NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Karácsonyi tripla
80
13
Soccer
Kaszinós tudja hogy esetleg kupagyőztesként kell menni Európába?rábaszott, mert a Monaco nagy valószínűséggel BL-ben tolja, meccs előtt nem tud fakultatív programozni
Heisman nádor
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
Amúgy nem eshetne ki ott mind2?😀😀
Poloska vagyok.
Vezet a Lazio is, egy gól kell már csak ott, DajeNem beszélj zagyvaságokat, nem kell oda semmilyen gól.
Heisman nádor
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
🟡⚫️🇺🇸 Olivier Giroud signs contracts as new LAFC player, ready for MLS new chapter after verbal agreement reached in March!
— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) April 23, 2024
Contract until December 2025 set to be sealed in the next hours.
Giroud will leave AC Milan as free agent.
Here we go, confirmed 🔐🇫🇷 pic.twitter.com/3vvpF2GH3h
a Tábor meg biztos skandálja majd a "ruszkik hazá"-t XDDDD ja nem, azok még ki is raknak majd egy sarló-kalapácsos szovjet zászlót.Fura, mert olyanokat is lehetett olvasni, hogy ha tényleg jön a ruszki pénz (remélem nem), akkor a Groupama és a T off...Tegnap haverral mi is megállapodtunk, ha tényleg jön a Gazprom (márpedig jön), akkor nem megyünk többet Fradi meccsre. Leszarom a az egész brigádot, meg a "derbit" | (ez a derbi szó is olyan erőltetett, miért nem maradhat Fradi-Újpest) | , 87-ben voltam először meccsen, kettős rangadón (kiszoptunk a Bp Honvédtól), aztán Varga Zoliig vidékre is majdnem mindig mentem, utána már csak főváros, hát szép volt, jó volt, magamat nem akarom szemen köpni.Alapvetően a haccintéren minden magyar csapatnak szorító szurkolóból sikerült végleg elérni hogy utáljam amit csinál a Fagyi ezzel a Gazprom szerződéssel. Megérkeztünk Szerbia szintjére. Csak ott a Vörös csillag legalább fiatal szerbekkel áll ki a BL-ben, nem légiósokkal a konfettiben.az a rohadt NER csak megtesz mindent, hogy telibeszarjam a fradit. elkepeszto, hogy a legnagyobb atkosban is ellenallt a klub erre jon ez, es nem is csak sorba allunk hanem mi vagyunk a sorvezeto.
Heisman nádor
csebi
vpi
Van, amit már az én gyomrom sem vesz be (és az utóbbi időben azért próbálkoznak erősen), de ha ez a szponzoráció megvalósul, akkor én is visszavonulok. (Gondolom qbatov két napot sír majd a sarokban miatta)
Bálesz
Gulyás Marciéknak is küldtek a PR-osok egy jó kis jobboldali választ, mintha a HírTV-től jött volnaszívesen kirakom ha ez az óhaj 😀 de mostanában elhaltak a hangok a Brentforddal kapcsolatban, vagy csak jégre rakták egyelőre. majd szólok 😀
Btw ha jön a Brentford tényleg a Fehérvárral együttműködni akkor petey majd Randy Marshosan kirakhatja a tökeit 😊
Heisman nádor
Nem vagy te olyan, rendes vasasos nem drukkol a fagyinak soha 😁Még A végén én leszek az egyetlen fagyista a fórumon😅mert miért van mindenki annyira oda a gazpromtól?Ööö, mert ruszki...?
peach
warr_b
ozibozi

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
Még A végén én leszek az egyetlen fagyista a fórumon😅mert miért van mindenki annyira oda a gazpromtól?Ööö, mert ruszki...?
peach
warr_b
Btw ha jön a Brentford tényleg a Fehérvárral együttműködni akkor petey majd Randy Marshosan kirakhatja a tökeit 😊
Szerkesztette: Heisman nádor
mert miért van mindenki annyira oda a gazpromtól?Ööö, mert ruszki...?
peach

