Soccer
Egész jó év volt, az UEFA-kupa döntő kifejezetten szórakoztató volt, a BL-döntőt pedig a jobbik csapat nyerte.A foci 2003ban halt meg, ezt mindenki tudja. Amit azóta látunk az undead football.Tavalyi shitty elég volt, amúgy meg tényleg halott sok szempontból mind1 hogy megnyerik-eVan aki nem a Dortmundnak szurkol ma?Én amúgy megnézném a PSG BL győzelmet és a sokadik MEGHALT A FOOTBALL skandálást
Sixo
zacknorb
davemayer
Sixo
Jelen. A polomat is felvetten tegnap.azzal mentem a jatszitraA foci 2003ban halt meg, ezt mindenki tudja. Amit azóta látunk az undead football.Tavalyi shitty elég volt, amúgy meg tényleg halott sok szempontból mind1 hogy megnyerik-eVan aki nem a Dortmundnak szurkol ma?Én amúgy megnézném a PSG BL győzelmet és a sokadik MEGHALT A FOOTBALL skandálást
Sixo
zacknorb
davemayer
Sixo
Mekkora labda volt te jó égOlyan Kroosos Modricos.
zacknorb
Poloska vagyok.
A foci 2003ban halt meg, ezt mindenki tudja. Amit azóta látunk az undead football.Igen, az a 0-0 elég halálos volt, de azután is él s virul
Sixo
Poloska vagyok.
Nem pont addig tart a szerződése? Mármint 25 nyaráig amikor elvileg felépül. És akkor viszont ingyen mehet oda.RIP 10 misiÉn még lehet így is megvenném, elképesztoen jo volt
🚨🇺🇸 Barça right back Sergino Dest will be out until 2025 due to ACL injury, as club confirms.
— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) May 1, 2024
PSV Eindhoven wanted to trigger €10m buy option for Dest, they are very happy with the player but injury can change the situation in terms of negotiations. pic.twitter.com/UXCMCqkFEH
Sixo
davemayer
A foci 2003ban halt meg, ezt mindenki tudja. Amit azóta látunk az undead football.Tavalyi shitty elég volt, amúgy meg tényleg halott sok szempontból mind1 hogy megnyerik-eVan aki nem a Dortmundnak szurkol ma?Én amúgy megnézném a PSG BL győzelmet és a sokadik MEGHALT A FOOTBALL skandálást
Sixo
zacknorb
davemayer
Tavalyi shitty elég volt, amúgy meg tényleg halott sok szempontból mind1 hogy megnyerik-eVan aki nem a Dortmundnak szurkol ma?Én amúgy megnézném a PSG BL győzelmet és a sokadik MEGHALT A FOOTBALL skandálást
Sixo
zacknorb
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
RIP 10 misiÉn még lehet így is megvenném, elképesztoen jo volt
🚨🇺🇸 Barça right back Sergino Dest will be out until 2025 due to ACL injury, as club confirms.
PSV Eindhoven wanted to trigger €10m buy option for Dest, they are very happy with the player but injury can change the situation in terms of negotiations. pic.twitter.com/UXCMCqkFEH
Sixo
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
Az igen. Azt sajnálom, hogy nem tudott többet játszani, és még jobban meggyőzni a vezetőséget, hogy bőven ér 16 misit. Amilyen bohóc Levi a végén még nem veszi meg.Udogie után Werner is out of the season. Nice.Mondjuk a Tottenham pozíció (5.) így kb fix
🚨⚪️ Timo Werner, out for the rest of the season due to hamstring injury.
“There's two-and-a-half weeks left so he will miss the rest of the season”, Ange Postecoglou says.
❗️ Spurs will decide this month about buy option clause worth €16m from RB Leipzig. pic.twitter.com/A6lZtI1jxN
Sixo
zacknorb
Udogie után Werner is out of the season. Nice.Mondjuk a Tottenham pozíció (5.) így kb fix
“There's two-and-a-half weeks left so he will miss the rest of the season”, Ange Postecoglou says.
❗️ Spurs will decide this month about buy option clause worth €16m from RB Leipzig. pic.twitter.com/A6lZtI1jxN
Sixo
Poloska vagyok.
Arra gondoltam én isDonnarumma mire vetődött?😀Lehet ha lábbal próbálja kivédeni eléri.
Ez nagyobb hiba mint Luniné tegnap kb
kapitnono
Sixo

Donnarumma mire vetődött?😀Lehet ha lábbal próbálja kivédeni eléri.
kapitnono

Amúgy nála ki kell nyomozni először hány éves, aztán lehet ilyen Silashoz hasonló bünti is a vége
Poloska vagyok.
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz