Soccer
41 feliratkozó
több mint 1 éve
aztakurva, életben nem vertem a gyűlöletet itt Szobira egyszer sem.Csak nehezemre esik megerteni hogy az onigazolason kivul milyen oromot ad szamodra egy(ket) ilyen csunya hiba tole. Pure hate?Itt is megy már a Trollfoci?Sajnalllak hogy majdnem egy egesz szezont kellett varnod erre a pillanatra.IgenSzobi akkor vissza lehet venni az arcból.Vartad mar nagyon?
petey
JéBé
Pláne az tetszett hogy fullra sprintelt vissza, ja nem ide bocs.
petey
JéBé
petey
JéBé
mondjuk engem inkább irritál az ilyen kő-papír-olló, meg az egy-két hisztije válogatott meccsen is.
tudom egy szent tehén, de se a Salzburgban se a Lipcsében nem láttál tőle ilyet.
de akkor írjál fel a haterek közé, nem érdekel 😊
több mint 1 éve
Én a nagyképűségre háklis vagyok, de nekem sohasem volt az Szoboszlai, pl. Dzsudzsák annál inkább.nem egy nagyképű csávó alapból, de a Pool óta kicsit átesett a lovon.
De ha én látom szarul, és tényleg az van amit a fehérvári kolléga mond, akkor talán jól is jön neki ez a pofon az EB előtt.
eaglesmcnabb
ennélk a gólnál is az a visszapassz kurva flegma, a visszasprint meg tart tíz méterig, onnan meg végigmozizza az egészet. vérlázító.
múltkor volt lányomék sulijában és baromi nagy arc volt, alig állt szóba valakivel. nem tudom miért jött be. lehet csak szar napja volt.
Szerkesztette: petey
több mint 1 éve
És ez mit bizonyít?Figyu, nekem ne. Ismerem Szobit meg a faterját a Főnix óta, köszi.Szobi akkor vissza lehet venni az arcból.Mindig megdöbbenek, hogy az átlag magyar ember mennyire nem tud különbséget tenni aközött, hogy valaki tisztában van a képességeivel és magabiztos és aközött, ha valaki el van szállva magától.
petey
ervinator
petey
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 1 éve
És tapsolnak a LiV fanok az olaszoknak, ahogy mennek be a játekoski/bejárónál.szurkolni nem is akartak, mert hogy képzeli a menedzsment, hogy évek után emel kettő(!) százalékot a jegyárakon.
Ennél azért kevesebb megalázóbb dolog van.
ozibozi
igazából nem a csapatot árazták be, hanem magukat. a csapatnak csak szar napja volt.
több mint 1 éve
Csak nehezemre esik megerteni hogy az onigazolason kivul milyen oromot ad szamodra egy(ket) ilyen csunya hiba tole. Pure hate?Itt is megy már a Trollfoci?Sajnalllak hogy majdnem egy egesz szezont kellett varnod erre a pillanatra.IgenSzobi akkor vissza lehet venni az arcból.Vartad mar nagyon?
petey
JéBé
petey
JéBé
petey
több mint 1 éve
Ha az olasz közepe fociban lenne kb fele annyi pénz, mint az angol kiesőkben, visszaállna a világ /foci rendje.ha az olasz közepe fociban lenne fele annyi pénz, az azt jelentené, hogy az elejében is sokkal több van, és akkor ők is elkezdenének túlárazottan venni játékosokat.
Jobb lenne…
ozibozi
ez kicsit olyan, mint a csok, oké, hogy megszórják az embereket ingyenpénzzel, de mindent ennyivel drágábban is vesznek meg.
az egy-két gólhoz még így is megvolt a helyzet a bekkelő, kontrázó ellenféllel szemben. a tanulság az, hogy az első adandó helyzetet be kell baszni.
több mint 1 éve
Én a nagyképűségre háklis vagyok, de nekem sohasem volt az Szoboszlai, pl. Dzsudzsák annál inkább.De ha én látom szarul, és tényleg az van amit a fehérvári kolléga mond, akkor talán jól is jön neki ez a pofon az EB előtt.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 1 éve
Itt is megy már a Trollfoci?Sajnalllak hogy majdnem egy egesz szezont kellett varnod erre a pillanatra.IgenSzobi akkor vissza lehet venni az arcból.Vartad mar nagyon?
petey
JéBé
petey
JéBé
több mint 1 éve
Van ember vajon, aki ezt megtette 0-3-ra?én, 2000 ugandai fabatkával
nagylaza, főpohárnok

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 1 éve
Figyu, nekem ne. Ismerem Szobit meg a faterját a Főnix óta, köszi.Szobi akkor vissza lehet venni az arcból.Mindig megdöbbenek, hogy az átlag magyar ember mennyire nem tud különbséget tenni aközött, hogy valaki tisztában van a képességeivel és magabiztos és aközött, ha valaki el van szállva magától.
petey
ervinator
több mint 1 éve
IgenSzobi akkor vissza lehet venni az arcból.Vartad mar nagyon?
petey
JéBé
több mint 1 éve
Van ember vajon, aki ezt megtette 0-3-ra?
több mint 1 éve
Ha az olasz közepe fociban lenne kb fele annyi pénz, mint az angol kiesőkben, visszaállna a világ /foci rendje.Jobb lenne…
több mint 1 éve
nah közben vezet a Leverkusen
több mint 1 éve
Szobi akkor vissza lehet venni az arcból.Mindig megdöbbenek, hogy az átlag magyar ember mennyire nem tud különbséget tenni aközött, hogy valaki tisztában van a képességeivel és magabiztos és aközött, ha valaki el van szállva magától.
petey
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 1 éve
blama a javából, azért az EB-re remélem Szobo összeszedi magát
több mint 1 éve
Hát így nem kell felküldeni az A csapatot vendégben. Sokkal inkább a C-t.
több mint 1 éve
wtf 😀

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 1 éve
* az anfieldi atmoszféra, akik most akartak tüntetni a kétszázalékos jegyáremelés ellen. mennétek londonba, buzikáim, ott kétszer ennyibe kerül a meccsbelépő...nem szisztéma kellene ide. nem merte top olasz csapat ellen betenni Bradleyt, de Gomeznek egy jó megmozdulása sem volt. Szoboszlait lecserélte hetven perc után, pedig a menkeszter ellen is a legaktívabb középpályás volt, simán belefért volna. Tsimikas se csinált sok jót, mondjuk ő nem játszott vasárnap.Meg szisztémát semKloppot lemeccselik idáig van fél órája még, ami nem kevésannyit nem tud cserélni
ozibozi
slowmotion
ozibozi
gondolom Klopp úgy számolt, hogy az anfieldi atmoszféra majd segít korrigálni a gyengébb színvonalat, elszámolta magát. most meg lehet feltenni az ünneplős keretet Bergamóban.
slowmotion