Soccer
41 feliratkozó
több mint 1 éve
Sztem neuer benézte, ha szembefut siman kirúgta volna előle, hosszú volt az a labda eléggéSimán az övé volt, nem is értem miért nem indult el. Szerintem a védő is azért jött ki jobban, mert mögötte ott kellett volna lenni Neuernek
eaglesmcnabb
több mint 1 éve
Lehet, nem vágom.Fura, hogy ő kezd. BL meccsen de Ligtet tolta Tuchel. Lazio első meccsen volt utoljára kezdő Kim.de Ligt sérült, nem?
Sixo
Negritis, a vajda
több mint 1 éve
Fura, hogy ő kezd. BL meccsen de Ligtet tolta Tuchel. Lazio első meccsen volt utoljára kezdő Kim.de Ligt sérült, nem?
Sixo
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Sztem neuer benézte, ha szembefut siman kirúgta volna előle, hosszú volt az a labda eléggéVagy legalább kifut, hogy megzavarja, bent maradni semmi értelme nem volt a kapuban. Vissza kéne igazolni Sommert a Bayernnek.
eaglesmcnabb
több mint 1 éve
Sztem neuer benézte, ha szembefut siman kirúgta volna előle, hosszú volt az a labda eléggé
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 1 éve
Fura, hogy ő kezd. BL meccsen de Ligtet tolta Tuchel. Lazio első meccsen volt utoljára kezdő Kim.ja ja most látom. elég nagyot hibázott ígyEgész meccsen jobb oldalon van Kim, el sem mozdul onnan. Elég akármelyik labdakihozatalt nézni.úgy tudom Kim bal lábas és bal belső védő a megszokott helye. De Vini Kimmich és a jobb belső védő között ment el. Ha meg jobb belső védőnk tette be Tuchel, akkor nem értem. 😀Ott nem épp Dier-nek kellett volna lennie? 😀 Még jó, hogy mutogatottMit keresett volna Dier jobb oldalon? Vini Kim és Kimmich között lépett ki.
Toto21
Sixo
Toto21
Sixo
Toto21
Szerkesztette: Sixo
több mint 1 éve
ja ja most látom. elég nagyot hibázott ígyEgész meccsen jobb oldalon van Kim, el sem mozdul onnan. Elég akármelyik labdakihozatalt nézni.úgy tudom Kim bal lábas és bal belső védő a megszokott helye. De Vini Kimmich és a jobb belső védő között ment el. Ha meg jobb belső védőnk tette be Tuchel, akkor nem értem. 😀Ott nem épp Dier-nek kellett volna lennie? 😀 Még jó, hogy mutogatottMit keresett volna Dier jobb oldalon? Vini Kim és Kimmich között lépett ki.
Toto21
Sixo
Toto21
Sixo
több mint 1 éve
Egész meccsen jobb oldalon van Kim, el sem mozdul onnan. Elég akármelyik labdakihozatalt nézni.úgy tudom Kim bal lábas és bal belső védő a megszokott helye. De Vini Kimmich és a jobb belső védő között ment el. Ha meg jobb belső védőnk tette be Tuchel, akkor nem értem. 😀Ott nem épp Dier-nek kellett volna lennie? 😀 Még jó, hogy mutogatottMit keresett volna Dier jobb oldalon? Vini Kim és Kimmich között lépett ki.
Toto21
Sixo
Toto21
több mint 1 éve
úgy tudom Kim bal lábas és bal belső védő a megszokott helye. De Vini Kimmich és a jobb belső védő között ment el. Ha meg jobb belső védőnk tette be Tuchel, akkor nem értem. 😀Ott nem épp Dier-nek kellett volna lennie? 😀 Még jó, hogy mutogatottMit keresett volna Dier jobb oldalon? Vini Kim és Kimmich között lépett ki.
Toto21
Sixo
több mint 1 éve
Nem is tudtam, hogy Leandro Trossard lesz a mai meccs játékvezetője.
több mint 1 éve
Nálam ez hatalmas kapushiba, 16-on belül egy IlEn labdaert kb 3 lépést kellett volna tennie.
több mint 1 éve
Ott nem épp Dier-nek kellett volna lennie? 😀 Még jó, hogy mutogatottKimet etette meg nagyon ha jol lattam 😕
Toto21
több mint 1 éve
Ott nem épp Dier-nek kellett volna lennie? 😀 Még jó, hogy mutogatott
több mint 1 éve
Kroos mester oktat
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
hozzám csak most ért elszép volt
több mint 1 éve
Az a passz
több mint 1 éve
iszonyat fárasztó nézni azt a fetrengést amit a "spanyolok" tolnak
több mint 1 éve
"másodpercekre van most a labda az ANGOLOKnál" ...