Soccer
41 feliratkozó
több mint 1 éve
csak a bundas tabellara neztem ra. ott meg mindig 2. helyen vannak.Nah mikor lett ilyen jó véleményed az idei Bayernről?jo hat a Leverkusen, Bayern, Dortmund utan befutna a 4. helyre.Ezt mondjuk azért túlzásnak érzem.Mit csinál a PSG, ez a Dortmund a Bundesligában 5. 😀Ez a PSG 5. se lenne a Bundásban.
Heisman nádor
AlexIScrystal
Sixo
csebi
Sixo
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 1 éve
na miaz, érzékenyen érintett? 😀 Pedig azon a döntőn a Spurt amit produkált, azt kis túlzással egy championship csapat is tudta volna.Löfli egy retek nagy bant ide.2019 Spurs 😊Nem tudom mikor jutott be utoljára ilyen gyenge csapat BL-döntőbe2004 Monaco?
Heisman nádor
deyell
shagi0206
Sixo
több mint 1 éve
AlexIScrystal
166
Persze hogy az, de szerintem ha el is fogadjuk azt, hogy a valaha volt egyik leggyengébb csapat jutott a döntőbe, akkor ez igaz az egész mezőnyre. Nem tudom mikor láttam utoljára ilyen gyenge felhozatalt, ha a nevek nem is feltétlenül mutatják meg ezt. Ha a PSG jut be mennyivel lett volna jobb? Ha a Barcelona nem szerencsétlenkedi el, akkor ők már nincsenek is versenyben. Dortmund a kis csapat, akinek a többség drukkolni fog a döntőbe és nem egy pénzes csürhe lesz bent.Ezt mondjuk azért túlzásnak érzem.Mit csinál a PSG, ez a Dortmund a Bundesligában 5. 😀Ez a PSG 5. se lenne a Bundásban.
Heisman nádor
AlexIScrystal
Sixo
több mint 1 éve
Nah mikor lett ilyen jó véleményed az idei Bayernről?jo hat a Leverkusen, Bayern, Dortmund utan befutna a 4. helyre.Ezt mondjuk azért túlzásnak érzem.Mit csinál a PSG, ez a Dortmund a Bundesligában 5. 😀Ez a PSG 5. se lenne a Bundásban.
Heisman nádor
AlexIScrystal
Sixo
csebi
több mint 1 éve
jo hat a Leverkusen, Bayern, Dortmund utan befutna a 4. helyre.Ezt mondjuk azért túlzásnak érzem.Mit csinál a PSG, ez a Dortmund a Bundesligában 5. 😀Ez a PSG 5. se lenne a Bundásban.
Heisman nádor
AlexIScrystal
Sixo
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 1 éve
Ezt mondjuk azért túlzásnak érzem.Mit csinál a PSG, ez a Dortmund a Bundesligában 5. 😀Ez a PSG 5. se lenne a Bundásban.
Heisman nádor
AlexIScrystal
több mint 1 éve
Úgy látszik, a Benficából csak fenntartással szabad csatárt venni
több mint 1 éve
AlexIScrystal
166
Mit csinál a PSG, ez a Dortmund a Bundesligában 5. 😀Ez a PSG 5. se lenne a Bundásban.
Heisman nádor
több mint 1 éve
Vilagos, hogyha mas az agrajz a 8 kozott akkor kiesnek egy Real vagy egy City ellen. De ezen hosszabb tavon felesleges lamentalni, a sorsolas nem ugy alakult, hanem igy. En csak orulok hogy nagy esellyel igy mindket kupasorozat ad nemet dontost. 😊Tény hogy az kell megverni aki szembejön, és jó sorsolással össze is hozták, nem azt mondom hogy "nem megérdemelt" mert az nem lenne igaz. Pont ez a szép a fociban, hogy bárki meg tud verni ilyen sorozatban bárkit. És ez a döntőben is igaz lesz, mi van ha Sancho elszalad és Kobel élete meccsét hozza, pont az a lényeg hogy az egy-egy gól hol megy be, és nem négy kapufa lesz. Costa Rica is volt negyeddöntős VB-n egy gyenge kerettel, de Wales is menetelt elődöntőig EB-n.Nem tudom mikor jutott be utoljára ilyen gyenge csapat BL-döntőbe? Megnyertek a sorsolas utan kikialtott halalcsoportot. Tavaly szeptemberben kaptak ki Parizsban az elso csoportmeccsen,az egyenes kieses szakaszban meg egyszer Madridban es ennyi.
