Soccer
41 feliratkozó
több mint 1 éve
Mindenki ellen ez van, mert ez a legjobb módszer jelenleg. Nálunk főleg akkor volt ez, amikor Ramsdale volt a kapus, mert rá is rájátszottak, a tavalyi szezon elején pl a Villa ebből firkált meg. Raya egyszer benézte a Luton ellen, de ez is része miért ő kezd. De Alissonnál, VVD-vel Konatéval nem szokott ilyen gond lenni.Alival is mindig ezt csinálják, igen. most hétvégén valamelyik nagydarab feka csávó akadályozta rendszeresen (Ogbonna vagy Zouma)Sokadik ilyen szögletgól, egész évben hagyjak Vicario ellen, de ezek a f@szok mert Ricet a kapusnak szájba kéne verni , amikor harcol a labdaert és legközelebb meggondolná magát.Egész évben minden edző aki megnézett maximum három videót a Spursről ezt csinálja ellenük, mert konkrétan 0 terv van ez ellen. City, WHU, etc. Hiányzik az olasz guru, pedig ebben pár éve még az élen volt a Spurs. Pedig voltak csapatok akik ezt simán tudták hatástalanítani. Nem rémlik hogy pl a Pool vagy a City ebből kapott volna gólt. Elég megnézni, voltak olyan meccsek ahol Jovernek bele kellett szólnia.
Sajnos összességében ebben a csapatban tényleg nincs több. Csak remelem, hogy a City is elpicsáz minket
Klaci79
XValue nem tudom mennyire a legmegbízhatóbb oldal, de amit így három perc alatt találtam a Spurs engedi legnagyobb xGA/90-t pontrúgások után
Heisman nádor
slowmotion
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
Alival is mindig ezt csinálják, igen. most hétvégén valamelyik nagydarab feka csávó akadályozta rendszeresen (Ogbonna vagy Zouma)Sokadik ilyen szögletgól, egész évben hagyjak Vicario ellen, de ezek a f@szok mert Ricet a kapusnak szájba kéne verni , amikor harcol a labdaert és legközelebb meggondolná magát.Egész évben minden edző aki megnézett maximum három videót a Spursről ezt csinálja ellenük, mert konkrétan 0 terv van ez ellen. City, WHU, etc. Hiányzik az olasz guru, pedig ebben pár éve még az élen volt a Spurs. Pedig voltak csapatok akik ezt simán tudták hatástalanítani. Nem rémlik hogy pl a Pool vagy a City ebből kapott volna gólt. Elég megnézni, voltak olyan meccsek ahol Jovernek bele kellett szólnia.
Sajnos összességében ebben a csapatban tényleg nincs több. Csak remelem, hogy a City is elpicsáz minket
Klaci79
XValue nem tudom mennyire a legmegbízhatóbb oldal, de amit így három perc alatt találtam a Spurs engedi legnagyobb xGA/90-t pontrúgások után
Heisman nádor
több mint 1 éve
Vicario talán a legjobb kapus idén a ligában, nélküle sehol se lenne a csapat, de igen ezekben a helyzetekben nem tudom hova tűnik az önbizalma. Ezek az Amerikából érkezett screenek pedig még csak most lesznek igazán mainstreamek főleg a PL-ben.Ez sajnos pontosan így van…ez olyan, mint amikor NFL-ben kinézik valakinek a gyengeségét, aztán a HC azt mondja, nem baj csináljuk ugyanígy, hátha legközelebb nem tudják megcsinálni. Sajnos ez nagyrészt kapushiba. Sokkal agresszívebben kellene a védett területen mozogni. Odébblökni a támadót, már a szöglet előtt, es akkor a bíró ezt jobban figyelné. De ez a szerencsétlen csak áll a védő mellett, mint egy Penix…Sokadik ilyen szögletgól, egész évben hagyjak Vicario ellen, de ezek a f@szok mert Ricet a kapusnak szájba kéne verni , amikor harcol a labdaert és legközelebb meggondolná magát.Egész évben minden edző aki megnézett maximum három videót a Spursről ezt csinálja ellenük, mert konkrétan 0 terv van ez ellen. City, WHU, etc. Hiányzik az olasz guru, pedig ebben pár éve még az élen volt a Spurs. Pedig voltak csapatok akik ezt simán tudták hatástalanítani. Nem rémlik hogy pl a Pool vagy a City ebből kapott volna gólt. Elég megnézni, voltak olyan meccsek ahol Jovernek bele kellett szólnia.
Klaci79
Heisman nádor
Klaci79
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 1 éve
Ez sajnos pontosan így van…ez olyan, mint amikor NFL-ben kinézik valakinek a gyengeségét, aztán a HC azt mondja, nem baj csináljuk ugyanígy, hátha legközelebb nem tudják megcsinálni. Sajnos ez nagyrészt kapushiba. Sokkal agresszívebben kellene a védett területen mozogni. Odébblökni a támadót, már a szöglet előtt, es akkor a bíró ezt jobban figyelné. De ez a szerencsétlen csak áll a védő mellett, mint egy Penix…Sokadik ilyen szögletgól, egész évben hagyjak Vicario ellen, de ezek a f@szok mert Ricet a kapusnak szájba kéne verni , amikor harcol a labdaert és legközelebb meggondolná magát.Egész évben minden edző aki megnézett maximum három videót a Spursről ezt csinálja ellenük, mert konkrétan 0 terv van ez ellen. City, WHU, etc. Hiányzik az olasz guru, pedig ebben pár éve még az élen volt a Spurs. Pedig voltak csapatok akik ezt simán tudták hatástalanítani. Nem rémlik hogy pl a Pool vagy a City ebből kapott volna gólt. Elég megnézni, voltak olyan meccsek ahol Jovernek bele kellett szólnia.
