Soccer
41 feliratkozó
több mint 1 éve
Kady Borges is megérte a pénzét idáig
több mint 1 éve
latszik, hogy sokkal rutinosabb csapat a dan, olyan okosan huzzak az idot
több mint 1 éve
Dibusz középre oda adott passzából volt ez a gól.Akkor ezért is került be Gula az EB-re
Nemzetközi foci már csak ilyen. Lábbal is kell tudni.
ozibozi
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
Hajdúabé lassan HeadCoach😊
Draft

több mint 1 éve
Dibusz középre oda adott passzából volt ez a gól. Nemzetközi foci már csak ilyen. Lábbal is kell tudni.
több mint 1 éve
lenne egy-két játékos akit elnéznék nálunk is
több mint 1 éve
Cisse a legveszélyesebb lövő. Ha Djibril lett volna 20 éve az jó lett volna, de ő egy középhátvéd
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Megint ugyan az....
több mint 1 éve
csipkelli
4 010
Jók ezek a lövések. Vagy kaput nem találunk, vagy teljesen középre mennek.
több mint 1 éve
Már előtte is spanok voltunk a magyar válogatott meccsek alatt😁😁😁éreztem már az olimpia alatt is, hogy nagy barátok lettetek 😊jó, de ha az Újpest állna így ki, akkor azért szólna a zöldektől 😊Ez a kifakadás nem konkrétan ennek a beszólásának szólt, érett már egy ideje. Ezt a szintű türhőséget nehezen veszi be a gyomrom, mint amit ő produkál folyamatosan. Mindegy, számomra mától szebb hely a fórum, a némítás funkciót is ki kellett próbálni egyszer.
NB2
Bálesz
NB2
Draft

több mint 1 éve
Pedig a két meccsen bőven megvolt az esély elől.Kegyetlenek ezek a dánok 🥺annyi a különbség, hogy ők jobb százalékban használják ki a helyzeteiket, velünk ellentétben. Ennyin múlik majd a továbbjutás
dande2
Toto21
Ebben én már nem érzek meg kettőt (legalább). Mindegy, jöjjön a KI, legyen revans. (Erre legalább nem kellene annyit várni, mint a Slovan ellenire)

több mint 1 éve
Igen, erre gondoltam....Kegyetlenek ezek a dánok 🥺annyi a különbség, hogy ők jobb százalékban használják ki a helyzeteiket, velünk ellentétben. Ennyin múlik majd a továbbjutás
dande2
Toto21
több mint 1 éve
3 brutal hiba (4 a 11essel) es lonek belole 3at - ezt kellene megtanulni
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 1 éve
Kegyetlenek ezek a dánok 🥺annyi a különbség, hogy ők jobb százalékban használják ki a helyzeteiket, velünk ellentétben. Ennyin múlik majd a továbbjutás
dande2
több mint 1 éve
Kegyetlenek ezek a dánok 🥺
több mint 1 éve
hoppá Botka bal oldaláról jött a gól milyen meglepő... ja, nem...
több mint 1 éve
éreztem már az olimpia alatt is, hogy nagy barátok lettetek 😊jó, de ha az Újpest állna így ki, akkor azért szólna a zöldektől 😊Ez a kifakadás nem konkrétan ennek a beszólásának szólt, érett már egy ideje. Ezt a szintű türhőséget nehezen veszi be a gyomrom, mint amit ő produkál folyamatosan. Mindegy, számomra mától szebb hely a fórum, a némítás funkciót is ki kellett próbálni egyszer.
NB2
Bálesz
több mint 1 éve
Egyenlített mindkét ellen
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Kár a kinti baromkodásért, ez nem lenne egy megoldhatatlan párharc. De hogy ezt a mindenhol megbukott Basseyt hogy teszi pl Gruber elé a rangsorban, azt nekem senki nem tudja elmagyarázni. Az a faszi nettó emberhátrány, konkrétan zavarja a labda. Borzalom.

több mint 1 éve
Nem kifejezetten tartom jo csatarnak Baszit, de ilyen csapat ellen pont egy ilyen kaliber kell elore.
több mint 1 éve
Érdekes..... szidva van a Fidesz hogy mekkora uszító szarok.... de ugyanúgy megy az idegengyűlölet.... komolyan mekkora képmutató emberek vannak ittÉrdekes....ha Franciákra mondunk hasonlót mindenki helyesel meg úgy van....de egy magyar csapatra mondjuk akkor meg mindenki vérig van sértve....komolyan mekkora képmutató emberek vagyunkHogy áll a zöld Afrika Korps?Az ilyen gyökér hsz helyett beirhattad volna a Google-be is...
ThundersNFL a Paraszt
Bálesz
ThundersNFL a Paraszt
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Jansen nem látta az EB-n az angol csapatot? Jobb lábas bal védő nem jó bal oldalon ....
több mint 1 éve
jó, de ha az Újpest állna így ki, akkor azért szólna a zöldektől 😊Ez a kifakadás nem konkrétan ennek a beszólásának szólt, érett már egy ideje. Ezt a szintű türhőséget nehezen veszi be a gyomrom, mint amit ő produkál folyamatosan. Mindegy, számomra mától szebb hely a fórum, a némítás funkciót is ki kellett próbálni egyszer.
NB2