Soccer
41 feliratkozó
több mint 1 éve
a póló felirat nem lap egy ideje?
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
AlexIScrystal
166
Voltak abban olyan vereségek is Spurs, Lyon, amit édes mindegy milyen felállásban, de nyerni kellett volna.ez annyira Pepes, ő okoskodta mindig túl a BL kieséses szakaszát ahelyett, hogy ugyanazt játszották volna, amiből húsz meccsen tizenhétszer nyernek, háromszor meg ikszelnek. nem, neki a vereség kellett.Nyilván a szezon legfontosabb meccsen Bontod meg a mostanában működő belső középpályás párodat egy olyanra akik idén sosem játszottak együtt. Ez annyira Tuchelt elképzelés.Ha nem tudod mit kellene csinálnod, akkor csinálj olyat, amire senki nem számít!
csebi
Mikey
slowmotion
több mint 1 éve
Most már úgy is lehet játszani h két labda van a pályán?Ezért jó hogy kimaradt, nincs vita...
csebi
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 1 éve
Most már úgy is lehet játszani h két labda van a pályán?
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 1 éve
AlexIScrystal
166
Kíváncsi lettem volna, ha gól akkor ilyenkor mi van? Elveszik vagy megadják?
több mint 1 éve
Hööj pasztmeh
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 1 éve
Azta kurva 😮
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
ez annyira Pepes, ő okoskodta mindig túl a BL kieséses szakaszát ahelyett, hogy ugyanazt játszották volna, amiből húsz meccsen tizenhétszer nyernek, háromszor meg ikszelnek. nem, neki a vereség kellett.Nyilván a szezon legfontosabb meccsen Bontod meg a mostanában működő belső középpályás párodat egy olyanra akik idén sosem játszottak együtt. Ez annyira Tuchelt elképzelés.Ha nem tudod mit kellene csinálnod, akkor csinálj olyat, amire senki nem számít!
csebi
Mikey
több mint 1 éve
Nyilván a szezon legfontosabb meccsen Bontod meg a mostanában működő belső középpályás párodat egy olyanra akik idén sosem játszottak együtt. Ez annyira Tuchelt elképzelés.Ha nem tudod mit kellene csinálnod, akkor csinálj olyat, amire senki nem számít!
csebi
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 1 éve
Nyilván a szezon legfontosabb meccsen Bontod meg a mostanában működő belső középpályás párodat egy olyanra akik idén sosem játszottak együtt. Ez annyira Tuchelt elképzelés.
Szerkesztette: csebi
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 1 éve
Hosszabbítás a Zogyino-Iszlocs kupaelődöntő visszavágóján.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 1 éve
amúgy meg:reddit10.sportshub.stream/event/brugg%D0%B5_f%D1%96%D0%BEr%D0%B5nt%D1%96n%D0%B0_204412343/
több mint 1 éve
Esti Brugge - Fiot adja valami hazai tv? Ahogy én láttam semmi :/ ilyen himi humi fogadóoldalok mint a vegas ad amúgy meccseket mint ano a bet?rtl most, fizetős...
alatriste
több mint 1 éve
YoungZeeZee
9 412
Esti Brugge - Fiot adja valami hazai tv? Ahogy én láttam semmi :/ ilyen himi humi fogadóoldalok mint a vegas ad amúgy meccseket mint ano a bet?en sem latom sehol
alatriste
sporttvma.hu/
több mint 1 éve
Nekem most ment az agyamig, hogy a múltkori BVB-BM döntő is a Wembley-ben volt 😊Pedig régóta ezen megy a poenkodas hogy ott német házi döntő dukál
NB2
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Nekem most ment az agyamig, hogy a múltkori BVB-BM döntő is a Wembley-ben volt 😊
több mint 1 éve
bizony. azert sokat szamitott, hogy Nowotny kidolt a dontore, Ze Roberto eltiltott volt,Es az a Bayer egy boszme eros csapat volt, irtozatos pechhel.A Super Kupában is 2. lett, ha még a BLben is összejönne akkor olyan lenne mint a 2001-2es Bayer.csak a bundas tabellara neztem ra. ott meg mindig 2. helyen vannak.Nah mikor lett ilyen jó véleményed az idei Bayernről?jo hat a Leverkusen, Bayern, Dortmund utan befutna a 4. helyre.Ezt mondjuk azért túlzásnak érzem.Mit csinál a PSG, ez a Dortmund a Bundesligában 5. 😀Ez a PSG 5. se lenne a Bundásban.
