Soccer
41 feliratkozó
több mint 1 éve
Azért szeretem a fórumot, mert megjelensz, és valamifajta ellenállhatatlan pszichés kényszertől vezérelve rendre beszámolsz arról, hogy milyen a magyar rögvalóság. Nélküled erről fogalmam se lenne, a rávezető kérdéseid rengeteget segítenek. Kérlek: még!Pedig szerintem ebben a videóban a megnyilvánulók még az agyhalottaknak egy, az átlagnál értelmesebb csoportja, van amelyik összetettebb mondatokban, alannyal, állítmánnyal, érthető artikulációval fejezi ki magát.Ez nem is olyan vészes. Van ellenvélemény, el is mondja arccal a kamerába, pedig egy vendégszektorban nem az a népszerűbb álláspont. Mondjuk az se veszélyes hely már 2024-ben.Milyen az, amikor vészes? Ennyi suttyót, te jó ég... Beleborzongok, hogy kikkel élek egy országban.
csipkelli
nagylaza, főpohárnok
Nem voltal katona, nem voltál vidéken, külvárosban, kocsmában, meccsen, politikai rendezvényen, nem nézel "utca embere" interjút youtubeon, nem olvasol kommenteket, nem követed a választásokat? Gyufásdobozban éltél az elmúlt évtizedekben?
Őszentsége Sobri Jóska
több mint 1 éve
Pedig szerintem ebben a videóban a megnyilvánulók még az agyhalottaknak egy, az átlagnál értelmesebb csoportja, van amelyik összetettebb mondatokban, alannyal, állítmánnyal, érthető artikulációval fejezi ki magát.Ez nem is olyan vészes. Van ellenvélemény, el is mondja arccal a kamerába, pedig egy vendégszektorban nem az a népszerűbb álláspont. Mondjuk az se veszélyes hely már 2024-ben.Milyen az, amikor vészes? Ennyi suttyót, te jó ég... Beleborzongok, hogy kikkel élek egy országban.
csipkelli
nagylaza, főpohárnok
Nem voltal katona, nem voltál vidéken, külvárosban, kocsmában, meccsen, politikai rendezvényen, nem nézel "utca embere" interjút youtubeon, nem olvasol kommenteket, nem követed a választásokat? Gyufásdobozban éltél az elmúlt évtizedekben?
több mint 1 éve
Ez nem is olyan vészes. Van ellenvélemény, el is mondja arccal a kamerába, pedig egy vendégszektorban nem az a népszerűbb álláspont. Mondjuk az se veszélyes hely már 2024-ben.Milyen az, amikor vészes? Ennyi suttyót, te jó ég... Beleborzongok, hogy kikkel élek egy országban.
csipkelli
több mint 1 éve
Viiszatérve a Gazprom Fradira, nem tudom ki találta ki, de találó lett:Nem szól már a ruszkik haza, finom lett a Putyin f@sza. xd
több mint 1 éve
Salah marad Liverpoolban. Nem tudom örülni kell-e ennek. Lehet egy 60-80 millióért jobban tudtam volna lelkesedni de az igazi, hogy ha épp nem sérülés utáni formáját nézzük még mindig pótolhatatlan a keretben. Bár a fenti összegért lehet lehetett volna akár pótolni.Erre majd térjünk vissza szeptember 1-jén.
alatriste
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 1 éve
Salah marad Liverpoolban. Nem tudom örülni kell-e ennek. Lehet egy 60-80 millióért jobban tudtam volna lelkesedni de az igazi, hogy ha épp nem sérülés utáni formáját nézzük még mindig pótolhatatlan a keretben. Bár a fenti összegért lehet lehetett volna akár pótolni.

Liverpool Fc
több mint 1 éve
Így talán már lesz esélyük a Klasvik színtű csapatok ellen is.A pálinkás srác jól beszél, de a többség elkeserítő 😕 Fradistaként pláne.
bogjosi
Bálesz
Amúgy az igazgató nem Orosz a Fradinál? 😊
Szerkesztette: Go Vikings!
több mint 1 éve
csipkelli
4 010
Ez nem is olyan vészes. Van ellenvélemény, el is mondja arccal a kamerába, pedig egy vendégszektorban nem az a népszerűbb álláspont. Mondjuk az se veszélyes hely már 2024-ben.
több mint 1 éve
A pálinkás srác jól beszél, de a többség elkeserítő 😕 Fradistaként pláne.
bogjosi