Heisman nádor
Zsellér van de Vrij
De ettől még szerintem keret szempontjából hosszúk idők óta a legrosszabb döntős csapat. Játszottak egy PSV-vel, egy rossz állapotban lévő Atlétivel ahol Simeone elképesztően pancserul nyúlt bele és a PSG elchokerkedte olyan Luis Enrique 2015 utánisan, a másik ágon szerintem már akárkit kapnak nem túl a negyeddöntőt 10-ből 8-szor, de szerintem simán össze tudnánk itt gyűjteni 10 jobb csapatot Európában mint a BVB. A halálcsoportról is a szezon során kiderült hogy milyen bajaik vannak a résztvevőinek. Terzic sem egy extra edző. (A 2013-as keretük fel se merült a listán). Ez az ami tényleg évtizedenként egyszer esik meg, remélem élvezi a Yellow Wall 😊
Heisman nádor
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 1 éve
Sabitzer, Sancho BL döntő. Nagyon jó játékos fejlesztő ez a MU és ETH.
több mint 1 éve
Tény hogy az kell megverni aki szembejön, és jó sorsolással össze is hozták, nem azt mondom hogy "nem megérdemelt" mert az nem lenne igaz. Pont ez a szép a fociban, hogy bárki meg tud verni ilyen sorozatban bárkit. És ez a döntőben is igaz lesz, mi van ha Sancho elszalad és Kobel élete meccsét hozza, pont az a lényeg hogy az egy-egy gól hol megy be, és nem négy kapufa lesz. Costa Rica is volt negyeddöntős VB-n egy gyenge kerettel, de Wales is menetelt elődöntőig EB-n.Nem tudom mikor jutott be utoljára ilyen gyenge csapat BL-döntőbe? Megnyertek a sorsolas utan kikialtott halalcsoportot. Tavaly szeptemberben kaptak ki Parizsban az elso csoportmeccsen,az egyenes kieses szakaszban meg egyszer Madridban es ennyi.
Heisman nádor
Zsellér van de Vrij
De ettől még szerintem keret szempontjából hosszúk idők óta a legrosszabb döntős csapat. Játszottak egy PSV-vel, egy rossz állapotban lévő Atlétivel ahol Simeone elképesztően pancserul nyúlt bele és a PSG elchokerkedte olyan Luis Enrique 2015 utánisan, a másik ágon szerintem már akárkit kapnak nem túl a negyeddöntőt 10-ből 8-szor, de szerintem simán össze tudnánk itt gyűjteni 10 jobb csapatot Európában mint a BVB. A halálcsoportról is a szezon során kiderült hogy milyen bajaik vannak a résztvevőinek. Terzic sem egy extra edző. (A 2013-as keretük fel se merült a listán). Ez az ami tényleg évtizedenként egyszer esik meg, remélem élvezi a Yellow Wall 😊
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
Löfli egy retek nagy bant ide.2019 Spurs 😊Nem tudom mikor jutott be utoljára ilyen gyenge csapat BL-döntőbe2004 Monaco?
Heisman nádor
deyell
shagi0206
több mint 1 éve
Nem tudom mikor jutott be utoljára ilyen gyenge csapat BL-döntőbe? Megnyertek a sorsolas utan kikialtott halalcsoportot. Tavaly szeptemberben kaptak ki Parizsban az elso csoportmeccsen,az egyenes kieses szakaszban meg egyszer Madridban es ennyi.
