NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Karácsonyi tripla
29
9
19:00, Netflix
Soccer
41 feliratkozó
több mint 1 éve

Jönne még Drazic akkor egyből lenne top 3 kapus és top3 csatár is
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Pest-vidék ellentét? Akkor már inkább a rabszolgasors. Marquinhosnak mi fogalma van a pest-vidék ellentétről?Nézem vissza a tegnapi meccset: hogy a faszba nem volt piros, amikor Marquinhos megtaposta Béla királyt?klasszik vidéki csapat, életük meccsét játszották a Fradi ellen, aztán gondolom ment a trash talk meg a rugdosódás már az elejétől. Ezt meg az NB1 bajnoka még sem hagyhatja. Plusz még ugye a pest-vidék ellentét.
De amúgy sem értettem, hogy attól függetlenül, hogy az idei Szparika stílusa elég frusztráló, miért voltak ilyen idegesek a Fradi játékosok? Olvasom, hogy a szünetben majdnem összeverekedett a két csapat a folyosón...
Szokol
Kenny
több mint 1 éve
Mivel nem követed a vidéki csapatok sorsát, ezért elárulom neked, hogy a szezonban mi ezt játszottuk végig, ugyanilyen intenzitással. Életük meccse, az.Nézem vissza a tegnapi meccset: hogy a faszba nem volt piros, amikor Marquinhos megtaposta Béla királyt?klasszik vidéki csapat, életük meccsét játszották a Fradi ellen, aztán gondolom ment a trash talk meg a rugdosódás már az elejétől. Ezt meg az NB1 bajnoka még sem hagyhatja. Plusz még ugye a pest-vidék ellentét.
De amúgy sem értettem, hogy attól függetlenül, hogy az idei Szparika stílusa elég frusztráló, miért voltak ilyen idegesek a Fradi játékosok? Olvasom, hogy a szünetben majdnem összeverekedett a két csapat a folyosón...
Szokol
Kenny
Miért gondolod, hogy egy sportszakmailag maximum átlagos, de közpénzből mesterségesen felpumpált csapat elleni mérkőzés akkora élményt jelent mindenkinek? Érzem én, hogy azt hiszed, hogy a Fradi körül forog a világ, de telibe fosom.. Hát hol vagytok Ti egy Diósgyőr vagy Loki elleni meccshez képest?
több mint 1 éve
Én meg pont így fogok szerintemÉn am nagyon adoma hétfő esti Vasas meccseket.Kimentünk volna a Haladás ellen, de így nem fog menni.
Love-olom az MLSZ-t most ezért
zacknorb
warr_b
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Nézem vissza a tegnapi meccset: hogy a faszba nem volt piros, amikor Marquinhos megtaposta Béla királyt?klasszik vidéki csapat, életük meccsét játszották a Fradi ellen, aztán gondolom ment a trash talk meg a rugdosódás már az elejétől. Ezt meg az NB1 bajnoka még sem hagyhatja. Plusz még ugye a pest-vidék ellentét.
Szokol
több mint 1 éve
Én am nagyon adoma hétfő esti Vasas meccseket.Kimentünk volna a Haladás ellen, de így nem fog menni.
Love-olom az MLSZ-t most ezért
zacknorb

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 1 éve
Apjuk faszát, a Kispest ellenit is áttették hétfő estére, most meg ez... Tájékoztatjuk szurkolóinkat, hogy a Magyar Labdarúgó Szövetség az eredetileg május 12-én (vasárnap) 17 órára kisorsolt Vasas FC – Szombathelyi Haladás időpontját május 13., hétfő 20 órára, valamint a május 19-én (vasárnap) 17 órára kisorsolt ETO FC Győr – Vasas FC Merkantil Bank Liga bajnoki mérkőzés időpontját május 20., hétfő 20 órára módosította.
A két találkozót a televízió közvetítésre jelölte ki.

