Soccer
41 feliratkozó
több mint 1 éve
Ha jól láttam Kim nem bírt időben kifutni.... Jó csere volt 🙂
több mint 1 éve
most indul a Real fetrengés 😊
több mint 1 éve
még Zidannál is amikor tripláztak a 3 BL győzelemből kettő mázlik sorozata volt most megint ott vannak hogy 😕 😕 😕
több mint 1 éve
Kimegyek cigizni a gangra. Már csak ez segíthet...
több mint 1 éve
A vicces, hogy olvastam nso-n egy kommentet, hogy a 88. percben meg kell rakni a real továbbjutást 😀és most hogy utálják Madridban a +9 percet 😊rúgnak még egyet. lehet, meg is teszem.
NB2
slowmotion
több mint 1 éve
Elment az életkedvem.
több mint 1 éve
o-o, akkor most az egész Real kispad sárga lapot kap?rájuk nem vonatkoznak az ilyen szabályok
slowmotion
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
József!!!!Lám lehet ezt csatárral is játszani
több mint 1 éve
Én nem hiszem el, hogy ezeknek a buziknak szinte mindig sikerül 😀Nem mindig, de sokkal többször, mint kéne.
shagi0206
Tiszta Alabama.
több mint 1 éve
Ne használd egyelőre a múlt időt szpíker barátom
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 1 éve
és most hogy utálják Madridban a +9 percet 😊rúgnak még egyet. lehet, meg is teszem.
NB2
több mint 1 éve
Geciiiii
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
Jónak tunt
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 1 éve
Én nem hiszem el, hogy ezeknek a buziknak szinte mindig sikerül 😀
több mint 1 éve
99-es Bayern-Man U flashbackjeim vannak. 😀2002 után ez is, tiszta német-Bayern PTSD.
iktriad
több mint 1 éve
Ez eléggé hátrafelé ment. Gól. 2:1.
több mint 1 éve
Na kiváncsi leszek tovább fetreng e a Bayern.
több mint 1 éve
o-o, akkor most az egész Real kispad sárga lapot kap?
több mint 1 éve
és most hogy utálják Madridban a +9 percet 😊
több mint 1 éve
No Kane no party
több mint 1 éve
Ezt nem hiszem el

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 1 éve
Legalabb nem nullára vertek
több mint 1 éve
Egy ilyen amatőr hibával lerombolni a meccsen addig nyújtottakat - demoralizáló.na hallod, a mu-t kétszer hoztuk vissza a meccsbe két különböző eseményen
shagi0206
több mint 1 éve
Ez sima gol