Soccer
Roppant csalódott vagyok, hogy senki nem írta, hogy Mongóliában a Bulgan SP Falcons csapata első bajnoki címét szerezte.Mostanság nagyon elkanászodott, meg kéne botozni úgy rendesen.
Igen, rád nézek, Löfli.
warr_b
Igen, rád nézek, Löfli.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
Egy jéghideg mit kérsz?
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
Akkor miért kérdezel rá? Rosszabb napomon írnám is 😊sztem mindannyian olvastuk már elégszer 😀Melyik meccsre gondolsz? Szívesen leírom hogyan csaltak el azt a párharcot pedig mi nyertünk volna, csak melyik évre gondolsz, jó lenne tudni 😊Hogy is volt a Bayern esete évekkel ezelőtt? 😊nem is ertem, hogy lehet ennyit foglalkozni a birokkal. picit unalmas mar 😀Teljesen hülye a másik meccsen Vincic is.Látod, slow, ezért nem érdemes bírózni. Hülyék ezek, nem pedig csalnak.
Partjelző belenget, hogy az Atleti játékosa nyomott egy Odegaardot, miközben megkerülték volna, a szabadot befújja, de a szándékos kezezésre nem ad semmit.
slowmotion
Willie Parker
csebi
Negritis, a vajda
csebi
Negritis, a vajda
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
sztem mindannyian olvastuk már elégszer 😀Melyik meccsre gondolsz? Szívesen leírom hogyan csaltak el azt a párharcot pedig mi nyertünk volna, csak melyik évre gondolsz, jó lenne tudni 😊Hogy is volt a Bayern esete évekkel ezelőtt? 😊nem is ertem, hogy lehet ennyit foglalkozni a birokkal. picit unalmas mar 😀Teljesen hülye a másik meccsen Vincic is.Látod, slow, ezért nem érdemes bírózni. Hülyék ezek, nem pedig csalnak.
Partjelző belenget, hogy az Atleti játékosa nyomott egy Odegaardot, miközben megkerülték volna, a szabadot befújja, de a szándékos kezezésre nem ad semmit.
slowmotion
Willie Parker
csebi
Negritis, a vajda
csebi
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
Melyik meccsre gondolsz? Szívesen leírom hogyan csaltak el azt a párharcot pedig mi nyertünk volna, csak melyik évre gondolsz, jó lenne tudni 😊Hogy is volt a Bayern esete évekkel ezelőtt? 😊nem is ertem, hogy lehet ennyit foglalkozni a birokkal. picit unalmas mar 😀Teljesen hülye a másik meccsen Vincic is.Látod, slow, ezért nem érdemes bírózni. Hülyék ezek, nem pedig csalnak.
slowmotion
Willie Parker
csebi
Negritis, a vajda
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
Hogy is volt a Bayern esete évekkel ezelőtt? 😊nem is ertem, hogy lehet ennyit foglalkozni a birokkal. picit unalmas mar 😀Teljesen hülye a másik meccsen Vincic is.Látod, slow, ezért nem érdemes bírózni. Hülyék ezek, nem pedig csalnak.
slowmotion
Willie Parker
csebi
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
nem is ertem, hogy lehet ennyit foglalkozni a birokkal. picit unalmas mar 😀Teljesen hülye a másik meccsen Vincic is.Látod, slow, ezért nem érdemes bírózni. Hülyék ezek, nem pedig csalnak.
slowmotion
Willie Parker
Teljesen hülye a másik meccsen Vincic is.Látod, slow, ezért nem érdemes bírózni. Hülyék ezek, nem pedig csalnak.
slowmotion
én, mint (reményvesztett) Cadiz-támogató (és ugye pont hétvégén kapott ki a csapat a katalányoktól, szóval most pláne nem kedvelem őket) azt mondom, hogy a Gündogan-eset inkább tizenegyes volt, mint a kiállítás kiállítás.Nem olvastam vissza, miért sírnak a barcások? Piros és a tizi jogos volt. Azon kívül?Volt egy Gundogan szitu, aminél lehetett volna tizi.
- JC6
Plusz a pirosat se tartják jogosnak a legtöbben (szerintem az volt, de a kollegák szerint is, akik Barcasok) és Dembele is triggereli őket.
zacknorb
Gündogan minimum 50-50 helyzetben lett volna a másik védővel, de a hátsó összekoccantotta a bokáját. ehhez képest nem tudom, Barcola mitől esett el. meg leginkább hova. én azt valószínűsítem, hogy van egy ilyen idegvégződés az arcán, hogy ha hozzáérnek, akkor terpeszbe ugrik a lába - tegnap is ez történt, és emiatt elvesztette az egyensúlyát, és elhasalt.
Nem olvastam vissza, miért sírnak a barcások? Piros és a tizi jogos volt. Azon kívül?
- JC6
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Nem olvastam vissza, miért sírnak a barcások? Piros és a tizi jogos volt. Azon kívül?Volt egy Gundogan szitu, aminél lehetett volna tizi.
- JC6
Plusz a pirosat se tartják jogosnak a legtöbben (szerintem az volt, de a kollegák szerint is, akik Barcasok) és Dembele is triggereli őket.
Poloska vagyok.
Hát kurvára nem hiányozna ez az tuti. Szerencsére idén sehogyse kvalifikálhatunk már rá. Szegény mi... XDÖrülj hogy a Pool már biztosan nem megy. Mondanám hogy remélem mi sem, de ha ma kiesünk legalább ennyivel boldogabbak lehetünk mi is.Chelsea???? XD nem magunkat hiányolom, kellene a fasznak még nyárra plusz egy miki egér kupa de a Chelsea mit keres ott?🚨 OFFICIAL: Atlético Madrid are qualified to Clubs’ World Cup.
— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) April 16, 2024
Barcelona will NOT be at Clubs’ World Cup.
🏴 Man City, Chelsea.
🇪🇸 Real Madrid, Atlético Madrid.
🇩🇪 Bayern, Borussia Dortmund.
🇮🇹 Inter, Juventus.
🇫🇷 PSG.
🇵🇹 Benfica, Porto.
❓ Final one: Arsenal or Salzburg. pic.twitter.com/oy6sN0KbKC
Sixo
alatriste
Heisman nádor

