Soccer

41 feliratkozó

több mint 1 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 8 561
Bogár Gergő kiállította Bobál Gergelyt, akivel rengetegszer játszottak együtt a Gagarin focipályán kiskorukban😃
- JC6
Bobált csak azért nem mertem letarjánizni, mert Pásztón született 😀
zacknorb
De Tarjanban lett “ekkora” focista 😃
több mint 1 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 865 — Kinek mit intézett a kormánya
Bogár Gergő kiállította Bobál Gergelyt, akivel rengetegszer játszottak együtt a Gagarin focipályán kiskorukban😃
- JC6
Bobált csak azért nem mertem letarjánizni, mert Pásztón született 😀

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 8 561
több mint 1 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 865 — Kinek mit intézett a kormánya
A Palace a végén még az 1,71-es 16.5 Palace lövés overt is hozta

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
ozibozi New York Giants 20 244
El is törhette volna a bokáját
több mint 1 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 077 — "Montoya por favor!"
Valahogy legyen meg az FA kupa és maradjon ETH 😀

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
csipkelli 4 010
A Honvéd olyan "remek", mint a 2023-as Pats...
iktriad
Mondanám hogy akkor leesik ide egy jó playa a fővárosi kommandótól, de a Honvéd a fővárosi haderős csapat, lol
zacknorb
Olyan jól is van menedzselve, mióta Hemibá eladta a klubot, mint Snyder alatt a Washington...
iktriad
Kéne egy jó Pini, nem?
warr_b
Inkább Hemibá vissza! Ezek a mostaniak kb magyar Pini-k. Kb, akkora pénzügyi és morális gödörben van a Honvéd, mint mikor az a kontár itt rontotta a levegőt tulajként.
iktriad
Pedig az öregre is hogy fújtatok...

Amúgy a tábor tényleg fasza volt.
warr_b
 www.blikk.hu/sport/kulfoldrol-toborzott-a-honved/1571060

A bajnokcsapat alapjai!
több mint 1 éve
warr_b Washington Commanders 27 932 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
iktriad
Mondanám hogy akkor leesik ide egy jó playa a fővárosi kommandótól, de a Honvéd a fővárosi haderős csapat, lol
zacknorb
Olyan jól is van menedzselve, mióta Hemibá eladta a klubot, mint Snyder alatt a Washington...
iktriad
Kéne egy jó Pini, nem?
warr_b
Inkább Hemibá vissza! Ezek a mostaniak kb magyar Pini-k. Kb, akkora pénzügyi és morális gödörben van a Honvéd, mint mikor az a kontár itt rontotta a levegőt tulajként.
iktriad
Pedig az öregre is hogy fújtatok...

Amúgy a tábor tényleg fasza volt.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 1 éve
davemayer Chicago Bears 15 321 — "Grammar maci"
Csak lesz egy United-Chelsea csata
A 7. helyért és az EKL selejtezőért
zacknorb
Csata?! Eldőlt az már, ez a mu idén már nem nyer meccset.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 1 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 657 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
A szurkolók előtt le a kalappal
zacknorb
Őket sajnálom a legjobban az egész szituáció miatt.
több mint 1 éve
A szurkolók előtt le a kalappal

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 657 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
iktriad
zacknorb
iktriad
Kéne egy jó Pini, nem?
warr_b
több mint 1 éve
warr_b Washington Commanders 27 932 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
iktriad
zacknorb
iktriad
Kéne egy jó Pini, nem?

több mint 1 éve
Csak lesz egy United-Chelsea csata
A 7. helyért és az EKL selejtezőért

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
iktriad
zacknorb
több mint 1 éve
Nem teljesen értem, miért volt ez kiállítás.
nagylaza, főpohárnok
Valszeg megrúgta a földön fekvő Baráthot.
Nem nagyon erőltetjük már, csak gurugázás van...

több mint 1 éve
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 16 726 — beers & Packers
Nem teljesen értem, miért volt ez kiállítás.
több mint 1 éve
iktriad

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
A Honvéd ma is olyan "remek", mint a 2023-as Pats...

Szerkesztette: iktriad
több mint 1 éve
Hiba lenne nem rendezni évente 2 Honvéd-Vasas bajnoki meccset. Nagy hiba!
csipkelli
Iktriad az idei alapján nem bánná

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
ozibozi New York Giants 20 244
Nah mi történt a Vasassal? 😊
NB2
10 ember ellen már jók vagyunk 😂
több mint 1 éve
csipkelli 4 010
Hiba lenne nem rendezni évente 2 Honvéd-Vasas bajnoki meccset. Nagy hiba!
több mint 1 éve
rob3r7o Denver Broncos 4 749
Az Unionnal ahogy nézem a korábbi Mainz tréner Bo Svensson az első jelölt a következő szezonra. Bár gondolom ez nagyban függ majd attól, h végül bentmaradnak-e idén.

„History is a set of lies agreed upon.”
több mint 1 éve
Nah mi történt a Vasassal? 😊
NB2
Beérett Kis Karcsi Schindler Kuttor Kondás Desits Gera munkája.

több mint 1 éve
Ez simább mint a hazai lol

Poloska vagyok.