Soccer

41 feliratkozó

több mint 1 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 54 130 — The Mathematician
Pool új meze igazán jó lett
Heisman nádor
Mikor legutóbb retro volt a hazai mez, bajnok lett a csapat. Csak mondom.

Akkor vettem is olyan mezt még szezon elején. Most is fogok.
Mikey
sztem most én is, csak még nemtudom ki legyen
Dominik egyértelmű választás lenne de pont ezért klisés 😀

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
warr_b Washington Commanders 27 932 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
- Az albán bajnokságban az első 4 helyen végző csapat körmérkőzések után egy döntőt fog játszani, amit a Premier League-ből ismert Anthony Taylor fog vezetni, ahol eldől, hogy ki a Kategoria Superiore 2023/2024-es bajnoka.
zacknorb
Van még három meccs az alapszakaszból, ne rohanjunk előre 😊

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 1 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 865 — Kinek mit intézett a kormánya
- Az albán bajnokságban az első 4 helyen végző csapat körmérkőzések után egy döntőt fog játszani, amit a Premier League-ből ismert Anthony Taylor fog vezetni, ahol eldől, hogy ki a Kategoria Superiore 2023/2024-es bajnoka.

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Mikey Cincinnati Bengals 20 577
Heisman nádor
Mikor legutóbb retro volt a hazai mez, bajnok lett a csapat. Csak mondom.

Akkor vettem is olyan mezt még szezon elején. Most is fogok.

Szerkesztette: Mikey

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 1 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 865 — Kinek mit intézett a kormánya

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
AlexIScrystal 166

Sixo
Ezzel csak jól járt a Bayern.
több mint 1 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 077 — "Montoya por favor!"
Az UEFA Maffia megint alkotott a jegyeladással, hányinger milyen emberek vannak ott is.

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
"Ahogy korábban már megírtuk, a távozó Szekeres Tamás helyét Kincses Ádám veszi át vezetőedzőként a Merkantil Bank Ligában szereplő labdarúgóinknál. Közben az is eldőlt, hogy Kisteleki István is a kispadról segíti a munkáját a hátralévő fordulókban!"

micsoda szakmai munka folyik Zuglóban!
Löfli
Kiestek leülsz a padra NB3-ra?

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Löfli Tampa Bay Buccaneers Indiana Hoosiers 22 835 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
"Ahogy korábban már megírtuk, a távozó Szekeres Tamás helyét Kincses Ádám veszi át vezetőedzőként a Merkantil Bank Ligában szereplő labdarúgóinknál. Közben az is eldőlt, hogy Kisteleki István is a kispadról segíti a munkáját a hátralévő fordulókban!"

micsoda szakmai munka folyik Zuglóban!

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 1 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 54 130 — The Mathematician
Heisman nádor
nyaka kicsit fura, de nem rossz

www.thisisanfield.com/2024/05/liverpool-fc-home-kit-season-2024-25/

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 1 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 949 — Lucas Scott
ugy latszik senki sem ment meg minket Hansitol. adna az eg.
csebi
De Zerbi megmenthet még
Vagy hogy Hansi sem akar visszamenni
zacknorb
Hansi allitolag szeretne (ugye a Barca kiesik neki, amit nagyon mondogattak meg) es kibekult Uliva, ami a legfontosabb.

De Zerbi ugy tudom, hogy marad.

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 1 éve
csebi
De Zerbi megmenthet még
Vagy hogy Hansi sem akar visszamenni

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
dugo93 Indianapolis Colts 4 498
Sanchot nagyon felkapták a tegnapi után. Remélem ez arra lesz elég, hogy normális pénzért elvigye tőlünk valaki.

több mint 1 éve
Ezt meccs közben észre sem vettem xD

Sixo
mar mki Pavlovic mezet akar maganak.

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 1 éve

Sixo
lehet a keddi meccs megmutatta neki, hogy az altala felvazolt alap elkepzelese, ez a 4-2-2-2 nem igazan jatszhato ezzel a csapattal 😊

több mint 1 éve
Van aki nem a Dortmundnak szurkol ma?
Sixo
Én amúgy megnézném a PSG BL győzelmet és a sokadik MEGHALT A FOOTBALL skandálást
zacknorb
Tavalyi shitty elég volt, amúgy meg tényleg halott sok szempontból mind1 hogy megnyerik-e
davemayer
A foci 2003ban halt meg, ezt mindenki tudja. Amit azóta látunk az undead football.
Sixo
igen, valoban. az az MTK bajnoki cim volt az utolso csepp a poharban.

több mint 1 éve
De jó hogy a jegyvásárlásnál nem jelenik meg a kép hogy beírhassam a captcha kódot hogy rohadjon meg az UEFA

több mint 1 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 40 434 — LIGHTS OUT!
Ezt meccs közben észre sem vettem xD

több mint 1 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 40 434 — LIGHTS OUT!

több mint 1 éve
Fiola...  m4sport.hu/magyar-foci/cikk/2024/05/02/rosszul-esett-meg-az-eb-t-is-kihagyhatja-a-fehervar-vedoje-sajtohir/?fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTEAAR0m_L9YS2v6kzBNFQLcFv2qTcPUuezGJbLU5jiOYOoJcfXNGBxjaZBj4bk_aem_AUuFRd5zUjCDgSHa7s65co_z-tKjepI9JYV5qb9gH101yB4NNuSyj07TVXKLhubUUCn2GbT4Vsc5dIM-FsrJuHg6

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 369 — Omar's Coming Yo!
RIP 10 misi

Sixo
Én még lehet így is megvenném, elképesztoen jo volt
davemayer
Nem pont addig tart a szerződése? Mármint 25 nyaráig amikor elvileg felépül. És akkor viszont ingyen mehet oda.
Sixo
Azt hiszem igen, de nekem speciel megérne pár milliót most hogy tuti nálam kössön ki. Ha 10 volt az előre megbeszélt a barca a jelenlegi szituban lehet odaadná 4-5ért is.
davemayer
Tartok tőle, hogy Araujo lesz a beáldozott személy nyáron.

több mint 1 éve
davemayer Chicago Bears 15 321 — "Grammar maci"
RIP 10 misi

Sixo
Én még lehet így is megvenném, elképesztoen jo volt
davemayer
Nem pont addig tart a szerződése? Mármint 25 nyaráig amikor elvileg felépül. És akkor viszont ingyen mehet oda.
Sixo
Azt hiszem igen, de nekem speciel megérne pár milliót most hogy tuti nálam kössön ki. Ha 10 volt az előre megbeszélt a barca a jelenlegi szituban lehet odaadná 4-5ért is.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 1 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 8 561
Király meccs volt, tetszett
több mint 1 éve

Poloska vagyok.