NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 607
47
22:30 RATE BOWL - New Mexico vs Minnesota
Soccer
41 feliratkozó
több mint 1 éve
csipkelli
4 010
A nem 11-es után kurvagáz lenne ezt elvenni.
több mint 1 éve
Én egyénileg néztemInkább úgy fogalmaznék hogy a meccsen belül mi jobban tudunk adaptálódni, de a Pool jobban tud alkalmazkodni meccsről meccsre a keretükkel és jobban tudnak belejönni a játékosoknem feltétlenül így raktam volna őket relációba, az iránytól függetlenül.Sztem az Arsenal kerete nem jobb semmivel.Megelőztél, így is szép volt tőlük ez eddig. Nézzetek már rá a City vagy akár az Arsenal keretre. Más polc.Azért a realitás mégiscsak az, hogy a Liverpool se a PL-ben, se az EL-ben nem topfavorit, és valójában az eddigi sikeresség a túlteljesítés. Az idény elején sehol nem számítottak igazán komoly esélyesnek, most pedig, ha végül egyiket se nyerik csak "helyreáll" a papírforma.Azt hiszem, sikerül egy hét alatt kiszállni az EL-ből és a PL-versenyből is...Én ezért nem értettem a csütörtöki meccset. Reálisan nézve ez a pl cím nem lesz meg a poolnak, az EL-ben viszont el lehetett volna menni minimum a döntőig. Klopp így nem búcsúzik szépen, csak a mikiegér kupa jut neki.
Bálesz
davemayer
Őszentsége Sobri Jóska
esanders10
Alisson, Kelleher > Raya, Ramsdale
Alexander Arnold> White
Van Dijk > Gabriel
Konate < Saliba
Robertson > Zinchenko
Endo = Jorginho
Szoboszlai < Rice/Odegaard
Jota/Gakpo< Saka, Martinelli
Nunez > Jesus
Salah > Havertz
Diaz > Trossard
A Pool depth meg jobb, mint pl el Neny, Nketiah, Nelson, Kiwior.
Willie Parker
slowmotion
Heisman nádor
több mint 1 éve
Inkább úgy fogalmaznék hogy a meccsen belül mi jobban tudunk adaptálódni, de a Pool jobban tud alkalmazkodni meccsről meccsre a keretükkel és jobban tudnak belejönni a játékosoknem feltétlenül így raktam volna őket relációba, az iránytól függetlenül.Sztem az Arsenal kerete nem jobb semmivel.Megelőztél, így is szép volt tőlük ez eddig. Nézzetek már rá a City vagy akár az Arsenal keretre. Más polc.Azért a realitás mégiscsak az, hogy a Liverpool se a PL-ben, se az EL-ben nem topfavorit, és valójában az eddigi sikeresség a túlteljesítés. Az idény elején sehol nem számítottak igazán komoly esélyesnek, most pedig, ha végül egyiket se nyerik csak "helyreáll" a papírforma.Azt hiszem, sikerül egy hét alatt kiszállni az EL-ből és a PL-versenyből is...Én ezért nem értettem a csütörtöki meccset. Reálisan nézve ez a pl cím nem lesz meg a poolnak, az EL-ben viszont el lehetett volna menni minimum a döntőig. Klopp így nem búcsúzik szépen, csak a mikiegér kupa jut neki.
Bálesz
davemayer
Őszentsége Sobri Jóska
esanders10
Alexander Arnold> White
Van Dijk > Gabriel
Konate < Saliba
Robertson > Zinchenko
Endo = Jorginho
Nunez > Jesus
Salah > Havertz
Diaz > Trossard
Willie Parker
slowmotion
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
nem feltétlenül így raktam volna őket relációba, az iránytól függetlenül.Sztem az Arsenal kerete nem jobb semmivel.Megelőztél, így is szép volt tőlük ez eddig. Nézzetek már rá a City vagy akár az Arsenal keretre. Más polc.Azért a realitás mégiscsak az, hogy a Liverpool se a PL-ben, se az EL-ben nem topfavorit, és valójában az eddigi sikeresség a túlteljesítés. Az idény elején sehol nem számítottak igazán komoly esélyesnek, most pedig, ha végül egyiket se nyerik csak "helyreáll" a papírforma.Azt hiszem, sikerül egy hét alatt kiszállni az EL-ből és a PL-versenyből is...Én ezért nem értettem a csütörtöki meccset. Reálisan nézve ez a pl cím nem lesz meg a poolnak, az EL-ben viszont el lehetett volna menni minimum a döntőig. Klopp így nem búcsúzik szépen, csak a mikiegér kupa jut neki.
Bálesz
davemayer
Őszentsége Sobri Jóska
esanders10
Alexander Arnold> White
Van Dijk > Gabriel
Konate < Saliba
Robertson > Zinchenko
Endo = Jorginho
Nunez > Jesus
Salah > Havertz
Diaz > Trossard
Willie Parker
slowmotion
Akkor is jobb a Pool
több mint 1 éve
nem feltétlenül így raktam volna őket relációba, az iránytól függetlenül.Sztem az Arsenal kerete nem jobb semmivel.Megelőztél, így is szép volt tőlük ez eddig. Nézzetek már rá a City vagy akár az Arsenal keretre. Más polc.Azért a realitás mégiscsak az, hogy a Liverpool se a PL-ben, se az EL-ben nem topfavorit, és valójában az eddigi sikeresség a túlteljesítés. Az idény elején sehol nem számítottak igazán komoly esélyesnek, most pedig, ha végül egyiket se nyerik csak "helyreáll" a papírforma.Azt hiszem, sikerül egy hét alatt kiszállni az EL-ből és a PL-versenyből is...Én ezért nem értettem a csütörtöki meccset. Reálisan nézve ez a pl cím nem lesz meg a poolnak, az EL-ben viszont el lehetett volna menni minimum a döntőig. Klopp így nem búcsúzik szépen, csak a mikiegér kupa jut neki.
Bálesz
davemayer
Őszentsége Sobri Jóska
esanders10
Alexander Arnold> White
Van Dijk > Gabriel
Konate < Saliba
Robertson > Zinchenko
Endo = Jorginho
Nunez > Jesus
Salah > Havertz
Diaz > Trossard
Willie Parker
több mint 1 éve
Trossard helyzete 96%-os volt, bravó
több mint 1 éve
Baszott nehéz meccs
több mint 1 éve
Bazmeg az első HSZ-nél még nem láttam a helyzetet azt hittem gól, szívbajt hozzák rám a srácok meg te is 😀
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 1 éve
Micsinásszszsz2
több mint 1 éve
Micsinááászszsz
több mint 1 éve
Ráadásul a többi eredmény is hibátlanul alakult, így már 6 pontra van a kieső, és a hátralévő meccsek sem nagyon nehezek!Zack: megint nyert a stécé! 👍 😀Előre a kiesés ellen
Stoki
zacknorb
Örülök, hogy legalább ez a nyomorult nb3 megmaradhat ha már nem ott vannak, ahol a múlt miatt megérdemelnék!
több mint 1 éve
Sztem az Arsenal kerete nem jobb semmivel.Megelőztél, így is szép volt tőlük ez eddig. Nézzetek már rá a City vagy akár az Arsenal keretre. Más polc.Azért a realitás mégiscsak az, hogy a Liverpool se a PL-ben, se az EL-ben nem topfavorit, és valójában az eddigi sikeresség a túlteljesítés. Az idény elején sehol nem számítottak igazán komoly esélyesnek, most pedig, ha végül egyiket se nyerik csak "helyreáll" a papírforma.Azt hiszem, sikerül egy hét alatt kiszállni az EL-ből és a PL-versenyből is...Én ezért nem értettem a csütörtöki meccset. Reálisan nézve ez a pl cím nem lesz meg a poolnak, az EL-ben viszont el lehetett volna menni minimum a döntőig. Klopp így nem búcsúzik szépen, csak a mikiegér kupa jut neki.
