Soccer
41 feliratkozó
több mint 1 éve
Warrék elintézték a Leicesternek a PL-tAngyalföldön ott segítenek ahol tudnak.
Heisman nádor
több mint 1 éve
Hat azt nem tudom, de elvileg 13-15 milliós kompenzációt fizet majd a Liverpool.Arne Slot lesz az új Liverpool HC. Megvolt a here we go is Romanonal.Hasonló siker lesz, mint az előző kopasz holland?
rob3r7o
Sixo
„History is a set of lies agreed upon.”
több mint 1 éve
Warrék elintézték a Leicesternek a PL-t
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
Arne Slot lesz az új Liverpool HC. Megvolt a here we go is Romanonal.Hasonló siker lesz, mint az előző kopasz holland?
rob3r7o
több mint 1 éve
Ja és Guler megint gólt szerzett. Lehet érdemes lenne többet játszatni…
több mint 1 éve
Arne Slot lesz az új Liverpool HC. Megvolt a here we go is Romanonal.
több mint 1 éve
Oké de ha ez az origó ,nem az a kérdés, hogy miért fordulnak el a Fraditol. Hanem az a kérdés ki az aki nem mert akkor neki elég alacsonyan van a mérce. ( Persze gyanítom 99% Vitya imádó ).Ez kb evidens, nem az nb1 kiváló reklámértékéért hoznának ide annyi pénzt.Meg is érkeztünk. Végre valaki.Gondolom kapva-kaptak az alkalmon, hogy jól át lehet mosni azokat a rubeleket finom tiszta euro-ra.Ha a Fradi elcsaklizza a pénzüket, kevesebb marad háborúzni.Lentebb taglalták, hogy mennyi közük van az ukrán háborúhoz, innentől szerintem pont belefér a kategorizálás.Az ISIS-t meg sem említed?! 😁Kiváncsi lennék amúgy ha pl egy amcsi fegyvergyártó cég hozna ide ennyit arra is illene-e nemet mondani...sőt, ki tudna nemet mondani ennyi pénzre, ha a kolumbiai drogbárók, a kínai ujgur-táborok üzemeltetői vagy valamelyik afrikai diktátor ajánlaná fel?
davemayer
r.baggio
Ez tény, értelek, ezért is írtam hogy én sem örülök (mondjuk azért a gazpromot ebbe sorolni, azért na...)
davemayer
slowmotion
csipkelli
Willie Parker
Kenny
davemayer
több mint 1 éve
Ez kb evidens, nem az nb1 kiváló reklámértékéért hoznának ide annyi pénzt.Meg is érkeztünk. Végre valaki.Gondolom kapva-kaptak az alkalmon, hogy jól át lehet mosni azokat a rubeleket finom tiszta euro-ra.Ha a Fradi elcsaklizza a pénzüket, kevesebb marad háborúzni.Lentebb taglalták, hogy mennyi közük van az ukrán háborúhoz, innentől szerintem pont belefér a kategorizálás.Az ISIS-t meg sem említed?! 😁Kiváncsi lennék amúgy ha pl egy amcsi fegyvergyártó cég hozna ide ennyit arra is illene-e nemet mondani...sőt, ki tudna nemet mondani ennyi pénzre, ha a kolumbiai drogbárók, a kínai ujgur-táborok üzemeltetői vagy valamelyik afrikai diktátor ajánlaná fel?
davemayer
r.baggio
Ez tény, értelek, ezért is írtam hogy én sem örülök (mondjuk azért a gazpromot ebbe sorolni, azért na...)
davemayer
slowmotion
csipkelli
Willie Parker
Kenny
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 1 éve
Fuhh, na Batik még kurvára kéne...Bár mesés lenne a Batik-Bakti-Bukta tengely 😀
warr_b

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 1 éve
Meg is érkeztünk. Végre valaki.Gondolom kapva-kaptak az alkalmon, hogy jól át lehet mosni azokat a rubeleket finom tiszta euro-ra.Ha a Fradi elcsaklizza a pénzüket, kevesebb marad háborúzni.Lentebb taglalták, hogy mennyi közük van az ukrán háborúhoz, innentől szerintem pont belefér a kategorizálás.Az ISIS-t meg sem említed?! 😁Kiváncsi lennék amúgy ha pl egy amcsi fegyvergyártó cég hozna ide ennyit arra is illene-e nemet mondani...sőt, ki tudna nemet mondani ennyi pénzre, ha a kolumbiai drogbárók, a kínai ujgur-táborok üzemeltetői vagy valamelyik afrikai diktátor ajánlaná fel?
