Soccer
Nekem nagyon!🙂Mondjuk azért várjunk még a Conor move-al, amíg a Chelsea csicskáskodik.
Jött egy k.va jó CB,Robin Le Normand.
Egy nem rossz CM ;Gallagher.
Es ket bitang jo csatar Sorloth es J.Alvarez.
Azert ez eleg komolyan is elsülhet.
Ha ne.tanít meg Cholo mindenkit vilagklasszis szinten vedekezni....
Aúpa!
ZoliZoltán
Plusz nem ártana még valaki a védelem közepébe.
Poloska vagyok.
Jött egy k.va jó CB,Robin Le Normand.
Egy nem rossz CM ;Gallagher.
Es ket bitang jo csatar Sorloth es J.Alvarez.
Azert ez eleg komolyan is elsülhet.
Ha ne.tanít meg Cholo mindenkit vilagklasszis szinten vedekezni....
Aúpa!
ez egy elég erős feltétel, általában nem is sikerül megfelelnie nekiHa egészséges tudna maradni akkor egyik legjobb szélső a világon.🚨🔵🔴 Barça have started discussing wingers internally as there’s still no breakthrough in Nico Williams deal.
— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) August 12, 2024
Kingsley Coman can leave Bayern on initial loan, he’s among options on shortlist.
There are several clubs interested and salary is high; but Hansi Flick likes him. pic.twitter.com/p5wb3tAz8o
Sixo
Amúgy érdekes h most mennyire hajtott h az Eb-n tudjon játszani aztán kb 5-6. Szélső lett a francia keretben úgyis h kb nulla támadójátékot mutattak. Ezért jár volt.
csebi
Ha egészséges tudna maradni akkor egyik legjobb szélső a világon.🚨🔵🔴 Barça have started discussing wingers internally as there’s still no breakthrough in Nico Williams deal.
Kingsley Coman can leave Bayern on initial loan, he’s among options on shortlist.
There are several clubs interested and salary is high; but Hansi Flick likes him. pic.twitter.com/p5wb3tAz8o
Sixo
Amúgy érdekes h most mennyire hajtott h az Eb-n tudjon játszani aztán kb 5-6. Szélső lett a francia keretben úgyis h kb nulla támadójátékot mutattak. Ezért jár volt.
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
pénzmosoda az egész, ennyire egyszerűChelsea szerintem indít egy-egy csapatot a Champoban és Leage One-ban jövöre. Másképp ez az egész megmagyarázhatatlan. Idióták ülnek ott és abból nagyon sok.9 éve. Csak hogy biztosan meglegyen a kontraszt.35 permanent signings ago for Liverpool was Roberto Firmino from Hoffenheim https://t.co/iwOKYbvOI2
— Danny Corcoran (@calcio_danny) August 12, 2024
zacknorb
Mikey
Toto21

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
Chelsea szerintem indít egy-egy csapatot a Champoban és Leage One-ban jövöre. Másképp ez az egész megmagyarázhatatlan. Idióták ülnek ott és abból nagyon sok.9 éve. Csak hogy biztosan meglegyen a kontraszt.35 permanent signings ago for Liverpool was Roberto Firmino from Hoffenheim https://t.co/iwOKYbvOI2
zacknorb
Mikey
9 éve. Csak hogy biztosan meglegyen a kontraszt.35 permanent signings ago for Liverpool was Roberto Firmino from Hoffenheim https://t.co/iwOKYbvOI2
zacknorb
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
Skacok!botnak elmegyek, de kb onnantól ,hogy meccsek maradnak el mindig elvesztem az érdeklödést. :/
Ez évben is lesz bowl.hu-s Fantasy Premier Liga, gyertek gyertek, mert eleddig nagyon kevesen vagyunk 😕
Péntekig tudtok jelentkezni, amint elindulnak a meccsek, lezárul a jelentkezés.
egyéb infó itt:
bowl.hu/forum/egyeb-jatekok/fantasy-premier-league
bogjosi
Ez évben is lesz bowl.hu-s Fantasy Premier Liga, gyertek gyertek, mert eleddig nagyon kevesen vagyunk 😕
Péntekig tudtok jelentkezni, amint elindulnak a meccsek, lezárul a jelentkezés.
egyéb infó itt:
...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
Értem, hogy Bordalas féle dara lesz, de ez egy ordasnagy kieső csapat képe.
Poloska vagyok.
35 permanent signings ago for Liverpool was Roberto Firmino from Hoffenheim https://t.co/iwOKYbvOI2
Poloska vagyok.
🚨🔵🔴 Barça have started discussing wingers internally as there’s still no breakthrough in Nico Williams deal.
Iker Undabarrena (spanyol, kp) Leganés -> Johor DT ingyé
Christian Mawissa (francia, hv) Toulouse -> AS Monaco 16 millió EUR
Haissem Hassan (francia, cs) Villarreal -> Oviedo 1.5 millió EUR
Andy Pelmart (francia, hv) Clermont Foot -> Lecce kölcsönbe
Jayden Braaf (holland, cs) Hellas Verona -> Salernitana kölcsönbe
Pedro Neto (portugál, cs) Wolverhampton -> Chelsea FC 60 millió EUR
Caleb Wiley (amerikai, hv) Chelsea FC -> Strasbourg kölcsönbe
Gerónimo Rulli (argentin, kapus) Ajax Amsterdam -> Marseille 3 millió EUR