Liverpool Fc
Örülj hogy a Pool már biztosan nem megy. Mondanám hogy remélem mi sem, de ha ma kiesünk legalább ennyivel boldogabbak lehetünk mi is.Chelsea???? XD nem magunkat hiányolom, kellene a fasznak még nyárra plusz egy miki egér kupa de a Chelsea mit keres ott?🚨 OFFICIAL: Atlético Madrid are qualified to Clubs’ World Cup.
🏴 Man City, Chelsea.
🇮🇹 Inter, Juventus.
🇫🇷 PSG.
🇵🇹 Benfica, Porto.
Sixo
alatriste
Vállalom 😊mint irtam: minden epeszu ember 😊 te meg Vasas, Sharks es Commanders szurkolo vagy. asszem ennyi eleg is 😊Én nem csípem Kane-t, nekem jó ha nem nyer sehol semmit 😊mint minden epeszu ember.Én szurkolnék egy Harry Kane BL győzelemnek.Szerintem az most az a meccs, ami a 2 csapat táborát leszámítva senkit nem érdekel 😀Azt mondod megint Bayern-PSG lesz?Azért az durva, hogy PSG BL döntőzni fog. Egy meccsen meg minden megtörténhet. Az bebaszna, hogy Mbappé úgy menne Mekihez, hogy BL-t nyert.Döntőztek már.
Sixo
Kampman
Sixo
shagi0206
Sixo
csebi
warr_b
csebi
Pöcsöm a fősodorba, csak a noname lúzerek! 😀

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
legutobbi 4 BL gyoztes.Chelsea???? XD nem magunkat hiányolom, kellene a fasznak még nyárra plusz egy miki egér kupa de a Chelsea mit keres ott?🚨 OFFICIAL: Atlético Madrid are qualified to Clubs’ World Cup.
🏴 Man City, Chelsea.
🇮🇹 Inter, Juventus.
🇫🇷 PSG.
🇵🇹 Benfica, Porto.
Sixo
alatriste
Tuchel: szivesen.
Chelsea???? XD nem magunkat hiányolom, kellene a fasznak még nyárra plusz egy miki egér kupa de a Chelsea mit keres ott?🚨 OFFICIAL: Atlético Madrid are qualified to Clubs’ World Cup.
🏴 Man City, Chelsea.
🇮🇹 Inter, Juventus.
🇫🇷 PSG.
🇵🇹 Benfica, Porto.
Sixo

Liverpool Fc
Közben kiderült, mint mondott Xavi a piros lapja előtt:picit a tavalyi Tuchel City elleni pirosra emlekeztettt ez a tavalyi mutatvany
Bár szerintem a forma C-vel mondja, nem tz-vel (és főképpen nem gh-val és ch-val)
zacknorb

Bár szerintem a forma C-vel mondja, nem tz-vel (és főképpen nem gh-val és ch-val)
Poloska vagyok.
🚨 OFFICIAL: Atlético Madrid are qualified to Clubs’ World Cup.
🏴 Man City, Chelsea.
🇮🇹 Inter, Juventus.
🇫🇷 PSG.
🇵🇹 Benfica, Porto.