Soccer
41 feliratkozó
több mint 1 éve
Wycombe-ot megvette valami kazah milliardos. Erdekes lesz az L1 jovore. Uj FM mentes?😃
több mint 1 éve
Ha már FradiCsak nehogy Denverben is bevezessék ezt, mert ott most már komoly
Láttam máshol is hétvégén, de ez kurva jó szerintem
zacknorb
több mint 1 éve
Bromley egész komoly kis meccsen jutott fel az EFL-bewww.youtube.com/watch?v=GNVQGsXTErk

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 1 éve
Akin rajta van a fradis szemellenző úgyis Dibuszt fogja jobbnak látni.és akkor ehhez jön még az, hogy
És Dibusz egyébként egy jó kapus. De Gula azért egy ha nem két polccal feljebb van még most is. 18 éve van kint, magyar focit szerencsére nem nagyon kellett tapasztalnia, legalább 10 éve már hetente a legerősebb támadók ellen lép pályára. Akkor ezt hozzuk párhuzamba azzal, hogy Dibusz az nb1 színvonalával és sebességével néz szembe, és szezononként max 7 olyan meccse van, amiből Gulacsinak 50.
Nem csak a nagy bravúrok fognak kelleni az Eb-n, hanem hogy aki a kapuban áll, átlássa a támadásokat és hozzá legyen szokva ahhoz a sebességghez, ami vár rá. Ha a csapattarsak tudják, hogy ilyen kapus áll a kapuban, nyugodtabbak lesznek és jobb teljesítményt tudnak esetleg nyújtani.
Nemes samu09
1. a németek ellen játszunk, akiket ugye Gula lát már elég régóta (mégha nem mindenki a Bundásban játszik)
2. a skótok nem arról híresek, hogy nem fognak beívelni, vagyis ki-ki kell majd jönni a kapuból
több mint 1 éve
Izland elleni pótselejtező pl? A lyukas kesztyűvel 😀Btw mikor volt nagy lepke Gulától éles helyzetben? Komolyan kérdem, mert én csak a németek ellenire emlékszem amikor fontos gólt kaptunk róla. Lipcsében se rémlik nagyon ilyen eset, pedig ott játszott pár fontos meccset.Én is elismerem Gulácsi képességeit, az viszont tény, hogy a legfontosabb meccseken hajlamos lepkét fogni. Nem egyszer, nem kétszer volt már rá példa. Ha Dibusz képes lenne kijönni, ezer éve topligában védene. A vonalon viszont klasszis.Mondjuk Dibusz hozott a védéseivel pár meccset az EB-re vezető úton, de hát hamar felejtünk.Senki nem becsüli le Dibusz érdemeit, jó helyzetben vagyunk, hogy 2 klasszis kapusunk van. De Gula egy topliga egyik topcsapatában játszik hétről hétre.
Bálesz
Bárhogy is dönt Rossi, aligha a kapus poszton fog múlni.
ervinator
Bálesz
Valamiért nagyon ez él róla is a fejekben, de most a 3-0-nál benéz valamit teljesen mindegy.
Heisman nádor