Heisman nádor
AlexIScrystal
Sixo
csebi
Sixo
csebi
Sixo
Zsellér van de Vrij
több mint 1 éve
ennyire polgarpukkaszto mar nem akartam lenni.jo hat a Leverkusen, Bayern, Dortmund utan befutna a 4. helyre.És a Stuttgart meg a Lipcse, melyek a Dortmundot megelőzik IRL, egy PSG bundesligás párhuzamos világban miért lennének hátrébb?
csebi
r.baggio
több mint 1 éve
Es az a Bayer egy boszme eros csapat volt, irtozatos pechhel.A Super Kupában is 2. lett, ha még a BLben is összejönne akkor olyan lenne mint a 2001-2es Bayer.csak a bundas tabellara neztem ra. ott meg mindig 2. helyen vannak.Nah mikor lett ilyen jó véleményed az idei Bayernről?jo hat a Leverkusen, Bayern, Dortmund utan befutna a 4. helyre.Ezt mondjuk azért túlzásnak érzem.Mit csinál a PSG, ez a Dortmund a Bundesligában 5. 😀Ez a PSG 5. se lenne a Bundásban.
Heisman nádor
AlexIScrystal
Sixo
csebi
Sixo
csebi
Sixo
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 1 éve
Mondjuk ilyen müncheni szezon után nagyon adná magát egy bayern-dortmund döntő... Ahol nyerne a dortmund. Elpoénkodtam ezzel még a sorsolás után bent melóhelyen, de egyre több a reálitása.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 1 éve
jo hat a Leverkusen, Bayern, Dortmund utan befutna a 4. helyre.És a Stuttgart meg a Lipcse, melyek a Dortmundot megelőzik IRL, egy PSG bundesligás párhuzamos világban miért lennének hátrébb?
csebi

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 1 éve
viszont a Singapore Trofeat elhoditotta igy mar jobban teljesitett mint az a Bayer.A Super Kupában is 2. lett, ha még a BLben is összejönne akkor olyan lenne mint a 2001-2es Bayer.csak a bundas tabellara neztem ra. ott meg mindig 2. helyen vannak.Nah mikor lett ilyen jó véleményed az idei Bayernről?jo hat a Leverkusen, Bayern, Dortmund utan befutna a 4. helyre.Ezt mondjuk azért túlzásnak érzem.Mit csinál a PSG, ez a Dortmund a Bundesligában 5. 😀Ez a PSG 5. se lenne a Bundásban.
Heisman nádor
AlexIScrystal
Sixo
csebi
Sixo
csebi
Sixo
több mint 1 éve
A Super Kupában is 2. lett, ha még a BLben is összejönne akkor olyan lenne mint a 2001-2es Bayer.csak a bundas tabellara neztem ra. ott meg mindig 2. helyen vannak.Nah mikor lett ilyen jó véleményed az idei Bayernről?jo hat a Leverkusen, Bayern, Dortmund utan befutna a 4. helyre.Ezt mondjuk azért túlzásnak érzem.Mit csinál a PSG, ez a Dortmund a Bundesligában 5. 😀Ez a PSG 5. se lenne a Bundásban.
Heisman nádor
AlexIScrystal
Sixo
csebi
Sixo
csebi
több mint 1 éve
bennem a spurs mindig is egy championship csapatkent el. szoval csak magukat adtak.na miaz, érzékenyen érintett? 😀 Pedig azon a döntőn a Spurt amit produkált, azt kis túlzással egy championship csapat is tudta volna.Löfli egy retek nagy bant ide.2019 Spurs 😊Nem tudom mikor jutott be utoljára ilyen gyenge csapat BL-döntőbe2004 Monaco?
Heisman nádor
deyell
shagi0206
Sixo
shagi0206