Bálesz
davemayer
Őszentsége Sobri Jóska
esanders10
Alexander Arnold> White
Van Dijk > Gabriel
Konate < Saliba
Robertson > Zinchenko
Endo = Jorginho
Nunez > Jesus
Salah > Havertz
Diaz > Trossard
Szerkesztette: Willie Parker
több mint 1 éve
Zack: megint nyert a stécé! 👍 😀Előre a kiesés ellen
Stoki
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Zack: megint nyert a stécé! 👍 😀
több mint 1 éve
Boniface tizijével vezet a Leverkusen, jelen állás szerint bajnokok
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Na akkor ne hagyjuk a Cityt, főleg hogy MRI az ellenfél
több mint 1 éve
Hidd el, ha most azt ott belelövi a kapusba mar hallgatnád hogy a saját dicsőségét keresi és nem csapatember. Szent tehén elronthat 100 ilyet nem gond, ő tuti nem.Lehet neki is azt kéne. Önzőnek lennie, és lövöldözni minden lehetetlen szögből is. Ahogy egyesek.Erdekes, szerintem jó volt. És hogy a zicceret leadta inkabb a tuti gólért mutatta hogy nem frusztrált vagy keresné a saját csillogását. Szvsz azt a csapat összes támadó embere kapura küldte volna onnan.Szobot megint szet fogja szedni a fanbaseBéna szar volt.....gyorsan ellőttem
Kenny
ThundersNFL a Paraszt
davemayer
shagi0206
Nagyon kiváncsi leszek Klopp utáni poolban hogy fog játszani, ha Salaht eladják és Amorim felrakja a helyére csodákat művelne. Nem vagyok biztos a poolos karrierjében, jó lenne ha a real kinézné magának Modric posztjára, de tudom hogy ez egy álom csak. A realitás hogy ki-be pakolják majd a kezdőből és konstans közepes lesz a teljesítménye. Személy szerint én nem bánom hogy Klopp elmegy, de Szobo karrierjében ez komoly törés lehet.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 1 éve
Lehet neki is azt kéne. Önzőnek lennie, és lövöldözni minden lehetetlen szögből is. Ahogy egyesek.Erdekes, szerintem jó volt. És hogy a zicceret leadta inkabb a tuti gólért mutatta hogy nem frusztrált vagy keresné a saját csillogását. Szvsz azt a csapat összes támadó embere kapura küldte volna onnan.Szobot megint szet fogja szedni a fanbaseBéna szar volt.....gyorsan ellőttem
Kenny
ThundersNFL a Paraszt
davemayer
több mint 1 éve
Ez nem kritika volt csak szar "poén" vagy irónia....Erdekes, szerintem jó volt. És hogy a zicceret leadta inkabb a tuti gólért mutatta hogy nem frusztrált vagy keresné a saját csillogását. Szvsz azt a csapat összes támadó embere kapura küldte volna onnan.Szobot megint szet fogja szedni a fanbaseBéna szar volt.....gyorsan ellőttem
Kenny
ThundersNFL a Paraszt
davemayer
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
Erdekes, szerintem jó volt. És hogy a zicceret leadta inkabb a tuti gólért mutatta hogy nem frusztrált vagy keresné a saját csillogását. Szvsz azt a csapat összes támadó embere kapura küldte volna onnan.Szobot megint szet fogja szedni a fanbaseBéna szar volt.....gyorsan ellőttem
Kenny
ThundersNFL a Paraszt
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 1 éve
Azt mégis hogy kell elképzelni, hogy elengedik vagy a PL-t vagy az EL-t? Berakja a fakót hogy direkt ne nyerjenek?Nem, de mondjuk nem padoztat 3-4 kulcsembert a hazai atalanta meccsen.
gyurczi
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 1 éve
Ő most az aktuális bűnbak mindenért....barmi van az utobbi hetekben, mindig ot veszik elo.Szobot megint szet fogja szedni a fanbasemert? ő kocogott vissza az első gólnál? ő hagyta ki az ajtót meg az ablakot?
Kenny
slowmotion
Kenny
Draft

több mint 1 éve
Szobot megint szet fogja szedni a fanbaseBéna szar volt.....gyorsan ellőttem
Kenny
Draft

több mint 1 éve
barmi van az utobbi hetekben, mindig ot veszik elo.Szobot megint szet fogja szedni a fanbasemert? ő kocogott vissza az első gólnál? ő hagyta ki az ajtót meg az ablakot?
Kenny
slowmotion