NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 595
47
19:00 GAMEABOVE BOWL - Northwestern vs Central Michigan
Soccer
41 feliratkozó
több mint 1 éve
Sabitzer Howitzer
több mint 1 éve
Haloooooo
több mint 1 éve
Tudtam én, hogy ez a meccs lesz a jobb 😀
több mint 1 éve
én hülye átkapcsoltam egy picit a Barca meccsre 😊
több mint 1 éve
AZT. A. KURVA
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
És most a BVB a nyerő.megint
több mint 1 éve
Na, Westfalenben megint hosszabbításra áll a meccsFaragó Hoszabbítás Richard közvetít
slowmotion
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Remélem Inigo legalább eltöri a lábát az áruló zsoldosnak
több mint 1 éve
Csak a szokásos BVB hullámvasút.
több mint 1 éve
Na, Westfalenben megint hosszabbításra áll a meccs
több mint 1 éve
most néztem vissza a gólt, Mbappénak nem kellett volna sárgát kapnia, mert kiment ünnepelni?Apróságokkal ne foglalkozzunk... egyébként a legjobban az zavar hogy nem lett volna muszáj ennyire összeesni attól mèg hogy kiállítottak vkit....
az ugye neki a 2. lett volna
NB2
több mint 1 éve
Az Atletico a tavalyi BL győztes, idén full simán Seria A-t nyerő Intert kellett kiejtsen az előző fordulóban.picit más polc a másik 4, illetve talán a másik 3mondjuk röhej, hogy ebből a 4 csapatból valaki döntőt játszik 😕miért?
NB2
shagi0206
NB2
több mint 1 éve
Teljesen hülye a másik meccsen Vincic is.Partjelző belenget, hogy az Atleti játékosa nyomott egy Odegaardot, miközben megkerülték volna, a szabadot befújja, de a szándékos kezezésre nem ad semmit.
több mint 1 éve
Azért Nehéz elhinni azt a barmot, aki nem ezt akarja pàrhetente, inkább egy jó BAR-Levante vagy egy Bayer-Freiburgra vágyikA Ciutatban mindig jó meccs a Levante-Barca, rossz a példa 😀
ozibozi
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
Mert ha nem ilyen szerencsés a sorsolás, egyik sem lenne elődöntő közelében. Messze vannak attól a szinttől...mondjuk röhej, hogy ebből a 4 csapatból valaki döntőt játszik 😕miért?
NB2
shagi0206

több mint 1 éve
most néztem vissza a gólt, Mbappénak nem kellett volna sárgát kapnia, mert kiment ünnepelni?Ha fehér mezbe vagy akkor nem
az ugye neki a 2. lett volna
NB2
több mint 1 éve
picit más polc a másik 4, illetve talán a másik 3mondjuk röhej, hogy ebből a 4 csapatból valaki döntőt játszik 😕miért?
NB2
shagi0206
több mint 1 éve
Azért Nehéz elhinni azt a barmot, aki nem ezt akarja pàrhetente, inkább egy jó BAR-Levante vagy egy Bayer-Freiburgra vágyik
több mint 1 éve
most néztem vissza a gólt, Mbappénak nem kellett volna sárgát kapnia, mert kiment ünnepelni?az ugye neki a 2. lett volna
több mint 1 éve
mondjuk röhej, hogy ebből a 4 csapatból valaki döntőt játszik 😕miért?
NB2
több mint 1 éve
Na pont ennyire volt piros......te majom
több mint 1 éve
Kovács lehet hogy realos, de nem biztos.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 1 éve
Kontakt itt is volt…
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.