Soccer
sztem most én is, csak még nemtudom ki legyenPool új meze igazán jó lettMikor legutóbb retro volt a hazai mez, bajnok lett a csapat. Csak mondom.
Heisman nádor
Akkor vettem is olyan mezt még szezon elején. Most is fogok.
Mikey
Dominik egyértelmű választás lenne de pont ezért klisés 😀
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
- Az albán bajnokságban az első 4 helyen végző csapat körmérkőzések után egy döntőt fog játszani, amit a Premier League-ből ismert Anthony Taylor fog vezetni, ahol eldől, hogy ki a Kategoria Superiore 2023/2024-es bajnoka.Van még három meccs az alapszakaszból, ne rohanjunk előre 😊
zacknorb

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
Poloska vagyok.
Pool új meze igazán jó lettMikor legutóbb retro volt a hazai mez, bajnok lett a csapat. Csak mondom.
Heisman nádor
Akkor vettem is olyan mezt még szezon elején. Most is fogok.
Szerkesztette: Mikey
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
Ezzel csak jól járt a Bayern.🚨 OFFICIAL: Ralf Rangnick turns down Bayern proposal and will NOT become the new manager due to personal reasons.
— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) May 2, 2024
“I'm the Austrian team coach with all my heart. This is not a rejection of Bayern, but rather a decision for my team and our common goals”, Rangnick says. pic.twitter.com/4z6hgiVifP
Sixo
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
"Ahogy korábban már megírtuk, a távozó Szekeres Tamás helyét Kincses Ádám veszi át vezetőedzőként a Merkantil Bank Ligában szereplő labdarúgóinknál. Közben az is eldőlt, hogy Kisteleki István is a kispadról segíti a munkáját a hátralévő fordulókban!"Kiestek leülsz a padra NB3-ra?
micsoda szakmai munka folyik Zuglóban!
Löfli
Poloska vagyok.
micsoda szakmai munka folyik Zuglóban!

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
Pool új meze igazán jó lettnyaka kicsit fura, de nem rossz
Heisman nádor
www.thisisanfield.com/2024/05/liverpool-fc-home-kit-season-2024-25/
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Hansi allitolag szeretne (ugye a Barca kiesik neki, amit nagyon mondogattak meg) es kibekult Uliva, ami a legfontosabb.ugy latszik senki sem ment meg minket Hansitol. adna az eg.De Zerbi megmenthet még
csebi
Vagy hogy Hansi sem akar visszamenni
zacknorb
De Zerbi ugy tudom, hogy marad.
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
ugy latszik senki sem ment meg minket Hansitol. adna az eg.De Zerbi megmenthet még
csebi
Vagy hogy Hansi sem akar visszamenni
Poloska vagyok.
Ezt meccs közben észre sem vettem xDmar mki Pavlovic mezet akar maganak.
— Out Of Context Football (@nocontextfooty) May 2, 2024
Sixo
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
lehet a keddi meccs megmutatta neki, hogy az altala felvazolt alap elkepzelese, ez a 4-2-2-2 nem igazan jatszhato ezzel a csapattal 😊🚨 OFFICIAL: Ralf Rangnick turns down Bayern proposal and will NOT become the new manager due to personal reasons.
“I'm the Austrian team coach with all my heart. This is not a rejection of Bayern, but rather a decision for my team and our common goals”, Rangnick says. pic.twitter.com/4z6hgiVifP
Sixo
ugy latszik senki sem ment meg minket Hansitol. adna az eg.
igen, valoban. az az MTK bajnoki cim volt az utolso csepp a poharban.A foci 2003ban halt meg, ezt mindenki tudja. Amit azóta látunk az undead football.Tavalyi shitty elég volt, amúgy meg tényleg halott sok szempontból mind1 hogy megnyerik-eVan aki nem a Dortmundnak szurkol ma?Én amúgy megnézném a PSG BL győzelmet és a sokadik MEGHALT A FOOTBALL skandálást
Sixo
zacknorb
davemayer
Sixo
— Out Of Context Football (@nocontextfooty) May 2, 2024
🚨 OFFICIAL: Ralf Rangnick turns down Bayern proposal and will NOT become the new manager due to personal reasons.
Poloska vagyok.
Tartok tőle, hogy Araujo lesz a beáldozott személy nyáron.Azt hiszem igen, de nekem speciel megérne pár milliót most hogy tuti nálam kössön ki. Ha 10 volt az előre megbeszélt a barca a jelenlegi szituban lehet odaadná 4-5ért is.Nem pont addig tart a szerződése? Mármint 25 nyaráig amikor elvileg felépül. És akkor viszont ingyen mehet oda.RIP 10 misiÉn még lehet így is megvenném, elképesztoen jo volt
🚨🇺🇸 Barça right back Sergino Dest will be out until 2025 due to ACL injury, as club confirms.
— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) May 1, 2024
PSV Eindhoven wanted to trigger €10m buy option for Dest, they are very happy with the player but injury can change the situation in terms of negotiations. pic.twitter.com/UXCMCqkFEH
Sixo
davemayer
Sixo
davemayer
Azt hiszem igen, de nekem speciel megérne pár milliót most hogy tuti nálam kössön ki. Ha 10 volt az előre megbeszélt a barca a jelenlegi szituban lehet odaadná 4-5ért is.Nem pont addig tart a szerződése? Mármint 25 nyaráig amikor elvileg felépül. És akkor viszont ingyen mehet oda.RIP 10 misiÉn még lehet így is megvenném, elképesztoen jo volt
🚨🇺🇸 Barça right back Sergino Dest will be out until 2025 due to ACL injury, as club confirms.
— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) May 1, 2024
PSV Eindhoven wanted to trigger €10m buy option for Dest, they are very happy with the player but injury can change the situation in terms of negotiations. pic.twitter.com/UXCMCqkFEH
Sixo
davemayer
Sixo
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
🚨🇩🇪 Germany mathematically secured an extra Champions League spot!
— Football Rankings (@FootRankings) May 1, 2024
❌🏴 England are OUT of race!
❌🇫🇷 France are OUT of race! pic.twitter.com/I4FAhtzJsv
Poloska vagyok.