a győzelem miatt visszamegyek twitterre

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 1 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 807 — Kinek mit intézett a kormánya
zacknorb
OTTVAAAAAAAN

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
YoungZeeZee 9 407
Pinyő hivatalos
zacknorb
Rendet akar majd rakni, ezért az öltöző (ha ebben a vezetőség is partner) néhány hónap alatt megbuktatja.
Kampman
Hülyeség. Úgy jött ide, hogy 2 évig nem lesz kirúgva, akkor sem, ha nem jutnak fel. Teljesen szabad kezet kapott, aki nem teljesít, az repül a kettes csapathoz vagy felbontják a szerződését. Miki sem fog beleszólni sem a keretbe, sem a kezdőbe. Csak így vállalta.
- JC6
Remélem, hogy tényleg ez a helyzet.
Kampman
jon a vasas uj aranykora.

mondjuk pinyo nb1 szinten nem rossz edzo, de hosszu tavon...?!
több mint 1 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 018
A dán-albán meccs igazi balkáni szintű favágássá süllyedt, amit nem meglepő módon nem a dánok kezdeményeztek.

több mint 1 éve

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Pinyő hivatalos
zacknorb
Rendet akar majd rakni, ezért az öltöző (ha ebben a vezetőség is partner) néhány hónap alatt megbuktatja.
Kampman
Hülyeség. Úgy jött ide, hogy 2 évig nem lesz kirúgva, akkor sem, ha nem jutnak fel. Teljesen szabad kezet kapott, aki nem teljesít, az repül a kettes csapathoz vagy felbontják a szerződését. Miki sem fog beleszólni sem a keretbe, sem a kezdőbe. Csak így vállalta.
- JC6
Remélem, hogy tényleg ez a helyzet.

több mint 1 éve
ozibozi New York Giants 20 234
IMMÁR HIVATALOS, PINTÉR ATTILA A VASAS ÚJ VEZETŐEDZŐJE

A mai naptól a magyar labdarúgó-válogatott korábbi szövetségi kapitánya,

A kétszeres magyar bajnok, kétszeres kupagyőztes, valamint kétszeres szuperkupa-győztes

Pintér Attila veszi át a Vasas FC vezetőedzői feladatait.
több mint 1 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 8 537
Pinyő hivatalos
zacknorb
Kampman
több mint 1 éve
Japán - Kína 7:0! Nagyon bejött nekik is, hogy a világ összes pénzét a focira költötték
r.baggio
Ferenczi Attila mantrája, hogy a futball elsősorban kultúra, aztán minden más, szerintem senkire nem igaz jobban, mint Kínára.

Gyárakat fel lehet húzni, hadsereget lehet fejleszteni akarattal, tudással és szorgalommal. Tartósan jó futballhoz kell kultúra, szellemiség, meg ilyen kevésbé megfogható dolgok. De az talán minden sportra igaz.

Asztaliteniszben sem azért ők a legjobbak, mert ordenáré sok pénzt ölnének bele. A futballhoz képest valószínűleg nem is olyan sokat.

több mint 1 éve
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 333 — no es importante

Szerkesztette: r.baggio

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 1 éve
warrb vajon már seggrészeg?
ThundersNFL a Paraszt
Én már úton afelé.
A Szabadság téren.
Csak részben emiatt, mondjuk azt, szerencsétlen véletlen.

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 396 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
warrb vajon már seggrészeg?

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
Ha mostanában minket is összesorsolnának Belarusszal, mi is játszhatnánk zártkapus idegenbeli meccset Zalaegerszegen?
Kampman
Mezőkövesden! 🤩😍

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Pinyő hivatalos
zacknorb
Kampman
Ott a fia, így egy fokkal nehezebb

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Ha mostanában minket is összesorsolnának Belarusszal, mi is játszhatnánk zártkapus idegenbeli meccset Zalaegerszegen?

több mint 1 éve
Pinyő hivatalos
zacknorb

több mint 1 éve
Pinyő hivatalos

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 9 538 — Saturday Night Lights
Noah Fenyő is in Eintracht Frankfurt’s Europa League squad! ✅

Lisztes is not part of the squad.
zacknorb
Most akartam írni.

Lisztes a második csapatban a negyedosztalyban játszhat. Érdekes egyből a helyére került amikor a tehetsége alapján kezelték.
Nemes samu09
Ha nem leszel frankfurti sztár, a Fradi visszavár!

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 1 éve
Nemes samu09 Houston Texans 4 445 — I like the Texans, I like who we are

zacknorb
Most akartam írni.

Lisztes a második csapatban a negyedosztalyban játszhat. Érdekes egyből a helyére került amikor a tehetsége alapján kezelték.
több mint 1 éve

Poloska vagyok.