Soccer
41 feliratkozó
több mint 1 éve
A sok biszem-baszom mellett essen szó kicsit arról is, h a Csepel hátrányból felállva 2-1 verte az elképesztő játékerőt képviselő Dabas együttesét a hazai idénynyitányon. 2 meccs után 4 pont. Így tovább, fiúk! 😀
„History is a set of lies agreed upon.”
“Auf dem Weg zurück nach Europa kann Ungarn auf Deutschland zählen.”
több mint 1 éve
zümi meg csabiAmúgy az megvan, hogy jelenleg nincsenek senkinél a Serie A jogok itthon?Nezi valaki a Serie A-t?
zacknorb
Toto21
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
A Slovan 2 góllal verte az APOEL-t, köztük az exfradista Mak szerete a másodikat a végén.Ez a Fradin múlik/múlott, hogy lesz-e gigaderby a BL-ért.
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Amúgy az megvan, hogy jelenleg nincsenek senkinél a Serie A jogok itthon?Nezi valaki a Serie A-t?
zacknorb
több mint 1 éve
Paks jó eséllyel ott van a konfetti playoffban 😊Engem csak az érdekel, hogy tippmikszülnek-e majd durván a visszavágón, vagy sem. 😀
Aztán nem ám halasztani, hé!
csipkelli

több mint 1 éve
Amúgy az megvan, hogy jelenleg nincsenek senkinél a Serie A jogok itthon?
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
csipkelli
4 010
Nincs bent automatikusan, kellett nyerni egy párharcot 😊Nem volt jóslat. És rossz a rendszer, hogy automatikusan már benn van a Fagyi.Azért ha a Paks tovább benn lesz európai porondon, mint a Fradi, Kubatov biztos nem alszik három napig. 😂A fradinak már biztos legalább az EKL-csoportkör, szóval ez azért merész jóslat
szaba
r.baggio
szaba
Ha valahogy BL lenne, akkor a Paks majd valamikor csütörtökön esik a csoportban, a Fradi meg kedden/szerdán 😀
több mint 1 éve
Nem volt jóslat. És rossz a rendszer, hogy automatikusan már benn van a Fagyi.Azért ha a Paks tovább benn lesz európai porondon, mint a Fradi, Kubatov biztos nem alszik három napig. 😂A fradinak már biztos legalább az EKL-csoportkör, szóval ez azért merész jóslat
szaba
r.baggio
több mint 1 éve
Azért ha a Paks tovább benn lesz európai porondon, mint a Fradi, Kubatov biztos nem alszik három napig. 😂A fradinak már biztos legalább az EKL-csoportkör, szóval ez azért merész jóslat
szaba

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 1 éve
Paks jó eséllyel ott van a konfetti playoffban 😊Egy fagyi - Paks meccset majd lejátszanak jövőre
Aztán nem ám halasztani, hé!
csipkelli
több mint 1 éve
csipkelli
4 010
Paks jó eséllyel ott van a konfetti playoffban 😊Aztán nem ám halasztani, hé!
több mint 1 éve
Azért ha a Paks tovább benn lesz európai porondon, mint a Fradi, Kubatov biztos nem alszik három napig. 😂
több mint 1 éve
Zimonyi assist xdd, warrb hol vagy
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Volt egy ilyen érzésem, hogy belül volt 😊Szerintem már a németeknél is szólna a " Schiri - wir wissen wo dein Auto steht"(Spori, tudjuk hol áll a kocsid). 😀
Megyeiben ezt a meccset nem sokan élnék túl,
csipkelli
Szerkesztette: iktriad
több mint 1 éve
Kívűl volt ki is hagyják3 tizigyanus esetből ez nem volt az.
Megvan 😊
ozibozi
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Ez a Bayern München-től "elcsent" gólöröm zene ... 😀 😀
több mint 1 éve
Most nézem, 8 emberrel az ellenfél és 1-0 csak?A magyar bajnokság színvonala úgy emelkedik, mint a kibaszott higany!
- JC6
több mint 1 éve
csipkelli
4 010
Volt egy ilyen érzésem, hogy belül volt 😊Megyeiben ezt a meccset nem sokan élnék túl,
több mint 1 éve
Mindkettő ex-paksi.Ez a meccs csak nyomokban tartalmaz focitAkkor Mennyei kompatibilis. 😀
zacknorb
Fiola és Varga Barnabás mit keres a Paks meccsén a nézőtéren?
iktriad
Most nézem, 8 emberrel az ellenfél és 1-0 csak?Paksi játéknak jobban feküdne, ha 1-0 után labda nélkül kellene kontrákra építeni. Nincs kreatív játékosuk.
- JC6
több mint 1 éve
Most nézem, 8 emberrel az ellenfél és 1-0 csak?
több mint 1 éve
Mutogatja a farkát, beszarok 🤣Tökös tekés?
- JC6
több mint 1 éve
Ez a meccs csak nyomokban tartalmaz focitAkkor Mennyei kompatibilis. 😀
zacknorb
Fiola és Varga Barnabás mit keres a Paks meccsén a nézőtéren?