Soccer
41 feliratkozó
több mint 1 éve
csipkelli
4 010
Kik ezek a csapatok? Miért nem Fradi-Paks meccs lesz?
több mint 1 éve
Ha telekomos vagy ingyen jár az rtl plusz magenta 1 melléjah, olvastam korábbi kommented és én el is hiszem, csak Sixo-nak dobtam be, hogy ez az opció is van még
kapitnono
(ha esetleg nem lenne tv-s előfizuja..) 😊
...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
több mint 1 éve
Ha telekomos vagy ingyen jár az rtl plusz magenta 1 mellévan 14 nap ingyenes próbaidőszak!De annak nincs ingyenes streamingje ha jól tudom.Gondolom a mai döntő már nem az m4 közvetíti hiába keresném médiaklikken.Jaja, ez már Rtl-en lesz
Sixo
gamerkr
Sixo
rtl.hu/rtlplusz
bogjosi

több mint 1 éve
van 14 nap ingyenes próbaidőszak!De annak nincs ingyenes streamingje ha jól tudom.Gondolom a mai döntő már nem az m4 közvetíti hiába keresném médiaklikken.Jaja, ez már Rtl-en lesz
Sixo
gamerkr
Sixo
rtl.hu/rtlplusz
...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
több mint 1 éve
Ha van bármilyen tv előfizetésed akkor az alkalmazásában ingyenes, vagy ha nincs szerintem google ban 2 kattintás egy full hd-s rtl streamet keresni, mivel ingyenes csatornaDe annak nincs ingyenes streamingje ha jól tudom.Gondolom a mai döntő már nem az m4 közvetíti hiába keresném médiaklikken.Jaja, ez már Rtl-en lesz
Sixo
gamerkr
Sixo
Szerkesztette: kapitnono

több mint 1 éve
De annak nincs ingyenes streamingje ha jól tudom.Gondolom a mai döntő már nem az m4 közvetíti hiába keresném médiaklikken.Jaja, ez már Rtl-en lesz
Sixo
gamerkr
több mint 1 éve
Gondolom a mai döntő már nem az m4 közvetíti hiába keresném médiaklikken.Jaja, ez már Rtl-en lesz
Sixo
több mint 1 éve
Gondolom a mai döntő már nem az m4 közvetíti hiába keresném médiaklikken.
több mint 1 éve
Mondjuk Afrikában nézik a franciákat sok helyen, csak piti pénz jön onnan
több mint 1 éve
Ahelyett hogy concacaf beli meccseket adnának, Löflivel néznénk.Csak a szinvonalas mennyei kell a nepnek!Kettő nap múlva kedződik a 🇫🇷 bajnokság és se a Sport TV, se a Spíler, se a Eurosport, se a Match 4, se az Aréna 4 műsor-kínálatában nem szerepelnek meccsek....és az Olasz bajnokság se sehol 😔
YoungZeeZee
steelwolf
Toto21

