Soccer
41 feliratkozó
több mint 1 éve
De Tarjanban lett “ekkora” focista 😃Bogár Gergő kiállította Bobál Gergelyt, akivel rengetegszer játszottak együtt a Gagarin focipályán kiskorukban😃Bobált csak azért nem mertem letarjánizni, mert Pásztón született 😀
- JC6
zacknorb
több mint 1 éve
Bogár Gergő kiállította Bobál Gergelyt, akivel rengetegszer játszottak együtt a Gagarin focipályán kiskorukban😃Bobált csak azért nem mertem letarjánizni, mert Pásztón született 😀
- JC6
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Bogár Gergő kiállította Bobál Gergelyt, akivel rengetegszer játszottak együtt a Gagarin focipályán kiskorukban😃
több mint 1 éve
A Palace a végén még az 1,71-es 16.5 Palace lövés overt is hozta
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
El is törhette volna a bokáját
több mint 1 éve
Valahogy legyen meg az FA kupa és maradjon ETH 😀
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
csipkelli
4 010
www.blikk.hu/sport/kulfoldrol-toborzott-a-honved/1571060Pedig az öregre is hogy fújtatok...Inkább Hemibá vissza! Ezek a mostaniak kb magyar Pini-k. Kb, akkora pénzügyi és morális gödörben van a Honvéd, mint mikor az a kontár itt rontotta a levegőt tulajként.Kéne egy jó Pini, nem?Olyan jól is van menedzselve, mióta Hemibá eladta a klubot, mint Snyder alatt a Washington...A Honvéd olyan "remek", mint a 2023-as Pats...Mondanám hogy akkor leesik ide egy jó playa a fővárosi kommandótól, de a Honvéd a fővárosi haderős csapat, lol
iktriad
zacknorb
iktriad
warr_b
iktriad
Amúgy a tábor tényleg fasza volt.
warr_b
A bajnokcsapat alapjai!
több mint 1 éve
Pedig az öregre is hogy fújtatok...Inkább Hemibá vissza! Ezek a mostaniak kb magyar Pini-k. Kb, akkora pénzügyi és morális gödörben van a Honvéd, mint mikor az a kontár itt rontotta a levegőt tulajként.Kéne egy jó Pini, nem?Olyan jól is van menedzselve, mióta Hemibá eladta a klubot, mint Snyder alatt a Washington...A Honvéd olyan "remek", mint a 2023-as Pats...Mondanám hogy akkor leesik ide egy jó playa a fővárosi kommandótól, de a Honvéd a fővárosi haderős csapat, lol
iktriad
zacknorb
iktriad
warr_b
iktriad
Amúgy a tábor tényleg fasza volt.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 1 éve
Csak lesz egy United-Chelsea csataCsata?! Eldőlt az már, ez a mu idén már nem nyer meccset.
A 7. helyért és az EKL selejtezőért
zacknorb
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 1 éve
A szurkolók előtt le a kalappalŐket sajnálom a legjobban az egész szituáció miatt.
zacknorb
több mint 1 éve
A szurkolók előtt le a kalappal
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Inkább Hemibá vissza! Ezek a mostaniak kb magyar Pini-k. Kb, akkora pénzügyi és morális gödörben van a Honvéd, mint mikor az a kontár itt rontotta a levegőt tulajként.Kéne egy jó Pini, nem?Olyan jól is van menedzselve, mióta Hemibá eladta a klubot, mint Snyder alatt a Washington...A Honvéd olyan "remek", mint a 2023-as Pats...Mondanám hogy akkor leesik ide egy jó playa a fővárosi kommandótól, de a Honvéd a fővárosi haderős csapat, lol
iktriad
zacknorb
iktriad
warr_b
több mint 1 éve
Kéne egy jó Pini, nem?Olyan jól is van menedzselve, mióta Hemibá eladta a klubot, mint Snyder alatt a Washington...A Honvéd olyan "remek", mint a 2023-as Pats...Mondanám hogy akkor leesik ide egy jó playa a fővárosi kommandótól, de a Honvéd a fővárosi haderős csapat, lol
iktriad
zacknorb
iktriad

több mint 1 éve
Csak lesz egy United-Chelsea csataA 7. helyért és az EKL selejtezőért
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Olyan jól is van menedzselve, mióta Hemibá eladta a klubot, mint Snyder alatt a Washington...A Honvéd olyan "remek", mint a 2023-as Pats...Mondanám hogy akkor leesik ide egy jó playa a fővárosi kommandótól, de a Honvéd a fővárosi haderős csapat, lol
iktriad
zacknorb
több mint 1 éve
Nem teljesen értem, miért volt ez kiállítás.Valszeg megrúgta a földön fekvő Baráthot.
nagylaza, főpohárnok
Nem nagyon erőltetjük már, csak gurugázás van...

több mint 1 éve
Nem teljesen értem, miért volt ez kiállítás.
több mint 1 éve
A Honvéd olyan "remek", mint a 2023-as Pats...Mondanám hogy akkor leesik ide egy jó playa a fővárosi kommandótól, de a Honvéd a fővárosi haderős csapat, lol
iktriad
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Hiba lenne nem rendezni évente 2 Honvéd-Vasas bajnoki meccset. Nagy hiba!Iktriad az idei alapján nem bánná
csipkelli
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
csipkelli
4 010
Hiba lenne nem rendezni évente 2 Honvéd-Vasas bajnoki meccset. Nagy hiba!
több mint 1 éve
Az Unionnal ahogy nézem a korábbi Mainz tréner Bo Svensson az első jelölt a következő szezonra. Bár gondolom ez nagyban függ majd attól, h végül bentmaradnak-e idén.
„History is a set of lies agreed upon.”
több mint 1 éve
Nah mi történt a Vasassal? 😊Beérett
NB2

több mint 1 éve
Ez simább mint a hazai lol
Poloska vagyok.