NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 603
47
22:30 RATE BOWL - New Mexico vs Minnesota
Soccer
41 feliratkozó
több mint 1 éve
oda kell menni azt bebaszni.AztakurvaegetPedig nagyon rákoncentrált 😀
youtu.be/4EvIcyRuAXg?si=6dCLB5ZqreCPuWf6
Ennél szarabb tizenegyest még nem láttam
zacknorb
dugo93
több mint 1 éve
na allitolag Nagelsmann az egyertelmu elso jelolt, es o is hajlik a visszateresre.azert ez eleg kemeny lenne. en nagyon orulnek.
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 1 éve
AztakurvaegetPedig nagyon rákoncentrált 😀
youtu.be/4EvIcyRuAXg?si=6dCLB5ZqreCPuWf6
zacknorb
több mint 1 éve
Aztakurvaegetyoutu.be/4EvIcyRuAXg?si=6dCLB5ZqreCPuWf6
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Nem tudom mennyire komoly az olasz újságíró forrása, de elvileg Motta lesz a Juve új mistere. Mondjuk makes sense.Felipe Anderson Romano szerint viszont a Palmeirasba megy a Juve helyett.
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
jó, nyilván érted hogy értem. Fradi-Újpest-MTK-Honvéd-Vasas.?addig kell örülni, amíg van náluk szarabb pesti csapat. sokáig nem volt.A Vasas-Kozármisleny rangadón is a Honvéd anyázása megy. Tudatlan vagyok. Valaki mondja már el nekem: mióta van a két tábor között ez a feszkó? És miért?Régóta.
nagylaza, főpohárnok
Általában minden random meccsen megy a szarakispest. Értelme monnyuk nincs 😊
warr_b
slowmotion
Reac, Csepel, III. Kerület, BVSC (bocs Löfli), Budafok, BKV, Pénzügyőr, ESMTK, Testvériség...
warr_b
több mint 1 éve
?addig kell örülni, amíg van náluk szarabb pesti csapat. sokáig nem volt.A Vasas-Kozármisleny rangadón is a Honvéd anyázása megy. Tudatlan vagyok. Valaki mondja már el nekem: mióta van a két tábor között ez a feszkó? És miért?Régóta.
nagylaza, főpohárnok
warr_b
slowmotion
Reac, Csepel, III. Kerület, BVSC (bocs Löfli), Budafok, BKV, Pénzügyőr, ESMTK, Testvériség...

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 1 éve
addig kell örülni, amíg van náluk szarabb pesti csapat. sokáig nem volt.A Vasas-Kozármisleny rangadón is a Honvéd anyázása megy. Tudatlan vagyok. Valaki mondja már el nekem: mióta van a két tábor között ez a feszkó? És miért?Régóta.
nagylaza, főpohárnok
warr_b
több mint 1 éve
Jackson mit hisztizik xDEgyébként ehhez még annyit, hogy ilyen egy Kloppnál, Guardiolánál, Artetánál elő sem fordulhatna
Heisman nádor
A Poolnál ki van adva a sorrend rendesen, pedig vannak nagy lövők, Szobi és TAA oda sem állhat. A Citynél is tiszta sor, amikor pedig Haaland vita nélkül átadta le is lett baszva.
Nálunk liberálisabb a rendszer, Saka és Ø megbeszélik hogy kinek jobb ötlet abban a helyzetben odaállni, vagy odaadni másnak.
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 1 éve
micsoda gála, Palmer máris legenda 😀

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 1 éve
Várjá', még fel se jutottunk... megyünk a Nyíregyhez, ott az egy pontot mindenki előre aláírná... aztán Kispestre, Győrbe...Örülök, hogy végül is megtalálta a helyét, egy olyan igazi jó kis NB2-es csatár.Sima liba.És ez a Vasas akar feljutni faszom2-1 a tíz emberről játszó Kozármisleny ellen hazai pályán. Szép győzelem!
zacknorb
nagylaza, főpohárnok
😀
Radó bazmeg...
warr_b
Ez a Vasas jövőre csont nélkül kiesik.
Kampman