davemayer
r.baggio
davemayer
slowmotion
csipkelli
Willie Parker
több mint 1 éve
Magyarország Anzsi Mahalacskája lehet a Fradi!!!!En ugyan nem vagyok valami nagy gazdasagi szakerto de azert ovatosan bannek ezzel a penzzel, ugye a legelso gondom, hogy semmi piaci / teljesitmenybeli alapja nincs annak, hogy ekkora szerzodest kosson egy szponzor a csapattal.Értem az ellenérzéseket a gazprommal kapcsolatban, de azért ha igazak a hírek hogy a büdzsét felemelnék 50m eurora akkor arra a jelenlegi viszonyok között lehet nemet mondani? Kiváncsi lennék amúgy ha pl egy amcsi fegyvergyártó cég hozna ide ennyit arra is illene-e nemet mondani...Nem értelek titeket. Szigorúan szakmai szemmel, miért baj, ha jön főtámogatónak a Gazprom? Képesek vagytok leírni 10-20 év szurkolás után hogy többet nem mentek meccsre, stb? Itt csakis a pénz a lényeg, hogy legyen egy erős BL-csapatunk, semmi más nem számít.most csak teszed a hülyét ugye?
De tényleg érdekelne, mi a gáz, nem tudok most oldalakat visszaolvasni.
- JC6
petey
Én sem örülök, de megértem hogy erre nem mondanak nemet.
davemayer
Ez ugyan az mint amikor egy penzember beall a csapat moge, lesz habzsi dozsi amig meg nem unja a tamogatast aztan lehet majd nagyot koppanni.
De gondolom ez a leheto legutolso szempont 😀
rokaur
Dave, én speciel szívesebben látok egy amerikai bármilyen szponzort mint Putyin rezsim egyik fejőstehenét szponzornak.
De hát tudjuk sem az ország sem a klubvezetésnek nincsennek aggályai az oroszoktól szóval megérteni szerintem mindenki megérti, de nem csodálom, hogy sok embernél kibassza a biztosítékot.
több mint 1 éve
rokaur
876
En ugyan nem vagyok valami nagy gazdasagi szakerto de azert ovatosan bannek ezzel a penzzel, ugye a legelso gondom, hogy semmi piaci / teljesitmenybeli alapja nincs annak, hogy ekkora szerzodest kosson egy szponzor a csapattal.Értem az ellenérzéseket a gazprommal kapcsolatban, de azért ha igazak a hírek hogy a büdzsét felemelnék 50m eurora akkor arra a jelenlegi viszonyok között lehet nemet mondani? Kiváncsi lennék amúgy ha pl egy amcsi fegyvergyártó cég hozna ide ennyit arra is illene-e nemet mondani...Nem értelek titeket. Szigorúan szakmai szemmel, miért baj, ha jön főtámogatónak a Gazprom? Képesek vagytok leírni 10-20 év szurkolás után hogy többet nem mentek meccsre, stb? Itt csakis a pénz a lényeg, hogy legyen egy erős BL-csapatunk, semmi más nem számít.most csak teszed a hülyét ugye?
- JC6
petey
davemayer
Ez ugyan az mint amikor egy penzember beall a csapat moge, lesz habzsi dozsi amig meg nem unja a tamogatast aztan lehet majd nagyot koppanni.
De gondolom ez a leheto legutolso szempont 😀
Szerkesztette: rokaur
több mint 1 éve
Gondolom kapva-kaptak az alkalmon, hogy jól át lehet mosni azokat a rubeleket finom tiszta euro-ra.Ha a Fradi elcsaklizza a pénzüket, kevesebb marad háborúzni.Lentebb taglalták, hogy mennyi közük van az ukrán háborúhoz, innentől szerintem pont belefér a kategorizálás.Az ISIS-t meg sem említed?! 😁Kiváncsi lennék amúgy ha pl egy amcsi fegyvergyártó cég hozna ide ennyit arra is illene-e nemet mondani...sőt, ki tudna nemet mondani ennyi pénzre, ha a kolumbiai drogbárók, a kínai ujgur-táborok üzemeltetői vagy valamelyik afrikai diktátor ajánlaná fel?
davemayer
r.baggio
davemayer
slowmotion
csipkelli
több mint 1 éve
igen lehet.Értem az ellenérzéseket a gazprommal kapcsolatban, de azért ha igazak a hírek hogy a büdzsét felemelnék 50m eurora akkor arra a jelenlegi viszonyok között lehet nemet mondani? Kiváncsi lennék amúgy ha pl egy amcsi fegyvergyártó cég hozna ide ennyit arra is illene-e nemet mondani...Nem értelek titeket. Szigorúan szakmai szemmel, miért baj, ha jön főtámogatónak a Gazprom? Képesek vagytok leírni 10-20 év szurkolás után hogy többet nem mentek meccsre, stb? Itt csakis a pénz a lényeg, hogy legyen egy erős BL-csapatunk, semmi más nem számít.most csak teszed a hülyét ugye?
