Soccer
41 feliratkozó
több mint 1 éve
hiánypótló thread a máltai fociról!Itt csebinek hála nincs hiány a máltai fociból
🇲🇹🏝️ Located in the Mediterranean Sea between Sicily & North Africa, the micro-state of Malta has a fascinating football culture.
— The Sweeper (@SweeperPod) May 2, 2024
From fake funeral parades to club presidents who want to play, here are 10 things you need to know about the beautiful game on the island.
THREAD 🧵 pic.twitter.com/wHvejsdqrD
Löfli
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
hiánypótló thread a máltai fociról!🇲🇹🏝️ Located in the Mediterranean Sea between Sicily & North Africa, the micro-state of Malta has a fascinating football culture.
— The Sweeper (@SweeperPod) May 2, 2024
From fake funeral parades to club presidents who want to play, here are 10 things you need to know about the beautiful game on the island.
THREAD 🧵 pic.twitter.com/wHvejsdqrD

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 1 éve
www.mlsz.hu/hir/mol-magyar-kupa-pentektol-vasarolhatok-meg-a-donto-belepoiMár lehet sorba állni 😀
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Mondjuk amikor Mendilibart pont az előttünk lévő párharc előtt kinevezték biztos voltam benne, hogy ajjaj nekünk illetve, hogy az Olympiacos kb idáig eljut...várhattak volna az edző váltással 😛 bár ellenünk valószínű enélkül is tovább mennek 😊...úristen ha Olympiakosz-Fior döntő lesz a másikban, az NS 2 hétig arról ír, hogy a Fradi mekkora teljesítményt tolt 😊Nyugi M4-en Székely már előző kör kezdete óta ezt tolja
NB2
Amúgy a tegnapi 10es oddsról 3 alá esett az Olympiacos EKL győzelmének szorzója (2.9)
zacknorb
Szerkesztette: dande2
több mint 1 éve
úristen ha Olympiakosz-Fior döntő lesz a másikban, az NS 2 hétig arról ír, hogy a Fradi mekkora teljesítményt tolt 😊Nyugi M4-en Székely már előző kör kezdete óta ezt tolja
NB2
Amúgy a tegnapi 10es oddsról 3 alá esett az Olympiacos EKL győzelmének szorzója (2.9)
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
úristen ha Olympiakosz-Fior döntő lesz a másikban, az NS 2 hétig arról ír, hogy a Fradi mekkora teljesítményt tolt 😊Nem kell ahhoz indok, hogy a rekurzív kloákás szoponcok tollat ragadjanak a NER háziállatának dicshimnuszához
NB2
több mint 1 éve
Csakis a Sporting, Spurs, Recreativo Huelva, Murcia, Rangers, Milan, Ajax, Monaco, Standard Liège, Leverkusen, Dinamo ZagrebAhhoz képest mennyire jól indult Postecigiogliuoo a csapatnál, szépen leeresztettek. Kb a dinamot az is megverte a szezonban, aki nem is akarta… Pocak visszavágott!!!! Örök vesztes a csapatom..Drukkolj már lèci az Arsenalnak, a R. Madridnak, a Boysnak, az Internek, az AC Milannak, a Chelseanek, az Ajaxnak, a Portonak stb köszi 😜😉☺️🎉🙏
- JC6
dande2
több mint 1 éve
úristen ha Olympiakosz-Fior döntő lesz a másikban, az NS 2 hétig arról ír, hogy a Fradi mekkora teljesítményt tolt 😊Azt azért csak nem, de az azóta világosan látszik, hogy az is a ló nagyon túlsó oldala volt, amit az ellendrukkerek toltak a két meccs után. A 2x 0-1 után kb közröhej tárgya lett a csapat, mert "beárazták a Fradit". (igen, a visszavágó fos volt, tudom)
NB2

több mint 1 éve
Ahhoz képest mennyire jól indult Postecigiogliuoo a csapatnál, szépen leeresztettek. Kb a dinamot az is megverte a szezonban, aki nem is akarta… Pocak visszavágott!!!! Örök vesztes a csapatom..Drukkolj már lèci az Arsenalnak, a R. Madridnak, a Boysnak, az Internek, az AC Milannak, a Chelseanek, az Ajaxnak, a Portonak stb köszi 😜😉☺️🎉🙏
- JC6
több mint 1 éve
Ahhoz képest mennyire jól indult Postecigiogliuoo a csapatnál, szépen leeresztettek. Kb a dinamot az is megverte a szezonban, aki nem is akarta… Pocak visszavágott!!!! Örök vesztes a csapatom..
több mint 1 éve
úristen ha Olympiakosz-Fior döntő lesz a másikban, az NS 2 hétig arról ír, hogy a Fradi mekkora teljesítményt tolt 😊Mondjuk El Kaabi azért leteszi rendesen a névjegyét
NB2

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 1 éve
barom Frimpong majdnem elkúrta
több mint 1 éve
úristen ha Olympiakosz-Fior döntő lesz a másikban, az NS 2 hétig arról ír, hogy a Fradi mekkora teljesítményt tolt 😊
több mint 1 éve
istenem, ez a 2 balfasz mit csinált ennél a Cselzi gólnál, te atyaúristen 😀
több mint 1 éve
Megalázó Kispályás gól lett volna ez a végén, ha belövik a friccek
több mint 1 éve
lol, mi a faszt csinál a Leverkusen? 😀 embékettes fodballisták a faszomatmár
több mint 1 éve
Valtozatossag kedveert pontrugasbol. Nemtudom lattam e mar valaha profi csapatot ennyire szarul vedekezni pontrugast.Sarri bármely csapata.
Duff
több mint 1 éve
Ha kikap a Spurs akkor a BL is messze kerülhet, hacsak a Villa nem betlizi el a végét.Ha 4 pontot kapar a Villa a végén csak akkor lehet őket megelőzni ha hibátlan marad a csapat.
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
Megint 4 meccs egyszerre, barom, amatőr UEFA!Ha annyira pénzéhesek mindenben, akkor itt most miért nem húzzák szét a programot?
NB2
több mint 1 éve
Megint 4 meccs egyszerre, barom, amatőr UEFA!
több mint 1 éve
Valtozatossag kedveert pontrugasbol. Nemtudom lattam e mar valaha profi csapatot ennyire szarul vedekezni pontrugast.
több mint 1 éve
Hiányzik egy frame a VAR-hoz 😀😀😀
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 1 éve
természetesen nem, mert az ellenünk játszott meccsek eredményei döntőek lehetnek, ha mondjuk az egyik csapatot nem tudjuk kétszer megverni, a másikat meg igen 😮Akkor kell küldeni egy köremailt a többi 19-nek hogy csak 36 meccset kell játszaniuk 😀Pool új meze igazán jó lettMikor legutóbb retro volt a hazai mez, bajnok lett a csapat. Csak mondom.
Heisman nádor
Akkor vettem is olyan mezt még szezon elején. Most is fogok.
Mikey
Heisman nádor
több mint 1 éve
Akkor kell küldeni egy köremailt a többi 19-nek hogy csak 36 meccset kell játszaniuk 😀Pool új meze igazán jó lettMikor legutóbb retro volt a hazai mez, bajnok lett a csapat. Csak mondom.
Heisman nádor
Akkor vettem is olyan mezt még szezon elején. Most is fogok.
Mikey