Soccer
41 feliratkozó
több mint 1 éve
Masodik felidoben vegre jobbak voltunk, erre bumm🤣
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 1 éve
ki ekézte itt Sanét? 😊
több mint 1 éve
De az EB-n gondolom nem fogja fütyülni...a szurkoló sztem azt leszarjaGondolom ő tehet róla hogy sóher volt a Bayern és nem adták meg azt a fizetést ami tudása, mutatott játéka alapján járt volna nekiTróger csürhe, pont Kroost kell dobálni?....mer nekik ő az áruló?
kapitnono
Negritis, a vajda
kapitnono
ők azt látják hogy a sztár a csúcson lelépett
Negritis, a vajda

több mint 1 éve
Jaj hagyjad már magad. Szeretnél te olyan CB-t a broncosba, mint a Dier.eddig úgy érzem az történik amit a Real akar. Úgy tűnik egy karmester hiányzik a Bayern-ből, mert eléggé akadoznak a támadások. Az meg elég szar, ha a félpályán Kane vezeti fel a lasztit. Sima Realnak tűnik ez nekemszar a 2 belső védő, nincs rendesen 6os
Toto21
és mellé Sané értékelhetetlen
Negritis, a vajda
több mint 1 éve
eddig úgy érzem az történik amit a Real akar. Úgy tűnik egy karmester hiányzik a Bayern-ből, mert eléggé akadoznak a támadások. Az meg elég szar, ha a félpályán Kane vezeti fel a lasztit. Sima Realnak tűnik ez nekemszar a 2 belső védő, nincs rendesen 6os
Toto21
és mellé Sané értékelhetetlen
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
eddig úgy érzem az történik amit a Real akar. Úgy tűnik egy karmester hiányzik a Bayern-ből, mert eléggé akadoznak a támadások. Az meg elég szar, ha a félpályán Kane vezeti fel a lasztit. Sima Realnak tűnik ez nekem
több mint 1 éve
Pontosan…a kaput kell eltalálni, csak úgy kellett volna, hogy takarják még Kane-t, de mivel a bajorok is eltűntek, biztos a rovidet próbáltam volna.Szerintem tökmind1. A kapu fele üres volt, a sorfal alig takart valamit. Kapu kell onnan találni erőből.mondjuk az inkább bal lábas szög lett volnaEz a sorfal, hogy volt felállítva?Szarul, csak. Kane is tulgondolta
Sixo
Klaci79
Negritis, a vajda
Sixo
Innen a fotelből biztosan 🤣
több mint 1 éve
Zlatan megoldotta volna 😊Szerintem tökmind1. A kapu fele üres volt, a sorfal alig takart valamit. Kapu kell onnan találni erőből.mondjuk az inkább bal lábas szög lett volnaEz a sorfal, hogy volt felállítva?Szarul, csak. Kane is tulgondolta
Sixo
Klaci79
Negritis, a vajda
Sixo
több mint 1 éve
Szerintem tökmind1. A kapu fele üres volt, a sorfal alig takart valamit. Kapu kell onnan találni erőből.mondjuk az inkább bal lábas szög lett volnaEz a sorfal, hogy volt felállítva?Szarul, csak. Kane is tulgondolta
Sixo
Klaci79
Negritis, a vajda
több mint 1 éve
mondjuk az inkább bal lábas szög lett volnaEz a sorfal, hogy volt felállítva?Szarul, csak. Kane is tulgondolta
Sixo
Klaci79
több mint 1 éve
a szurkoló sztem azt leszarjaGondolom ő tehet róla hogy sóher volt a Bayern és nem adták meg azt a fizetést ami tudása, mutatott játéka alapján járt volna nekiTróger csürhe, pont Kroost kell dobálni?....mer nekik ő az áruló?
kapitnono
Negritis, a vajda
kapitnono
ők azt látják hogy a sztár a csúcson lelépett
több mint 1 éve
Ez a sorfal, hogy volt felállítva?Szarul, csak. Kane is tulgondolta
Sixo
több mint 1 éve
Gondolom ő tehet róla hogy sóher volt a Bayern és nem adták meg azt a fizetést ami tudása, mutatott játéka alapján járt volna nekiTróger csürhe, pont Kroost kell dobálni?....mer nekik ő az áruló?
kapitnono
Negritis, a vajda

több mint 1 éve
Pistánk tudja milyen csapatok játszanak? megint angolozik.Mindkét csapat legjobb játékosa angol. Nem lepődöm meg, hogy összekeveri őket.
petey
több mint 1 éve
Pistánk tudja milyen csapatok játszanak? megint angolozik.pista tudja hol van?
petey
több mint 1 éve
Pistánk tudja milyen csapatok játszanak? megint angolozik.
több mint 1 éve
Tróger csürhe, pont Kroost kell dobálni?....mer nekik ő az áruló?
kapitnono
több mint 1 éve
Azert is fura mert ő azert eleg surun ki szokott jonniSztem neuer benézte, ha szembefut siman kirúgta volna előle, hosszú volt az a labda eléggéSimán az övé volt, nem is értem miért nem indult el. Szerintem a védő is azért jött ki jobban, mert mögötte ott kellett volna lenni Neuernek
eaglesmcnabb
Klaci79
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 1 éve
már megint, jahFura, hogy ő kezd. BL meccsen de Ligtet tolta Tuchel. Lazio első meccsen volt utoljára kezdő Kim.de Ligt sérült, nem?
Sixo
Negritis, a vajda