Soccer
41 feliratkozó
több mint 1 éve
Na akkor COYG
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
Kíváncsiságból ránéztem a PL tabellára. A Sheffield Utd 97 kapott gólnál tart, és van még három meccsük. Azta kurva. 20 éve követem többé-kevésbé az európai focit, de nem emlékszem olyanra hogy bárki 100+ gólt kapott volna az élvonalban.theanalyst.com/eu/2024/04/most-goals-conceded-premier-league-season/
Mikey

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 1 éve
Kíváncsiságból ránéztem a PL tabellára. A Sheffield Utd 97 kapott gólnál tart, és van még három meccsük. Azta kurva. 20 éve követem többé-kevésbé az európai focit, de nem emlékszem olyanra hogy bárki 100+ gólt kapott volna az élvonalban.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 1 éve
Nekem amúgy ezekkel az a bajom, hogy ha a bíró nem fújta le ott a helyszínen, akkor utólag picit hülyén jön ki.De könyörgöm erre való a VAR, és ez egyértelmű szabálytalanság volt.
Gecc idegenben lősz egy gólt, extázis és akkor visszafújják. Pocsék érzés azért 😊
NB2
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 1 éve
Nem rossz Löfli. Most már csak azt kell elintézned, hogy tőlünk kikapjatok és akkor megbocsájtok neked mindent.
több mint 1 éve
Nekem amúgy ezekkel az a bajom, hogy ha a bíró nem fújta le ott a helyszínen, akkor utólag picit hülyén jön ki.Gecc idegenben lősz egy gólt, extázis és akkor visszafújják. Pocsék érzés azért 😊
több mint 1 éve
Chelsea milyen gólt kapott megint 😀
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
Leverkusan megint megcsinálja, 97. perc-ben egyenlítenekegy hét múlva a Frankfurttól fognak kikapni.
petey
idegenbeli meccs, két Roma elleni meccs között.
több mint 1 éve
Nyilván a 97. percben ismét egyenlít a Leverkusen, hihetetlen, jövőre ezek nem fognak összejönni.
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 1 éve
Igen akkor már azt a Gazprom pénzt okosabban fektessen beAbu Fani > Szoboszlaiinkabb a kerdes az h szobo miert lett gyengebb.Haza kell hozni a Fradiba.
sztem rohadtul nem all jol neki ez a poszt es tul sok az ego korulotte is.
YoungZeeZee
csipkelli
Kenny
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 1 éve
Ugyanakkor most látom a szitut ahogy Taylor integetett Areolának, mielőtt aztán lefújta Gakpo nemgólját. Ezt az embert egyszer még meglincselik Liverpoolban.
több mint 1 éve
inkabb a kerdes az h szobo miert lett gyengebb.Elfáradt mint mindenki más. Nem kell ezt túlgondolni.
YoungZeeZee
több mint 1 éve
Abu Fani > Szoboszlaiinkabb a kerdes az h szobo miert lett gyengebb.Haza kell hozni a Fradiba.
YoungZeeZee
csipkelli
több mint 1 éve
csipkelli
4 010
inkabb a kerdes az h szobo miert lett gyengebb.Haza kell hozni a Fradiba.
YoungZeeZee
több mint 1 éve
inkabb a kerdes az h szobo miert lett gyengebb.Pont ugyanannyival lett gyengebb mint mindenki mas. Rotalhat klopp igy vagy ugy nem ez a lenyeg. Sztem ezen a ponton azt kell nezni hogy kinek mi a peak, es Szob ossszel megmutatta hogy az magasabb mint a csapatatlag. Slot dolga az lesz hogy ezt egy szezonon keszeretul kihozza a legjobbjaibol. Ebben Szob benne van.
YoungZeeZee
több mint 1 éve
YoungZeeZee
9 412
inkabb a kerdes az h szobo miert lett gyengebb.sztem rohadtul nem all jol neki ez a poszt es tul sok az ego korulotte is.
több mint 1 éve
Látod. Nem nagy kunszt. Legfeljebb téved. Volt már ilyen.Salah kemény volt, itt 2-3 hete komoly öltözői konfliktus lehet..Ezt ennyiből feltételezed?
- JC6
Mikey
több mint 1 éve
Salah kemény volt, itt 2-3 hete komoly öltözői konfliktus lehet..Ezt ennyiből feltételezed?
- JC6
Szerkesztette: Mikey
több mint 1 éve
Salah kemény volt, itt 2-3 hete komoly öltözői konfliktus lehet..
több mint 1 éve
Mikor mit 😊Így van. Negri nem pizzát szok' sütni?warrnál alapvetően az is elég, ha bármikor, bárhova elmegy a gyerekért, célponttól és célkitűzéstől függetlenülelmegyek tusolni, erre vezetünk?Felírjuk a listára az EBre. Löfli wc, Hanni teázás, Warrb gyerek levitele a parkba, Negri tusolás. EB fogunk nyerni meglátjátok.
wtf
Negritis, a vajda
Sixo
Kampman
warr_b
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Mar vonaton vagyok ...elmegyek tusolni, erre vezetünk?Menj vissza!
wtf
Negritis, a vajda
Mikey
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Szob 1v1 ben 16os sarkan visszateszi pattogva Maccanak akitol 1 meterre all a vedo nem sok jot jelent onbizalom szempontjabol...kilencvenedik percben hozza be Klopp, miközben már félidőben Elliott szar, Endo még szarabb, MacAllister meg zombi? a keret - Thiago hiányában - legkreatívabb játékosát?
JéBé
több mint 1 éve
Szob 1v1 ben 16os sarkan visszateszi pattogva Maccanak akitol 1 meterre all a vedo nem sok jot jelent onbizalom szempontjabol...