Klaci79
Heisman nádor
több mint 1 éve
Sokadik ilyen szögletgól, egész évben hagyjak Vicario ellen, de ezek a f@szok mert Ricet a kapusnak szájba kéne verni , amikor harcol a labdaert és legközelebb meggondolná magát.Egész évben minden edző aki megnézett maximum három videót a Spursről ezt csinálja ellenük, mert konkrétan 0 terv van ez ellen. City, WHU, etc. Hiányzik az olasz guru, pedig ebben pár éve még az élen volt a Spurs. Pedig voltak csapatok akik ezt simán tudták hatástalanítani. Nem rémlik hogy pl a Pool vagy a City ebből kapott volna gólt. Elég megnézni, voltak olyan meccsek ahol Jovernek bele kellett szólnia.
Klaci79
Szerkesztette: Heisman nádor
több mint 1 éve
Sokadik ilyen szögletgól, egész évben hagyjak Vicario ellen, de ezek a f@szok mert Ricet a kapusnak szájba kéne verni , amikor harcol a labdaert és legközelebb meggondolná magát. Sajnos összességében ebben a csapatban tényleg nincs több. Csak remelem, hogy a City is elpicsáz minket
Szerkesztette: Klaci79
több mint 1 éve
viccen kívül, a kapusok ilyen mértékű visszatartását automatikus kifelé szabaddal jutalmaznámI see your point
slowmotion
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
60 million down the drain
több mint 1 éve
majd meglátod, hogy az lesz.Nem vele van a gond. A var bírókkal. Mondjuk az érdekes, hogy a játékvezetők már semmi felelősséget nem vállalnak fel. Anyósom is simán vezethetne már meccset pedig életében nem látott meccset.Hát jobban éreztem magam amíg nem láttam a buktatás Kuluval szemben…világ vicce ez a f@sszopo játékvezetés.tippeltem a kommentek alapján, ki lehet a bíró (ha már Taylor tegnap rontotta a levegőt Londonban). bejött.
Klaci79
slowmotion
Klaci79
Oliver nem fújja be, mert a VAR majd megnézi. a VAR meg nem bírál felül, mert Oliver a legmagasabban jegyzett angol bíró.
Őrnagy őrnagy valahol mosolyog magában.
több mint 1 éve
Nem vele van a gond. A var bírókkal. Mondjuk az érdekes, hogy a játékvezetők már semmi felelősséget nem vállalnak fel. Anyósom is simán vezethetne már meccset pedig életében nem látott meccset.Hát jobban éreztem magam amíg nem láttam a buktatás Kuluval szemben…világ vicce ez a f@sszopo játékvezetés.tippeltem a kommentek alapján, ki lehet a bíró (ha már Taylor tegnap rontotta a levegőt Londonban). bejött.
Klaci79
slowmotion
több mint 1 éve
Viszont én ezt megnézném, nem-e tizi a SpursnekHogy lett volna már az???!!! Nem szabad kockáztatni, hogy véget érjen a versenyfutás
zacknorb
több mint 1 éve
Hát jobban éreztem magam amíg nem láttam a buktatás Kuluval szemben…világ vicce ez a f@sszopo játékvezetés.tippeltem a kommentek alapján, ki lehet a bíró (ha már Taylor tegnap rontotta a levegőt Londonban). bejött.
Klaci79
több mint 1 éve
Hát jobban éreztem magam amíg nem láttam a buktatás Kuluval szemben…világ vicce ez a f@sszopo játékvezetés.
több mint 1 éve
Jolvan ugy latom szorosan kell tartani a bajnoki versenyfutast, az hozza zsozsot
több mint 1 éve
Starboy kegyetlen 😊
több mint 1 éve
Ekkora területeket a védelmük mögött hagyni, nagyon brutális.Ebből 5-6 gól és 5-6 piros lesz.
több mint 1 éve
Viszont én ezt megnézném, nem-e tizi a Spursnek
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Ez les
több mint 1 éve
viccen kívül, a kapusok ilyen mértékű visszatartását automatikus kifelé szabaddal jutalmaznám
több mint 1 éve
Decemberben írtam az aacheni 3 szabadrúgás gólos csodameccsről, na azóta fantasztikusan alakultak a dolgok, és 11 év negyedosztály után végre megvan a feljutás!Már pénteken biztossá vált a dolog, miután a Wuppertal nem tudott pontot szerezni a Fortuna Köln ellen. Így tegnap tét nélkül léphetett pályára a csapat 31.034!!! néző előtt, ami természetesen Regionalliga rekord, für die Ewigkeit.
Jövőre végre normális csapatok ellen komoly derbik, amit ez a klub megjárt azt senkinek sem kívánom (2004ben Német kupadöntő, 2006ban feljutás a bundásba, aztán 6 év alatt a negyedosztályig süllyedés, ott a már említett 11 év, néha 4000 néző előtt, közte két csődeljárás...), de most olyan eufória van hogy nem lepne meg egy azonnali feljutás a másodosztályba jövőre😊
Auf geht's!
youtu.be/r9s-kFpgAPA?si=QD4-5aWl7y7l3g_F
AAFC Championships: 1946, 1947, 1948, 1949
NFL Championships: 1950, 1954, 1955, 1964
több mint 1 éve
Őszi meccsen, meg most is öngól. Ilyen nincs.Sorozatban 3. North London Derbyn van öngólja a Spursnek
Duff
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Őszi meccsen, meg most is öngól. Ilyen nincs.
több mint 1 éve
Ott is van 😊Mintha Højbjerg lett volna a támadó és Tomiyasu a védekező csapat játékosa, kegyetlen befejezés 😀
Szerkesztette: Heisman nádor