Soccer
41 feliratkozó
több mint 1 éve
Pavlovic első pontatlan passza. Első félidőben 45/45 volt
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 1 éve
Vini komplett bohócot csinál KimmichbőlRá is fogunk cseszni
petey
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 1 éve
látod én az első felét nem láttam, a 24. percben kapcsoltam be 😊 Azóta valóban nem lehet kijelenteni, hogy egyik jobb a másiknál.A Bayernnél gondolkodtak már azon, hogy nem Kane sebességére kéne játszani? Nem rémlik, hogy az lenne az erőssége.Ja, de Nachonál bőven gyorsabb azért.
shagi0206
Jól kezdtük a meccset, de a felido masodik fele sima egal, 1 gól mindkét csapatban benne van.
eaglesmcnabb
több mint 1 éve
A Bayernnél gondolkodtak már azon, hogy nem Kane sebességére kéne játszani? Nem rémlik, hogy az lenne az erőssége.Ja, de Nachonál bőven gyorsabb azért.
shagi0206
Jól kezdtük a meccset, de a felido masodik fele sima egal, 1 gól mindkét csapatban benne van.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 1 éve
de ez így még mindig hosszabbításra/tizenegyesekre áll, az meg pénzfeldobásA Bayernnél gondolkodtak már azon, hogy nem Kane sebességére kéne játszani? Nem rémlik, hogy az lenne az erőssége.Nem is arra alapoznank alapvetően, és nem is lenne nagy hülyeség amit Tuchel kitalált de így h kb egyetlen kulcspassz sem emberhez nem működik ez. Real jobb volt amúgy, de szoros ez a párharc nagyon.
shagi0206
csebi
több mint 1 éve
A Bayernnél gondolkodtak már azon, hogy nem Kane sebességére kéne játszani? Nem rémlik, hogy az lenne az erőssége.Nem is arra alapoznank alapvetően, és nem is lenne nagy hülyeség amit Tuchel kitalált de így h kb egyetlen kulcspassz sem emberhez nem működik ez. Real jobb volt amúgy, de szoros ez a párharc nagyon.
shagi0206
több mint 1 éve
benne mi?Gondoltam ránézek valahol, hogy Kane hány éves, mondom nem sok lesz neki már a tankjában. Erre látom, hogy még csak 30 éves. Hát én azt hittem legalább 35 😀nekem tegnap hummel nagyobb wtf volt
shagi0206
peach
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
az lehetetlen. maximum a második legszarabbak lehettek.Bayern is olyan szarul kontrázik mint a pool?Még szarabbul
Negritis, a vajda
csebi
több mint 1 éve
A Bayernnél gondolkodtak már azon, hogy nem Kane sebességére kéne játszani? Nem rémlik, hogy az lenne az erőssége.
több mint 1 éve
Gondoltam ránézek valahol, hogy Kane hány éves, mondom nem sok lesz neki már a tankjában. Erre látom, hogy még csak 30 éves. Hát én azt hittem legalább 35 😀nekem tegnap hummel nagyobb wtf volt
shagi0206
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 1 éve
Gondoltam ránézek valahol, hogy Kane hány éves, mondom nem sok lesz neki már a tankjában. Erre látom, hogy még csak 30 éves. Hát én azt hittem legalább 35 😀Ez az év minden Bayern játékosnak szurkolónak öttel ért fel.
shagi0206
több mint 1 éve
Gondoltam ránézek valahol, hogy Kane hány éves, mondom nem sok lesz neki már a tankjában. Erre látom, hogy még csak 30 éves. Hát én azt hittem legalább 35 😀
több mint 1 éve
kane mi a szart csinál?spursoskodik
peach
több mint 1 éve
kane mi a szart csinál?
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 1 éve
www.youtube.com/watch?v=iyboM_egbwABayern is olyan szarul kontrázik mint a pool?Még szarabbul
Negritis, a vajda
csebi
több mint 1 éve
A szokatlan felallassal osszezavarjuk az ellenfelet (nincs lehetoseg eleget videozni)Na fasza, borul a Tuchel tervmi?
gamerkr
Negritis, a vajda
Csak nem szoltak gnabrynak hogy ne seruljon le.
több mint 1 éve
Kane milyen passzokat ad már …
Szerkesztette: csebi
több mint 1 éve
Bayern is olyan szarul kontrázik mint a pool?Még szarabbul
Negritis, a vajda
több mint 1 éve
Bayern is olyan szarul kontrázik mint a pool?
több mint 1 éve
Mondjuk nem ment volna be
több mint 1 éve
Ez nem volt szép, Harry, de amúgy szép volt
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 1 éve
Na fasza, borul a Tuchel tervmi?
gamerkr
több mint 1 éve
Na fasza, borul a Tuchel terv
több mint 1 éve
Ha a szabály engedi akkor nincs vita. Csak eddig másképp tudtam.Most már úgy is lehet játszani h két labda van a pályán?Ezért jó hogy kimaradt, nincs vita...
csebi
gyurczi