több mint 1 éve
Jackson mit hisztizik xD
több mint 1 éve
Válogatott szinten mondjuk fontos a folytonosság, lehet kritizálni Southgate-et, de attól még általában ez a kifizetődőbb stratégia. Ami inkább a baj, hogy nem sikerül ezek szerint rendesen más játékosokat beépíteni. Gallagher mondjuk nálam keretbe se lenne, de majd FM-ben lerendezem 😀Aztán nehogy a 33 éves Henderson legyen a másik 6-os 😀 Profilra jó lenne de mondjuk a 6-7 évvel ezelőtti verziója...Gallagher Rice mellett nagyon el lenne veszve, válogatott tornán nem szabadna őt odarakni. Kell egy Main profil, de lehet majd forgatni Fodent/Sakat/Palmert a szélén231-be gyönyörűen néznének kiEB-n vajon hogy fog játszani ez a Foden, Palmer, Saka hármas egyszerre úgy, hogy Kane is van, Bellingham...Kane, Saka, Foden lesz fenn, Utána 8 védő/ védekező szellemű játékos. 😀, amíg Southgate az edző nem fogok tudni drukkolni nekik.
Nem mondom, hogy nem lehetne egyszerre a nagyrészük fent, de Délikapu szarul fog kinézni amikor ezeket a srácokat veszi a kamera a padon és Kelvin Phillipsek és társai lesznek a kezdők...
alatriste
Toto21
Bellingham - Rice
Saka - Foden - Palmer
Kane
de mondjuk ezt azért érezni, hogy picit már valóban sok a jóból. Egyik helyett egy Mainoo vagy nem tudom Gallagher (ez mondjuk nem tetszik) kell majd Rice mellé
alatriste
Heisman nádor
alatriste
több mint 1 éve
15 játékos igazolásával és egy korai 10. Fordulós edzőÖrülök, hogy végül is megtalálta a helyét, egy olyan igazi jó kis NB2-es csatár.Sima liba.És ez a Vasas akar feljutni faszom2-1 a tíz emberről játszó Kozármisleny ellen hazai pályán. Szép győzelem!
zacknorb
nagylaza, főpohárnok
😀
Radó bazmeg...
warr_b
Kampman
cserével azért lehetne kicsi sansz
Szerkesztette: ozibozi
több mint 1 éve
Örülök, hogy végül is megtalálta a helyét, egy olyan igazi jó kis NB2-es csatár.Sima liba.És ez a Vasas akar feljutni faszom2-1 a tíz emberről játszó Kozármisleny ellen hazai pályán. Szép győzelem!
zacknorb
nagylaza, főpohárnok
😀
Radó bazmeg...
warr_b
több mint 1 éve
Sima liba.És ez a Vasas akar feljutni faszom2-1 a tíz emberről játszó Kozármisleny ellen hazai pályán. Szép győzelem!
zacknorb
nagylaza, főpohárnok
😀
Radó bazmeg...

több mint 1 éve
És ez a Vasas akar feljutni faszom2-1 a tíz emberről játszó Kozármisleny ellen hazai pályán. Szép győzelem!
zacknorb
több mint 1 éve
Aztán nehogy a 33 éves Henderson legyen a másik 6-os 😀 Profilra jó lenne de mondjuk a 6-7 évvel ezelőtti verziója...Gallagher Rice mellett nagyon el lenne veszve, válogatott tornán nem szabadna őt odarakni. Kell egy Main profil, de lehet majd forgatni Fodent/Sakat/Palmert a szélén231-be gyönyörűen néznének kiEB-n vajon hogy fog játszani ez a Foden, Palmer, Saka hármas egyszerre úgy, hogy Kane is van, Bellingham...Kane, Saka, Foden lesz fenn, Utána 8 védő/ védekező szellemű játékos. 😀, amíg Southgate az edző nem fogok tudni drukkolni nekik.
Nem mondom, hogy nem lehetne egyszerre a nagyrészük fent, de Délikapu szarul fog kinézni amikor ezeket a srácokat veszi a kamera a padon és Kelvin Phillipsek és társai lesznek a kezdők...
alatriste
Toto21
Bellingham - Rice
Saka - Foden - Palmer
Kane
de mondjuk ezt azért érezni, hogy picit már valóban sok a jóból. Egyik helyett egy Mainoo vagy nem tudom Gallagher (ez mondjuk nem tetszik) kell majd Rice mellé
alatriste
Heisman nádor

Liverpool Fc
több mint 1 éve
Gallagher Rice mellett nagyon el lenne veszve, válogatott tornán nem szabadna őt odarakni. Kell egy Main profil, de lehet majd forgatni Fodent/Sakat/Palmert a szélén231-be gyönyörűen néznének kiEB-n vajon hogy fog játszani ez a Foden, Palmer, Saka hármas egyszerre úgy, hogy Kane is van, Bellingham...Kane, Saka, Foden lesz fenn, Utána 8 védő/ védekező szellemű játékos. 😀, amíg Southgate az edző nem fogok tudni drukkolni nekik.
alatriste
Toto21
Bellingham - Rice
Saka - Foden - Palmer
Kane
alatriste
több mint 1 éve
És ez a Vasas akar feljutni faszom
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
231-be gyönyörűen néznének kiEB-n vajon hogy fog játszani ez a Foden, Palmer, Saka hármas egyszerre úgy, hogy Kane is van, Bellingham...Kane, Saka, Foden lesz fenn, Utána 8 védő/ védekező szellemű játékos. 😀, amíg Southgate az edző nem fogok tudni drukkolni nekik.
alatriste
Toto21
Bellingham - Rice
Saka - Foden - Palmer
Kane

Liverpool Fc
több mint 1 éve
EB-n vajon hogy fog játszani ez a Foden, Palmer, Saka hármas egyszerre úgy, hogy Kane is van, Bellingham...Kane, Saka, Foden lesz fenn, Utána 8 védő/ védekező szellemű játékos. 😀, amíg Southgate az edző nem fogok tudni drukkolni nekik.
alatriste
több mint 1 éve
EB-n vajon hogy fog játszani ez a Foden, Palmer, Saka hármas egyszerre úgy, hogy Kane is van, Bellingham...Nem mondom, hogy nem lehetne egyszerre a nagyrészük fent, de Délikapu szarul fog kinézni amikor ezeket a srácokat veszi a kamera a padon és Kelvin Phillipsek és társai lesznek a kezdők...

Liverpool Fc
több mint 1 éve
Palmer ma akar gólkirály lenni?
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Na jó az FPL győzelemhez a héten még a Konsa Clean Sheet sem kellett, kár volt azért eldobni a PL szezonunkat 😕