több mint 1 éve
Kazincbarcika-Kispestwww.facebook.com/watch/?mibextid=KsPBc6&v=350232074251553&rdid=44C2mUFhWhVzlliY
www.tiktok.com/@danivagyokkkk/video/7362962908503969057?_r=1&_t=8lubpx4jdWC
NB2
több mint 1 éve
Kazincbarcika-Kispestwww.tiktok.com/@danivagyokkkk/video/7362962908503969057?_r=1&_t=8lubpx4jdWC
több mint 1 éve
Isco gól a sevillai derbin
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
csempóban már nem egyszer láttam ilyet, túlköltekezik magukat a tulajok, bukják a PO döntőt, aztán pár év múlva elfogy a lóvé és a mélyrepülésIdén Chris Wood se ment meg minket 😕Az is kemény, hogy 22 májusában a Huddersfield egy elcsalt meccsre volt a PL-től (írom ezt Forest drukkerként), most meg nagy valószínűséggel mennek a harmadosztályba
Konkrétan elesik a labdába a pali 😀
Forestnek viszont így kemény lesz, főleg ha levonnak még 1-2 pontot
Heisman nádor
r.baggio

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 1 éve
Remélem, olvassák a fiúk a Vasas Fb-oldalát. Kapnak rendesen. Egyedül abban bízom, hogy - ha nem jön össze az Nb1, amire látok némi esélyt - Gera nem marad edző, Csányi pedig elengedi Nagy Miklós kezét. Ideje lenne felismerni, hogy ez a projekt megbukott. És cseppet sem vigasztal, hogy a Honvéd még szarabb.Nagyon jól szórakozom azon, hogy Doktorics titeket választott télen helyettünk és most rövid idő alatt a második öngólját sikerült összehoznia, az elsőt épp ellenünk! 😀
nagylaza, főpohárnok
több mint 1 éve
Remélem, olvassák a fiúk a Vasas Fb-oldalát. Kapnak rendesen. Egyedül abban bízom, hogy - ha nem jön össze az Nb1, amire látok némi esélyt - Gera nem marad edző, Csányi pedig elengedi Nagy Miklós kezét. Ideje lenne felismerni, hogy ez a projekt megbukott. És cseppet sem vigasztal, hogy a Honvéd még szarabb.
több mint 1 éve
Ezhülye 😀 dddDenzel Dumfries during Inter's title celebrations 😭 pic.twitter.com/38VItaOq09
— Troll Football (@TrollFootball) April 28, 2024
Sixo
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Denzel Dumfries during Inter's title celebrations 😭 pic.twitter.com/38VItaOq09
— Troll Football (@TrollFootball) April 28, 2024
több mint 1 éve
Emellett a Birmingham City a szezon elején még a playoffra pályázott, kirúgták az edzőt Wayne Rooney miatt, már őt is elküldték és a kieső zonában vannakIdén Chris Wood se ment meg minket 😕Az is kemény, hogy 22 májusában a Huddersfield egy elcsalt meccsre volt a PL-től (írom ezt Forest drukkerként), most meg nagy valószínűséggel mennek a harmadosztályba
Heisman nádor
r.baggio
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 1 éve
Idén Chris Wood se ment meg minket 😕Az is kemény, hogy 22 májusában a Huddersfield egy elcsalt meccsre volt a PL-től (írom ezt Forest drukkerként), most meg nagy valószínűséggel mennek a harmadosztályba
Heisman nádor

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 1 éve
Remélem csak ikszelünk Ajkán, jó lenne "itthon", Balmazújvárosban ünnepelni jövő héten a Gyirmót elleni győzelemmel!
több mint 1 éve
Idén Chris Wood se ment meg minket 😕Konkrétan elesik a labdába a pali 😀
Szerkesztette: Heisman nádor
több mint 1 éve
Csak a szokásos szánalom 😂😄Elsírom magam. Zimonyi mit hagyott ki?! Ezen kívül még csak helyzeteink se voltak. A Tiszakécske ellen hazai pályán, egy olyan meccsen, ahol kötelező lett volna a győzelem, sikerült összehozni az 1-1-et. Tényleg, mi a büdös lófaszt lehet erre mondani? Könyörgöm, milyen feljutásról beszélünk? DOLGOZZATOK!
warr_b