Heisman nádor
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 1 éve
hát mert benne is van a nevében, hogy nem a kapu része 😀Tréfás, hogy nem számít kaput eltalált lövésnek."Kibírja kapott gól nélkül..." Hát, igen, négy kapufával.ahogy nekünk anno mondták, amikor háborogtunk a kapufák miatt, a kapufa az mellé, csak kicsit beljebb 😊
nagylaza, főpohárnok
petey
nagylaza, főpohárnok

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 1 éve
Tréfás, hogy nem számít kaput eltalált lövésnek."Kibírja kapott gól nélkül..." Hát, igen, négy kapufával.ahogy nekünk anno mondták, amikor háborogtunk a kapufák miatt, a kapufa az mellé, csak kicsit beljebb 😊
nagylaza, főpohárnok
petey
több mint 1 éve
YoungZeeZee
9 412
tenyleg monaco..nem schalkePorto megnézzük azért voltak jó kis spílerek. A Monaco tényleg egy jó tipp.Nem tudom mikor jutott be utoljára ilyen gyenge csapat BL-döntőbeporto schalke talan...
Heisman nádor
YoungZeeZee
Azért ezt a négyes a másik ágról mindenki meg tudta verni, de aztán ott van még a Pool, a Leverkusen. Toro tudna tizenegyes rúgni most megint az Intert néznénk
Heisman nádor
több mint 1 éve
A döntőben egyiket se láttam, csak statiszták voltak. Alapból abban is volt mák, hogy túljutottak az Ajaxon.Ott is azért volt egy Kane, Son, még nem szívrohamos Eriksen, meg egy jó Alli. Mondjuk Harry Winks is kezdő volt 😀2019 Spurs 😊Nem tudom mikor jutott be utoljára ilyen gyenge csapat BL-döntőbe2004 Monaco?
Heisman nádor
deyell
shagi0206
Heisman nádor
több mint 1 éve
Ott is azért volt egy Kane, Son, még nem szívrohamos Eriksen, meg egy jó Alli. Mondjuk Harry Winks is kezdő volt 😀2019 Spurs 😊Nem tudom mikor jutott be utoljára ilyen gyenge csapat BL-döntőbe2004 Monaco?
Heisman nádor
deyell
shagi0206
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 1 éve
Akkor a psgnek csak el kell költenie megint párszáz millát, hátha azzal összejön még1 BL elődöntő.Tényleg új kapufákat kell venni.
shagi0206
Ez tényleg példátlan.
BVB előtt le a kalappal. Hummels tanári volt mindkét meccsen. Kár hogy az EB-re nem viszik
több mint 1 éve
Porto megnézzük azért voltak jó kis spílerek. A Monaco tényleg egy jó tipp.Nem tudom mikor jutott be utoljára ilyen gyenge csapat BL-döntőbeporto schalke talan...
Heisman nádor
YoungZeeZee
Azért ezt a négyes a másik ágról mindenki meg tudta verni, de aztán ott van még a Pool, a Leverkusen. Toro tudna tizenegyes rúgni most megint az Intert néznénk
több mint 1 éve
2019 Spurs 😊Nem tudom mikor jutott be utoljára ilyen gyenge csapat BL-döntőbe2004 Monaco?
Heisman nádor
deyell
több mint 1 éve
Ehh, sajnálatos, hogy bement egy ilyen gyenge csapat, ráadásul Mbappe távozása után valószínűleg a PSG is visszább fog esni, szóval ez volt az esély nekik…
több mint 1 éve
"Kibírja kapott gól nélkül..." Hát, igen, négy kapufával.ahogy nekünk anno mondták, amikor háborogtunk a kapufák miatt, a kapufa az mellé, csak kicsit beljebb 😊
nagylaza, főpohárnok
több mint 1 éve
monaco, nem?Nem tudom mikor jutott be utoljára ilyen gyenge csapat BL-döntőbeporto schalke talan...
Heisman nádor
YoungZeeZee
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Nem tudom mikor jutott be utoljára ilyen gyenge csapat BL-döntőbe2004 Monaco?
Heisman nádor
buhloone mindstate