Soccer
Poloska vagyok.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
Szedd ki bohóc! 😄Ami szép az szép. Ez a Tóth Milán még sokra viheti, ha odafigyelnek rá/odafigyel magára.
warr_b

Poloska vagyok.
Poloska vagyok.
buhloone mindstate
Jobb érvem nincs, minthogy "egyszer csak nem basszuk el!"Hát, eddig ötből öt playoffot elbuktunk, a formánk is ramaty, mire legyek optimista?Ez esetben optimistább vagyok, mint te.Az Ipswich Town feljutásának nagyon örülök. Még a Leeds Utd is megtehetné.Úgyis elbasszuk...
Mikey
warr_b
Mikey
warr_b
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
Ezek már iktriadi magasságok 😄pl hogy most annyira bénák vagytok, hogy a BAU-t is elbasszátok, és így most nem lesz meg a nem-feljutás?Hát, eddig ötből öt playoffot elbuktunk, a formánk is ramaty, mire legyek optimista?Ez esetben optimistább vagyok, mint te.Az Ipswich Town feljutásának nagyon örülök. Még a Leeds Utd is megtehetné.Úgyis elbasszuk...
Mikey
warr_b
Mikey
warr_b
slowmotion

pl hogy most annyira bénák vagytok, hogy a BAU-t is elbasszátok, és így most nem lesz meg a nem-feljutás?Hát, eddig ötből öt playoffot elbuktunk, a formánk is ramaty, mire legyek optimista?Ez esetben optimistább vagyok, mint te.Az Ipswich Town feljutásának nagyon örülök. Még a Leeds Utd is megtehetné.Úgyis elbasszuk...
Mikey
warr_b
Mikey
warr_b
Hát, eddig ötből öt playoffot elbuktunk, a formánk is ramaty, mire legyek optimista?Ez esetben optimistább vagyok, mint te.Az Ipswich Town feljutásának nagyon örülök. Még a Leeds Utd is megtehetné.Úgyis elbasszuk...
Mikey
warr_b
Mikey

Ez esetben optimistább vagyok, mint te.Az Ipswich Town feljutásának nagyon örülök. Még a Leeds Utd is megtehetné.Úgyis elbasszuk...
Mikey
warr_b
De tényleg, Hansi full adja magát. Komolyan nem értem mi értelme ilyen Lopeteguikkel szarakodni.pedig ott van a szomszed megyeben a megoldas. vagy ha ennyire nemzetkozi szinten tapasztalatlant nem akarunk akkor Hansi.Én mostanában már Ten Hag nevet is olvastam, mint jelölt.az ugye megvan, hogy allitolag a BM is megkereste Julent. mar lassan gombocbol is sok ahany edzo nemet mondott egy BL elodontos keretre ...🚨⚒️ EXCL: Julen Lopetegui has agreed terms with West Ham to become new head coach replacing David Moyes from next season.
— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) May 6, 2024
Lopetegui has accepted #WHUFC proposal, ready to proceed to formal stages.
Details being finalised then contracts will be signed but agreement in place. pic.twitter.com/guHfAj7PMv
Sixo
csebi
Komoly, h ennyire nem marad lassan más.
rob3r7o
csebi
„History is a set of lies agreed upon.”
pedig ott van a szomszed megyeben a megoldas. vagy ha ennyire nemzetkozi szinten tapasztalatlant nem akarunk akkor Hansi.Én mostanában már Ten Hag nevet is olvastam, mint jelölt.az ugye megvan, hogy allitolag a BM is megkereste Julent. mar lassan gombocbol is sok ahany edzo nemet mondott egy BL elodontos keretre ...🚨⚒️ EXCL: Julen Lopetegui has agreed terms with West Ham to become new head coach replacing David Moyes from next season.
Details being finalised then contracts will be signed but agreement in place. pic.twitter.com/guHfAj7PMv
Sixo
csebi
rob3r7o
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
Én mostanában már Ten Hag nevet is olvastam, mint jelölt.az ugye megvan, hogy allitolag a BM is megkereste Julent. mar lassan gombocbol is sok ahany edzo nemet mondott egy BL elodontos keretre ...🚨⚒️ EXCL: Julen Lopetegui has agreed terms with West Ham to become new head coach replacing David Moyes from next season.
Sixo
csebi
az ugye megvan, hogy allitolag a BM is megkereste Julent. mar lassan gombocbol is sok ahany edzo nemet mondott egy BL elodontos keretre ...🚨⚒️ EXCL: Julen Lopetegui has agreed terms with West Ham to become new head coach replacing David Moyes from next season.
Sixo
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
🚨⚒️ EXCL: Julen Lopetegui has agreed terms with West Ham to become new head coach replacing David Moyes from next season.
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
Az Ipswich Town feljutásának nagyon örülök. Még a Leeds Utd is megtehetné.Úgyis elbasszuk...
Mikey

● Ipswich Town - Premier league 2024/25
● Forest Green Rovers - National League 2024/25
Poloska vagyok.
index.hu/sport/futball/2024/05/06/cesar-luis-menotti-meghaet-szovetsegi-kapitany-1978-argentin/
Index, de jó írás.
RIP
Szerkesztette: ozibozi