Soccer

41 feliratkozó

több mint 1 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 369 — Omar's Coming Yo!
Wycombe-ot megvette valami kazah milliardos. Erdekes lesz az L1 jovore.
Uj FM mentes?😃

több mint 1 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 40 434 — LIGHTS OUT!
Igen, Löfli is rúghat gólt.

több mint 1 éve
ozibozi New York Giants 20 244
Ha már Fradi
Láttam máshol is hétvégén, de ez kurva jó szerintem

zacknorb
Csak nehogy Denverben is bevezessék ezt, mert ott most már komoly veszély probléma is lehet ebből.
több mint 1 éve
Löfli Tampa Bay Buccaneers Indiana Hoosiers 22 835 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
Bromley egész komoly kis meccsen jutott fel az EFL-be
 www.youtube.com/watch?v=GNVQGsXTErk

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 1 éve
NB2 New England Patriots 27 467 — nabege2@yahoo.com
Akin rajta van a fradis szemellenző úgyis Dibuszt fogja jobbnak látni.
És Dibusz egyébként egy jó kapus. De Gula azért egy ha nem két polccal feljebb van még most is. 18 éve van kint, magyar focit szerencsére nem nagyon kellett tapasztalnia, legalább 10 éve már hetente a legerősebb támadók ellen lép pályára. Akkor ezt hozzuk párhuzamba azzal, hogy Dibusz az nb1 színvonalával és sebességével néz szembe, és szezononként max 7 olyan meccse van, amiből Gulacsinak 50.
Nem csak a nagy bravúrok fognak kelleni az Eb-n, hanem hogy aki a kapuban áll, átlássa a támadásokat és hozzá legyen szokva ahhoz a sebességghez, ami vár rá. Ha a csapattarsak tudják, hogy ilyen kapus áll a kapuban, nyugodtabbak lesznek és jobb teljesítményt tudnak esetleg nyújtani.
Nemes samu09
és akkor ehhez jön még az, hogy
1. a németek ellen játszunk, akiket ugye Gula lát már elég régóta (mégha nem mindenki a Bundásban játszik)
2. a skótok nem arról híresek, hogy nem fognak beívelni, vagyis ki-ki kell majd jönni a kapuból
több mint 1 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 865 — Kinek mit intézett a kormánya

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Bálesz Indianapolis Colts Texas Longhorns 3 113 — Illegális gyakorló
Mondjuk Dibusz hozott a védéseivel pár meccset az EB-re vezető úton, de hát hamar felejtünk.
Bálesz
Senki nem becsüli le Dibusz érdemeit, jó helyzetben vagyunk, hogy 2 klasszis kapusunk van. De Gula egy topliga egyik topcsapatában játszik hétről hétre.

Bárhogy is dönt Rossi, aligha a kapus poszton fog múlni.
ervinator
Én is elismerem Gulácsi képességeit, az viszont tény, hogy a legfontosabb meccseken hajlamos lepkét fogni. Nem egyszer, nem kétszer volt már rá példa. Ha Dibusz képes lenne kijönni, ezer éve topligában védene. A vonalon viszont klasszis.
Bálesz
Btw mikor volt nagy lepke Gulától éles helyzetben? Komolyan kérdem, mert én csak a németek ellenire emlékszem amikor fontos gólt kaptunk róla. Lipcsében se rémlik nagyon ilyen eset, pedig ott játszott pár fontos meccset.
Valamiért nagyon ez él róla is a fejekben, de most a 3-0-nál benéz valamit teljesen mindegy.
Heisman nádor
Izland elleni pótselejtező pl? A lyukas kesztyűvel 😀

több mint 1 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 8 561
Én meg fradistaként elismerem Dibusz érdemeit, a valogatottban többször nyújtott extrát, de gyerekek, lábbal egy vicc kategória emberemlékezet óta nem talált meg embert kirúgással, ez mellett full vonal kapus, nincs is miről beszélni.
több mint 1 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 865 — Kinek mit intézett a kormánya
Ha már Fradi
Láttam máshol is hétvégén, de ez kurva jó szerintem

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Nemes samu09 Houston Texans 4 449 — I like the Texans, I like who we are
Akin rajta van a fradis szemellenző úgyis Dibuszt fogja jobbnak látni.
És Dibusz egyébként egy jó kapus. De Gula azért egy ha nem két polccal feljebb van még most is. 18 éve van kint, magyar focit szerencsére nem nagyon kellett tapasztalnia, legalább 10 éve már hetente a legerősebb támadók ellen lép pályára. Akkor ezt hozzuk párhuzamba azzal, hogy Dibusz az nb1 színvonalával és sebességével néz szembe, és szezononként max 7 olyan meccse van, amiből Gulacsinak 50.
Nem csak a nagy bravúrok fognak kelleni az Eb-n, hanem hogy aki a kapuban áll, átlássa a támadásokat és hozzá legyen szokva ahhoz a sebességghez, ami vár rá. Ha a csapattarsak tudják, hogy ilyen kapus áll a kapuban, nyugodtabbak lesznek és jobb teljesítményt tudnak esetleg nyújtani.
több mint 1 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 931 — Cowboys fan
Mondjuk Dibusz hozott a védéseivel pár meccset az EB-re vezető úton, de hát hamar felejtünk.
Bálesz
Senki nem becsüli le Dibusz érdemeit, jó helyzetben vagyunk, hogy 2 klasszis kapusunk van. De Gula egy topliga egyik topcsapatában játszik hétről hétre.

