NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Karácsonyi tripla
34
9
19:00, Netflix
Soccer
41 feliratkozó
több mint 1 éve
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Egy kávét is lefőzhettek volna neki, annyira ráért egyedül felugrani.
több mint 1 éve
Amúgy az 1. félidőről lemaradtam (eszembe nem volt, hogy ma meccs lehet). Megint egy nagy ötlettelen nulla a játék?olyan meddő a mezőnyfölény hogy már az IVF se segít
shagi0206
több mint 1 éve
én elég régóta szurkolok nekik, akkor még Steve McManaman is nálunk voltki ne tudná hogy Benitez BL-t nyert a milan ellenugye? 😀 Pedig akkor még csak szimpatizáltam a 'poollal. Csak Torres érkezése után kezdtem nekik igazán szurkolni.
Danns még nem született meg akkor
de geci öreg vagyok
Negritis, a vajda
shagi0206
mondjuk nem volt könnyű meccseket nézni 😊
aztán persze a Heskey-Owen-Fowler trió
több mint 1 éve
Amúgy az 1. félidőről lemaradtam (eszembe nem volt, hogy ma meccs lehet). Megint egy nagy ötlettelen nulla a játék?
több mint 1 éve
Jó, ne haragudj, igazából az bosszantott fel, hogy leleplezted: nekem a Nemzeti Sport a Bibliám.Át se ment…Nem volt ebben se belpesti, se külbudai, se tanyasi tartalom, hanem egyszerűen csak a tudtodra adtam, hogy értelmezhetetlen, amit írsz. Látom, nem jött át.Tipikus belpesti ‘Pár évet voltam vidéken’ szintű okoskodás.Nem vagy te olyan ostoba, hogy ne értsd meg azt ami kiszúrja a szemedet.Látom, tudod, mitől döglik a légy. Nem vagy fácántoll az usankán. A brekegésből is kihámozod a békát. Neked reszelheti a krumplit a szomszéd, nem sózod meg a törkölyt. A szarvasbőgést nem kevered a hárfazenével. A repedt tojást nem teszed mély kútba. Kaviccsal nem karcolod meg a traktor elejét. Kopogós csizmában nem indulsz el keskeny úton. Téged aztán nem tesznek ködbe, ha vörös az ég alja.
/ha mégis akkor elnézést. Többet láttunk beléd /is/
Nincs itt semmi újdonság😕
ozibozi
nagylaza, főpohárnok
Amit a VASASról tudunk az nem sajtó és zuhanyhiradó’, hanem volt és jelenlegi játékosok , munkatársak elmondása alapján értendő, akik ezt személyesen mondták el.
Te meg olvasd a kis népsportodat, tájékozódj onnan.😉
Megírták, tehát igaz.
Hallgattál volna inkább, amikor mindenki sugallta, hogy ne erőltesd ezt a kérdést, mert nem érted mi történik ott Jámborèk óta.
A VASAS ennél többet érdemel.
ozibozi
nagylaza, főpohárnok
ozibozi
több mint 1 éve
ki ne tudná hogy Benitez BL-t nyert a milan ellenDanns még nem született meg akkor
de geci öreg vagyok
több mint 1 éve
Csak egy HANGYÁNYI....Szevikjan nem felejtette el a balost. Jó lehet, ha sikerül/van szándék beépíteninem volt óriási les amúgy?
Gergőbácsi
bogjosi
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
Csak egy nem szögből adott visszajátszást láttam, nem tudom. De a tekerés szép voltSzevikjan nem felejtette el a balost. Jó lehet, ha sikerül/van szándék beépíteninem volt óriási les amúgy?
Gergőbácsi
bogjosi
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 1 éve
Át se ment…Nem volt ebben se belpesti, se külbudai, se tanyasi tartalom, hanem egyszerűen csak a tudtodra adtam, hogy értelmezhetetlen, amit írsz. Látom, nem jött át.Tipikus belpesti ‘Pár évet voltam vidéken’ szintű okoskodás.Nem vagy te olyan ostoba, hogy ne értsd meg azt ami kiszúrja a szemedet.Látom, tudod, mitől döglik a légy. Nem vagy fácántoll az usankán. A brekegésből is kihámozod a békát. Neked reszelheti a krumplit a szomszéd, nem sózod meg a törkölyt. A szarvasbőgést nem kevered a hárfazenével. A repedt tojást nem teszed mély kútba. Kaviccsal nem karcolod meg a traktor elejét. Kopogós csizmában nem indulsz el keskeny úton. Téged aztán nem tesznek ködbe, ha vörös az ég alja.
ozibozi
nagylaza, főpohárnok
Amit a VASASról tudunk az nem sajtó és zuhanyhiradó’, hanem volt és jelenlegi játékosok , munkatársak elmondása alapján értendő, akik ezt személyesen mondták el.