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
Hogy sújt már megint minket az a gyönyörű kurvaélet, basszamegRIP MikeyJátszott négy meccset már, megérdemel egy kis pihenést!
🚨🔴 Klopp confirms new injury for Liverpool: “Unfortunately Diogo Jota scored a goal and felt a bit — he will be out for two weeks”. pic.twitter.com/dLG7ULksy0
Sixo
Mikey
Érthetetlen ez az egész, 4 körrel a BL-hez most még kurvanagy mák kell. Azért ennyire a ruszkik se hülyék, hogy a Real Madriddal meg a Cityvel kábítják őket. Aztán Cukaricki lesz.Fura, mert olyanokat is lehetett olvasni, hogy ha tényleg jön a ruszki pénz (remélem nem), akkor a Groupama és a T off...Tegnap haverral mi is megállapodtunk, ha tényleg jön a Gazprom (márpedig jön), akkor nem megyünk többet Fradi meccsre. Leszarom a az egész brigádot, meg a "derbit" | (ez a derbi szó is olyan erőltetett, miért nem maradhat Fradi-Újpest) | , 87-ben voltam először meccsen, kettős rangadón (kiszoptunk a Bp Honvédtól), aztán Varga Zoliig vidékre is majdnem mindig mentem, utána már csak főváros, hát szép volt, jó volt, magamat nem akarom szemen köpni.Alapvetően a haccintéren minden magyar csapatnak szorító szurkolóból sikerült végleg elérni hogy utáljam amit csinál a Fagyi ezzel a Gazprom szerződéssel. Megérkeztünk Szerbia szintjére. Csak ott a Vörös csillag legalább fiatal szerbekkel áll ki a BL-ben, nem légiósokkal a konfettiben.az a rohadt NER csak megtesz mindent, hogy telibeszarjam a fradit. elkepeszto, hogy a legnagyobb atkosban is ellenallt a klub erre jon ez, es nem is csak sorba allunk hanem mi vagyunk a sorvezeto.
Heisman nádor
csebi
vpi
Van, amit már az én gyomrom sem vesz be (és az utóbbi időben azért próbálkoznak erősen), de ha ez a szponzoráció megvalósul, akkor én is visszavonulok. (Gondolom qbatov két napot sír majd a sarokban miatta)
Bálesz
Azt el tudtam volna képzelni, hogy megjelennek a női kézinél. Dmitrieva és Maslova mellé egy érdeklődő orosz szponzor. Aztán a "sikeres együttműködés" után mennek focizni.
Fura, mert olyanokat is lehetett olvasni, hogy ha tényleg jön a ruszki pénz (remélem nem), akkor a Groupama és a T off...Tegnap haverral mi is megállapodtunk, ha tényleg jön a Gazprom (márpedig jön), akkor nem megyünk többet Fradi meccsre. Leszarom a az egész brigádot, meg a "derbit" | (ez a derbi szó is olyan erőltetett, miért nem maradhat Fradi-Újpest) | , 87-ben voltam először meccsen, kettős rangadón (kiszoptunk a Bp Honvédtól), aztán Varga Zoliig vidékre is majdnem mindig mentem, utána már csak főváros, hát szép volt, jó volt, magamat nem akarom szemen köpni.Alapvetően a haccintéren minden magyar csapatnak szorító szurkolóból sikerült végleg elérni hogy utáljam amit csinál a Fagyi ezzel a Gazprom szerződéssel. Megérkeztünk Szerbia szintjére. Csak ott a Vörös csillag legalább fiatal szerbekkel áll ki a BL-ben, nem légiósokkal a konfettiben.az a rohadt NER csak megtesz mindent, hogy telibeszarjam a fradit. elkepeszto, hogy a legnagyobb atkosban is ellenallt a klub erre jon ez, es nem is csak sorba allunk hanem mi vagyunk a sorvezeto.
Heisman nádor
csebi
vpi

RIP MikeyŐszintén nem értem hogy ennyi játékossal ez hogy történhet meg a Poolnál. Mármint mindehol vannak olyan játékosok akik már a végét járják, de nálunk és a City-nél is a legtöbbet tudják kihozni a helyzetből.
🚨🔴 Klopp confirms new injury for Liverpool: “Unfortunately Diogo Jota scored a goal and felt a bit — he will be out for two weeks”. pic.twitter.com/dLG7ULksy0
Sixo
RIP MikeyJátszott négy meccset már, megérdemel egy kis pihenést!
Sixo
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
RIP Mikeycsoda lett volna ha kibírja
Sixo
nagyon kár érte 😕
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
Slot már közvetlen kapcsolatba lépett a Liverpoolnal, mint lehetséges jelölt a Klopp helyére.
Még egy találkozó van napirenden, hogy megbeszéljék Slottal, mint az egyik fő jelölt; a tárgyalások jelenleg szünetelnek Amorimmal, nem várható, hogy folytatódjanak.
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
🟣🔵🔐 Aston Villa confirm Unai Emery has signed new deal valid until June 2027, one more season. pic.twitter.com/c32Bz53v6B