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
Jó, azért sem a PTE, sem a Szekszárd nem mérvadó ellenfél egyelőre. Majd most megyünk Kanizsára, ők tavaly is ott voltak talán a dobogó alja körül.A Rákóczi a héten két meccs, két győzelem, 17:1-es gólkülönbség. Sajnos a Bonyhád ellen még idény eleji forma volt, azért nem vezetjük az MB3DNy-ot.eh, pedig pont írni akartam a megnyitó után, hogy nagyon érik nektek most a feljutás
slowmotion
NB2
De már kinéztem, jövő év húsvétvasárnap jön a Munkás a cukorgyári gödörbe, újra lesz dél-dunántúli rangadó.
Mondjuk az asszonynak az a fantasztikus ötlete támadt, hogy épp akkor inkább utazzunk külföldre... hát az elég sokba kerülne neki.
A Rákóczi a héten két meccs, két győzelem, 17:1-es gólkülönbség. Sajnos a Bonyhád ellen még idény eleji forma volt, azért nem vezetjük az MB3DNy-ot.eh, pedig pont írni akartam a megnyitó után, hogy nagyon érik nektek most a feljutás
slowmotion
Csepel újra nyert, ezúttal a Szolnok ellen 2-0ra. Ezzel 3 meccs után 7 pontos a csapat.Ellenben a III. ker egészen elképesztő ilyen 4-5 meg 3-4-es zakó
Nem rossz, nem rossz.
rob3r7o
Poloska vagyok.
legendary. legendario. leggendario. legendär. 🥵
— adidas Football (@adidasfootball) August 11, 2024
introducing our 24/25 third kits featuring the return of the iconic trefoil. available August 12.@juventusfc @ManUtd @realmadrid @Arsenal @FCBayern pic.twitter.com/84ZucGyQPx
Nem rossz, nem rossz.
„History is a set of lies agreed upon.”
“Auf dem Weg zurück nach Europa kann Ungarn auf Deutschland zählen.”

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
Chelseatől nem kéne pár100 pontot levonni?Vajon mennyit vonnak le, majd adnak vissza azért, hogy újra levonhassanak belőle? 😀
🚨🚨| BREAKING: Everton will begin the season with the threat of another POINTS DEDUCTION, as the Premier League alleges that the club breached its PSR rules by an extra £6.5M for the 2022-23 season.
— CentreGoals. (@centregoals) August 11, 2024
[@MattHughesMedia] pic.twitter.com/faLkcHEatQ
Negritis, a vajda
Őket bezzeg tudják baszogatni. Pedig a legkevésbé sem szeretem őket. De talán nem velük kéne izmozni.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
kommented méltó a Setétvár becenévhez úgy látom továbbra is😊Fehérvár A oktatja a Fehérvár B-thát egy fáradt Vidi ellen mákoltak 4 gólt. amúgy kibaszott egy hulladék ez a dózsa. semmit nem csináltak meccsen.
Kenny
mi próbáltunk halasztani de ezek a geci lila majmok nem mentek bele, nem véletlenül. kellett nekik a győzelem. majd most elhiszik mekkora királyok.
remélem ezek után vágtok nekik 5-öt.
petey
🚨🚨| BREAKING: Everton will begin the season with the threat of another POINTS DEDUCTION, as the Premier League alleges that the club breached its PSR rules by an extra £6.5M for the 2022-23 season.
— CentreGoals. (@centregoals) August 11, 2024
[@MattHughesMedia] pic.twitter.com/faLkcHEatQ
Szerkesztette: Negritis, a vajda
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!