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 1 éve
Csak a szinvonalas mennyei kell a nepnek!Kettő nap múlva kedződik a 🇫🇷 bajnokság és se a Sport TV, se a Spíler, se a Eurosport, se a Match 4, se az Aréna 4 műsor-kínálatában nem szerepelnek meccsek....és az Olasz bajnokság se sehol 😔
YoungZeeZee
steelwolf
több mint 1 éve
Amúgy se rossz azRomano szerint a Liverpool és Mamardashvili megállapodott a szerződése részleteiről, és nincs Giorgi ellenére az sem hogy egy évig kölcsönben szerepeljen akár Valenciában, akár máshol.Bournemouthban játszana. Ez esetben sok-sok B'mouth meccset néznék.
Elvileg 35 millió fontot ajánlott a Liverpool, de 40-et akar a Valencia.
Mondhatnánk hogy ebből akkor úgyis lesz szerződés, de pont most sikerült Zubimendivel rettenetesen pofára esni, szóval majd ha a kezében fogja a Liverpool mezt a georgiai, majd akkor elhiszem.
Mikey
Mikey
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Kettő nap múlva kedződik a 🇫🇷 bajnokság és se a Sport TV, se a Spíler, se a Eurosport, se a Match 4, se az Aréna 4 műsor-kínálatában nem szerepelnek meccsek....és az Olasz bajnokság se sehol 😔
YoungZeeZee
több mint 1 éve
az volt a szörnyű, hogy az utolsó 2 évben már Mbappé-val is 😊Kettő nap múlva kedződik a 🇫🇷 bajnokság és se a Sport TV, se a Spíler, se a Eurosport, se a Match 4, se az Aréna 4 műsor-kínálatában nem szerepelnek meccsek.Mondjuk Mbappé nélkül ennek a ligának az értéke, kb a holland s a portugál ligával vetekszik.
YoungZeeZee
Tony Adams
több mint 1 éve
Néhány kisebb piac, ahol NINCS Ligue1 közvetítő partner: UK, Spanyolország, Olaszország, Afrika, Közel-Kelet....Kettő nap múlva kedződik a 🇫🇷 bajnokság és se a Sport TV, se a Spíler, se a Eurosport, se a Match 4, se az Aréna 4 műsor-kínálatában nem szerepelnek meccsek.Mondjuk Mbappé nélkül ennek a ligának az értéke, kb a holland s a portugál ligával vetekszik.
YoungZeeZee
Tony Adams
több mint 1 éve
Kettő nap múlva kedződik a 🇫🇷 bajnokság és se a Sport TV, se a Spíler, se a Eurosport, se a Match 4, se az Aréna 4 műsor-kínálatában nem szerepelnek meccsek.Mondjuk Mbappé nélkül ennek a ligának az értéke, kb a holland s a portugál ligával vetekszik.
YoungZeeZee
több mint 1 éve
Itthonról továbbra sincs egy fasza streaming platform amiről elérhető jó minőségben a Premier League? Semi legal oldalak is szóba jöhetnek😀
több mint 1 éve
YoungZeeZee
9 571
Kettő nap múlva kedződik a 🇫🇷 bajnokság és se a Sport TV, se a Spíler, se a Eurosport, se a Match 4, se az Aréna 4 műsor-kínálatában nem szerepelnek meccsek.
több mint 1 éve
Pár éve kérdezgetem, hogy vajon mikor lesz az első egymilliárdért átigazoló focista.Ebből konkrétan szerintem nem lesz semmi, de az esély már megvan, ha elég pici is.
telex.hu/sport/2024/08/13/egymilliard-eurot-ker-a-real-madrid-vinicius-juniorert-a-szaudiaktol?
több mint 1 éve
Romano szerint a Liverpool és Mamardashvili megállapodott a szerződése részleteiről, és nincs Giorgi ellenére az sem hogy egy évig kölcsönben szerepeljen akár Valenciában, akár máshol.Bournemouthban játszana. Ez esetben sok-sok B'mouth meccset néznék.
Elvileg 35 millió fontot ajánlott a Liverpool, de 40-et akar a Valencia.
Mondhatnánk hogy ebből akkor úgyis lesz szerződés, de pont most sikerült Zubimendivel rettenetesen pofára esni, szóval majd ha a kezében fogja a Liverpool mezt a georgiai, majd akkor elhiszem.
Mikey
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 1 éve
Szerintem is reális, ha nem lesz annyi sérülés, mint tavaly. Persze Shaw is kidőlt a napokban, szóval... 😀Sancho - Ugarte csere tényleg nagyon király lenne. Toney meh, én nem tartom akkor csatárnak.Wan-Bissaka -> West Ham 15M, tehát Mazra áránNekem eddig tetszik az Ineos ténykedése. De Ligt már csak a mentalitása miatt is jó igazolás. Ha emellé még egészséges is tud maradni, akkor patika. 😀
Toto21
Ha még Sanchot elpostáznánk a PSG-be Ugarteért, netán beesne még Tóni, akkor abból bár mi lehet. | Akár a konferencia ligás helyekért is harcba szállhatunk! |
dugo93
Nem tudom szoktad-e nézni Youtube-on a Box2Box show-t ( nagyon király videoik vannak néha) ök pl 3. helyre tippeltek minket, ami szerintem reális lehet, ha mindenki egészséges marad.
Toto21
több mint 1 éve
Romano szerint a Liverpool és Mamardashvili megállapodott a szerződése részleteiről, és nincs Giorgi ellenére az sem hogy egy évig kölcsönben szerepeljen akár Valenciában, akár máshol.Elvileg 35 millió fontot ajánlott a Liverpool, de 40-et akar a Valencia.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May