Soccer

41 feliratkozó

több mint 1 éve
davemayer Chicago Bears 15 320 — "Grammar maci"
Wrexham nagyot megy a szezon elejen, jovore csempo?
Kenny
Vszinu, ott lesznek problémáik valószinűleg. De a kövi 5 évben összejöhet nekik a PL.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 1 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 40 424 — LIGHTS OUT!
RIP Csebi

több mint 1 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 922 — Cowboys fan
szóval az angol válogatott az írekkel játszik, és a szövkap egy 40-szeres ír válogatott játékos. értem 😮
több mint 1 éve
Tony Adams Indianapolis Colts 5 840 — Colts Fan

Szerkesztette: Tony Adams
több mint 1 éve
Stoki Jacksonville Jaguars Nebraska Cornhuskers 3 133 — Einhorn és Finkle...Finkle és Einhorn
Faszom geci, már 1000 a jegy Pásztó meccs, Nógrád megye1, félkész lelátó (pályázat, nyilván). Plusz a gyep is tiszta gyász. Szintén kurvasokba kerül.
De legalább vezetünk
zacknorb
Akkor mondok egyet, Dunavarsány-Újpest kupa meccs, jegy ár: 3000.- (!)
1000 jegy hazaiban, 300 jegy vendégben, esélyem sincs elmenni, pedig végre 10 percre játszana a csapatom, nem kéne átcammognom egész Budapesten.
több mint 1 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 360 — Omar's Coming Yo!
Wrexham nagyot megy a szezon elejen, jovore csempo?

több mint 1 éve
Faszom geci, már 1000 a jegy Pásztó meccs, Nógrád megye1, félkész lelátó (pályázat, nyilván). Plusz a gyep is tiszta gyász. Szintén kurvasokba kerül.
De legalább vezetünk
zacknorb
Miert az sok? Vagy kevés?
Toca
2 éve még 500 volt, tavaly 700
zacknorb
2019-ben voltam utoljára NB3-ban, akkor 500 volt egy jegy.
Kampman
Én megye2es meccsekre jártam 2 helyre és ott nem kellett fizetni.

több mint 1 éve
Toca Minnesota Vikings 20 123 — Vikings fan
De legalább vezetünk
zacknorb
Toca
zacknorb
Akkor kevésbé emelkedett mint a kaja. Szoval jobban megeri meccsre menni mint enni. Csak mondom!
több mint 1 éve
deyell Las Vegas Raiders 12 229
elég régen voltam megye 1es meccsen de régen ingyen be lehetett menni, nem?

buhloone mindstate

több mint 1 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 019
De legalább vezetünk
zacknorb
Toca
zacknorb
2019-ben voltam utoljára NB3-ban, akkor 500 volt egy jegy.

több mint 1 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 812 — Kinek mit intézett a kormánya
De legalább vezetünk
zacknorb
Toca

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Toca Minnesota Vikings 20 123 — Vikings fan
De legalább vezetünk
zacknorb
több mint 1 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 812 — Kinek mit intézett a kormánya
De legalább vezetünk

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
YoungZeeZee 9 407
most lattam promot h a kozter vagy foter vagy hol a trollfocisok is bementek bagy allando riporterek?
 www.reddit.com/r/hungary/comments/1e35zij/amikor_trollfoci_adri%C3%A1n_elv%C3%A1llalta_hogy_k%C3%B6zteres/
YoungZeeZee
Noha nem teljesen értem a kérdést, de az Adrián már pár éve kiszállt, végzett politológus amúgy, és elvállalta ezt a projektet.
zacknorb
ezt nem tudtam. troll focit kb soha nem neztem..kb
koszi
több mint 1 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 936 — Lucas Scott
Nem tudom h volt-e arról szó de Osimhen végül a Galataban kötött ki…

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 1 éve
most lattam promot h a kozter vagy foter vagy hol a trollfocisok is bementek bagy allando riporterek?
 www.reddit.com/r/hungary/comments/1e35zij/amikor_trollfoci_adri%C3%A1n_elv%C3%A1llalta_hogy_k%C3%B6zteres/
YoungZeeZee
Noha nem teljesen értem a kérdést, de az Adrián már pár éve kiszállt, végzett politológus amúgy, és elvállalta ezt a projektet.

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
YoungZeeZee 9 407

Szerkesztette: YoungZeeZee
több mint 1 éve
M&M's, azaz Moldova vs Málta, azaz vs Csebi.
6kor mindenki a tv elé !

több mint 1 éve
csipkelli 4 010
 www.nemzetisport.hu/labdarugo-nb-i/2024/09/ns-info-a-dac-ujabb-jatekost-nezett-ki-a-fradibol

😀 😀
több mint 1 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 922 — Cowboys fan
Francia 1-3 Olasz 🤣🤣

Mamma mia
steelwolf
Kicsit elcsúszott Spallettiék formaidőzítése. Úgy kilenc-tíz héttel.
több mint 1 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 336 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Francia 1-3 Olasz 🤣🤣

Mamma mia
több mint 1 éve

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
warr_b Washington Commanders 27 920 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Este 11-kor St. Lucia-Curacão, mekkora lenne egy upset win...!

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 1 éve
Stoki Jacksonville Jaguars Nebraska Cornhuskers 3 133 — Einhorn és Finkle...Finkle és Einhorn
A teszkós firmino 25 gólt vár magától az idényben, biztos megnézte a budafok, majd az egész mb1 erejét, és így jött ki a matek.
több mint 1 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 936 — Lucas Scott
nem tudom h volt korabban de igy a naptar szar.
kb 2honapja sem volt az eb donto de mar tetre meno meccs van.
illuzio rombolo
YoungZeeZee
Borzalom. Teljesen kiszipolyozzak a játékosokat. 10 nap múlva meg már BL
csebi
Közben Cole Palmerrel offoltatja a Chelsea a Konfettit
zacknorb
a két dolgot össze is kötném, mivel Palmer az angol válogatott meccsét is IZOMFÁRADÁS miatti sérülés okán hagyta ki

értitek, szeptember eleje van
r.baggio
grumpy voltam.megneztem 98 francia...mar ebre meccseltek szeptemberben
YoungZeeZee
sztem nem csak a meccsek szama szamit hanem az intenzitas kulonbseg is. ha megnezel teljesen egy 98as meccset, az a mostanihoz kepest lassitott felvetelnek tunik.

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.