Soccer
41 feliratkozó
több mint 1 éve
Real mondjuk nem fogja megúszni ezt a nyomást kapott gól nélkül. Lehet előtte még rúgnak egy kontrából 1-et, de kapni is fognak.MONDTAM
shagi0206
több mint 1 éve
Tuchel bmeg betolja a buszt az utolsó negyedórára …
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 1 éve
az jól néz ki 😀szöglet a citynek13-0 baszkimicsoda?
csebi
shagi0206
Sixo
De legalább Haaland megint 0. Már megszokhattuk, ha komolyabb az ellenfél. Pedig megnéztem volna, hogy ki nyeri az aranylabdát, ha a City megnyeri a plt és a blt is.
több mint 1 éve
Ritkán támadunk, de legalább veszélyesecskésen
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 1 éve
Megint 0 ötlet a low block törésre, túl sokszor láttuk már ezt a szezonban
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
13-0 baszkiSajna meg csak 1-0, de ez is eleg.
csebi
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 1 éve
13-0 baszki
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 1 éve
Real mondjuk nem fogja megúszni ezt a nyomást kapott gól nélkül. Lehet előtte még rúgnak egy kontrából 1-et, de kapni is fognak.
több mint 1 éve
www.one37pm.com/sports/champions-league-oddsMondjuk én se a psgt, se a bayernt nem vártam top4-be. És nem a forduló előttről beszélek, hanem mondjuk a nyolcaddöntők előttről.Jelen állás szerint:sztem a bayern-real-psg esélye a 4.re elég nagy volt előzetesen
0 olasz
0 angol
1 spanyol
2 német
1 francia
Természetesen mindenki erre számított 😀
shagi0206
Negritis, a vajda
shagi0206
szezon előtti oddsokat nézve
2.,3.,6.
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Mondjuk én se a psgt, se a bayernt nem vártam top4-be. És nem a forduló előttről beszélek, hanem mondjuk a nyolcaddöntők előttről.Jelen állás szerint:sztem a bayern-real-psg esélye a 4.re elég nagy volt előzetesen
0 olasz
0 angol
1 spanyol
2 német
1 francia
shagi0206
Negritis, a vajda
több mint 1 éve
Jelen állás szerint:Ugye a Wembleyben a nemet házi döntő a szokásos
0 olasz
0 angol
1 spanyol
2 német
1 francia
shagi0206
több mint 1 éve
Jelen állás szerint:A 0 olasz teljesen benne volt a pakliban.
0 olasz
0 angol
1 spanyol
2 német
1 francia
shagi0206
több mint 1 éve
Jelen állás szerint:sztem a bayern-real-psg esélye a 4.re elég nagy volt előzetesen
0 olasz
0 angol
1 spanyol
2 német
1 francia
shagi0206
több mint 1 éve
Jelen állás szerint:0 olasz
0 angol
1 spanyol
2 német
1 francia
több mint 1 éve
szépen haladunk hogy a németeknek legyen meg az 5. BL helyÉpp akartam írni, hogy így nem lesz a Spursnek BL 😕
Negritis, a vajda
több mint 1 éve
szépen haladunk hogy a németeknek legyen meg az 5. BL hely
több mint 1 éve
Megérdemeljük hogy ebből a szezonból se legyen semmi
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
Kilőtték a bírót. Le kell cserélni? 😀
több mint 1 éve
ahhoz képest múlt héten milyen jó meccsek voltakAz odavágón két csapat akart focizni, ma csak egy.
a city-real szép asztalos munkába ment át
Negritis, a vajda

több mint 1 éve
Ott van
több mint 1 éve
Ezek szerint még mindig Rüdiger az mvp? Nem mintha jynxtriadkodni akarnékNálam Lunin
Gergőbácsi
több mint 1 éve
ahhoz képest múlt héten milyen jó meccsek voltaka city-real szép asztalos munkába ment át