ervinator
Én is elismerem Gulácsi képességeit, az viszont tény, hogy a legfontosabb meccseken hajlamos lepkét fogni. Nem egyszer, nem kétszer volt már rá példa. Ha Dibusz képes lenne kijönni, ezer éve topligában védene. A vonalon viszont klasszis.
Bálesz
Btw mikor volt nagy lepke Gulától éles helyzetben? Komolyan kérdem, mert én csak a németek ellenire emlékszem amikor fontos gólt kaptunk róla. Lipcsében se rémlik nagyon ilyen eset, pedig ott játszott pár fontos meccset.
Valamiért nagyon ez él róla is a fejekben, de most a 3-0-nál benéz valamit teljesen mindegy.
Heisman nádor
A válogatottban? A '21-es eb pótselejtezőjén
több mint 1 éve
NB2 New England Patriots 27 467 — nabege2@yahoo.com
Bálesz

ervinator
Bálesz
Heisman nádor
Mintha tavaly az egyik BL meccsen is hibázott volna...

De amúgy az a szitu, hogy mióta Gula beszivárványozódott, azóta persona non grata lett a fradistáknál. Azóta folyamatos a nyomás a részükről, hogy Dibusz és Gula takarodjon a válogatott közeléből is. És úgy látszik az értelmesebb fradistáknál is beültette a bogarat a fejükbe. Pedig összegészében Gula még mindig jobb kapus Dibusznál, mégha nyilván sajnos leszállóágban van.
több mint 1 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 077 — "Montoya por favor!"
Bálesz

ervinator
Bálesz

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Márpedig az EB-n szükség lesz bravúrokra. Bármelyikük kapja is meg a bizalmat, remélem Bálizs összefoglalókkal tuningolja majd magát.
Gergőbácsi
Védjen Brunya szerintem 😀

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
ozibozi New York Giants 20 244
Szerintem ha van egy Európa klasszis középső védőd Orbán személyében, akkor ha csak nincs sérülés, nem lehet kérdéses, hogy azzal játszon akivel évek óta vannak egy csapatban és látható összhangban. Ez nagy előny azért.
több mint 1 éve
Bálesz

ervinator

több mint 1 éve
ervinator New England Patriots Michigan Wolverines 1 900
Bálesz

"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 1 éve
Gergőbácsi Green Bay Packers 9 356 — Packers Suicide Squad
Márpedig az EB-n szükség lesz bravúrokra. Bármelyikük kapja is meg a bizalmat, remélem Bálizs összefoglalókkal tuningolja majd magát.

I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 1 éve

több mint 1 éve
Nemes samu09 Houston Texans 4 449 — I like the Texans, I like who we are
Ramirez azt se tudta hol van. Vajda meg beárazta Dibuszt. Tilos meccset kapnia az Eb-n.
Nemes samu09
😀😀😀
Na majd Potya Péter megmutatja. 😀
Bálesz
Nem kell megmutatnia. Egész karrierjét külföldön építette. A Lipcse csapatkapitánya lett nyilván a potyái miatt.
Dibusz Pécsen a legjobb fiatal kapusok között volt. Aztán elment az egész ligát magasan leuraló Fradiba, ahol utána az nb1 nem állította kihívás elé. Nem fejlődött azzá a kapussá aki lehetett volna. Sokkal több maradt benne. Nem véletlenül nem vitte egy top bajnokság sem. Egyszerűen nem az a szint.
több mint 1 éve
Ramirez azt se tudta hol van. Vajda meg beárazta Dibuszt. Tilos meccset kapnia az Eb-n.
Nemes samu09
😀😀😀
Na majd Potya Péter megmutatja. 😀

több mint 1 éve
Gergőbácsi Green Bay Packers 9 356 — Packers Suicide Squad
Nemes samu09
Valószínűleg nem is kap, mint ahogy Lisztes sem lesz kint, pedig Ádámnál értékesebb lenne a csapat szempontjából. Dibusz-Gúlánál nálam a pick your poison esete áll fenn: Dibusz - kevesebb potya, több bravúr, zéró kijövetelek, Gúla - stabilitás, jobb lábbal, megbízhatóbb általában.

I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 1 éve
ervinator New England Patriots Michigan Wolverines 1 900
Nemes samu09
Vajda az idei év felfedezettje, élmény nézni a játékát.

"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 1 éve
csipkelli 4 010
Nemes samu09
Váltsa vissza mindenki a jegyét, ha egyáltalán bekerül a keretbe!!!4