Soccer
41 feliratkozó
több mint 1 éve
hű..ez a Bayern...??
Klaci79
Amúgy Coman újra le sérült, 5-6 hét szóval a szezonban már nem lép pályára.
Játszott az előző sérülése utan két meccset? Mondjuk érthető, karrierjében az első év lesz mikor nem lett bajnok
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 1 éve
Allegrit nem sok értelme lenne a szezon vége előtt kirúgni. De nagyon remélem a kövi szezont már nem vele kezdi meg a csapat.
több mint 1 éve
Kerkez jól játszik, de hogy milyen gyenge ez az MU..erre kapnak egy kamu 11estCsak a MU meccs nyerő gólja ne róla érkezzen.
Nomac
több mint 1 éve
Ezt írtam le. A Villa ellen semmi esély. A kövi 4 meccs nem lesz pont, a MU ha megint összemákol mindent, akkor megelőznek.Spurs egyetlen esélye a jövő évi BL-re ha a többiek kiharcolják az 5 Pl csapatot és a MU elbohóckodja a szezon hátralévő részét. Kövi 4 meccs City, Arsenal, Chelsea, Pool. Ebből pont nem lesz. MUnak meg könnyű a sorsolása.MU? 11 ponttal vannak lemaradva
Sixo
a Villa áll azonos pontszámmal, nekik viszont van még Chelsea, PPool, Arsenal ugyanúgy
Newcastle-től jobban félnék mint a MU-tól akkor már
Negritis, a vajda
több mint 1 éve
Spurs egyetlen esélye a jövő évi BL-re ha a többiek kiharcolják az 5 Pl csapatot és a MU elbohóckodja a szezon hátralévő részét. Kövi 4 meccs City, Arsenal, Chelsea, Pool. Ebből pont nem lesz. MUnak meg könnyű a sorsolása.MU? 11 ponttal vannak lemaradva
Sixo
a Villa áll azonos pontszámmal, nekik viszont van még Chelsea, PPool, Arsenal ugyanúgy
Newcastle-től jobban félnék mint a MU-tól akkor már
Szerkesztette: Negritis, a vajda
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Megint mehetne már az ellenfél több góllal a United ellen. Vicc 😀Kerkez egyedül kivégezhette volna már őket.
esanders10
több mint 1 éve
Spurs egyetlen esélye a jövő évi BL-re ha a többiek kiharcolják az 5 Pl csapatot és a MU elbohóckodja a szezon hátralévő részét. Kövi 4 meccs City, Arsenal, Chelsea, Pool. Ebből pont nem lesz. MUnak meg könnyű a sorsolása.
több mint 1 éve
Megint mehetne már az ellenfél több góllal a United ellen. Vicc 😀
több mint 1 éve
hű..ez a Bayern...
több mint 1 éve
csipkelli
4 010
A dózsa a bravúros nemkiesés után keres egy kis pénzt is? Gézafiamat nem kéne elmozdítani, remek munkát végez.
több mint 1 éve
Én nem is értem, mindenki egyszerre fingott ki? Az fog feljutni, aki a legkevésbé lesz szar az utolsó 3-4 körben...Fadzomat, ilyen FM-szerű meccsen bukni...A Champot senki nem akarja megnyerni?
74-26 a labdabirtoklás, 18-3 a kapuralövés, 12-1 a szögletarány: 0-1 a Blackburnnek 😔
warr_b
zacknorb

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 1 éve
beszédes hogy a Luton ellen játszik KDB míg a Real ellen nem 😀
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Hát pedig Benny Hill volt rendesenJa jó...azt hittem ez a sok sírós/röhögős jel valami komoly hibát takar.Elcsúszott egy banánhéjon.Van de Ven 😂😂😂😂😂😂😂😂mit csinált?
petey
Klaci79
Dzsokijuing
Pedig ez inkább akkor Porronak szólhat, vagy az egész Spursnek kompletten.
Klaci79
több mint 1 éve
Ja jó...azt hittem ez a sok sírós/röhögős jel valami komoly hibát takar.Elcsúszott egy banánhéjon.Van de Ven 😂😂😂😂😂😂😂😂mit csinált?
petey
Klaci79
Dzsokijuing
Pedig ez inkább akkor Porronak szólhat, vagy az egész Spursnek kompletten.
több mint 1 éve
Fadzomat, ilyen FM-szerű meccsen bukni...A Champot senki nem akarja megnyerni?
74-26 a labdabirtoklás, 18-3 a kapuralövés, 12-1 a szögletarány: 0-1 a Blackburnnek 😔
warr_b
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Elcsúszott egy banánhéjon.Van de Ven 😂😂😂😂😂😂😂😂mit csinált?
petey
Klaci79
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 1 éve
Fadzomat, ilyen FM-szerű meccsen bukni... 74-26 a labdabirtoklás, 18-3 a kapuralövés, 12-1 a szögletarány: 0-1 a Blackburnnek 😔

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 1 éve
Na csak elspörsusködjük a bajnoki jó helyet mindegy ki a kócs az utóbbi időben....
több mint 1 éve
🚨 Luis Alberto announces: "I'm leaving Lazio at the end of the season. It's over, I've already asked to terminate the contract and part ways".
— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) April 12, 2024
"I don't want to receive €1 from Lazio anymore. It's time for me to leave the club", told DAZN. pic.twitter.com/vvzqgVFqsT