Soccer
41 feliratkozó
több mint 1 éve
Kim 3. borzalmas hibája. Elsőből gól lett, a 2.at védte Neuer.
több mint 1 éve
Kim kb a 2. gólpasszt adja a reálnak
több mint 1 éve
Vini ezt nagyon szépen megcsinálta
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
ja ebbol hozott ossze kozel 300 golt palyafutasa alatt. mindig kotort egyet ...Most vettem észre, hogy Thoman Müller a pályán van. Eddig számomra láthatatlan.Ilyenkor szokott az jonni h a semmibol bekotor egy golt. Pali ebbol el.
Sixo
Beki
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 1 éve
Sane golja utan azt csinal a bayern amit akar sajnos.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 1 éve
Most vettem észre, hogy Thoman Müller a pályán van. Eddig számomra láthatatlan.azert a tizi elott kb mindent o csinalt. vonalok koze helyezkedett, labda atvetellel mar kialakitotta a veszelyes helyzetet, lenduletbol lehetett menni rendezetlen vedelemre, es emiatt volt Musialanak helye a tizire. lehet jobban kellene nezni a meccset 😊
Sixo
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 1 éve
Szezon feléig azért hátán vitte a Realt, azóta a gólok nem nagyon jönnek, de mezőnyben ugyanolyan hasznos.Ez szerintem Bellinghamre is bármikor igaz már...hosszú szenvedés, aztán jön a góljaMost vettem észre, hogy Thoman Müller a pályán van. Eddig számomra láthatatlan.Ilyenkor szokott az jonni h a semmibol bekotor egy golt. Pali ebbol el.
Sixo
Beki
Klaci79

több mint 1 éve
Real védelmének jobb oldala már a City ellen is a leggyengébb pontja volt a csapatnak.Mióta nem játszik Micsel Szalgadó azóta az az Achilles ínja a madridnak 🙃
Sixo
több mint 1 éve
Real védelmének jobb oldala már a City ellen is a leggyengébb pontja volt a csapatnak.Lukácson kívül nincs nagyon más Carvajal eltiltása miatt
Sixo

több mint 1 éve
szerintem Bellinghamnek még ilyen rossz meccse nem volt a reálban
több mint 1 éve
Real védelmének jobb oldala már a City ellen is a leggyengébb pontja volt a csapatnak.
több mint 1 éve
Ez szerintem Bellinghamre is bármikor igaz már...hosszú szenvedés, aztán jön a góljaMost vettem észre, hogy Thoman Müller a pályán van. Eddig számomra láthatatlan.Ilyenkor szokott az jonni h a semmibol bekotor egy golt. Pali ebbol el.
Sixo
Beki
több mint 1 éve
Most vettem észre, hogy Thoman Müller a pályán van. Eddig számomra láthatatlan.Ilyenkor szokott az jonni h a semmibol bekotor egy golt. Pali ebbol el.
Sixo
több mint 1 éve
Hatalam hiba Musialatól. De Neuer is mire jött ki a végén?
több mint 1 éve
Musiala sem jobb. Egy jó cselsorozata volt 1 óra alatt.Csúszkál osszevissza, mint egy vendég elkapó a lembón
Sixo
több mint 1 éve
élmény nézni ezeket a védelmi hibákat néha...Kroosnak meg elgurult a tabi
több mint 1 éve
Hogy Chank Jhan Cheet idézzem, ha jól emlékszem, Ferguson X +1 BL győzelme utáni előadása után, "Bercikém, mi újat tudott nekünk mondani?" Vagy valami ilyesmiilyenkor szoktam mondani tesómnak: érdekes én még nem kaptam gólt a rövidre a BL-ben Sanétól 😊Így vanKapushibaRövidre ne kapjunk már.
Gergőbácsi
Sixo
Gergőbácsi
NB2
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 1 éve
Most vettem észre, hogy Thoman Müller a pályán van. Eddig számomra láthatatlan.
több mint 1 éve
az első félidőben meddő bayern fölény volt, de a klasszikus impotens fingreszelés (liverpool és guardiola is nagy mestere ennek)és mindez akkor, amikor érzésre a reál sokkal jobb volt, a bayern meg mintha csak szenvedne...és a semmiből...hát ezért nézünk sportot 😊egyébként előbb kapushiba volt az tény, de ne vitassuk el azért a védők felelősségét se, akik simán beengedték jó pozícióba...de ettől még persze ez védhető lett volnanyilván ahhoz hogy legyen lövés kell hogy hibázzon a védő hogy legyen hely
Klaci79
Negritis, a vajda
Klaci79
de a játékot sztem alapvetően ők akarták játszani
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!