Megírták, tehát igaz.
Hallgattál volna inkább, amikor mindenki sugallta, hogy ne erőltesd ezt a kérdést, mert nem érted mi történik ott Jámborèk óta.
ozibozi
nagylaza, főpohárnok
több mint 1 éve
Nem volt ebben se belpesti, se külbudai, se tanyasi tartalom, hanem egyszerűen csak a tudtodra adtam, hogy értelmezhetetlen, amit írsz. Látom, nem jött át.Tipikus belpesti ‘Pár évet voltam vidéken’ szintű okoskodás.Nem vagy te olyan ostoba, hogy ne értsd meg azt ami kiszúrja a szemedet.Látom, tudod, mitől döglik a légy. Nem vagy fácántoll az usankán. A brekegésből is kihámozod a békát. Neked reszelheti a krumplit a szomszéd, nem sózod meg a törkölyt. A szarvasbőgést nem kevered a hárfazenével. A repedt tojást nem teszed mély kútba. Kaviccsal nem karcolod meg a traktor elejét. Kopogós csizmában nem indulsz el keskeny úton. Téged aztán nem tesznek ködbe, ha vörös az ég alja.
ozibozi
nagylaza, főpohárnok
Megírták, tehát igaz.
ozibozi
több mint 1 éve
AlexIScrystal
166
Jön az új Nike dealelső körben a könyvelést kéne rendberakni, nem? 😀Xavi marad a BarcanalHurrá 🤔🤦😏csak szerezzen már egy DCt maga mellè.....
Beki
dande2
Negritis, a vajda
több mint 1 éve
majd eladják a 2040-2050 közötti tévéjogdíjakatelső körben a könyvelést kéne rendberakni, nem? 😀Xavi marad a BarcanalHurrá 🤔🤦😏csak szerezzen már egy DCt maga mellè.....
Beki
dande2
Negritis, a vajda
több mint 1 éve
Az mindig is rendbe volt miről beszèlsz 🤪?első körben a könyvelést kéne rendberakni, nem? 😀Xavi marad a BarcanalHurrá 🤔🤦😏csak szerezzen már egy DCt maga mellè.....
Beki
dande2
Negritis, a vajda
több mint 1 éve
első körben a könyvelést kéne rendberakni, nem? 😀Xavi marad a BarcanalHurrá 🤔🤦😏csak szerezzen már egy DCt maga mellè.....
Beki
dande2
több mint 1 éve
AlexIScrystal
166
Két feles kell meccs előtt oszt megnyugszikXavi marad a BarcanalHurrá 🤔🤦😏csak szerezzen már egy DCt maga mellè.....
Beki
dande2
több mint 1 éve
Szevikjan nem felejtette el a balost. Jó lehet, ha sikerül/van szándék beépíteninem volt óriási les amúgy?
Gergőbácsi
...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
több mint 1 éve
AlexIScrystal
166
Nem vót ez les?
több mint 1 éve
Xavi marad a BarcanalHurrá 🤔🤦😏csak szerezzen már egy DCt maga mellè.....
Beki
több mint 1 éve
Szevikjan nem felejtette el a balost. Jó lehet, ha sikerül/van szándék beépíteni
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 1 éve
az oké, hogy megint kabaré, amit művelünk mind elöl, mind hátul. az is oké, hogy ami velünk szemben elkövetve semmi, az a másik irányba szabadrúgásm, már megszoktuk. az fáj, hogy az összes kibaszott labda rossz irányba pattan.meg hogy a kamu faultra rákérdez Van Dijk, és egyből sárgát kap. baszki, mások rálegyintenek a bíróra, aztán semmi, ez meg lap?
anyádpicsáját Madley
több mint 1 éve
Tipikus belpesti ‘Pár évet voltam vidéken’ szintű okoskodás.Nem vagy te olyan ostoba, hogy ne értsd meg azt ami kiszúrja a szemedet.Látom, tudod, mitől döglik a légy. Nem vagy fácántoll az usankán. A brekegésből is kihámozod a békát. Neked reszelheti a krumplit a szomszéd, nem sózod meg a törkölyt. A szarvasbőgést nem kevered a hárfazenével. A repedt tojást nem teszed mély kútba. Kaviccsal nem karcolod meg a traktor elejét. Kopogós csizmában nem indulsz el keskeny úton. Téged aztán nem tesznek ködbe, ha vörös az ég alja.
ozibozi
nagylaza, főpohárnok
Amit mi a VASASról tudunk az nem sajtó és zuhanyhiradó’, hanem volt és jelenlegi játékosok , munkatársak elmondása alapján értendő, akik ezt személyesen mondták el.
Megírták, tehát igaz.
De te nem, csak nyomod a semmit😂
Szerkesztette: ozibozi