- JC6
petey
davemayer
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 1 éve
csipkelli
4 010
Ha a Fradi elcsaklizza a pénzüket, kevesebb marad háborúzni.Lentebb taglalták, hogy mennyi közük van az ukrán háborúhoz, innentől szerintem pont belefér a kategorizálás.Az ISIS-t meg sem említed?! 😁Kiváncsi lennék amúgy ha pl egy amcsi fegyvergyártó cég hozna ide ennyit arra is illene-e nemet mondani...sőt, ki tudna nemet mondani ennyi pénzre, ha a kolumbiai drogbárók, a kínai ujgur-táborok üzemeltetői vagy valamelyik afrikai diktátor ajánlaná fel?
davemayer
r.baggio
davemayer
slowmotion
több mint 1 éve
Lentebb taglalták, hogy mennyi közük van az ukrán háborúhoz, innentől szerintem pont belefér a kategorizálás.Az ISIS-t meg sem említed?! 😁Kiváncsi lennék amúgy ha pl egy amcsi fegyvergyártó cég hozna ide ennyit arra is illene-e nemet mondani...sőt, ki tudna nemet mondani ennyi pénzre, ha a kolumbiai drogbárók, a kínai ujgur-táborok üzemeltetői vagy valamelyik afrikai diktátor ajánlaná fel?
davemayer
r.baggio
davemayer
több mint 1 éve
Az ISIS-t meg sem említed?! 😁Kiváncsi lennék amúgy ha pl egy amcsi fegyvergyártó cég hozna ide ennyit arra is illene-e nemet mondani...sőt, ki tudna nemet mondani ennyi pénzre, ha a kolumbiai drogbárók, a kínai ujgur-táborok üzemeltetői vagy valamelyik afrikai diktátor ajánlaná fel?
davemayer
r.baggio
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 1 éve
Kiváncsi lennék amúgy ha pl egy amcsi fegyvergyártó cég hozna ide ennyit arra is illene-e nemet mondani...sőt, ki tudna nemet mondani ennyi pénzre, ha a kolumbiai drogbárók, a kínai ujgur-táborok üzemeltetői vagy valamelyik afrikai diktátor ajánlaná fel?
davemayer

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 1 éve
Értem az ellenérzéseket a gazprommal kapcsolatban, de azért ha igazak a hírek hogy a büdzsét felemelnék 50m eurora akkor arra a jelenlegi viszonyok között lehet nemet mondani? Kiváncsi lennék amúgy ha pl egy amcsi fegyvergyártó cég hozna ide ennyit arra is illene-e nemet mondani...Nem értelek titeket. Szigorúan szakmai szemmel, miért baj, ha jön főtámogatónak a Gazprom? Képesek vagytok leírni 10-20 év szurkolás után hogy többet nem mentek meccsre, stb? Itt csakis a pénz a lényeg, hogy legyen egy erős BL-csapatunk, semmi más nem számít.most csak teszed a hülyét ugye?
- JC6
petey
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 1 éve
Nem értelek titeket. Szigorúan szakmai szemmel, miért baj, ha jön főtámogatónak a Gazprom? Képesek vagytok leírni 10-20 év szurkolás után hogy többet nem mentek meccsre, stb? Itt csakis a pénz a lényeg, hogy legyen egy erős BL-csapatunk, semmi más nem számít.most csak teszed a hülyét ugye?
- JC6
több mint 1 éve
Brighton gyorsan feladta
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
PSV 8-0-ra nyert idegenben a frízek ellen. Korrekt.Luuk de Jong nagyon magára talált. 3 szezonos La Liga kitérő után hazatért, és megint úgy ontja a gólokat, még mielőtt elment. 2 év alatt 54 bajnoki meccsen 40 gól, idén 44 minden sorozat meccsen 35 gól.
Zsellér van de Vrij