több mint 1 éve
Én meg fradistaként elismerem Dibusz érdemeit, a valogatottban többször nyújtott extrát, de gyerekek, lábbal egy vicc kategória emberemlékezet óta nem talált meg embert kirúgással, ez mellett full vonal kapus, nincs is miről beszélni.
több mint 1 éve
Ha már FradiLáttam máshol is hétvégén, de ez kurva jó szerintem
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Akin rajta van a fradis szemellenző úgyis Dibuszt fogja jobbnak látni. És Dibusz egyébként egy jó kapus. De Gula azért egy ha nem két polccal feljebb van még most is. 18 éve van kint, magyar focit szerencsére nem nagyon kellett tapasztalnia, legalább 10 éve már hetente a legerősebb támadók ellen lép pályára. Akkor ezt hozzuk párhuzamba azzal, hogy Dibusz az nb1 színvonalával és sebességével néz szembe, és szezononként max 7 olyan meccse van, amiből Gulacsinak 50.
Nem csak a nagy bravúrok fognak kelleni az Eb-n, hanem hogy aki a kapuban áll, átlássa a támadásokat és hozzá legyen szokva ahhoz a sebességghez, ami vár rá. Ha a csapattarsak tudják, hogy ilyen kapus áll a kapuban, nyugodtabbak lesznek és jobb teljesítményt tudnak esetleg nyújtani.
több mint 1 éve
A válogatottban? A '21-es eb pótselejtezőjénBtw mikor volt nagy lepke Gulától éles helyzetben? Komolyan kérdem, mert én csak a németek ellenire emlékszem amikor fontos gólt kaptunk róla. Lipcsében se rémlik nagyon ilyen eset, pedig ott játszott pár fontos meccset.Én is elismerem Gulácsi képességeit, az viszont tény, hogy a legfontosabb meccseken hajlamos lepkét fogni. Nem egyszer, nem kétszer volt már rá példa. Ha Dibusz képes lenne kijönni, ezer éve topligában védene. A vonalon viszont klasszis.Mondjuk Dibusz hozott a védéseivel pár meccset az EB-re vezető úton, de hát hamar felejtünk.Senki nem becsüli le Dibusz érdemeit, jó helyzetben vagyunk, hogy 2 klasszis kapusunk van. De Gula egy topliga egyik topcsapatában játszik hétről hétre.
Bálesz
ervinator
Bálesz
Valamiért nagyon ez él róla is a fejekben, de most a 3-0-nál benéz valamit teljesen mindegy.
Heisman nádor
több mint 1 éve
Mintha tavaly az egyik BL meccsen is hibázott volna...Btw mikor volt nagy lepke Gulától éles helyzetben? Komolyan kérdem, mert én csak a németek ellenire emlékszem amikor fontos gólt kaptunk róla. Lipcsében se rémlik nagyon ilyen eset, pedig ott játszott pár fontos meccset.Én is elismerem Gulácsi képességeit, az viszont tény, hogy a legfontosabb meccseken hajlamos lepkét fogni. Nem egyszer, nem kétszer volt már rá példa. Ha Dibusz képes lenne kijönni, ezer éve topligában védene. A vonalon viszont klasszis.Mondjuk Dibusz hozott a védéseivel pár meccset az EB-re vezető úton, de hát hamar felejtünk.Senki nem becsüli le Dibusz érdemeit, jó helyzetben vagyunk, hogy 2 klasszis kapusunk van. De Gula egy topliga egyik topcsapatában játszik hétről hétre.
Bálesz
ervinator
Bálesz
Heisman nádor
De amúgy az a szitu, hogy mióta Gula beszivárványozódott, azóta persona non grata lett a fradistáknál. Azóta folyamatos a nyomás a részükről, hogy Dibusz és Gula takarodjon a válogatott közeléből is. És úgy látszik az értelmesebb fradistáknál is beültette a bogarat a fejükbe. Pedig összegészében Gula még mindig jobb kapus Dibusznál, mégha nyilván sajnos leszállóágban van.
több mint 1 éve
Btw mikor volt nagy lepke Gulától éles helyzetben? Komolyan kérdem, mert én csak a németek ellenire emlékszem amikor fontos gólt kaptunk róla. Lipcsében se rémlik nagyon ilyen eset, pedig ott játszott pár fontos meccset.Én is elismerem Gulácsi képességeit, az viszont tény, hogy a legfontosabb meccseken hajlamos lepkét fogni. Nem egyszer, nem kétszer volt már rá példa. Ha Dibusz képes lenne kijönni, ezer éve topligában védene. A vonalon viszont klasszis.Mondjuk Dibusz hozott a védéseivel pár meccset az EB-re vezető úton, de hát hamar felejtünk.Senki nem becsüli le Dibusz érdemeit, jó helyzetben vagyunk, hogy 2 klasszis kapusunk van. De Gula egy topliga egyik topcsapatában játszik hétről hétre.
Bálesz
ervinator
Bálesz
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
Márpedig az EB-n szükség lesz bravúrokra. Bármelyikük kapja is meg a bizalmat, remélem Bálizs összefoglalókkal tuningolja majd magát.Védjen Brunya szerintem 😀
Gergőbácsi
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Szerintem ha van egy Európa klasszis középső védőd Orbán személyében, akkor ha csak nincs sérülés, nem lehet kérdéses, hogy azzal játszon akivel évek óta vannak egy csapatban és látható összhangban. Ez nagy előny azért.
több mint 1 éve
Én is elismerem Gulácsi képességeit, az viszont tény, hogy a legfontosabb meccseken hajlamos lepkét fogni. Nem egyszer, nem kétszer volt már rá példa. Ha Dibusz képes lenne kijönni, ezer éve topligában védene. A vonalon viszont klasszis.Mondjuk Dibusz hozott a védéseivel pár meccset az EB-re vezető úton, de hát hamar felejtünk.Senki nem becsüli le Dibusz érdemeit, jó helyzetben vagyunk, hogy 2 klasszis kapusunk van. De Gula egy topliga egyik topcsapatában játszik hétről hétre.
Bálesz
ervinator

