Soccer

41 feliratkozó

több mint 1 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 865 — Kinek mit intézett a kormánya
hiánypótló thread a máltai fociról!

Löfli
Itt csebinek hála nincs hiány a máltai fociból

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Löfli Tampa Bay Buccaneers Indiana Hoosiers 22 835 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
hiánypótló thread a máltai fociról!

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 1 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 865 — Kinek mit intézett a kormánya
 www.mlsz.hu/hir/mol-magyar-kupa-pentektol-vasarolhatok-meg-a-donto-belepoi

Már lehet sorba állni 😀

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 184 — Így remélem megfelelek nektek.....
úristen ha Olympiakosz-Fior döntő lesz a másikban, az NS 2 hétig arról ír, hogy a Fradi mekkora teljesítményt tolt 😊
NB2
Nyugi M4-en Székely már előző kör kezdete óta ezt tolja

Amúgy a tegnapi 10es oddsról 3 alá esett az Olympiacos EKL győzelmének szorzója (2.9)
zacknorb
Mondjuk amikor Mendilibart pont az előttünk lévő párharc előtt kinevezték biztos voltam benne, hogy ajjaj nekünk illetve, hogy az Olympiacos kb idáig eljut...várhattak volna az edző váltással 😛 bár ellenünk valószínű enélkül is tovább mennek 😊...

Szerkesztette: dande2
több mint 1 éve
úristen ha Olympiakosz-Fior döntő lesz a másikban, az NS 2 hétig arról ír, hogy a Fradi mekkora teljesítményt tolt 😊
NB2
Nyugi M4-en Székely már előző kör kezdete óta ezt tolja

Amúgy a tegnapi 10es oddsról 3 alá esett az Olympiacos EKL győzelmének szorzója (2.9)

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 626 — farkas.l.zoltan@gmail.com
NB2
Nem kell ahhoz indok, hogy a rekurzív kloákás szoponcok tollat ragadjanak a NER háziállatának dicshimnuszához

több mint 1 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 8 561
Ahhoz képest mennyire jól indult Postecigiogliuoo a csapatnál, szépen leeresztettek. Kb a dinamot az is megverte a szezonban, aki nem is akarta… Pocak visszavágott!!!! Örök vesztes a csapatom..
- JC6
Drukkolj már lèci az Arsenalnak, a R. Madridnak, a Boysnak, az Internek, az AC Milannak, a Chelseanek, az Ajaxnak, a Portonak stb köszi 😜😉☺️🎉🙏
dande2
Csakis a Sporting, Spurs, Recreativo Huelva, Murcia, Rangers, Milan, Ajax, Monaco, Standard Liège, Leverkusen, Dinamo Zagreb
több mint 1 éve
Bálesz Indianapolis Colts Texas Longhorns 3 113 — Illegális gyakorló
NB2
Azt azért csak nem, de az azóta világosan látszik, hogy az is a ló nagyon túlsó oldala volt, amit az ellendrukkerek toltak a két meccs után. A 2x 0-1 után kb közröhej tárgya lett a csapat, mert "beárazták a Fradit". (igen, a visszavágó fos volt, tudom)

több mint 1 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 184 — Így remélem megfelelek nektek.....
Ahhoz képest mennyire jól indult Postecigiogliuoo a csapatnál, szépen leeresztettek. Kb a dinamot az is megverte a szezonban, aki nem is akarta… Pocak visszavágott!!!! Örök vesztes a csapatom..
- JC6
Drukkolj már lèci az Arsenalnak, a R. Madridnak, a Boysnak, az Internek, az AC Milannak, a Chelseanek, az Ajaxnak, a Portonak stb köszi 😜😉☺️🎉🙏
több mint 1 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 8 561
több mint 1 éve
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 352 — no es importante
NB2
Mondjuk El Kaabi azért leteszi rendesen a névjegyét

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 1 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 20 684 — Csodabogár
na mivan Róma 😀

Parédes paréjkodik megint. szimpi csapat.

több mint 1 éve
NB2 New England Patriots 27 467 — nabege2@yahoo.com
barom Frimpong majdnem elkúrta
több mint 1 éve
több mint 1 éve
istenem, ez a 2 balfasz mit csinált ennél a Cselzi gólnál, te atyaúristen 😀

több mint 1 éve
ozibozi New York Giants 20 244
Megalázó Kispályás gól lett volna ez a végén, ha belövik a friccek
több mint 1 éve
lol, mi a faszt csinál a Leverkusen? 😀 embékettes fodballisták a faszomatmár

több mint 1 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 40 434 — LIGHTS OUT!
Valtozatossag kedveert pontrugasbol. Nemtudom lattam e mar valaha profi csapatot ennyire szarul vedekezni pontrugast.
Duff
Sarri bármely csapata.

több mint 1 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 077 — "Montoya por favor!"
Ha kikap a Spurs akkor a BL is messze kerülhet, hacsak a Villa nem betlizi el a végét.
Ha 4 pontot kapar a Villa a végén csak akkor lehet őket megelőzni ha hibátlan marad a csapat.

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
ozibozi New York Giants 20 244
Megint 4 meccs egyszerre, barom, amatőr UEFA!
NB2
Ha annyira pénzéhesek mindenben, akkor itt most miért nem húzzák szét a programot?
több mint 1 éve
Megint 4 meccs egyszerre, barom, amatőr UEFA!
több mint 1 éve
Duff Seattle Seahawks 3 374
Valtozatossag kedveert pontrugasbol. Nemtudom lattam e mar valaha profi csapatot ennyire szarul vedekezni pontrugast.
több mint 1 éve
Hiányzik egy frame a VAR-hoz 😀😀😀

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 1 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 931 — Cowboys fan
Pool új meze igazán jó lett
Heisman nádor
Mikor legutóbb retro volt a hazai mez, bajnok lett a csapat. Csak mondom.

Akkor vettem is olyan mezt még szezon elején. Most is fogok.
Mikey
Akkor kell küldeni egy köremailt a többi 19-nek hogy csak 36 meccset kell játszaniuk 😀
Heisman nádor
természetesen nem, mert az ellenünk játszott meccsek eredményei döntőek lehetnek, ha mondjuk az egyik csapatot nem tudjuk kétszer megverni, a másikat meg igen 😮
több mint 1 éve
Pool új meze igazán jó lett
Heisman nádor
Mikor legutóbb retro volt a hazai mez, bajnok lett a csapat. Csak mondom.

Akkor vettem is olyan mezt még szezon elején. Most is fogok.
Mikey
Akkor kell küldeni egy köremailt a többi 19-nek hogy csak 36 meccset kell játszaniuk 😀