Soccer

41 feliratkozó

több mint 1 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 40 438 — LIGHTS OUT!
Azért az durva, hogy PSG BL döntőzni fog. Egy meccsen meg minden megtörténhet. Az bebaszna, hogy Mbappé úgy menne Mekihez, hogy BL-t nyert.
Sixo
Döntőztek már.
Kampman
Azt mondod megint Bayern-PSG lesz?
Sixo
Szerintem az most az a meccs, ami a 2 csapat táborát leszámítva senkit nem érdekel 😀
shagi0206
Én szurkolnék egy Harry Kane BL győzelemnek.
Sixo
mint minden epeszu ember.
csebi
Én nem csípem Kane-t, nekem jó ha nem nyer sehol semmit 😊
warr_b
mint irtam: minden epeszu ember 😊 te meg Vasas, Sharks es Commanders szurkolo vagy. asszem ennyi eleg is 😊
csebi
nah ezt megérdemelted Warrb ...

több mint 1 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 951 — Lucas Scott
Azért az durva, hogy PSG BL döntőzni fog. Egy meccsen meg minden megtörténhet. Az bebaszna, hogy Mbappé úgy menne Mekihez, hogy BL-t nyert.
Sixo
Döntőztek már.
Kampman
Sixo
Szerintem az most az a meccs, ami a 2 csapat táborát leszámítva senkit nem érdekel 😀
shagi0206
Sixo
csebi
warr_b
mint irtam: minden epeszu ember 😊 te meg Vasas, Sharks es Commanders szurkolo vagy. asszem ennyi eleg is 😊

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 1 éve
warr_b Washington Commanders 27 968 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Sixo
Döntőztek már.
Kampman
Sixo
shagi0206
Sixo
csebi

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 1 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 932 — Cowboys fan
Mèg mindig "morcos" vagyok erre a nyomi sípákolóra....😔 De persze mi is benne voltunk szó se róla.... innentől Xavi is tuti menni fog ha megnyernènk a láligát (nem fogjuk...) akkor is
dande2
Már januárban bejelentette, hogy ez az utolsó szezonja.
Jughead
Persze, tudom de közben ment a matek, hogyha BLt meg esetleg ha bajnokságot nyer mègis maradjon....
dande2
Valahol meg is érdemli. Attól függetlenül hogy szerintem sem volt jogos a piros, mi az hogy egyből leviszi a legjobb támadóját, Lewát meg aki be van oltva gól ellen, azt fenthagyja végig...
eaglesmcnabb
ezt én sem értettem. lehet, hogy nem akart sértődést az öltözőben?
több mint 1 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 951 — Lucas Scott
Sixo
Döntőztek már.
Kampman
Sixo
shagi0206
Sixo

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 1 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 626 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Remélem az idegosztályról kiengedik a simalábút jövőre is, nagyon kell ő a Barca padjára.
Emberhátrányban amikor be kell tolni a buszt mert vezetsz tuti nem a lassú, colos és öreg csatárt hagyom fent hanem teljesen a kontrára állsz át. Pláne ha amúgy nem favágók vannak a középpályán és oda is tudják rúgni az elfutó csatár elé...

több mint 1 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 674 — je suis poloska
Mèg mindig "morcos" vagyok erre a nyomi sípákolóra....😔 De persze mi is benne voltunk szó se róla.... innentől Xavi is tuti menni fog ha megnyernènk a láligát (nem fogjuk...) akkor is
dande2
Jughead
Persze, tudom de közben ment a matek, hogyha BLt meg esetleg ha bajnokságot nyer mègis maradjon....
dande2
Valahol meg is érdemli. Attól függetlenül hogy szerintem sem volt jogos a piros, mi az hogy egyből leviszi a legjobb támadóját, Lewát meg aki be van oltva gól ellen, azt fenthagyja végig...

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 1 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 189 — Így remélem megfelelek nektek.....
dande2
Jughead

Szerkesztette: dande2
több mint 1 éve
Jughead Dallas Cowboys 6 215
dande2
több mint 1 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 189 — Így remélem megfelelek nektek.....
több mint 1 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 889 — Kinek mit intézett a kormánya
Basszus, az csak most esett le hogy a PSG a Dortmund mögött lett csoportmásodik

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 889 — Kinek mit intézett a kormánya
dortmundban mi volt?
volt vmi morata elotte meg sabitzer komment mondom buko a dortmund
YoungZeeZee
Összefoglalót ajánlom, leírhatatlanul sok volt az akció ott is

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
dortmundban mi volt?
YoungZeeZee
Morata vitte 1v1 a kapusra ziccerben még az elején 0-0-nál és mellépöccintette.

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 1 éve
YoungZeeZee 9 413
dortmundban mi volt?
több mint 1 éve
Na aszondja a Heinrich hogy a fontos meccseken általában szar Mbappe 12. idegenbeli BL egyenes kieséses meccsén most lőtte a 15. gólját. Csak CR van előtte, akinek több mint háromszor annyi ilyen meccse volt. Nice.😀
eaglesmcnabb
Mondjuk múlt héten itt is megtudtuk hogyha szerintünk jó, akkor térdeljünk le előtte mert ezt érdemeljüm,

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Na aszondja a Heinrich hogy a fontos meccseken általában szar Mbappe 12. idegenbeli BL egyenes kieséses meccsén most lőtte a 15. gólját. Csak CR van előtte, akinek több mint háromszor annyi ilyen meccse volt. Nice.😀

több mint 1 éve
gyurczi New York Giants 2 559 — Giants fan
azért egy City-PSG döntőn az arabok elélveznének 😊
NB2
lehet az már le van fixálva. Van pénz, ami megoldja 😀
shagi0206
Ha holnap lesz egy hasonló, vitatható döntés a City javára... lesz aztán minden

Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 1 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 119 — "Montoya por favor!"
Viszont ez eddig 6/6 kimagasló meccs
zacknorb
Arteta holnap kiéli a benne lappangó David Moyest 😀

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
shagi0206 Arizona Cardinals LSU Tigers 13 098
NB2
lehet az már le van fixálva. Van pénz, ami megoldja 😀
több mint 1 éve
Viszont ez eddig 6/6 kimagasló meccs

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Egyidőben 2 ilyen meccs, tuti nem a pénz a fontos
ozibozi
Deeee

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
ozibozi New York Giants 20 259
Egyidőben 2 ilyen meccs, tuti nem a pénz a fontos
több mint 1 éve
Nem nagyon lesz spanyol csapat a négyben
gyurczi
1 lesz 😉
ozibozi
Nem, ugyanannyit számít mind ha jól tudom

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
NB2 New England Patriots 27 470 — nabege2@yahoo.com
több mint 1 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 54 228 — The Mathematician
Németeknek még van esélye
Heisman nádor
olyasmit hallottam hogy a dortmund továbbjutás, bayern kiesés az a bayoroknak anyagilag is fájna a BL pénzek elosztása miatt

és igen, ott van még az extra BL hely is

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!