Soccer
41 feliratkozó
több mint 1 éve
egy Kim gól slussz poén lett volna
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Csereként nem lenne rossz, de így hogy allandóan kezd...Megerdemeltuk, rodrygo valverde, csua egesz meccsen nulla, ebbol egyet a 66. percben cserélt le, kettő meg még mindig a pályán van, ennyit semelyik csapat se bír el, elmeccselte az öreg, nincs miről beszélni.Ezt a Rodrygo szerelmet sose fogom megérteni. Nulla a csávó, de állandóan pályán van. Érthetetlen.
eaglesmcnabb
rob3r7o
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 1 éve
Lassan eljutunk oda h Kimmichet meg nem tudom kit ki kellett volna állítani, azért ne legyünk már komolytalanok.
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 1 éve
Megerdemeltuk, rodrygo valverde, csua egesz meccsen nulla, ebbol egyet a 66. percben cserélt le, kettő meg még mindig a pályán van, ennyit semelyik csapat se bír el, elmeccselte az öreg, nincs miről beszélni.Ezt a Rodrygo szerelmet sose fogom megérteni. Nulla a csávó, de állandóan pályán van. Érthetetlen.
eaglesmcnabb
„History is a set of lies agreed upon.”
több mint 1 éve
Nyilván arra gondol, hogy Kimmich a lendületből jövő Nachot fogta meg két kézzel, amire jött Nacho lökése. Papíron így Kimmich is szabálytalan, de ilyet az életben nem fújtak még le.Akkor meg miért nem tizi ha két kézzel akarta Kimmich feltartani és Nachohoz érkezett a labda?Nemár
Nemes samu09
Nacho milyen labdára irányuló mozdulatáról is beszélünk?
gamerkr
több mint 1 éve
Megerdemeltuk, rodrygo valverde, csua egesz meccsen nulla, ebbol egyet a 66. percben cserélt le, kettő meg még mindig a pályán van, ennyit semelyik csapat se bír el, elmeccselte az öreg, nincs miről beszélni.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 1 éve
Én is elég sok olyan meccset láttam, amikor megérdemelte volna a Madrid a kiesést, oszt' mégis továbbjutott. Ideje lenne, ha fordulna a kocka.mikor a reál megy tovább a busszal 2 kontra után akkor zsenikKét ilyen fos német csapat játsza a döntőt....tiszta szégyenpont azt akartam írni, hogy tegnap is lehetett volna 4-1, erre 0-1, lett, lehet ma is így lesz
ThundersNFL a Paraszt
NB2
mikor szarul állnak akkor meg fos az ellenfél?
Negritis, a vajda
több mint 1 éve
Irony. Nyilván van az a helyzet és szög amikor ez szabálytalan de ha nem 16oson belül és gól előtt történik sose fújják be az ilyet.Akkor meg miért nem tizi ha két kézzel akarta Kimmich feltartani és Nachohoz érkezett a labda?Nemár
Nemes samu09
gamerkr
több mint 1 éve
Na jön a koreai csodafegyver....wunderwaffe ha már német csapat
ThundersNFL a Paraszt
több mint 1 éve
mikor a reál megy tovább a busszal 2 kontra után akkor zsenikKét ilyen fos német csapat játsza a döntőt....tiszta szégyenpont azt akartam írni, hogy tegnap is lehetett volna 4-1, erre 0-1, lett, lehet ma is így lesz
ThundersNFL a Paraszt
NB2
mikor szarul állnak akkor meg fos az ellenfél?
több mint 1 éve
Istenem, Kim
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 1 éve
Na jön a koreai csodafegyver....
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
Akkor meg miért nem tizi ha két kézzel akarta Kimmich feltartani és Nachohoz érkezett a labda?Nemár
Nemes samu09
több mint 1 éve
Kane b+
több mint 1 éve
Két ilyen fos német csapat játsza a döntőt....tiszta szégyenpont azt akartam írni, hogy tegnap is lehetett volna 4-1, erre 0-1, lett, lehet ma is így lesz
ThundersNFL a Paraszt
több mint 1 éve
Baszki két kézzel ellöki a fejénel. Ez nem ufc h szabályos legyen …
több mint 1 éve
Két ilyen fos német csapat játsza a döntőt....tiszta szégyen
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
amikor a Realt a saját fegyverével verik, istenem...ettől függetlenül Marciniak egy fasz, Kimmich meg jogosulatlanul szerepel.
több mint 1 éve
Igen, rájátszott, de volt mire…úgyhogy így jogos az ítélet. Ki lenne az aki nem játszana rá egy ilyen egyértelmű lökésre?!
több mint 1 éve
Nacho is olyan hülye, mint a fasz. Nem fog hiányozni.
„History is a set of lies agreed upon.”
több mint 1 éve
Akkor meg miért nem tizi ha két kézzel akarta Kimmich feltartani és Nachohoz érkezett a labda?
több mint 1 éve
Oszkár b.,meg
több mint 1 éve
én nem fújnám vissza, mert rájátszott Kimmich egyértelműenhiába játszik rá
de szerintem visszafújják
NB2
ettől még egyértelműen helyet csinál magának