Soccer
41 feliratkozó
több mint 1 éve
és mindez akkor, amikor érzésre a reál sokkal jobb volt, a bayern meg mintha csak szenvedne...és a semmiből...hát ezért nézünk sportot 😊egyébként előbb kapushiba volt az tény, de ne vitassuk el azért a védők felelősségét se, akik simán beengedték jó pozícióba...de ettől még persze ez védhető lett volnanyilván ahhoz hogy legyen lövés kell hogy hibázzon a védő hogy legyen hely
Klaci79
Negritis, a vajda
több mint 1 éve
Ennyi sétával azért nem csoda ez a 2-1
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 1 éve
champo 2ben egy csicskalángos járna kane-nek azért hogy ezt el akarta adni
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Hogy lehet Arsenalos a bíró. Nyilván nem fogja Kane-nek befújni a 11est.
több mint 1 éve
egyébként előbb kapushiba volt az tény, de ne vitassuk el azért a védők felelősségét se, akik simán beengedték jó pozícióba...de ettől még persze ez védhető lett volnanyilván ahhoz hogy legyen lövés kell hogy hibázzon a védő hogy legyen hely
Klaci79
több mint 1 éve
ilyenkor szoktam mondani tesómnak: érdekes én még nem kaptam gólt a rövidre a BL-ben Sanétól 😊Így vanKapushibaRövidre ne kapjunk már.
Gergőbácsi
Sixo
Gergőbácsi
több mint 1 éve
Így vanKapushibaRövidre ne kapjunk már.
Gergőbácsi
Sixo
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 1 éve
egyébként előbb kapushiba volt az tény, de ne vitassuk el azért a védők felelősségét se, akik simán beengedték jó pozícióba...de ettől még persze ez védhető lett volna
több mint 1 éve
Nyomott egy robbent🤣Megeloztel a kommentel.
eaglesmcnabb
Klasszik Arjen
több mint 1 éve
Na alakul a meccs.
több mint 1 éve
Demoralizáló, ugyanakkor kiindulási pont is
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 1 éve
És egyből befújta...nem megvárta a vart...ritka kincs az ilyen döntés
több mint 1 éve
Vazquez is rohadt okos volt 😕a semmiből fordítanak a bajorok
több mint 1 éve
Na igy kell 10 perc alatt elkúrni a meccset
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 1 éve
faxom, Bayern tizi
több mint 1 éve
Sziti első meccsen is volt egy benézée
több mint 1 éve
Nyomott egy robbent🤣
több mint 1 éve
"Sané értékelhetetlen"!!! 😀
Klaci79
első félidőben az volt 😀ki ekézte itt Sanét? 😊A Bronco kolléga jinx-e szerintem világbajnok 😀
NB2
Klaci79
ez most szép volt nagyon
több mint 1 éve
"Sané értékelhetetlen"!!! 😀Luninnak azért megköszönheti. Bármennyi erőt rakott bele, kapus onnan nem kaphat gólt...
Klaci79

több mint 1 éve
ebben is benne a kapus
több mint 1 éve
ki ekézte itt Sanét? 😊A Bronco kolléga jinx-e szerintem világbajnok 😀
NB2
több mint 1 éve
Kapushiba
több mint 1 éve
ordas kapushiba