több mint 1 éve
Nézem vissza a tegnapi meccset: hogy a faszba nem volt piros, amikor Marquinhos megtaposta Béla királyt? De amúgy sem értettem, hogy attól függetlenül, hogy az idei Szparika stílusa elég frusztráló, miért voltak ilyen idegesek a Fradi játékosok? Olvasom, hogy a szünetben majdnem összeverekedett a két csapat a folyosón...
Szerkesztette: Szokol
több mint 1 éve
Kösz, hogy ennyi melót tettél bele, le a kalappal! Számomra azonban még mindig nem tiszta, miért mondod, hogy itt edzőkön átívelő módon folyton ugyanazok játszanak, ha kell, ha nem. Jó, akad néhány kivétel, de ebből a névsorból sokan már nincsenek is a csapatnál. (Nem kezdem el sorolni, pontosan tudod, kik azok. Vannak közöttük korábban - a pályára lépésük száma alapján - "meghatározó" játékosok is.)Nézd, látom amit látok, meg több, a csapathoz közel álló, edzésen, mindenhol ott lévő embertől hallottam ezeket, akiknek elhiszem, amit mondanak a csapat dolgairól.
Valamikor most már tényleg felhívom a "bennfentes" ismerősömet, és kikérdezem arról, hogy Nagy Miki az igazolásokon túl milyen szerepet játszik a Vasas FC-nél. Aztán beszámolok.🙂
nagylaza, főpohárnok
Pl. az mennyire normális szerinted, hogy a második csapatot ennyire leszarják? Most is zsinórba hat vagy hét meccset nyertek a kicsik, úgy 18 éves átlagéletkorral a kétméteres, 35 éves favágók ellen az nb3-ban, több másik csapattól voltak kint edzők, managerek megnézni őket, a Vasastól - senki. Nulla.
Meg korábban is (még Sonka bá előtt), meccsnapon tudták meg, ki utazik a csapattal, ki a visszajátszó, akinek játszania kell, alakíts ki így taktikát, csinálj felkészülést... aztán persze a visszajátszóknak pont annyi kedvük volt nb3-ban bohóckodni, flegmán, unott fejjel sétálgattak a pályán.
Vagy a Balajti féle három muskétás salakra száműzése, jegelése, majd csapattól elüldözése. Aztán Pátkaival ugyanez. Maradt volna szivesen, kevesebbért - nem kellett, elhajtották. Mert ugye ők mind "hangadók", vezérek vltak az öltözőben meg a pályán is, mókamikinek meg ilyen nem kell, nehogy már jártassa esetleg a száját. Aztán legutóbb ugye Soma. kivitték a török edzőtáborba, egyik nap még mosolyogva, a többiekkel jól érezve magát lehetett látni a fényképeken, aztán hipphopp, hazaküldték, szerződést bontva vele. Azóta se tudja senki, mi történt.