több mint 1 éve
Mondjuk Dibusz hozott a védéseivel pár meccset az EB-re vezető úton, de hát hamar felejtünk.Senki nem becsüli le Dibusz érdemeit, jó helyzetben vagyunk, hogy 2 klasszis kapusunk van. De Gula egy topliga egyik topcsapatában játszik hétről hétre.
Bálesz
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 1 éve
Márpedig az EB-n szükség lesz bravúrokra. Bármelyikük kapja is meg a bizalmat, remélem Bálizs összefoglalókkal tuningolja majd magát.
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 1 éve
Mondjuk Dibusz hozott a védéseivel pár meccset az EB-re vezető úton, de hát hamar felejtünk.

több mint 1 éve
Nem kell megmutatnia. Egész karrierjét külföldön építette. A Lipcse csapatkapitánya lett nyilván a potyái miatt.Ramirez azt se tudta hol van. Vajda meg beárazta Dibuszt. Tilos meccset kapnia az Eb-n.😀😀😀
Nemes samu09
Na majd Potya Péter megmutatja. 😀
Bálesz
Dibusz Pécsen a legjobb fiatal kapusok között volt. Aztán elment az egész ligát magasan leuraló Fradiba, ahol utána az nb1 nem állította kihívás elé. Nem fejlődött azzá a kapussá aki lehetett volna. Sokkal több maradt benne. Nem véletlenül nem vitte egy top bajnokság sem. Egyszerűen nem az a szint.
több mint 1 éve
Ramirez azt se tudta hol van. Vajda meg beárazta Dibuszt. Tilos meccset kapnia az Eb-n.😀😀😀
Nemes samu09
Na majd Potya Péter megmutatja. 😀

több mint 1 éve
Ramirez azt se tudta hol van. Vajda meg beárazta Dibuszt. Tilos meccset kapnia az Eb-n.Valószínűleg nem is kap, mint ahogy Lisztes sem lesz kint, pedig Ádámnál értékesebb lenne a csapat szempontjából. Dibusz-Gúlánál nálam a pick your poison esete áll fenn: Dibusz - kevesebb potya, több bravúr, zéró kijövetelek, Gúla - stabilitás, jobb lábbal, megbízhatóbb általában.
Nemes samu09
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 1 éve
Ramirez azt se tudta hol van. Vajda meg beárazta Dibuszt. Tilos meccset kapnia az Eb-n.Vajda az idei év felfedezettje, élmény nézni a játékát.
Nemes samu09
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 1 éve
csipkelli
4 010
Ramirez azt se tudta hol van. Vajda meg beárazta Dibuszt. Tilos meccset kapnia az Eb-n.Váltsa vissza mindenki a jegyét, ha egyáltalán bekerül a keretbe!!!4
Nemes samu09