több mint 1 éve
szobo abszolút formán kívül, mint ahogy az egész pool. azért necces ez, mert az is benne van, hogy magával húzza a többieket a negatív spirálba. ha jól jön ki a dolog, akkor a válogatott közeg kihúzza a szarból
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 1 éve
minden szerzodest ujra lehet targyalni. vannak visszautasithatatlan ajanlatokGroupi tuti nem, tavaly járt le az első szerződés, és idéntől kötötték az új 10 évest.Fura, mert olyanokat is lehetett olvasni, hogy ha tényleg jön a ruszki pénz (remélem nem), akkor a Groupama és a T off...Tegnap haverral mi is megállapodtunk, ha tényleg jön a Gazprom (márpedig jön), akkor nem megyünk többet Fradi meccsre. Leszarom a az egész brigádot, meg a "derbit" | (ez a derbi szó is olyan erőltetett, miért nem maradhat Fradi-Újpest) | , 87-ben voltam először meccsen, kettős rangadón (kiszoptunk a Bp Honvédtól), aztán Varga Zoliig vidékre is majdnem mindig mentem, utána már csak főváros, hát szép volt, jó volt, magamat nem akarom szemen köpni.Alapvetően a haccintéren minden magyar csapatnak szorító szurkolóból sikerült végleg elérni hogy utáljam amit csinál a Fagyi ezzel a Gazprom szerződéssel. Megérkeztünk Szerbia szintjére. Csak ott a Vörös csillag legalább fiatal szerbekkel áll ki a BL-ben, nem légiósokkal a konfettiben.az a rohadt NER csak megtesz mindent, hogy telibeszarjam a fradit. elkepeszto, hogy a legnagyobb atkosban is ellenallt a klub erre jon ez, es nem is csak sorba allunk hanem mi vagyunk a sorvezeto.
Heisman nádor
csebi
vpi
Van, amit már az én gyomrom sem vesz be (és az utóbbi időben azért próbálkoznak erősen), de ha ez a szponzoráció megvalósul, akkor én is visszavonulok. (Gondolom qbatov két napot sír majd a sarokban miatta)
Bálesz
eaglesmcnabb
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 1 éve
Groupi tuti nem, tavaly járt le az első szerződés, és idéntől kötötték az új 10 évest.Fura, mert olyanokat is lehetett olvasni, hogy ha tényleg jön a ruszki pénz (remélem nem), akkor a Groupama és a T off...Tegnap haverral mi is megállapodtunk, ha tényleg jön a Gazprom (márpedig jön), akkor nem megyünk többet Fradi meccsre. Leszarom a az egész brigádot, meg a "derbit" | (ez a derbi szó is olyan erőltetett, miért nem maradhat Fradi-Újpest) | , 87-ben voltam először meccsen, kettős rangadón (kiszoptunk a Bp Honvédtól), aztán Varga Zoliig vidékre is majdnem mindig mentem, utána már csak főváros, hát szép volt, jó volt, magamat nem akarom szemen köpni.Alapvetően a haccintéren minden magyar csapatnak szorító szurkolóból sikerült végleg elérni hogy utáljam amit csinál a Fagyi ezzel a Gazprom szerződéssel. Megérkeztünk Szerbia szintjére. Csak ott a Vörös csillag legalább fiatal szerbekkel áll ki a BL-ben, nem légiósokkal a konfettiben.az a rohadt NER csak megtesz mindent, hogy telibeszarjam a fradit. elkepeszto, hogy a legnagyobb atkosban is ellenallt a klub erre jon ez, es nem is csak sorba allunk hanem mi vagyunk a sorvezeto.
Heisman nádor
csebi
vpi
Van, amit már az én gyomrom sem vesz be (és az utóbbi időben azért próbálkoznak erősen), de ha ez a szponzoráció megvalósul, akkor én is visszavonulok. (Gondolom qbatov két napot sír majd a sarokban miatta)
Bálesz
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 1 éve
Lehet kicsit segítene neki ha a focira kellene koncentrálnia, nem reklám filmekre+ sok felesleges másra .nem minden bőrt lehúzni róla azonnal, de az is lehet hogy komolyabb menedzser kellene mögé, mert ezt már úgy néz ki hogy kinőtte.⚽️nem volt rosszabb, mint a másik két középpályás. sőt, még benne volt a legtöbb ötlet.Szobi csere tutiSzoboszlai teljesen kipukkadt vagy mi lett vele?
- JC6
Ha ilyen leharcolt lesz az EB-re az nettó cumi
ThundersNFL a Paraszt
duplacserét akart Klopp, Jones tényleg teljesen haszontalan volt, MacA és Szoboszlai között meg a durabilitás alapján döntött. más kérdés, hogy MacA teljesen elfogyott fejben a szezon végére.
slowmotion
Szerkesztette: ozibozi
több mint 1 éve
nem volt rosszabb, mint a másik két középpályás. sőt, még benne volt a legtöbb ötlet.Szobi csere tutiSzoboszlai teljesen kipukkadt vagy mi lett vele?
- JC6
ThundersNFL a Paraszt
duplacserét akart Klopp, Jones tényleg teljesen haszontalan volt, MacA és Szoboszlai között meg a durabilitás alapján döntött. más kérdés, hogy MacA teljesen elfogyott fejben a szezon végére.
több mint 1 éve
Szobi csere tutiSzoboszlai teljesen kipukkadt vagy mi lett vele?
- JC6
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
Hát angol módszer szerint lehetett volna ide is és oda is vonalazni....de inkább egy vonalnak mondanámMég egy kicsi sem.Szevikjan nem felejtette el a balost. Jó lehet, ha sikerül/van szándék beépíteninem volt óriási les amúgy?
Gergőbácsi
bogjosi
Élőben nekem is úgy tűnt, de a védő belógott középen, szóval ez akkor is gól, ha van VAR.
Bálesz
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
Még egy kicsi sem.Szevikjan nem felejtette el a balost. Jó lehet, ha sikerül/van szándék beépíteninem volt óriási les amúgy?
Gergőbácsi
bogjosi
Élőben nekem is úgy tűnt, de a védő belógott középen, szóval ez akkor is gól, ha van VAR.

több mint 1 éve
Ha kikap a Juve a döntőbe akkor sem fogom bánni. Az Atalanta 61 éve nyert olasz kupát, se előtte, se utána semmit.aztán még hozzácsapják az EL-t is, meglásd 😊
Sixo
több mint 1 éve
Ha kikap a Juve a döntőbe akkor sem fogom bánni. Az Atalanta 61 éve nyert olasz kupát, se előtte, se utána semmit.
több mint 1 éve
Egyèbkènt megèrdemelte az Atalanta de a sorsdöntő gólnál csak kèt bírói hiba volt 😔
több mint 1 éve
AtalantaLiverpool sem volt véletlen.teljesen elfogytunk fejben és testben is a szezon végére
Az egyik kupadöntő a másik futottak még kategória.
ozibozi
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Megint hiába van a VAR😥Az utolsó percben megnyerte a BergamoRemèlem nem mert Fio ellen tán mèg lenne is valami esèlyünk. De az is nagyon talán 😏Aztán kisárgázta magát a döntőről 😀Scamacca újabb hatalmas gól, mennyire jobb játékos ha tudják mire kell használniPuszkász díjas volt
Heisman nádor
dande2
Heisman nádor
dande2
Heisman nádor
több mint 1 éve
AtalantaLiverpool sem volt véletlen.Az egyik kupadöntő a másik futottak még kategória.